هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
تصمیم گرفته بودم کم بیام امروزم کلی درس خونده بودم و یکم حالم بهتر شده بود بعد مدتها یه لحظه اومدم یه حرفایی شنیدم واقعا که هر کی پشت سرم حرف میزنه و زده بدونه حلالش نمی کنم اگه حرفی دارین بیایید به خودم بگید چرا قضاوت میکنید مردمو هر چی دوست دارین میگید قضاوت قضاوت قضاوت وقتی چیزی نمی دونید از روی ظاهر و افکاربد اندیشتون قضاوت نکنید
اشکامو در اوردید نمی بخشمتوناکالیپتوس
مدت ها سعی کردم کسی را ناراحت نکنم حتی اگر اشتباه از انها باشد
سعی کردم خودم را برای دیگران ثابت کنم
و...
فقط در اخر یک تصمیم گرفتم
فاصله ام را از ادم ها حفظ کنم
همین -
ربطش باخودت
بی ربط هم اگه بود به من چه -
تصمیم گرفته بودم کم بیام امروزم کلی درس خونده بودم و یکم حالم بهتر شده بود بعد مدتها یه لحظه اومدم یه حرفایی شنیدم واقعا که هر کی پشت سرم حرف میزنه و زده بدونه حلالش نمی کنم اگه حرفی دارین بیایید به خودم بگید چرا قضاوت میکنید مردمو هر چی دوست دارین میگید قضاوت قضاوت قضاوت وقتی چیزی نمی دونید از روی ظاهر و افکاربد اندیشتون قضاوت نکنید
اشکامو در اوردید نمی بخشمتون -
درس چیز خوبیه
منم میخوام بخونم -
امروز یه طوفانی هست بیرون ۳۰دقیقه با سرعت قدم زدم تا جلوی بیمارستان امام
رفتم یه سرک بکشمجوری باد میاد که ماشینم تو خیابون کمه چه برسه به ادم
من مث دیوانه ها بیرون بودم
نمیدونم چرا این جو ارومم میکنه
نمیدونم چرا -
نوشتهشده در ۸ آذر ۱۳۹۷، ۲۰:۵۴ آخرین ویرایش توسط اکالیپتوس انجام شده
M.an
Hadi98
خیلی ممنون
خیلی ناراحت شدم راست میگن بیش از حد به بقیه خوبی کنی فکر میکنن خبریه قضاوت نکنید ادمارو گذشته هر کس یجوره الانشونو قاطی نکنید وقتی دلیلی هم که میارید خودتونم میدونید تهمت به طرفه قضاوت نکنید همین بد بین نباشین چرا پشت سر کسی که فقط به بقیه کمک کرده اینجور بحرفین و بد نامی خودش نیس خداش هست
#مخاطب خاص
پ.ن:اینارو نگفتم ابرومو بریزم چون اشکام بد جور جارین نمی تونستم تحمل این هرزه گویی رو ندم خواهشن پشت سر بقیه نحرفین حرفی دارین به خودش بگید حلالتونم نمی کنم -
M.an
Hadi98
خیلی ممنون
خیلی ناراحت شدم راست میگن بیش از حد به بقیه خوبی کنی فکر میکنن خبریه قضاوت نکنید ادمارو گذشته هر کس یجوره الانشونو قاطی نکنید وقتی دلیلی هم که میارید خودتونم میدونید تهمت به طرفه قضاوت نکنید همین بد بین نباشین چرا پشت سر کسی که فقط به بقیه کمک کرده اینجور بحرفین و بد نامی خودش نیس خداش هست
#مخاطب خاص
پ.ن:اینارو نگفتم ابرومو بریزم چون اشکام بد جور جارین نمی تونستم تحمل این هرزه گویی رو ندم خواهشن پشت سر بقیه نحرفین حرفی دارین به خودش بگید حلالتونم نمی کنماکالیپتوس
مخاطب خاص
#عمه
شبتون خوش
شاد باشین فقط
زمانتو رو این بحث بیهوده نذار
مجازی=پوچ -
M.an
Hadi98
خیلی ممنون
#مخاطب خاص
پ.ن:اینارو نگفتم ابرومو بریزم چون اشکام بد جور جارین نمی تونستم تحمل این هرزه گویی رو ندم خواهشن پشت سر بقیه نحرفین حرفی دارین به خودش بگید حلالتونم نمی کنمنوشتهشده در ۸ آذر ۱۳۹۷، ۲۱:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاکالیپتوس
امیدوارم یه روزی به حال الانت بخندی و بگی چقد الکی حرص خوردم
امیدوارم اون یه روز همین فردا باشه
دنیا ارزش غصه خوردنو نداره -
نوشتهشده در ۸ آذر ۱۳۹۷، ۲۱:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۸ آذر ۱۳۹۷، ۲۱:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مجازی=یه دنیایپرازتهی
همین ؛))
شب خوش -
سلامممم بچه هااااا میگم استاد موقاری زیست دوازدهم رو تدریس نکردن؟؟
-
جمع بندی عالی جانوران پست تر از انسان شامل :
حشرات
ماهی ها و...زیست برای دانش آموزان تجربی
در لبنک زیر بخوانید :
https://forum.alaatv.com/topic/9604/جمع-بندی-تمامی-ویژیگی-های-جانوران-پست-تر-از-انسان-اندامک-ها -
نوشتهشده در ۸ آذر ۱۳۹۷، ۲۲:۴۳ آخرین ویرایش توسط فااطمه انجام شده
دنیای عجیبی شده بعضی وقتها حاضری تنهاییتو به بودن با آدم هایی ترجیح بدی ک کارشون فقط دوز و کلکه
انگار متولد شدن به این هدف ک دل بشکنن دروغ بگن خودشونو جای یکی دیگه جا بزنن
انقدرم خودشونو خوب جلوه میدن ک متوجه نمیشی ک چجوری خودشو تو دلت جا کرده اونام ک کارشونو خوب بلدن وقتی فهمیدن بخاطرشون هرکاری میکنی دلتو میگیرن تو دستشون و با تمام قدرت فشارش میدن بعد ک قشنگ لهش کردن نابودت کردن با یه دروغ بزرگتر از دورغ اومدنشون میزارن میرن و تو میمونیو یه دنیا غم ک ته دلته و یه حسرت بزرگ ک چرا اینجوری شد؟ چی شد ک اینجوری شد؟
پس یادمون نره و مراقب باشیم ک قراره چه آدمایی وارد زندگیمون شن و وقتی اومدن چجوری ضربه نخوریم بعد رفتنشون
حرفهام بی مخاطب بود (ریا نباشه روانشناس بازی در آوردم)
ولی بهش فک کنید حتما
ارزششو داره
چون یه موقع برمیگردی و متوجه میشی از بس ک همه چیو از دست دادی دیگه چیزی برای از دست دادن نداری.
@دانش-آموزان-آلاء
شب خوش دوستان
بهترینهارو براتون میخوام -
بعضی دردا تو زندگی مثل خاری تو چشم میمونه ک دستاتو بستن و نمیتونی بیرون بکشیش ولی مجبور به راه رفتنی .. اره زندگی پر درده ولی چرا دستا بستن ؟ شب بخیر گاد
-
سلام صبح جمعتون بخیر
-
سلام صبح جمعتون بخیر
poorya_rzi سلام صبح شما هم بخیر
-
نوشتهشده در ۹ آذر ۱۳۹۷، ۷:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
و آنگاه که تمام ذهنت از فکر پر میشود
چه کنیم...؟! -
نوشتهشده در ۹ آذر ۱۳۹۷، ۷:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Marzieh-m
مدیتیشن