هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
حالا کلی وقته تا ساعت 12 شب
-
شاپرک خسته
به نظرمنم فعلا برنامه یه روزه واسه خودتون بریزین.ینی امشب برا فردا برنامه ریزی کنید ولی سبک که قابل اجراباشه@Dr-Mahbube دیشب انجام دادم امروز عملیش نکردم
-
@Dr-Mahbube دیشب انجام دادم امروز عملیش نکردم
شاپرک خسته در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
اگه دیشب یه ذره شو انجام میدادید صبحم ادامش رو انجام میدادید.
-
اصن ی سوال
کسی رو دیدین از رتبه 70هزار منطقه 3 برسون ب 2000 منطقه 3 تا من دومیش باشم
با پایه ریاضیو فیزیک ضعیفشاپرک خسته من یه دوستی دارم معدل بیست کلاسمون بود الان سه ساله پشت کنکوره وخیلی ام میخونه اما نتیجه ای نمیگیره و نتیجه کنکورش مثل منه دانش اموز عادی میشع تو اگر فیزیکت ضعیفه یه دلیل داره اینکه برای قوی شدن توی اون درس تلاش نمیکنی یا اگرم تلاش میکنی بصورت تظاهری و ماست مالیه..غیر ممکنه درسیو عالی بخونی اما نتونی ازش تست بزنی ..هیچ کدوم ازاین بچه ها صفرصفر نیستند ماتوی هردرسی کم کمش ده درصد پیش زمینه داریم
-
از همتون ممنونم
ببخشید اگ نمیشه جوابه همه رو بدمشاپرک خسته در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
از همتون ممنونم
ببخشید اگ نمیشه جوابه همه رو بدمبه این چیزا فک کنکید و به نتیجه کاری نداشته باشید فقط تلاش و تلاش و تلاش
خداروشکر کنید که میتونید یه سال دیگه هم کنکور بدید خیلی ها هستن که نمیتونن یا نمیزارن دیگه کنکور بدن با این که میدونن کجای کارشون اشتباه بوده که خراب کردن ولی حالا فرصت دوباره ندارن
فقط کار کنید همین -
اصن ی سوال
کسی رو دیدین از رتبه 70هزار منطقه 3 برسون ب 2000 منطقه 3 تا من دومیش باشم
با پایه ریاضیو فیزیک ضعیفیکی از دوستای خانوادگیمون الان داره تخصص قلب میخونه سال اول که کنکور داد 120 هزار شد سال دوم 53 هزار و سال سوم 276
اینم مثال حاضرش
@SOBHAN-1999 باشه تسلیم اره هس
من ادم ضعیفیم ارادم قوی نیس
اهل عمل نیستم -
شاپرک خسته
به نظرمن تلقین نکن به خودت...دیشب و هرزمانی تو گذشته رو ول کن..
واسه الانت تا شب برنامه بریز بگو میخام فلان کارا رو انجام بدم و خدایی وجدانا انجام بده
ببین منم کنکوریم بالاخره یه سختی هایی هست ولی تو به سختی نگا نکن نگای اخر راهت کن -
اهل عمل نیستمشاپرک خسته خسته نباشی
-
@SOBHAN-1999 ن
شاپرک خسته من خودم یه پشت کنکوریم تازم شروع کردم اما اصلا مثل تو فکر نمیکنم منم اوایل زیاد طعنه شنیدم اما بعد یه مدت واسم مهم نبود حرف و... بقیه و بهشون نشون میدم من میتونم اینکه یه بار شکست خوردی دلیل نمیشه نتونی به هدفت برسی و اینکه باید واسه خودت و هدفت بخونی تلاش کنی نه حرف بقیه از اشتباهات گذشته درس بگیری و دوباره همون راه غلط رو نری دیدت رو عوض کنی ببین مشکلت کجاست که از هدفت دور افتادی و.....
-
شاپرک خسته من خودم یه پشت کنکوریم تازم شروع کردم اما اصلا مثل تو فکر نمیکنم منم اوایل زیاد طعنه شنیدم اما بعد یه مدت واسم مهم نبود حرف و... بقیه و بهشون نشون میدم من میتونم اینکه یه بار شکست خوردی دلیل نمیشه نتونی به هدفت برسی و اینکه باید واسه خودت و هدفت بخونی تلاش کنی نه حرف بقیه از اشتباهات گذشته درس بگیری و دوباره همون راه غلط رو نری دیدت رو عوض کنی ببین مشکلت کجاست که از هدفت دور افتادی و.....
-
اهل عمل نیستمشاپرک خسته
نه نه من اصلا این حرفو نزدم چون اگه اینجور آدمی بودید الان دغدغه نداشتید و کاملا بیتفاوت بودید پس یعنی میتونید فقط باید بخواید -
@هناس اصلا بعد یه مدتی دیگه شرایط عادی میشه و دیگه کسی سرکوب نمیکنه که چرا رتبت فلان شد چرا دانشگاه نرفتی بنظر من این طعنه ها لازمه تا ما بخودمون بیاییم
-
شاپرک خسته
نه نه من اصلا این حرفو نزدم چون اگه اینجور آدمی بودید الان دغدغه نداشتید و کاملا بیتفاوت بودید پس یعنی میتونید فقط باید بخواید@SOBHAN-1999 نگفتم ک شما چنین منظوریو داشتید
-
@هناس اصلا بعد یه مدتی دیگه شرایط عادی میشه و دیگه کسی سرکوب نمیکنه که چرا رتبت فلان شد چرا دانشگاه نرفتی بنظر من این طعنه ها لازمه تا ما بخودمون بیاییم
@zahra-77 باورتون میشه بابام جواب سلامو بزور میده
-
@SOBHAN-1999 نگفتم ک شما چنین منظوریو داشتید
شاپرک خسته
پس بشینید با خودتون حساب کتاب کنید ببینید چند چندید
ایشالا درست میشه -
شاپرک خسته
پس بشینید با خودتون حساب کتاب کنید ببینید چند چندید
ایشالا درست میشه@SOBHAN-1999 ممنون زنده باشین
-
شاپرک خسته شما فقط احتیاج به زمان دارید و همینطور خانوادتون تا مشکل حل بشه ..تو بااین رتبه ام میتونی دانشجو بشی ولی امسال اخرین کنکور نظام قدیمه و بنظرم یکسال تلاش ارزششو داره بعدا دلت نمیسوزه چرا تلاش نکردم ... چرا کاری نکردم ...اگر میخوندم میتونستم و..
-
ازمون گاج بده بچها؟؟؟؟؟
-
شاپرک خسته
اره باورم میشه ببین باباتون نگران اینده شماست..شاید دارن این نگرانی رو بد بروز میدن.شما چجوری میتونی یه کاری کنی که این نگرانی یکم حل بشه به نظرخودت؟ -
ازمون گاج بده بچها؟؟؟؟؟
ازمون گاج بده بچها؟؟؟؟؟
به نظر من اگه تونستی سنجش برو از همه بهتره