هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
گل یاس1999 اگه دردت کنکوره برو خدارو شکر کن جدا 7 ماه وقت کم نیستا من صفرم باشم خیلی روحیه دارم درد ندید پدید بازی در نیار
این پست پاک شده! -
آدم مگه بخاطر 4تا درس میناله؟؟؟؟ :///////////////
-
این پست پاک شده!
گل یاس1999 حتما قضاوت میکنن ادمیزاده دیگ حرفات اینجوره اما خوب درد هر کسی برا خودشه و خودش میفهمه ببخشید ان شا الله زود خوب شی و همه چی بهتر شه
-
این پست پاک شده!
گل یاس1999
دیگران اینطور فک نمیکنن اما میگن ده سال بعد شاید به این فک کنی که مهمترین اولویت الان شاید این باشه البته اگه مشکلات بذاره گاهی ولی بازم گاهی میشه مبارزه کرد گرچه سخته ..... -
گل یاس1999 حتما قضاوت میکنن ادمیزاده دیگ حرفات اینجوره اما خوب درد هر کسی برا خودشه و خودش میفهمه ببخشید ان شا الله زود خوب شی و همه چی بهتر شه
دختر یخی ممنونم ازت...
دردم اینه ک دردم هیچ وقت خوب شدنی نی.. ://// -
@Shaahin_I
هروقت نتونستید به خاطر بیماری و ..... تمرکز زیادی داشته باشید این هم میشه که همون فیلمای قبلی رو با سرعت بیشتر ببینید و مرور بشه@Khanoome-romisa درسته ولی الان برام استامینوفن داده برای حالا بدن دردی چیزی و سر درد،سر درد رو خوب نمیکنه هیچ فقط خیلی بی حال یه گوشه میوفتم از اینا گذشته صدا کلافم میکنه حالا این سرعتشو زیاد کنم خیلی خوبه تجربشو داشتم منتهی چشمام کمک بده حرکت خوبیه
-
گل یاس1999
دیگران اینطور فک نمیکنن اما میگن ده سال بعد شاید به این فک کنی که مهمترین اولویت الان شاید این باشه البته اگه مشکلات بذاره گاهی ولی بازم گاهی میشه مبارزه کرد گرچه سخته .....@Khanoome-romisa کاراز مبارزه گذشته رمیساجون..
این روزگارمنو شکست داده..بدددددجوریم شکستم داده..
(منظورم درسی نیس) -
اکالیپتوس
عشق جان کم پیدایی؟؟!:))) -
@Khanoome-romisa کاراز مبارزه گذشته رمیساجون..
(منظورم درسی نیس)گل یاس1999
عجیب منو یاد بعضی از دوستام میندازی .......
البته نه اینکه مشکلاتتون یکی باشه ولی شبیه همه حرفاتون -
@Khanoome-romisa کاراز مبارزه گذشته رمیساجون..
(منظورم درسی نیس)گل یاس1999 ان شالله به کمک خدا گره از کار هممون باز بشه
:man-facepalming:
-
گل یاس1999
عجیب منو یاد بعضی از دوستام میندازی .......
البته نه اینکه مشکلاتتون یکی باشه ولی شبیه همه حرفاتون@Khanoome-romisa به هرحال آدمیزاده دیگه..
درداشونم گاهی مث همه.. -
گل یاس1999 ان شالله به کمک خدا گره از کار هممون باز بشه
:man-facepalming:
@Shaahin_I آمین..
-
اکالیپتوس
عشق جان کم پیدایی؟؟!:)))گل یاس1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
اکالیپتوس
عشق جان کم پیدایی؟؟!:)))دیگ تلاش میکنم یجور خوب کنم خودمو درس بخونم دیگ فعلا هدف فقط همین
-
@Khanoome-romisa به هرحال آدمیزاده دیگه..
درداشونم گاهی مث همه..گل یاس1999
زمان همه چی رو حل مبکنه
ولی وای به حالت اگر در گذشته گیر کرده باشی -
@Shaahin_I مثلا همزمان دارم هم شیمی میخونم همم پست
شبه انرژی ندارم خوابمم نمیاد فک کنم مفید ترین کاره:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
-
گل یاس1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
اکالیپتوس
عشق جان کم پیدایی؟؟!:)))دیگ تلاش میکنم یجور خوب کنم خودمو درس بخونم دیگ فعلا هدف فقط همین
اکالیپتوس آفرین..باقدرت ادامه بده..
یکی ازامیدان آلاء تویی هااا :)))