هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
این پست پاک شده!
-
@M-an در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
moein
برای چهترم را در بیخیال ترین حالت ممکن گذراندم
برای مثال امروز سری آخر تمرین های ساختمان داده را خالی رها کرده و ۱۰ ساعت شبکه و وب و اندروید خواندم
باشد ک ترم بعد تعادلی بیابم -
moein
برای چهترم را در بیخیال ترین حالت ممکن گذراندم
برای مثال امروز سری آخر تمرین های ساختمان داده را خالی رها کرده و ۱۰ ساعت شبکه و وب و اندروید خواندم
باشد ک ترم بعد تعادلی بیابم -
moein
در کجای امتحانات به سر می برید ؟
حداقل روز مفیدی بوده
امتحانا ک تموم شده صرفا یه سری تمرین مونده بود ک بیست پنج صدم به ور رفتن با سه تا کد بدردنخور نمیصرفید به نظرممن بشدت به شبکه و ور رفتن با پکتا و از اونطرف بک اند وب علاقه دارم نمیشه اینارو بدون این نقاشی کشیدنای مسخره html css js استفاده کرد؟
-
moein
در کجای امتحانات به سر می برید ؟
حداقل روز مفیدی بوده
امتحانا ک تموم شده صرفا یه سری تمرین مونده بود ک بیست پنج صدم به ور رفتن با سه تا کد بدردنخور نمیصرفید به نظرممن بشدت به شبکه و ور رفتن با پکتا و از اونطرف بک اند وب علاقه دارم نمیشه اینارو بدون این نقاشی کشیدنای مسخره html css js استفاده کرد؟
moein در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
امتحانا ک تموم شده صرفا یه سری تمرین مونده بود ک بیست پنج صدم به ور رفتن با سه تا کد بدردنخور نمیصرفید به نظرم
من بشدت به شبکه و ور رفتن با پکتا و از اونطرف بک اند وب علاقه دارم نمیشه اینارو بدون این نقاشی کشیدنای مسخره html css js استفاده کرد؟:خوبه که تموم شده
نقاشی کشیدنای مسخره
چرا نشه میشه
خب بک اند رو با چی کار می کنین؟ -
امتحانا ک تموم شده صرفا یه سری تمرین مونده بود ک بیست پنج صدم به ور رفتن با سه تا کد بدردنخور نمیصرفید به نظرم
من بشدت به شبکه و ور رفتن با پکتا و از اونطرف بک اند وب علاقه دارم نمیشه اینارو بدون این نقاشی کشیدنای مسخره html css js استفاده کرد؟:خوبه که تموم شده
نقاشی کشیدنای مسخره
چرا نشه میشه
خب بک اند رو با چی کار می کنین؟@M-an در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
نقاشی کشیدنای مسخره
چرا نشه میشه
خب بک اند رو با چی کار می کنین؟آمممم بخوابیم بعدا صحبت میکنیم شمام سرتون درد میکنه برا منم داره شروع میشه مث ک
-
نقاشی کشیدنای مسخره
چرا نشه میشه
خب بک اند رو با چی کار می کنین؟آمممم بخوابیم بعدا صحبت میکنیم شمام سرتون درد میکنه برا منم داره شروع میشه مث ک
-
خوب یا بد قضاوت با خداست ... نه ما ...
ی کاش واسه اونایی که می مردیم یکم ارزش داشتیم ... هعی(:صبحتون قشنگ و پربرکت
-
ایهام
ببخشید فضولیه ...
اوژا واقعا؟! -
بچها خیلی وقتتون رو نمیگیره،انشالله که حضرت زهرا دست هممون رو بگیره
متن زیارت حضرت فاطمه سلام الله علیها
بسم الله الرحمن الرحیم
یَا مُمْتَحَنَهُ امْتَحَنَکِ اللَّهُ الَّذِی خَلَقَکِ قَبْلَ أَنْ یَخْلُقَکِ
فَوَجَدَکِ لِمَا امْتَحَنَکِ صَابِرَهً
وَ زَعَمْنَا أَنَّا لَکِ أَوْلِیَاءُ وَ مُصَدِّقُونَ
وَ صَابِرُونَ لِکُلِّ مَا أَتَانَا بِهِ أَبُوکِ صَلَّی اللَّهُ عَلَیْهِ وَ آلِهِ وَ أَتَی (أَتَانَا) بِهِ وَصِیُّهُ
فَإِنَّا نَسْأَلُکِ إِنْ کُنَّا صَدَّقْنَاکِ
إِلاَّ أَلْحَقْتِنَا بِتَصْدِیقِنَا لَهُمَا
لِنُبَشِّرَ أَنْفُسَنَا بِأَنَّا قَدْ طَهُرْنَا بِوِلاَیَتِکِاَلسَّلاَمُ عَلَیْکِ یَا بِنْتَ رَسُولِ اللَّهِ
السَّلاَمُ عَلَیْکِ یَا بِنْتَ نَبِیِّ اللَّهِ
السَّلاَمُ عَلَیْکِ یَا بِنْتَ حَبِیبِ اللَّهِ
السَّلاَمُ عَلَیْکِ یَا بِنْتَ خَلِیلِ اللَّهِ
السَّلاَمُ عَلَیْکِ یَا بِنْتَ صَفِیِّ اللَّهِ
السَّلاَمُ عَلَیْکِ یَا بِنْتَ أَمِینِ اللَّهِ
السَّلاَمُ عَلَیْکِ یَا بِنْتَ خَیْرِ خَلْقِ اللَّهِ
السَّلاَمُ عَلَیْکِ یَا بِنْتَ أَفْضَلِ أَنْبِیَاءِ اللَّهِ وَ رُسُلِهِ وَ مَلاَئِکَتِهِ
السَّلاَمُ عَلَیْکِ یَا بِنْتَ خَیْرِ الْبَرِیَّهِ
السَّلاَمُ عَلَیْکِ یَا سَیِّدَهَ نِسَاءِ الْعَالَمِینَ مِنَ الْأَوَّلِینَ وَ الْآخِرِینَ
السَّلاَمُ عَلَیْکِ یَا زَوْجَهَ وَلِیِّ اللَّهِ وَ خَیْرِ الْخَلْقِ بَعْدَ رَسُولِ اللَّهِ
السَّلاَمُ عَلَیْکِ یَا أُمَّ الْحَسَنِ وَ الْحُسَیْنِ سَیِّدَیْ شَبَابِ أَهْلِ الْجَنَّهِ
السَّلاَمُ عَلَیْکِ أَیَّتُهَا الصِّدِّیقَهُ الشَّهِیدَهُ
السَّلاَمُ عَلَیْکِ أَیَّتُهَا الرَّضِیَّهُ الْمَرْضِیَّهُ
السَّلاَمُ عَلَیْکِ أَیَّتُهَا الْفَاضِلَهُ الزَّکِیَّهُ
السَّلاَمُ عَلَیْکِ أَیَّتُهَا الْحَوْرَاءُ الْإِنْسِیَّهُ
السَّلاَمُ عَلَیْکِ أَیَّتُهَا التَّقِیَّهُ النَّقِیَّهُ
السَّلاَمُ عَلَیْکِ أَیَّتُهَا الْمُحَدَّثَهُ الْعَلِیمَهُ
السَّلاَمُ عَلَیْکِ أَیَّتُهَا الْمَظْلُومَهُ الْمَغْصُوبَهُ
السَّلاَمُ عَلَیْکِ أَیَّتُهَا الْمُضْطَهَدَهُ الْمَقْهُورَهُ
السَّلاَمُ عَلَیْکِ یَا فَاطِمَهُ بِنْتَ رَسُولِ اللَّهِ وَ رَحْمَهُ اللَّهِ وَ بَرَکَاتُهُ
صَلَّی اللَّهُ عَلَیْکِ وَ عَلَی رُوحِکِ وَ بَدَنِکِ
أَشْهَدُ أَنَّکِ مَضَیْتِ عَلَی بَیِّنَهٍ مِنْ رَبِّکِ
وَأَنَّ مَنْ سَرَّکِ فَقَدْ سَرَّرَسُولَ اللَّهِ صَلَّی اللَّهُ عَلَیْهِ وَ آلِهِوَ مَنْ جَفَاکِ فَقَدْ جَفَا رَسُولَ اللَّهِ صَلَّی اللَّهُ عَلَیْهِ وَ آلِهِ
وَ مَنْ آذَاکِ فَقَدْ آذَی رَسُولَ اللَّهِ صَلَّی اللَّهُ عَلَیْهِ وَ آلِهِ
وَ مَنْ وَصَلَکِ فَقَدْ وَصَلَ رَسُولَ اللَّهِ صَلَّی اللَّهُ عَلَیْهِ وَ آلِهِ
وَ مَنْ قَطَعَکِ فَقَدْقَطَعَ رَسُولَ اللَّهِ صَلَّی اللَّهُ عَلَیْهِ وَ آلِهِ
لِأَنَّکِ بَضْعَهٌ مِنْهُ وَ رُوحُهُ الَّذِی بَیْنَ جَنْبَیْهِ کَمَا قَالَ صَلَّی اللَّهُ عَلَیْهِ وَ آلِهِ
أُشْهِدُ اللَّهَ وَ رُسُلَهُ وَ مَلاَئِکَتَهُ أَنِّی رَاضٍ عَمَّنْ رَضِیتِ عَنْهُ
سَاخِطٌ عَلَی مَنْ سَخِطْتِ عَلَیْهِ
مُتَبَرِّئٌ مِمَّنْ تَبَرَّأْتِ مِنْهُ
مُوَالٍ لِمَنْ وَالَیْتِ
مُعَادٍ لِمَنْ عَادَیْتِ
مُبْغِضٌ لِمَنْ أَبْغَضْتِ
مُحِبٌّ لِمَنْ أَحْبَبْتِ
وَ کَفَی بِاللَّهِ شَهِیداً وَ حَسِیباً وَ جَازِیاً وَ مُثِیباًآن گاه بر رسول خدا و ائمه طاهرين (ص) صلوات بفرستید.
-
@m__sadra__b در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
ایهام
ببخشید فضولیه ...
اوژا واقعا؟!مگه تحت عنوان اوژا،شهریم داریم؟
ایهام چ میدونم؟!
دارییم؟!(: