Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Brite
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. بحث آزاد
  3. هرچی تو دلته بریز بیرون 3
دستاورد هایِ کوچکِ من🎈
AinoorA
سلام بچه ها امیدوارم حالتون خوب باشه و خیلی سرحال و شاد باشین خب از عنوان تاپیک یچیزایی مشخصه که قراره در مورد چی اینجا حرف بزنیم ولی بزارین توضیحات بیشتر بدم خیلی از ما یوقتایی هست که ممکنه احساس کنیم هیچ کاری نکردیم یا هیچ کاری ازمون برنمیاد و روزمون رو تلف کردیم و.. و ذهنمون ما رو با این افکار جور واجور و عجیب غریب مورد آزار قرار بده و احساس ناتوانی رو بهمون بده در حالی که در واقعیت اینطوری نیست و ما توانا تر از اون چیزی هستیم که توی ذهنمون هست اینجا قراره از موفقیت های کوچولومون حرف بزنیم و رونمایی کنیم تا به ذهنمون ثابت کنیم بفرما آقا دیدییی ما اینیم هر شب از کار های مثبت کوچولوتون بیاین و بگین و این حس مثبت و قشنگ مفید بودن رو به خودتون بدین مثلا کنکوری ها میتونن تموم شدن یه بخش از برنامه اشون رو بگن ، از انجام دادن کار هایی مثل مرتب کردن اتاق ، از گذروندن امتحانای سخت و آب دادن به گل ها و کلی کار کوچیک و مثبت دیگه منتظرتون هستم آلایی ها موفق باشین🥹️ دعوت میکنم از : @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانشجویان-درس-خون @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی
بحث آزاد
روز آخر ❤️
_ Reza __
سلام به همه رفقای کنکوری اومدم یه تاپیک بزنم برای روز آخر کنکور، اینجا بچه‌هایی که می‌خوان روز آخر رو مفید درس بخونن، بیان برنامه‌هاشونو پارت‌بندی شده بزارن ️ و هم اونایی که تصمیم گرفتن دیگه درس نخونن و فقط ریلکس کنن، اینجا کنار هم باشیم ، حرف بزنیم ، استرسارو بریزیم دور، انرژی مثبت بدیم و بگیریم ... اگه برنامه‌ریزی برای روز آخر داری، بیا پارت‌هات رو بزار و تا لحظه آخر تلاش کن ( مثل خودم ایده همینه چون مجبورم ) ... اگه تصمیم گرفتی دیگه فقط استراحت کنی که خیلیم عالی ... اگه دکترای پارسالی هستی و تجربه شب قبل کنکور رو داری، لطفا بیا راهنمایی کن، آرامش و انرژی بده :)) ‌ فقط یه خواهش کوچولو دارم لطفا فضای تاپیک آروم و مثبت نگه داریم چون قرار نیست با کارای دیگه اتفاق خاصی بیفته اما با اینکارا اتفاق خاصی میفته @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا
بحث آزاد
برگ انجیر.... ☘️🍀🌿
______
بِسْم رَبّ النور ️ سلام امیدوارم حال دلتون بهترین باشه..... برم سراغ حرف اصلی.... در فکر تاپیکی بودم که هر روز توش چند تا پست قشنگ بزارم و با چند تا عکس و متن نوشته و دل نوشته...... حالمون خوب بشه، انرژی بگیریم در طول روز.....️️ یه جورایی این تاپیک شبیه کانال یا چنل..... البته پست هایی که قرار بزارم برای خودم نیست و صرفا گلچینی از مطالبی که ممکنه توی فضای مجازی یا کتاب ها ببینم و بارگذاری بکنم..... اگر شما هم دوست داشتید خوشحال میشم همراه من بشید.... ️ [image: 1686940882701-img_-_.jpg] پ.ن:اسم تاپیک برگرفته از اسم یک کانالِ و در آخر دعا میکنم دلتون ذهنتون ابری باشه(:️️
بحث آزاد
رقیب
م
کسی هس ساعت مطالعه بالایی داشته باشه بخونیم این 20 روزو؟ ترجیحا دختر باشه تنهایی نمیتونم اگ یکی بود خیلی بهتر پیش میرفتم
بحث آزاد
خــــــــــودنویس
Dr-aculaD
Topic thumbnail image
بحث آزاد
👣ردپا👣
اهوراا
Topic thumbnail image
بحث آزاد
کنکور1405
M
سلام به همه. من بعد از یه مدت دوباره میخوام کنکور 405 رو شرکت کنم. ولی خب کسی رو پیدا نکردم که برای سال405 باشه. و دوستی پیدا نکردم تو این زمینه. هرکی هست بیاد اینجا حرف بزنیم
بحث آزاد
تروخدا بیاین
م
دیروز اشتبا کردم سلامت نخوندم الان چیکار کنم جزوه ای میدونین یکم جمعو جور باشه کتاب اصلن خونده نمیشه خیلی زیاده
بحث آزاد
تنهایی حوصله ندارم بیاین با هم نهایی بخونیم
م
سلام بچها هر ساعتی هر درسیو خوندین بیاین بگین این ساعت اینقدر فلان درس رو خوندم انگیزه میگیریم
بحث آزاد
بخدا سوالات اونقد سخت نیستن ولی وقتی میشینم سر جلسه اعداد کوه میشن واسم
م
بچها وقتی میشینم به ارومی حل میکنم سوالاتو میدونم حل میکنم مشکلی ندارم سر جلسه انگار اصن من نخوندم ی جوری میشم میترسم از سوالا مخصوصا سوالاتی ک عدد دارن عددا جلو چشام بزرگ میشن بخدا خنده داره ولی جدی میگم
بحث آزاد
من ِ فارغ 401 هم باید زمین ترمیم کنم؟؟
م
...............
بحث آزاد
شاید شد...چه میدانی؟!
Hg L 0H
مدت هاست که از نشست غبار سرد و تیره به قلبم میگذرد مدت هاست منِ تاریکِ گم شده، در خودم به دنبال روزنه هایی از نور میگردد نفس هایم سخت به جانم می نشینند اشک هایی که سرازیر نمی شوند وجود مرا به ستوه آورده اند دوست دارم بایستم سرم را بالا بگیرم و تا زمانی که صدایم خفه شود فریاد بزنم بماند در پس پرده ی خاکستری غم بماند که چه می شود... شاید شد....چه میدانی؟!
بحث آزاد
بحث آزاد
J
دوستان من تازه وارو سایت شدم میخوام بدونم چطوری باید اسمم رو تغیر بدم درست کردم ولی باز دوباره اینو زده چیکار باید کنم‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌.........
بحث آزاد
تمام رو به اتمام
Hg L 0H
حس خفقان، حتی نفس کشیدن هم سخت شده گلویم فشرده تر از قبل راه هوا را بسته پروازی را آغاز کردم که در سرم مقصدش بهشتی برین بود اما اکنون و در این زمان نمیدانم کجا هستم پروازم به سمت جهنم است یا بهشت؟ میشود یا نمیشود تمام وجودم را پر کرده تمام احساسات کودکی از کوچک و بزرگ به مغزم هجوم آورده و دارد تمامِ من را آرام آرام از من میگیرد نکند اینجا جای من است؟ در سرِ کودکیِ من چنین رویایی شکل گرفته بود؟ قلبم سیاه و چشمانم تار شده اند هوای پریدن دارم اما نگار لحظه به لحظه در همان جایی قرار دارم که ایستاده بودم انگار نمیشود قدم از قدم برداشت میخواهم رها باشم از افکاری که مرا خفت میکنند و تا مرز خفه شدن من را به دنبال خود میکشانند میل به رهایی آزادی ام را هم از من گرفته... شوق پریدن آرام آرام گویی دارد تبدیل به میل سقوط میشود مبادا چنین روزی برسد... مبادا....
بحث آزاد
به که باید دل بست؟
blossom.B
به که باید دل بست؟ به که شاید دل بست؟ سینه ها جای محبت , همه از کینه پر است. هیچکس نیست که فریادِ پر از مهر تو را گرم پاسخ گوید. نیست یک تن که در این راه غم آلوده ی عمر , قدمی راه محبت پوید. خط پیشانی هر جمع , خط تنهاییست. همه گلچینِ گلِ امروزند... در نگاه من و تو حسرت بی فرداییست. به که باید دل بست؟ به که شاید دل بست؟ نقش هر خنده که بر روی لبی می شکفد, نقشه‌ای شیطانیست. در نگاهی که تو را وسوسه ی عشق دهد حیله‌ای پنهانیست. خنده ها می شکفد بر لبها, تا که اشکی شکفد بر سرمژگان کسی. همه بر درد کسان می نگرند, لیک دستی نبرند از پی درمان کسی. زير لب زمزمه شادی مردم برخاست, هر کجا مرد توانائي بر خاک نشست . پرچم فتح برافرازد در خاطرِ خلق, هر زمان بر رخ تو هاله زَنَد گردِ شکست. به که بايد دل بست؟ به که شايد دل بست؟ از وفا نام مبر , آن که وفا خوست کجاست؟ ریشه ی عشق فسرد... واژه ی دوست گریخت... سخن از دوست مگو...عشق کجا؟دوست کجا؟ دست گرمی که زمهر , بفشارد دستت در همه شهر مجوی. گل اگر در دل باغ , بر تو لبخند زند بنگرش , لیک مبوی ! لب گرمی که زعشق , ننشیند به لبت به همه عمر مخواه ! سخنی کز سر راز , زده در جانت چنگ به لبت نیز مگوی ! چاه هم با من و تو بيگانه است نیِ صدبند برون آيد از آن... راز تو را فاش کند, درد دل گر بسر چاه کنی خنده ها بر غمِ تو دختر مهتاب زند گر شبي از سر غم آه کني. درد اگر سینه شکافد , نفسی بانگ مزن ! درد خود را به دل چاه مگو! استخوان تو اگر آب کند آتش غم, آب شو...آه مگو ! ديده بر دوز بدين بام بلند مهر و مه را بنگر ! سکه زرد و سپيدی که به سقف فلک است سکه نيرنگ است سکه ای بهر فريب من و تست سکه صد رنگ است . ما همه کودکِ خُرديم و همين زال فلک , با چنين سکه زرد , و همين سکه سيمينِ سپيد , ميفريبد ما را . آسمان با من و ما بيگانه زن و فرزند و در و بام و هوا , بيگانه خويش , در راه نفاق... دوست , در کار فريب... آشنا , بيگانه ... شاخه ی عشق شکست... آهوی مهر گریخت... تار پیوند گسست... به که باید دل بست؟ به که شاید دل بست؟... -مهدی سهیلی
بحث آزاد
ای که با من ، آشنایی داشتی
blossom.B
اِی که با من، آشنایی داشتی ای که در من، آفتابی کاشتی ای که در تعبیرِ بی مقدارِ خویش عشق را، چون نردبام انگاشتی ای که چون نوری به تصویرت رسید پرده ها از پرده ات برداشتی پشتِ پرده چون نبودی جز دروغ بوده ها را با دروغ انباشتی اینک از جورِ تو و جولانِ درد می گریزم از هوای آشتی کاش حیوان، در دلت جایی نداشت کاش از انسان سایه ای می داشتی -فریدون فرخزاد
بحث آزاد
امروز نه آغاز و نه انجام جهان است...
blossom.B
امروز نه آغاز و نه انجام جهان است اي بس غم و شادي که پس پرده نهان است گر مرد رهي غم مخور از دوري و ديري داني که رسيدن هنر گام زمان است تو رهرو ديرينه سرمنزل عشقي بنگر که زخون تو به هر گام نشان است آبي که برآسود زمينش بخورد زود دريا شود آن رود که پيوسته روان است باشد که يکي هم به نشاني بنشيند بس تير که در چله اين کهنه کمان است از روي تو دل کندنم آموخت زمانه اين ديده از آن روست که خونابه فشان است دردا و دريغا که در اين بازي خونين بازيچه ايام دل آدميان است دل برگذر قافله لاله و گل داشت اين دشت که پامال سواران خزان است روزي که بجنبد نفس باد بهاري بيني که گل و سبزه کران تا به کران است اي کوه تو فرياد من امروز شنيدي دردي ست درين سينه که همزاد جهان است از داد و وداد آن همه گفتند و نکردند يارب چه قدر فاصله دست و زبان است خون مي چکد از ديده در اين کنج صبوري اين صبر که من مي کنم افشردن جان است از راه مرو سايه که آن گوهر مقصود گنجي ست که اندر قدم راهروان است -هوشنگ ابتهاج (سایه)
بحث آزاد
پروانه‌ی رنگین
blossom.B
*از پیله بیرون آمدن گاهی رهایی نیست در باغ هم پروانه‌ی رنگین گرفتار است این کشور آن کشور ندارد حس دلتنگی دیوار با هر طرح و نقشی باز دیوار است... -محمد‌علی جوشانی*
بحث آزاد
حواست بوده است حتما...
blossom.B
الا ای حضرت عشقم! حواست هست؟ حواست بوده است آیا؟ که این عبد گنه کارت که خود ، هیراد می‌نامد، چه غم ها سینه‌اش دارد... حواست بوده است آیا؟ که این مخلوق مهجورت از آن عهد طفولیت و تا امروزِ امروزش ذلیل و خاضع و خاشع گدایی می‌کند لطفت... حواست بوده است آیا نشسته کنج دیواری تک و تنها؛ که گشته زندگی‌اش پوچ و بی معنا! دریغ از ذره ای تغییر میان امروز و دیروز و فردا... حواست هست، می‌دانم... حواست بوده است حتما! ولیکن یک نفر اینجا، خلاف دیده‌ای بینا، ندارد دیده‌ای بینا -رضا محمدزاده
بحث آزاد
امیدوارم نشناسند مرا... پیش از این، ستاره بودم!
blossom.B
یک سالِ پیش، ستاره‌ای مُرد. هیچ کس نفهمید؛ همانطور که وقتی متولد شد، کسی نفهمیده بود. همه سرگرم خنده بودند؛ زمانی که مُرد. اما یادم نیست زمانی که متولد شد، دیگران در چه حالی بودند. در آن میان فقط من بودم که دیدم که آن همه نور، چطور درخشید و بزرگ شد.... خیلی زیبا بود؛ انگار هر شب درخشان تر می‌شد... پر قدرت می‌سوخت. برای زنده بودن، باید می‌سوخت... من بودم که پا به پای سوختن هایش، اشک ریختم... اشک هایم برای خاموش کردن بی قراری هایش کافی نبود... نتوانستم خاموش کنم درد را که در لا به لای شعله هایش، ستاره‌ام را می‌سوزاند. ستاره مُرد! این آخرین خاطره‌ایست که از او در ذهن دارم... نتوانستم تقدیرش را عوض کنم.‌‌.. سیاهچاله شد... اکنون حتی نمی‌توانم شعله‌ی شمعی در کنارش بگذارم تا او را در میان تاریکی ها ببینم. سیاهچاله ها نور را می‌گیرند... چه کسی گمان می‌کرد آن همه نور ، اکنون‌ این همه تاریک باشد؟ آن زمان که نورانی بود، کسی ندیدش... نمی‌دانم این کوردلان اکنون سیاهچاله بودنش را چگونه می‌بینند که می‌خندند... آری؛ ستاره مُرد.. همه خندیدند. امشب، به یاد آن ستاره، خواهم گریست.
بحث آزاد

هرچی تو دلته بریز بیرون 3

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده بحث آزاد
گفتگو
282.1k دیدگاه‌ها 639 کاربران 816.2k بازدیدها 486 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • romisaR آفلاین
    romisaR آفلاین
    romisa
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

http://www.kanoon.ir/Article/222977/‍منابع-کنکور-98-برای-داوطلبان-نظام-قدیم

1 پاسخ آخرین پاسخ
    0
    • M.anM آفلاین
      M.anM آفلاین
      M.an
      مدیر

اینکه ...

چیزی که عاشقش هستی رو پیدا کن و بذار بکشتت.

1 پاسخ آخرین پاسخ
      0
      • romisaR آفلاین
        romisaR آفلاین
        romisa
        نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط romisa انجام شده

%(#000dff)[چگونه كتاب درسی را مطالعه كنیم؟]

در این نوشتار بدون هیچ توضیح نظری اضافه، روشی بنام پس خبا (پ س خ ب ا) برای خواندن و مطالعه مطالب كتاب های درسی ارائه می گردد كه به نظر می رسد شیوه موثری برای بهتر فهمیدن و بهتر حفظ كردن مفاهیم و اطلاعات كلیدی است. نام این روش (PQRST) برگرفته از نخستین حرف نام هریك از مراحل پنجگانه در مطالعه تون است:

پیشخوانی ( Preview )

سئوال كردن ( Question )

خواندن ( Reading )

به خود پس دادن ( Self - recitation )

آزمون ( Test ) ]

دو مرحله اول و آخر (پیشخوانی - آزمون) ویژه هر فصل از كتاب هستند ،‌ و سه مرحه میانی (‌سئوال كردن - خواندن - به خود پس دادن) اختصاص به هر بخش اصلی از هر فصل دارند.

%(#078de6)[[1- مرحله پ ( پیشخوانی ) : ]
        نخست به مرور كلی فصل معینی از كتاب می پردازید تا با موضوعات كلی مورد بحث آشنا شوید. برای این منظور فهرست مطالب فصل را می خوانید. سپس مطالب فصل را مرور می كنید كه طی آن، عناوین بخش های اصلی و فرعی فصل را مورد توجه قرار می دهید، و تصاویر و نمودارها را از نظر می گذرانید. مهم ترین نكته در مرحله پیشخوانی این است كه پس از مرور مطالب فصل، چكیده اولیه یا پایانی فصل را (در صورت وجود) با دقت مطالعه كنید و روی هر یك از نكاتی كه در آن آمده تامل كنید . در این مرحله ممكن است ،‌ سئوال هایی به ذهن تان خطور كند كه پس از خواندن متن كامل فصل بتوانید به آن ها پاسخ دهید. این مرحله، تصویر كلی از مطالب فصل و سازمان بندی آن به دست می دهد.

%(#078de6)[2 - مرحله س (سئوال كردن)]

همان طور كه قبلا گفته شد مراحل سئوال كردن،‌ خواندن و به خود پس دادن، ویژه هر بخش از هر فصل است. فصل های كتاب را یكی یكی در نظر بگیرید. هر سه مرحله سئوال كردن، خواندن و به خود پس دادن را در مورد هر بخش اعمال كنید و بعد ، به بعدی بپردازید. قبل از مطالعه مطالب هر بخش، نخست عنوان آن بخش و عنوان های فرعی آن را بخوانید . سپس در حین خواندن مطالب هر بخش، موضوعات مهم آن را به صورت یك یا چند سئوال در نظر بگیرید كه بعدا باید به آن ها پاسخ دهید. از خود بپرسید: مولف در این بخش چه مفاهیم مهمی را در نظر داشته است؟ مقصود از مرحله سئوال كردن نیز همین است.

%(#078de6)[3 - مرحله خ (خواندن)]

در این مرحله، مطالب هر بخش از فصل را برای آگاهی از معنی آن با دقت بخوانید و ضمن خواندن ، سعی كنید به سئوالهایی كه در مرحله سئوال كردن مطرح شده بود ، پاسخ دهید. در باره مطالبی كه می خوانید تامل كنید و بكوشید بین آن مطالب و اطلاعات قبلی خود ارتباط بر قرار كنید. می توانید زیر واژه ها یا عبارات كلیدی خط بكشید . اما میزان آن از 10 تا 15 درصد متن تجاوز نكند. اگر مقصود از خط كشیدن زیر مطالب، مشخص كردن واژه ها یا عبارات كلیدی برای مرور بعدی باشد ، خط كشدین زیادی زیر مطالب ، مغایر با چنین هدفی است. تا وقتی تمام مطالب بخش معینی را نخوانده اید یا با همه مفاهیم كلیدی آشنا نشده اید و اهمیت نسبی آن ها را ارزیابی نكرده اید ، یادداشت بر ندارید. در خاتمه خلاصه فصل را از زبان خودتان نوشته و اشكالات احتمالی را با مرور فصل بر طرف كنید.

%(#078de6)[4 - مرحله ب (به خود پس دادن)]

پس از خواندن هر بخش ، سعی كنید مفاهیم اصلی را به خاطر آورید و اطلاعات را از حفظ با خود بگوئید . مفاهیم را به زبان خود بازگو كنید و اطلاعات را ترجیحا با صدای بلند (و اگر تنها نیستید ، زیر لب) تكرار كنید . مطالبی را كه به یاد می آورید با متن كتاب تطبیق دهید تا مطمئن شوید كه آن ها را كامل و درست حفظ كرده اید. به خود پس دادن مطلب كمك می كند كه به كمبود اطلاعات خود پی ببرید و آن را در ذهن خود سازماندهی كنید. پس از آنكه بخشی از فصل را به این شیوه مطالعه كردید ، به بخش بعدی بپردازید و دوباره مراحل سئوال كردن، خواندن و به خود پس دادن را تكرار كنید.

%(#078de6)[5 - مرحله آ (آزمون)]

پس از خواندن مطالب فصل باید به آزمون و مرور مطالب بپردازید. با مراجعه به یادداشت های تان، ببینید چه مقدار از مفاهیم اصلی را به یاد دارید. سعی كنید بفهمید چه پیوندی بین مطالب مختلف وجود دارد و این مطالب چگونه در فصل ، سازمان بندی شده اند. در مرحله آزمون ممكن است مجبور شوید فصل را ورق بزنید تا صحت مفاهیم و مطالب كلیدی حفظ شده را وارسی كنید در این مرحله باید چكیده فصل را بخوانید و ضمن آن جزئیات مربوط به هر یك از نكات چكیده را در نظر آورید. مرحله آزمون را هرگز به شب امتحان موكول نكنید. نخستین مرور، مطالب فصل باید بلافاصله پس از خواندن انجام شود.

پژوهش ها حاكی از آن است كه روش پس خبا روش بسیار مفیدی است و مسلما كارآمدتر از روش روخوانی ساده مطالب است . در این روش مخصوصا به خود پس دادن مطالب نقش بسیار مهمی دارد. اختصاص بخش عمده زمان مطالعه به یاد آوری فعال مطالب بهتر از آن است كه تمام وقت خود را صرف خواندن و بازخوانی مطلب كنید. بررسی ها موید این نكته اند كه خواندن چكیده فصل بیش از مطالعه سراسر فصل ، كارآمدی دارد. خواندن چكیده پیش از خواندن فصل ، چشم اندازی كلی از فصل فراهم می كند كه خواننده را در سازماندهی مطالب در حین خواندن مطالب فصل یاری می دهد. حتی اگر نخواهید روش پس خبا را به طور كامل دنبال كنید بهتر است از فواید به خود پس دادن مطلب و نیز مطالعه چكیده فصل پیش از خواندن مطالب فصل، غفلت نورزید.

این نكات را فراموش نكنید.

برای اینكه مطالبی در ذهن بماند باید سازمان بندی شود با مطالب قبلی پیوند زده شود تكرار شود به خود پس داده شود خلاصه بندی و یادداشت گردد. و مجددا یادآوری گردد.

1 پاسخ آخرین پاسخ
        1
        • romisaR آفلاین
          romisaR آفلاین
          romisa

به گزارش بهداشت نیوز: تومورهای مغزی اشکال، اندازه و همچنین نشانه‌های مختلفی دارند.

تئودور شوارتز، جراح مغز و اعصاب می‌گوید، علائم تومور به محل آن در مغز بستگی دارد. مثلاً اگر تومور در نزدیکی بخشی از مغز قرار داشته باشد که حرکات بازو یا بینایی شما را کنترل می‌کند، احتمالاً علائمی چون اختلال در حرکت بازو و تاری دید خواهید داشت. با در نظر گرفتن این نکته که هر سلول در مغز می‌تواند به تومور تبدیل شود، پس نمی‌توان فهرست مشخصی برای علائم تومور تهیه کرد، زیرا این لیست شامل هر چیز قابل‌ تصوری می‌شود. با این‌ حال برخی علائم و نشانه‌ها شایع‌تر هستند. بهتر است حواستان به تغییرات زیر باشد:

۱. تشنج

صرف‌نظر از نوع تومور، تشنج اغلب یکی از اولین نشانه‌های بروز مشکل است. التهاب ایجاد شده توسط تومور سبب می‌شود نورون‌های مغز از کنترل خارج‌ شده و فرد حرکات غیر طبیعی نشان دهد. تشنج نیز همانند تومور انواع متفاوتی دارد. ممکن است در کل بدنتان تشنج را حس کنید یا تنها بخشی از بدنتان خم یا دچار حرکات سریع شود.

۲. ناشی‌گری

اگر اشیا از دستتان می‌افتد، روی پله‌ها زمین می‌خورید یا تعادل ندارید، ممکن است مبتلا به تومور مغزی باشید. مشکل در صحبت کردن، قورت دادن غذا یا کنترل حالات صورت نیز برخی دیگر از نشانه‌ها هستند.

۳. بی‌حسی

اگر احساس در قسمتی از بدن یا صورت خود را از دست دادید، بهتر است آن را جدی بگیرد. اگر تومور در ساقه مغز شما رشد کرده باشد (محلی که مغز به ستون فقرات متصل می‌شود)، در برخی اندام‌های بدنتان احساس کرختی خواهید کرد.

۴. تغییرات در حافظه

با این که تومور می‌تواند تغییرات بزرگی در رفتار یا شخصیت افراد ایجاد کند اما تغییرات شدید و عمده‌ای که گاهی اوقات در فیلم‌ها می‌بینیم چندان رایج و معمول نیستند. معمولاً افراد مبتلا به تومور در به یاد آوردن مسائل مشکل‌ دارند و احساس گیجی می‌کنند.

۵. حالت تهوع

احساس تهوع و ناراحتی در معده می‌تواند نشانه تومور باشد؛ به‌ خصوص اگر علائم مداوم و بی‌دلیل هستند.

۶. اختلالات بینایی

تاری دید، دوبینی و از دست دادن بینایی همگی از نشانه‌های تومور هستند. همچنین ممکن است در هوا لکه یا اشکال معلق ببینید.

۷. سردردهای گاه و بی‌گاه

نگران نشوید. بر خلاف آن چه اکثریت تصور می‌کنند، سردرد معمولاً جزو نشانه‌های اولیه تومور مغزی نیست. دکتر شوارتز می‌گوید: «ممکن است یک تومور بسیار بزرگ سبب ایجاد سردرد شود اما معمولا یکی از اولین علائم ظهورش نیست.»

1 پاسخ آخرین پاسخ
          1
          • romisaR آفلاین
            romisaR آفلاین
            romisa

%(#28c7bf)[با 10 شماره شادترین انسان‌های دنیا شوید]

%(#c728ba)[فراموش کنید] - زمانی که کسی در مورد شما حرفی میزند که برای شما ناخوشایند است فراموش کنید چرا که غیر از اذیت و ناراحتی چیزی برای شما ندارد.

%(#c728ba)[مهربان باشید]- افرادی که بداخلاق و نامهربان هستند همیشه احساس نا امنی میکنند پس بهتر که با مهربانی احساس امنیت و به دنبال آن شادی را تجربه کنید.

%(#c728ba)[به مشکلات تان جور دیگری نگاه کنید] - اگر زمانی برای شما اتفاقی افتاد که نظم و آرامش زندگیتان را به هم زد آن را به فال نیک بگیریدوبه عنوان آزمون به ان نگاه کنید

%(#c728ba)[احترام بگذارید] - زمانی دیگران متوجه محترم بودن شما میشوند که شما هم به انها احترام بگذارید و این خود حس قوی شادی را به دنبال خواهد داشت.

%(#c728ba)[رویا های بزرگ داشته باشید] - اما در رویا زندگی نکنید به فکر تحقق رویا هایتان تلاش کنید

%(#c728ba)[در حال زندگی کنید] - بله شما باید امور روزمره خود را انجام دهید و.. اما این نباید باعث شود که شما از دنیای اطراف غافل شده و با جامعه در ارتباط نباشید

%(#c728ba)[خود را بادیگران مقایسه نکنید] - به محض شروع کردن به مقایسه ناخودآگاه به نقاط منفی خود و مثبت دیگران میرسید این باعث میشود هرگز به نکات مثبت زندگی تان و البته شخصیتی تان نگاه نکنید.

%(#c728ba)[صادق باشید] - حس نگرانی بعد از دروغ شادی شما را خراب میکند

%(#c728ba)[شما احتیاجی به تائید شدن توسط دیگران ندارید] - هرگز به این فکر نکنید که دیگران آیا کارهای شما را تائید میکنند یا نه این نه تنها شادی بلکه خود باوری را در شما ازبین می برد.

%(#c728ba)[باافراد شاد در ارتباط باشید] - واضح است که انسان شاد انرژی مثبت را منتقل میکند.

شاد باشیم 😉 😉 😉

1 پاسخ آخرین پاسخ
            1
            • romisaR آفلاین
              romisaR آفلاین
              romisa

%(#17520f)[درس‌هایی برای موفقیت]

مهم ترین سوالی که باید از خودتان بپرسید این نیست که “من چه چیزهایی به دست آورده ام؟” بلکه باید از خودتان بپرسید “من چه کسی شده ام؟” فردی که می شوید قطعا روی چیزهایی که به دست می آورید تاثیر می گذارد. پس اینگونه فکر کنید: بیشتر چیزهایی که امروز دارید توسط شخصیتی که امروز هستید جذب کرده اید. پیشرفت شخصی یک مبارزه و چالش بزرگ است و بدون چالش هم هیچ برنده ای وجود نخواهد داشت. زندگی چالشی است برای پیشرفت خودمان و مهارت های مان تا ببینم چه چیزهایی را می توانیم به شکل ارزش در دنیای تجارت خلق کنیم.

%(#237d18)[برای این که بیشتر از چیزی که دارید به دست بیاورید باید بیشتر از چیزی که هستید باشید]

همه می دانیم چیزی که می شویم مهم تر از چیزی است که به دست می آوریم. مهم ترین سوالی که باید از خودتان بپرسید این نیست که “من چه چیزهایی به دست آورده ام؟” بلکه باید از خودتان بپرسید “من چه کسی شده ام؟” فردی که می شوید قطعا روی چیزهایی که به دست می آورید تاثیر می گذارد. پس اینگونه فکر کنید: بیشتر چیزهایی که امروز دارید توسط شخصیتی که امروز هستید جذب کرده اید. پیشرفت شخصی یک مبارزه و چالش بزرگ است و بدون چالش هم هیچ برنده ای وجود نخواهد داشت. زندگی چالشی است برای پیشرفت خودمان و مهارت های مان تا ببینم چه چیزهایی را می توانیم به شکل ارزش در دنیای تجارت خلق کنیم.

عادت های جدید به آسانی به دست نمی آیند اما می توان آن ها را تقویت کرد. تغییر عادت ها آسان نیست اما غیرممکن هم نیست. موفقیت ۱۰ درصد الهام است و ۹۰ درصد تلاش. باید کتاب بخوانید، مهارت های جدید یاد بگیرید، ذهن را تقویت کرده و خودتان را آماده کنید.

الهام باید به انظباط بینجامد و ایجاد انگیزه کند. باید به قدری انگیزه داشته باشید که در کلاس ها شرکت کنید، مطالعه کنید و آنقدر چیزی را تکرار کنید تا بخشی از خودتان شود . این ها همان چالش ها هستند که با رشد دادنشان موقعیت فعلی خودتان را تعیین می کنید.

%(#237d18)[موفقیت هدف نیست، موفقیت یک فرآیند است]

از طریق پیشرفت خودتان می توانید به تعریف موفقیت برسید. یک زندگی خوب دارای چهار ستون است: شادی، سلامتی، رشد و هدف. پیروی و تقویت این چهار ستون است که شما را هدایت می کند.

شادی شخصی شاید در نگاه اول خودخواهی به نظر برسد اما در یک زندگی موفق بسیار کاربردی و موثر است. اگر از زندگی لذت نبرید برای هیچ کسی جذابت ندارید و مفید نخواهید بود به خصوص برای کسانی که به شما وابسته هستند. وقتی خوشحال باشید بیشتر خودتان را درگیر کارتان می کنید و با دوستان و کسانی که دوستشان دارید بیشتر در ارتباط خواهید بود. در غیر اینصورت بیشتر درگیر ذهنیت های خود می شوید و احساس غم و رنجش می کنید.

سلامت یکی از فاکتورهای اصلی موفقیت است. اگر انرژی بیشتری داشته باشید می توانید به موفقیت های بیشتری برسید. سلامتی از راحت ترین فاکتورهاست که می توانید به آن برسید. زیرا می دانید که چگونه می توانید تن سالمی داشته باشید. غذای سالم بخورید ورزش کنید به اندازه کافی استراحت کنید. اگر سالم باشید می توانید کنترل تمام ابعاد زندگی را دست بگیرید.

اگر روزانه فرصت یاد گرفتن یک چیز جدید، پیشرفت یک مهارت، پیشرفت در جهت هدف و درک بهتر از خود را از دست بدهید در واقع زندگی خود را به خطر انداخته اید. روزها هفته ها ماه ها و سال ها همینطور می گذرند و در تعجب می مانید که چگونه عمرتان گذشته است. این سبک زندگی موفقیت آمیز نیست.

هدف شما مثل نوری در انتهای تونل است. نوری که باعث می شود آنقدر ادامه دهید تا به آن برسید. اگر هدف را فراموش کنید رسیدن به موفقیت سخت می شود. اگر هم به موفقیت برسید و فراموش کنید که چه چیزی باعث شده به آن برسید خیلی زود موفقیت را از دست خواهید داد.

%(#237d18)[برای این که اعتماد به نفس داشته باشید باید خودتان باشید]

اعتماد به نفس یکی از ویژگی های بسیار تاثیرگذار است. اگر سعی کنیم اعتماد به نفس داشته باشیم شکست می خوریم. اگر هم با اعتماد به نفس عمل کنیم باز هم در حال وانمود کردن هستیم. وقتی به کسی می گوییم اعتماد به نفس داشته باش مثل این است که به او بگوییم قدبلندتر باش. اعتماد به نفس خوب است اما چگونه باید آن را به دست بیاوریم؟

نباید به اعتماد به نفس به عنوان یک ویژگی ثابت نگاه کنیم بلکه به عنوان یک فرآیند پویا که باید در طول زندگی به دست بیاوریم نگاه کنیم. پس هرگز به چیزی که نیستید وانمود نکنید.

%(#237d18)[می توانید هر روز پیشرفت کنید]

انسان ها با رشد خودشان به گذر زمان توجه می کنند. در دوران کودکی پیشرفت را در رشد جسمانی می بینیم و آن را هر سال با علامت زدن روی نشان می دهیم. اما در نوجوانی وارد سال جدید که می شویم امیدوار هستیم از نظر وضعیت جسمی و ذهنی، روابط، حرفه و زندگی اطرافیانمان در موقعیت بهتری باشیم و تنها چیزی که می خواهیم پیشرفت است.

1 پاسخ آخرین پاسخ
              1
              • B آفلاین
                B آفلاین
                نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Blank انجام شده

IMG_20190119_182226_361.jpg
                یا فاطمہ(س)!

خودتــ بگو ڪہ مگر چند سـال دارے تو؟!

جـوان شهــر خـمیدن بہ تو نمے آید...

شهادت بی بی دوعالم،خانم فاطمه ی زهرا(س)رابه تمامی آلایی هاتسلیت عرض میکنم.
                التماس دعا🙏

1 پاسخ آخرین پاسخ
                1
                • SADEGH1S آفلاین
                  SADEGH1S آفلاین
                  SADEGH1

سلام دوستان حالتون خوبه ؟
                  عذر میخوام اینجا مزاحمتون شدم . میگم این جزوات جمع بندی های آقای فدایی فرد رو از کجا میتونم پیدا کنم ؟ مسلن مال این فیلم رو https://sanatisharif.ir/c/1322 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

AmirbernosiA B romisaR 3 پاسخ آخرین پاسخ
                  0
                  • SADEGH1S SADEGH1

عذر میخوام اینجا مزاحمتون شدم . میگم این جزوات جمع بندی های آقای فدایی فرد رو از کجا میتونم پیدا کنم ؟ مسلن مال این فیلم رو https://sanatisharif.ir/c/1322 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

AmirbernosiA آفلاین
                    AmirbernosiA آفلاین
                    Amirbernosi

SADEGH1 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:

دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا

SADEGH1S 1 پاسخ آخرین پاسخ
                    0
                    • AmirbernosiA Amirbernosi

دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا

SADEGH1S آفلاین
                      SADEGH1S آفلاین
                      SADEGH1

@Amir-Bernousi سلام
                      یعنی داخل این گروه هست ؟

AmirbernosiA 1 پاسخ آخرین پاسخ
                      0
                      • SADEGH1S SADEGH1

@Amir-Bernousi سلام
                        یعنی داخل این گروه هست ؟

AmirbernosiA آفلاین
                        AmirbernosiA آفلاین
                        Amirbernosi

@Amir-Bernousi سلام
                        یعنی داخل این گروه هست ؟

سلام
                        نه یه سری افراد رو تگ کردم که اگه کسی میدونست بیاد ببینه و خبر بده

0
                        • SADEGH1S SADEGH1

B آفلاین
                          B آفلاین
                          نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Blank انجام شده

SADEGH1 سلام.سایت روگشتم..فکرکنم جزوه ای نداره.
                          حالادوستان بازم بگردن شایدباشه.

0
                          • AmirbernosiA Amirbernosi

@Amir-Bernousi سلام
                            یعنی داخل این گروه هست ؟

سلام
                            نه یه سری افراد رو تگ کردم که اگه کسی میدونست بیاد ببینه و خبر بده

SADEGH1S آفلاین
                            SADEGH1S آفلاین
                            SADEGH1

@Amir-Bernousi آهان ممنون

1 پاسخ آخرین پاسخ
                            1
                            • B Blank

SADEGH1 سلام.سایت روگشتم..فکرکنم جزوه ای نداره.
                              حالادوستان بازم بگردن شایدباشه.

SADEGH1S آفلاین
                              SADEGH1S آفلاین
                              SADEGH1

@7-UNIQUE دست شما هم درد نکنه

1 پاسخ آخرین پاسخ
                              1
                              • ا آفلاین
                                ا آفلاین
                                ایهام

بچها کنکور چندمه تیره؟😐

M 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                0
                                • ا ایهام

بچها کنکور چندمه تیره؟😐

M آفلاین
                                  M آفلاین
                                  marzyeh78

ایهام تجربی14 تیر

الحمدالله علی کل حال🧡

ا 2 پاسخ آخرین پاسخ
                                  2
                                  • فااطمهف آفلاین
                                    فااطمهف آفلاین
                                    فااطمه

IMG_20190119_194339_664.jpg
                                    آدم ها؛

در دو حالت
                                    همدیگر را ترک می کنند ،
                                    اول اینکه احساس کنند
                                    کسی دوستشون نداره ،
                                    دوم اینکه احساس کنند
                                    یکی خیلی دوستشون داره...

ویکتور هوگو

می باید به فضیلتهایت عشق ورزی زیرا که بر سر آنها فناخواهی شد

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    2
                                    • SADEGH1S SADEGH1

romisaR آفلاین
                                      romisaR آفلاین
                                      romisa

SADEGH1
                                      ایشون یه سایت شخصی دارن اقای فدایی فرد که توو اون جزواتشون رو میذارن
                                      فک کنم توو گوگل سرچ کنید بیادش

0
                                      • B آفلاین
                                        B آفلاین

اگر لذت ترکِ لذت بدانی

دگر شهوت نفس، لذت نخوانی...
                                        👌

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                        1
                                        • romisaR romisa

SADEGH1
                                          ایشون یه سایت شخصی دارن اقای فدایی فرد که توو اون جزواتشون رو میذارن
                                          فک کنم توو گوگل سرچ کنید بیادش

SADEGH1S آفلاین
                                          SADEGH1S آفلاین
                                          SADEGH1

romisa آهان چشم

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          1
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • 6322
                                          • 6323
                                          • 6324
                                          • 6325
                                          • 6326
                                          • 14102
                                          • 14103
                                          • درون آمدن

• حساب کاربری ندارید؟ نام‌نویسی

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه