هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@فاطمه23 اره با جرئت میگم اما بشرطی ک بخاد منو
شاپرک خسته در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
اینجور آدمم کم پیدا شده...
-
moein_alizadeh اره اگ واقن دوسم داشته باشه و بخاد منو ک کمتر کسی اینطور پیدا بشه
اعتماد کم شده
یکم باز گفتم
اگ مشکلی هست از این موضوع بگذریمشاپرک خسته
ببخشید شما دستگاه علاقه حقیقی سنج دارین؟ -
شاپرک خسته در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
اینجور آدمم کم پیدا شده...
@miss-besharati دقیقن همینه
-
شاپرک خسته چ جالب اما من عمرا خونه بابام وقتی راحتم چرا خودمو بدبخت کنم تو این زمونه کسی با علاقه خوشبخت نمیشه
-
moein_alizadeh امروز باهاش بحثم شد بیشور همچین داد زد سردرد گرفتم مخاسم برم ب اقای زلفی بگم بجای منشی سگ استخدام کرده بی خیالش شدم
@فاطمه23 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
moein_alizadeh امروز باهاش بحثم شد بیشور همچین داد زد سردرد گرفتم مخاسم برم ب اقای زلفی بگم بجای منشی سگ استخدام کرده بی خیالش شدم
مدیر مدرسه ی ماهم اینطوری بود
-
شاپرک خسته
ببخشید شما دستگاه علاقه حقیقی سنج دارین؟moein_alizadeh گفتم ک اعتماد کم شده عامو
کسی ک دوست داشته باشه حاظر بخاطرت همه کاری کنه -
سلام...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره...
%(#4400ff)[اما] %(#4400ff)[باتوجه به محیط و قوانین انجمن توجه شما عزیزان رو به چند نکته مهم جلب میکنم] :
درصورت عدم رعایت هرکدام از این موارد تاپیک بسته خواهد شد
از هرگونه توهین و بی احترامی به همدیگه به شدت بپرهیزید.
لطفا مواظب شوخی هاتون باشید و حواستون باشه که در چه محیطی دارین صحبت می کنین .
از قرار دادن هرگونه متن آهنگ و ... با محتوای نامناسب دوری کنید.
همه ی گویش ها و زبان ها برای همه ما آلایی ها با ارزش هستند پس برای احترام به هم فقط فارسی صحبت کنید
از اونجایی که کاربران جدید زیادی راجبه نحوه ارسال پست و عکس و .. سوال میپرسن , این عزیزان رو به این تاپیک ارجاع میدم ...با مراجعه به این تاپیک میتونید زیباتر بنویسید : آموزش markdown
%(#22c743)[سبز] باشید و سربلند
- پ ن : تاپیک قبلی سنگین شده بود بر همین اومدیم اینجا
دانش-آموزان-آلاء
ادمین
همیار
خیرین-کوچک-دریا-دلسخن بزرگان : از ویژگی های هممون اینه ک به بی ارزش ترین موضوعات بیشترین بهارو میدیم ...
این سومین تاپیک از سری تاپیک های تودلی هست ، امیدوارم که اوقات خوشی رو در این تاپیک سپری کنید. - پ ن : تاپیک قبلی سنگین شده بود بر همین اومدیم اینجا
-
@فاطمه23
آقای زلفی مگه تو دبیرستان خودش آزمون برگذار نمی کنه؟ -
مدیر مدرسه ی ماهم اینطوری بود
-
@فاطمه23
آقای زلفی مگه تو دبیرستان خودش آزمون برگذار نمی کنه؟moein_alizadeh پسرا اونجان دخترا افق میرن
-
سلوم بع همه
چی شده چه خبره؟؟؟هر کی مشکلی دارع بگع من حل کنم:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
-
@miss-besharati یعنیییی حرصم گرفته بود ....مخاسم خفش کنم
-
شاپرک خسته چ جالب اما من عمرا خونه بابام وقتی راحتم چرا خودمو بدبخت کنم تو این زمونه کسی با علاقه خوشبخت نمیشه
@فاطمه23
آرهههههه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ -
@فاطمه23
آرهههههه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟moein_alizadeh چی اره؟؟ والا راست ممگم دیه
-
@tajrobi-nil سلام درصدام اشتباه شدن
@tajrobi-nil حل کن
-
@tajrobi-nil سلام درصدام اشتباه شدن
@tajrobi-nil حل کن
-
@فاطمه23 میشه
خلیا رو دیدم ک شدن
فقط علاقه اس ک ی زندگیو سر و سامون میده
زیاد دور نمیرم عزیز
پدر مادر من وقتی ازدواح کردن هیچی نداشتن هیچی پدر بزرگم از خونه انداخت بیرون بابامو ب دلایلی اونا شرو کردن و زندگیشونو ساختن الان خونه ماشین دازن
همه چی ب علاقه برمیگرده -
-
moein_alizadeh چی اره؟؟ والا راست ممگم دیه
@فاطمه23
بعنی معتقدید که : تا خونه بابات راحتی نرو خونه شوهر کلفتی
درسته؟ -
@فاطمه23 میشه
خلیا رو دیدم ک شدن
فقط علاقه اس ک ی زندگیو سر و سامون میده
زیاد دور نمیرم عزیز
پدر مادر من وقتی ازدواح کردن هیچی نداشتن هیچی پدر بزرگم از خونه انداخت بیرون بابامو ب دلایلی اونا شرو کردن و زندگیشونو ساختن الان خونه ماشین دازن
همه چی ب علاقه برمیگردهشاپرک خسته پدرو مادر تو توی چ دهه ای ازدواج کردن؟؟؟ پدرمادر منم مث پدر مادر تو اما زمونه عوض شده زندگی عوض شده پسرا دخترا نظرات افکار زمین تا اسمون فرق داره