هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@هناس اصلا بعد یه مدتی دیگه شرایط عادی میشه و دیگه کسی سرکوب نمیکنه که چرا رتبت فلان شد چرا دانشگاه نرفتی بنظر من این طعنه ها لازمه تا ما بخودمون بیاییم
شاپرک خسته شایداوایل زیاد سرزنش کنن اما وقتی بقیه ببینن تو با جون و دل میخونی و ازفرصتی که بهت دادن نهایت استفاده رو میکنی و واسه هدفت تلاش دیگه دلیلی واسه طعنه و سرزنش ندارن خیلیا پشت کنکور بودن و موفق ام شدن چون باور کردن که میتونن و ثابتشم کردن
-
ازمون گاج بده بچها؟؟؟؟؟
شاپرک خسته نه ولی قلم چی بهتره
-
@zahra-77 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
قلمچی اصلاااااا خوب نیست
-
قلمچی اصلاااااا خوب نیست
-
قلمچی اصلاااااا خوب نیست
@SOBHAN-1999 همه ی مشاوران معتبر قلم چی توصیه میکنند و ازمون های جامع سنجش بستگی به سلیقه داره
-
@Dr-Mahbube بنظرم برای یه همچین بچه هایی که زود دلسرد میشن سنجش خوب نیست دوفته یکبار ازمون دادن بیشتر بهشون کمک میکنه
-
@Dr-Mahbube بنظرم برای یه همچین بچه هایی که زود دلسرد میشن سنجش خوب نیست دوفته یکبار ازمون دادن بیشتر بهشون کمک میکنه
@zahra-77 دو هفته
-
دیشب ک داشتم برنامه میریختم از قبل برا گاج شرکت کردم
وقتی دیدم تو کانل افشار تو ویسش تاییدش نکرد
سست شدم کلن
ی گامو ک قبلا برداشتم اشتباه بوده -
@SOBHAN-1999 همه ی مشاوران معتبر قلم چی توصیه میکنند و ازمون های جامع سنجش بستگی به سلیقه داره
@zahra-77
خیلیییی از همون مشاوران معتبر واقعا معتبر نیستن من خودم غیر از افشار هیچ کس دیگه رو قبول ندارم
البته برای حرفی که میزنم که قلمچی خوب نیست دلیل هم دارم ( البته الان حال ندارم بگم چرا چون بخوام بگم بایک یه برع تایپ کنم) -
@zahra-77
خیلیییی از همون مشاوران معتبر واقعا معتبر نیستن من خودم غیر از افشار هیچ کس دیگه رو قبول ندارم
البته برای حرفی که میزنم که قلمچی خوب نیست دلیل هم دارم ( البته الان حال ندارم بگم چرا چون بخوام بگم بایک یه برع تایپ کنم)@SOBHAN-1999 منم اینطور فک میکنم گفتم با گاج میشه رفت جلو اما
-
دیشب ک داشتم برنامه میریختم از قبل برا گاج شرکت کردم
وقتی دیدم تو کانل افشار تو ویسش تاییدش نکرد
سست شدم کلن
ی گامو ک قبلا برداشتم اشتباه بودهشاپرک خسته
از یه همچنین چیزایی خسته نشین سست نشین...هرکسی یه چیزی پیشنهاد میکنه دیگه.
قلم چی خوبه برنامه خوبی داره دوهفته بودنش عالیه ولی شاید یکم سوالاش استاندارد نباشه البته همش نه یه تعدادیش
که اگه بخونین به نظرم قلم چی هم خوبه -
حسن قلم چی جامع اماری بالا و دوره و مرور زیادشه ولی گاج برنامه رو زود جمع میکنه قبل عید دوره و مرورش درطول سال کمه خوبیهاشم اینکه بعد ازمون با فیلم سوالاتو حل میکنه و... با هرکدوم بیشتر ارتباط برقرار میکنی برو ولی گول اینکه زود برنامه رو جمع میکنه نخور چون کار زیادی میطلبه
-
شاپرک خسته
از یه همچنین چیزایی خسته نشین سست نشین...هرکسی یه چیزی پیشنهاد میکنه دیگه.
قلم چی خوبه برنامه خوبی داره دوهفته بودنش عالیه ولی شاید یکم سوالاش استاندارد نباشه البته همش نه یه تعدادیش
که اگه بخونین به نظرم قلم چی هم خوبه@Dr-Mahbube ثبت نام کردم رفته باو
-
نخیر اتفانا کسانی که تازه میخوان شروع کنن خیلی سخت تره اون حجم رو تو دو هفته جمع کنن ممکنه یه هفته مشکلی پیش بیاد که نتونی خوب بخونی یکم عقب بی افتی برای کسی که بخواد تازه شروع کنه خیلی سخته برگرده حتی بد تر نا امیدش میکنه
-
@zahra-77
البته برای حرفی که میزنم که قلمچی خوب نیست دلیل هم دارم ( البته الان حال ندارم بگم چرا چون بخوام بگم بایک یه برع تایپ کنم)@SOBHAN-1999
بصورت خلاصه بگوووووو گمراه نشیم منم رفتم قلمچی تازوده برگردم
-
@Dr-Mahbube ثبت نام کردم رفته باو
شاپرک خسته
واسه گاج؟
اگه ثبت نام کردین که چه بهتر ایرادی نداره ماداریم ازمون بدیم به هدف سنجش خودمون به هدف اینکه با نظم و برنامه باشیم اینکه کجا میریم نمیگم مهم نیست ولی خیلی اهمیت نداره. -
@Dr-Mahbube ثبت نام کردم رفته باو
-
@zahra-77 چیه؟؟؟
-
@zahra-77 چیه؟؟؟
شاپرک خسته هیچی بخدا:face_with_open_mouth_cold_sweat:
-
@zahra-77
اگه بخواین امشب کامللللللل میگم چرا نرید قلمچی
ولی همین جامع آماری فقط سیاه لشکره
یکی دیگه از بدی های قلمچی اینه راااااااحت سوالش لو میره کسی کعه میره مثلا فیزیک 50 میزنه ترازش زیاد خوب نیست چون سوالات لو رفته خیلی ها مثلا فیزیک رو بالا میزنن باعث میشه فقط نا امید بشید