هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
ایهام نومودونم چی بگم ... میترسم چیزی بگم ک درست نباشه .... برهمین دلیل از افراد برتر کنکورم بپرس
-
SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@Zohraam از اینجا یه نفر برمیدارن.اونجا چی؟
اینجام ی نفر
-
@ASMA-MORADI در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@Zohraam هعی دنیای بی معرفتیه دیه .... تنت سالمت عزیز.. فدای سرت ....
عزیز دلمی
-
@Zohraam اموزش ابتدایی دوس داری خودت؟
نمیخوای بخونی برا سال بعد؟خوبه اموزش ابتداییم .. والا بیشتر برا اینکه نزدیک خانوادمم دوست دارم خ..با اینکه اجیم خونه اشون رو به رو خابگاهه ولی بازم سختمه فک کن یه ماهه خونه نرفتم..ی جوری شد که دو روز پیش مامانم اینا اومدن سر زدن بم
برا سال بعدم اتفاقا خاستم بخونم ازمونم ثبت نام کردم بدون یک کلمه خوندن ترازم شد ۵۷۰۰
کل پول ازمونم دادم ولی دگ حال ندارم برم جمعه نرفتم اخه میانترم دارم
خیلی خسته ام سارا خیلی -
@Zohraam اموزش ابتدایی دوس داری خودت؟
نمیخوای بخونی برا سال بعد؟خوبه اموزش ابتداییم .. والا بیشتر برا اینکه نزدیک خانوادمم دوست دارم خ..با اینکه اجیم خونه اشون رو به رو خابگاهه ولی بازم سختمه فک کن یه ماهه خونه نرفتم..ی جوری شد که دو روز پیش مامانم اینا اومدن سر زدن بم
برا سال بعدم اتفاقا خاستم بخونم ازمونم ثبت نام کردم بدون یک کلمه خوندن ترازم شد ۵۷۰۰
کل پول ازمونم دادم ولی دگ حال ندارم برم جمعه نرفتم اخه میانترم دارم
خیلی خسته ام سارا خیلی -
SenatOr نمیدونم کلی پرسیدم،تو سوالا،بودجه،تاریخ چبدونم والا هرچی،میخوام بدونم چی این وسط مشکل داره که مشاورم میگه نه
-
از خوشی های زود گذر و وسوسه هایی که مردم زیادی را بدبخت کرده بپرهیزید،وبجای ان به کارهایی که در درازمدت سودمند و مناسب وبجا هستند بپردازید
اطمینان از هماهنگی رفتارتان با اهداف و آرمان های بلند مدتتان ،نشانه یک انسان برتر است
#قدرت انضباط فردی
#برایان تریسی -
سلام..
-
@Zohraam آخی
نمیدونم چی بگم
ولی پذیرششون کمه.یه طور ریسک نیس این کار؟ن بابا اگ دعوت ب مصاحبه نشدم انصراف نمیدم
-
ایهام بعد عید مباحث تقریبا تموم میشه...و برنامه ازمونا فرقی ندارن با هم خیلی...چرا میگن نه؟بپرسین ازشون حتما
-
@Zohraam اها فک کردم قبلش باید انصراف بدی
پس خوبه امتحانش ضرر نداره دیگهاره دگ ببینیم چی میشع