هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
-
فاطمه ـ بوشهر
من تا 11 نت دارم فقط -
سلام ابجی خوبی؟
میشه بگی چجوری از فیلمای استاد کازرانیان استفاده میکردی؟فیلم میدی جزوه مینوشتی بعدش مستقیما میرفتی سراغ تست؟؟؟یا دفعات بعدی میرفتی سمت تستا؟ تو کلاس اتلاف وقت زیاد میشه چجوری سعی میکردی یه بازدهی خوب از فیلما داشته باشی؟ اول درسنامه کتاب تستتو میخوندی یا مستقیما میرفتی سراغ فیلم ها؟؟؟ممنون میشم همه ی جزعیاتو بهم بگی
romisa -
فاطمه ـ بوشهر
من تا 11 نت دارم فقطromisa خودمو کشتم پیامم نمیومد
-
-
سلام ابجی خوبی؟
میشه بگی چجوری از فیلمای استاد کازرانیان استفاده میکردی؟فیلم میدی جزوه مینوشتی بعدش مستقیما میرفتی سراغ تست؟؟؟یا دفعات بعدی میرفتی سمت تستا؟ تو کلاس اتلاف وقت زیاد میشه چجوری سعی میکردی یه بازدهی خوب از فیلما داشته باشی؟ اول درسنامه کتاب تستتو میخوندی یا مستقیما میرفتی سراغ فیلم ها؟؟؟ممنون میشم همه ی جزعیاتو بهم بگی
romisaفاطمه ـ بوشهر وایییییییییییییی اینم سوال منه
-
فاطمه ـ بوشهر وایییییییییییییی اینم سوال منه
@spid
-
سلام ابجی خوبی؟
romisaفاطمه ـ بوشهر
اولا لازم نیس همه جا رو فیلم ببینی
اون فصلایی که از رو درسنامه متوجه میشی میتونی تست بزنی دیگه فیلم لازم نیس
من خودم جزوشونو که توو سایت هس پرینت گرفتم توو اون می نوشتم
همونطور مثل بچه های کلاسش
بعد از هر مبحث تستشو میزدم بلافاصله حتما
کل فصل نه ها
هر مبحثش
مثلا بعد سقوط آزاد تستشو میزدم -
romisa خودمو کشتم پیامم نمیومد
-
romisa سلامممممم
-
romisa خوبی عزیزممم
-
@spid در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
کدوم سوال ؟ :|
فیلما ؟ -
میشه رفت یه شهر دیگه کنکور ثبت نام کرد و از اون شهر کنکور داد به نظرتون توی انتخاب رشته کمک میکنه؟
-
میشه رفت یه شهر دیگه کنکور ثبت نام کرد و از اون شهر کنکور داد به نظرتون توی انتخاب رشته کمک میکنه؟
@zahra-77 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
نه هیچ کمکی نمیکنه
فقط به سه سال آخر دبیرستان مربوطه