هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
آسمان ِ آبی چقد سهمیه....
-
واقعا فقط خدا باید کمکمون کنه
-
@Amir-Bernousi عه؟ ینی تعویق پَر الان؟؟؟
آسمان ِ آبی به کسایی که باوجود این که میدونستن امتحان نهایی پر تقلب ولی بازم میخواستن تاثیرو قطعیش کنن برای نظر سنجی از دانش اموزای مدارس برتر استفاده کردن و اصلا براشون بچه های محروم ارزش نداشت اخرشم مجبور شدن قبول کنن نمیشه اعتمادی کرد فقط به فکر منافع خودشونن
-
آسمان ِ آبی به کسایی که باوجود این که میدونستن امتحان نهایی پر تقلب ولی بازم میخواستن تاثیرو قطعیش کنن برای نظر سنجی از دانش اموزای مدارس برتر استفاده کردن و اصلا براشون بچه های محروم ارزش نداشت اخرشم مجبور شدن قبول کنن نمیشه اعتمادی کرد فقط به فکر منافع خودشونن
@rhilda کی الان دنبال منافع ِ خودش نیست ؟
-
@rhilda این سهمیه هیئت علمی بوده
دوست منم دقیقا همینکارو کردآسمان ِ آبی اره میدونم
-
یه جا خوندم اگه سهمیه بدن تا ۱۴۰۰ میدن
-
متاسفم واسه اموزش وپرورشی ک بجای اینکه سطح علمی دانش اموزاش رو ارتقا بده بادادن سهمیه ورود ب دانشگاه هارو اسون کرده
سهمیه هشت سال جنگ و هیئت علمی و زلزله زدگان ی طرف
سیل زده ها اضافه شد
یهویی این کنکور لعنتی رو بردارید
بایدم هرروز پزشکام باسوادتر باشن و جای دست چپ دست راست عمل کنن وبا اشتباهات باعث مرگ افراد شن
بایدم بای سیل کل کشور بره زیر اب
وبای زلزله کل ساختمون ها بیان پایین
انتظاری بیش نیس
تواین اوضاع موسسه های مختلف هم باید جیب مارو خالی کنن
اونی ک داره سود میبره روز ب روز سودش بیشتر
هعی -
متاسفم واسه اموزش وپرورشی ک بجای اینکه سطح علمی دانش اموزاش رو ارتقا بده بادادن سهمیه ورود ب دانشگاه هارو اسون کرده
سهمیه هشت سال جنگ و هیئت علمی و زلزله زدگان ی طرف
سیل زده ها اضافه شد
یهویی این کنکور لعنتی رو بردارید
بایدم هرروز پزشکام باسوادتر باشن و جای دست چپ دست راست عمل کنن وبا اشتباهات باعث مرگ افراد شن
بایدم بای سیل کل کشور بره زیر اب
وبای زلزله کل ساختمون ها بیان پایین
انتظاری بیش نیس
تواین اوضاع موسسه های مختلف هم باید جیب مارو خالی کنن
اونی ک داره سود میبره روز ب روز سودش بیشتر
هعی -
@rhilda کی الان دنبال منافع ِ خودش نیست ؟
آسمان ِ آبی نمیدونم واقعا من از وقتی دوستم بااون وضعیت درسی داغونش پزشکی قبول شد و الان طوری خودشو گم کرده و وانمود میکنه درسش عالی بوده واصلا سهمیه نداشته از همچی مربوط به درسه زده شدم فکر میکنم ...
-
@shiima فک کنم
-
@shiima خسته نباشی
-
@shiima فک کنم
-
@shiima خسته نباشی
آسمان ِ آبی رو ماهت
مطمئنین؟؟؟ -
آسمان ِ آبی نمیدونم واقعا من از وقتی دوستم بااون وضعیت درسی داغونش پزشکی قبول شد و الان طوری خودشو گم کرده و وانمود میکنه درسش عالی بوده واصلا سهمیه نداشته از همچی مربوط به درسه زده شدم فکر میکنم ...
@rhilda احتمالا معجزه شده
از اون معجزه های خاص
-
آسمان ِ آبی رو ماهت
مطمئنین؟؟؟@shiima در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
آسمان ِ آبی رو ماهت
مطمئنین؟؟؟فکر کردم سلام کردی
:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
-
آسمان ِ آبی رو ماهت
مطمئنین؟؟؟@shiima فردا قراره تصمیم نهایی رو بگیرن..
نه اتفاقا دور بودن از این خبرا بهتره بنظرم -
@shiima در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
آسمان ِ آبی رو ماهت
مطمئنین؟؟؟فکر کردم سلام کردی
:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
@shiima اره فهمیدم خودم
-
@rhilda احتمالا معجزه شده
از اون معجزه های خاص
@MaryaM-_-Sh سهمیه معجزه میکنه منکه چندتا ع دوستام بودن شاید6تا حاضرم قسم بخورم یکیشون نهایی سال سومو بزور پاس کرده بیخیال ولی...
-
@shiima اره فهمیدم خودم
آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@shiima اره فهمیدم خودم
رو خودت اصلا نزار:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: