هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
خدایی انقد نگین قلمچی استرس گرفتم به مولا : /
انگاری قلمچی حجت خدا رو زمینه : / -
elham_ramezani
اخ اخ نگو از دهم تا الان با معلم فیزیک و ریاضی مشکل داشتم ب خونم تشنن
@فاطمه23 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
elham_ramezani
اخ اخ نگو از دهم تا الان با معلم فیزیک و ریاضی مشکل داشتم ب خونم تشنن
مگه الان چندمی؟
-
mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
دوران پیش دانشگاهی چقدر زجر آور بود : /
سلام داداش 2 جلسه رو رفتی؟
@نجف-زاده در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
دوران پیش دانشگاهی چقدر زجر آور بود : /
سلام داداش 2 جلسه رو رفتی؟
سلامم
نه فردا جلسه اولشه. -
@elhame-H
-
من تاحالا این دوسال پشت کنکوریم درست حسابی درس نخوندم ازمونم همینجوری الکی میرفتم میدادم ولی الان ک از تییر شروع کردم به جدی درس خوندن ..الان حی از ازمون میگین استرس وحشتناکی گرفتم اولین بارمه ازازمون و کنکور میترسم خخخ
-
در آینده در سراسر کشور:
خودروی پراید
.
.
.
.مجهز به بدنه
بقیه اقلام را خودتان تهیه کنید .
هزینه مونتاژ با شماست
قیمت: 40 میلیون -
من تاحالا این دوسال پشت کنکوریم درست حسابی درس نخوندم ازمونم همینجوری الکی میرفتم میدادم ولی الان ک از تییر شروع کردم به جدی درس خوندن ..الان حی از ازمون میگین استرس وحشتناکی گرفتم اولین بارمه ازازمون و کنکور میترسم خخخ
@zahra-77 چون اهمیتی نمیدادین براتون مهم نبوده
-
@zahra-77
منم همینطور
روز کنکورم استرس خانوادم ازمن بیشتربود... -
SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
فیزیک
ذلیل شی الهی فرزندمفقط چون با احساس بود لایک کردم!
ولی اگه مثل من علاقه داشتید!استاد توی دانشگاه میگفت که فیزیک هالیدی رو نخرید چون من مهماشو میگم ....ولی اگه علاقه مند بودید و مفهومی میخوندید شما هم به حرفای استاد توجه نکرده و سخت ترین و بهترین نسخه فیزیک های دانشگاهی رو میخوندین!
خلاصه استاد میگه زیاد وقتتونو هدر ندید چون مهندس کامپیوترید ! ولی من کوتاه نمیام!!
(بهتره اگه علاقه ندارد بسازید هر طور شده!)@نجف-زاده پارسال با همین دید خراب نسبت به فیزیک اومدم جلو و همش به امید این بودم که زیست وشیمیم جبرانش میکنه://شاید اگه درصد فیزیکم به اون افتضاحی نمیبود الان یه جای دیگه بودم://
-
@zahra-77
منم همینطور
روز کنکورم استرس خانوادم ازمن بیشتربود...elham_ramezani در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@zahra-77
منم همینطور
روز کنکورم استرس خانوادم ازمن بیشتربود... -
@نجف-زاده اوهوم...حتما...چاره ای ندارم جز این دیگه:)
خلاصه ببینم بچه ها فعالیتشون توی تایپک فیزیکم بیشتر شده متناسب با انواع سطح ها پیش ازمون براتون طراحی میکنم کنار درسای دانشگاهم
-
@نجف-زاده پارسال با همین دید خراب نسبت به فیزیک اومدم جلو و همش به امید این بودم که زیست وشیمیم جبرانش میکنه://شاید اگه درصد فیزیکم به اون افتضاحی نمیبود الان یه جای دیگه بودم://
آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@نجف-زاده پارسال با همین دید خراب نسبت به فیزیک اومدم جلو و همش به امید این بودم که زیست وشیمیم جبرانش میکنه://شاید اگه درصد فیزیکم به اون افتضاحی نمیبود الان یه جای دیگه بودم://
بابا چرا فیزیک اخه! دیوانه کردید منو .....هرچه قدرم میگم اخه ممکنه کسی با درسی مشکل داشته باشه ولی اگه واقعا مفهومی بخونه فییزیکو میشه بالا زد دیگه!
-
شب خوش دوستان ...
-
آسمان ِ آبی هر هفته هم 1فصلشو حذف میکردم من
-
آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
غصه نخور...اون موقع هم تودلی بودی
-
@نجف-زاده ممنون.لطف می کنید
لطف نمیکنم!
معمولا عامه جامعه تغییر نمیکنند چون واقعا سخته!
ولی ببینم کسی تغییر رو شروع کرده اره اون موقع لطف میکنم