هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@Syner خوبه پس
منم یه ۱۰ تومنی چند روز پیشا از تو جیب مانتوم پیدا کردم گذاشتمش رو میز دوباره غیب شدفک کنم کار الجن ه هاست
آسمان ِ آبی اونا هم گشنن
-
@Syner خوبه پس
منم یه ۱۰ تومنی چند روز پیشا از تو جیب مانتوم پیدا کردم گذاشتمش رو میز دوباره غیب شدفک کنم کار الجن ه هاست
آسمان ِ آبی قسمتت نیست
-
آسمان ِ آبی اونا هم گشنن
@Syner اره
به من کاری نداشته باشن اصن هر چی میخوان بیان وردارن برن -
@Syner خوبه پس
آسمان ِ آبی هیچ خوشی بالاتر از این نیس که فک میکنی پول نداری پیتزای بوفه مدرسه بهت چشمک بزنه /:بعد تو دوستت ازت خودکار بخواد زیپ جلوی کوله ات که سال تا سال بهش نگاه نمی کنیو باز کنی0 600پیدا شه سال دوم یادت بخیر
-
واقعا -
آسمان ِ آبی قسمتت نیست
@مرضییه وای مرضیه مطمئنم گذاشتمش رو میز
نیست که نیست
-
نیست که نیست
آسمان ِ آبی ابجی داداشی ؟؟مامانا برمیدارن معمولا
-
آسمان ِ آبی هیچ خوشی بالاتر از این نیس که فک میکنی پول نداری پیتزای بوفه مدرسه بهت چشمک بزنه /:بعد تو دوستت ازت خودکار بخواد زیپ جلوی کوله ات که سال تا سال بهش نگاه نمی کنیو باز کنی0 600پیدا شه سال دوم یادت بخیر
@rhilda اره یه ذوق عجیبی داره
-
نیست که نیست
آسمان ِ آبی ولش کن خودش باز پیدا میشه
-
آسمان ِ آبی ابجی داداشی ؟؟مامانا برمیدارن معمولا
ققنوس نه بابا پرسیدم ازشون : /
-
آسمان ِ آبی ولش کن خودش باز پیدا میشه
@مرضییه آره مامان بزرگم همیشه میگه خودشون میان میزارن سر جاش
-
ققنوس نه بابا پرسیدم ازشون : /
آسمان ِ آبی منم ی چند ماه پیش در اتاقم قفل بود رفتم مدرسه امدم دیدم ی پول قدیمی مال زمان انقلاب رو میزمه از هر کی پرسیدم گفت کار ما نبود
-
آسمان ِ آبی منم ی چند ماه پیش در اتاقم قفل بود رفتم مدرسه امدم دیدم ی پول قدیمی مال زمان انقلاب رو میزمه از هر کی پرسیدم گفت کار ما نبود
-
ققنوس جل الخالق
-
سال دوم معلمه زیستمون ی اقای جوون عینکی بود بعد بچه ها نمیدونستن چشاش مشکل داره یا عمله ...ع در نیومده داخل کلاس برف شادی کل هیکلشو گرفت چهارنفر اسپری برف شادی دستشون بود یکی که مستقیم زد تو چشش چه جشن مفصلیم گرفته بود نیومده برگشت یکهفته بیمارستان بود خیلی خیط شدیم همه (:تااخر عمر ع مامتنفر شده فک کنم /:
-
پارازیت
-
@Syner
یعنی هنوز هنگ اونم و ی نوشته ام چند وقت بعدش رو میزم بود ی جمله مثبت بود خودشم من از اون کاغذا نداشتم و خط هیچکدوم از اعضای خانوادم نبود
-
ققنوس جل الخالق