هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
اندیشیدن به پایان هر چیز ، شیرینی حضورش را تلخ میکند ، بگذار پایان غافلگیرت کند ؛
درست مانند آغاز ...:
پیکاسو@اف-اس اگه به هدف فکر نکنی چجوری برنامه ریزی کنی؟
-
@اف-اس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
گفت چه کسى از رحمت پروردگارش ناامید میشود جز گمراهان؟
(آیه۵۶سوره حجر) »زنده باد -احسنت
این پست واقعا بی نظیره -
@اف-اس اگه به هدف فکر نکنی چجوری برنامه ریزی کنی؟
-
ثانیه هارا بدون هیچ باکی از دست میدهیم درحالی که نمیتوان برای آن قیمتی تعیین کرد
اما در عین حال آرزوی ثروت مندی داریم -
@Mr-Dr-En اگه هدفی نباشه که ادم هیچه همیشه باید بهش فکر کنی و واسش تلاش کنی این به نظرم میگه تلاشت رو بکن به نتیجش فکر نکن و پایانش تو واسه هدفت تلاش کن و در اخر حتی اگه بهش نرسی خوش حالی که تلاشت رو کردی
@اف-اس آهان راس میگه
دمش گرم
-
@Mr-Dr-En اگه هدفی نباشه که ادم هیچه همیشه باید بهش فکر کنی و واسش تلاش کنی این به نظرم میگه تلاشت رو بکن به نتیجش فکر نکن و پایانش تو واسه هدفت تلاش کن و در اخر حتی اگه بهش نرسی خوش حالی که تلاشت رو کردی
شما مردود شده انتخاب رشتتون؟ ناراحتید! خاطر اون پرسیدم
-
@Syner در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
امروز از صبحش معلومه که روز خوبیه
اردبیلم بارونی بود نه؟
-
امروز از صبحش معلومه که روز خوبیه
اردبیلم بارونی بود نه؟
-
خدا کنه امسال خشکی نباشه
-
شما مردود شده انتخاب رشتتون؟ ناراحتید! خاطر اون پرسیدم
@Najafzadeh درسته مردود شدم اما ناراحت نیستم
چون خیلی چیزا واسم فرق کرده دیدم طرز فکرم اینکه هدف واسم یه حرف نباید باشه واسش تلاش کنم این که اشتباهاتمو تکرار نکنم و از یه فرصت که بهم داده شده میتونم به بهترین شکل استفاده کنم و خیلی چیزای دیگه ..... نفهمیدم چیرو گفتین به خاطر اون پرسیدم
-
@Najafzadeh درسته مردود شدم اما ناراحت نیستم
چون خیلی چیزا واسم فرق کرده دیدم طرز فکرم اینکه هدف واسم یه حرف نباید باشه واسش تلاش کنم این که اشتباهاتمو تکرار نکنم و از یه فرصت که بهم داده شده میتونم به بهترین شکل استفاده کنم و خیلی چیزای دیگه ..... نفهمیدم چیرو گفتین به خاطر اون پرسیدم
-
@اف-اس
من از قبل نمیدونستم مردود شدید! ولی حدس زدم!
پس باید تبریک گفت بهتون که فرصت خام دیگه ای رو شما دارید ولی من ندارم
رشتتون ریاضی بود یا تجربی؟ -
سلام
-
mariia سلام خوبین؟
الان بله خوبم
ولی دیروز اصلا حالم خوب نبود