هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
masoud اره غذا همچین میخورم گفتنی نی بعد ازمونم یکسره رفتم ساندویچی خودمو سیر کردم امدم ناهار خوردم شیرینی خوردم نون خامه ای خوردم گیلاس خوردم و باز گشنمه
-
masoud اره غذا همچین میخورم گفتنی نی بعد ازمونم یکسره رفتم ساندویچی خودمو سیر کردم امدم ناهار خوردم شیرینی خوردم نون خامه ای خوردم گیلاس خوردم و باز گشنمه
ققنوس
منم هنوز ناهار نخوردم -
ققنوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
داری اشتب میزنی
-
براتون تاپیک زدم به اسم پاپ کورن فیلم قشنگ معرفی کردم که بیاین بشینین اینجا ؟ :!
:| یه نت نامحدود بگیر یکم حال کن برای خودت باش یه چندروز حداقل یه چندروز فیلم ببین_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
براتون تاپیک زدم به اسم پاپ کورن فیلم قشنگ معرفی کردم که بیاین بشینین اینجا ؟ :!
:| یه نت نامحدود بگیر یکم حال کن برای خودت باش یه چندروز حداقل یه چندروز فیلم ببینشما میلاد سعیدی هستین؟
-
_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
:| یه نت نامحدود بگیر یکم حال کن برای خودت باش یه چندروز حداقل یه چندروز فیلم ببینشما میلاد سعیدی هستین؟
-
فکر نکنم
-
-
ققنوس
منم هنوز ناهار نخوردمآسمان ِ آبی عجیببب گشنمه خیلیی ها یعنی پول نداشتم اگ داشتم ی پیتزا هم سفارش میدادم
-
_MILAD_
من الان دارم سریالمو میبینم بعد این خاطرات خون ااشمو میبینم 2 فصلم مونده تموم شه بعدش اورجینال بعدشش هم اوینجر رو شروع میکنم نظری ندرای؟
-
_MILAD_
من الان دارم سریالمو میبینم بعد این خاطرات خون ااشمو میبینم 2 فصلم مونده تموم شه بعدش اورجینال بعدشش هم اوینجر رو شروع میکنم نظری ندرای؟
-
آسمان ِ آبی عجیببب گشنمه خیلیی ها یعنی پول نداشتم اگ داشتم ی پیتزا هم سفارش میدادم
ققنوس
ای شیکمو -
-
_MILAD_
کلی فیلم دان کردم که مثلا بعد کنکور جبران کنم:/
ولی اصن حسش نیستآسمان ِ آبی یکیشو ببینید حسش میاد