هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
آسمان ِ آبی
مگه من ویکی پدیام@مرضییه
-
@مرضییه حالا واقعا کجا ست؟
آسمان ِ آبی من کمرم شکسته با من صحبت نکن
-
سنگین بود کمرم شکست@مرضییه یاد دوستم و خودم میافتم هنوز یادم نمیره ی سوال ساده ی دینی پرسیدم چون بلد نبود خودشو باخت شروع کرد به گریه کردن ی بیست روز قبل کنکور بود بقیه درساشم همینطور الان داره پزشکی شهرخودمون میخونه اینقدر برگش خالی بود مراقب از من خواست بهش ی چندتا سوال بگم ...
-
دعوت نمیشی نمیشی، یهوو تو یه روز دو جا باهم دعوت میشی : /
-
همش دلمون گرفته اه ):
-
چقد تک فرزندی سخته واقعا/:
-
@مرضییه یاد دوستم و خودم میافتم هنوز یادم نمیره ی سوال ساده ی دینی پرسیدم چون بلد نبود خودشو باخت شروع کرد به گریه کردن ی بیست روز قبل کنکور بود بقیه درساشم همینطور الان داره پزشکی شهرخودمون میخونه اینقدر برگش خالی بود مراقب از من خواست بهش ی چندتا سوال بگم ...
@rhilda همیشه از یه جایی جرقه میخوره دیگه...
-
@rhilda همیشه از یه جایی جرقه میخوره دیگه...
@مرضییه (:(:
-
بعد کنکور ایشالله
#خود آموزی -
وقتی فک میکنی به اینکه کل زمین با اون عظمتش فقط یه نقطه است....چقد بعضی وقتا بابت هیچ و پوچ ... -
-
باز...:/
خداحافظ -
چقد تک فرزندی سخته واقعا/:
@rhilda گفتی داداش دارم که : /
-
وقتی فک میکنی به اینکه کل زمین با اون عظمتش فقط یه نقطه است....چقد بعضی وقتا بابت هیچ و پوچ ...آسمان ِ آبی از سرو صدای همسایه هامون کلافه شدم چرا باید هرخونه ای ی سگ داشته باشه خسته شدیم اه
-
آسمان ِ آبی اره نیست شیش ماهه که تکم کلا گفتم خیلی داره بهم فشار میاد
-
آسمان ِ آبی درسش تموم شده رفته سربازی/:
-
آسمان ِ آبی اره نیست شیش ماهه که تکم کلا گفتم خیلی داره بهم فشار میاد
@rhilda خیلی خوبه که اتفاقا پادشاهی کن واسه خودت
-
فردا مشخص میشه
دعا کنید -
فردا مشخص میشه
دعا کنید@Amir-Bernousi یعنی دوباره رای گیری میشه؟
خدا کنه بشه که بشه -
@rhilda خیلی خوبه که اتفاقا پادشاهی کن واسه خودت
آسمان ِ آبی منم دقیقا مث تو فکر میکردم ولی الان ...اخه داداشم همش وسایلمو برمیداشت شارژرو ...چقد که باهم بحثمون میشد الان خیلی دلم واسش تنگ شد. شبا میرفتیم بیرون یا کلا ماه رمضون تا صب باهم فیلم میدیدیم تا صب مسخره بازیا شوخیا ...گریههههه حالا اگه بیاد که نمیاد ماهی یباره واس خودشم خیلی سخته