هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
سلام...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره...
%(#4400ff)[اما] %(#4400ff)[باتوجه به محیط و قوانین انجمن توجه شما عزیزان رو به چند نکته مهم جلب میکنم] :
درصورت عدم رعایت هرکدام از این موارد تاپیک بسته خواهد شد
از هرگونه توهین و بی احترامی به همدیگه به شدت بپرهیزید.
لطفا مواظب شوخی هاتون باشید و حواستون باشه که در چه محیطی دارین صحبت می کنین .
از قرار دادن هرگونه متن آهنگ و ... با محتوای نامناسب دوری کنید.
همه ی گویش ها و زبان ها برای همه ما آلایی ها با ارزش هستند پس برای احترام به هم فقط فارسی صحبت کنید
از اونجایی که کاربران جدید زیادی راجبه نحوه ارسال پست و عکس و .. سوال میپرسن , این عزیزان رو به این تاپیک ارجاع میدم ...با مراجعه به این تاپیک میتونید زیباتر بنویسید : آموزش markdown
%(#22c743)[سبز] باشید و سربلند
- پ ن : تاپیک قبلی سنگین شده بود بر همین اومدیم اینجا
دانش-آموزان-آلاء
ادمین
همیار
خیرین-کوچک-دریا-دلسخن بزرگان : از ویژگی های هممون اینه ک به بی ارزش ترین موضوعات بیشترین بهارو میدیم ...
این سومین تاپیک از سری تاپیک های تودلی هست ، امیدوارم که اوقات خوشی رو در این تاپیک سپری کنید. - پ ن : تاپیک قبلی سنگین شده بود بر همین اومدیم اینجا
-
-
mohammadhassan چرا همچی میشه
-
fkzvj,k ]vh hk[lk hkrnvvvv og,ji?!
-
صبحتون بخیر و شادی ..
پ.ن: شاید خستگی معنا نداشته باشه .. اما خب خیلی خستم .. نپرس ازچی و ازکی .. ک توضیحش ی کتاب میشه ..
پ.ن2 : الان وقت ساختنه .. وقت توکل نیست (::onco:zap: ming_fist:
-
ایهام اصن گیریم کابینت هوایی بود
به عرضه بدبخت چیکار داریدmohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
ایهام اصن گیریم کابینت هوایی بود
به عرضه بدبخت چیکار داریدخوب آخه یکی نیس بگه بی عرضه تو که میبینی شرایط اینقدر سخته،از پس یه تیکه یخم برنمیاااای؟
-
@m__sadra__b در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
Udgejoeveiendkfhirfbekdvhrif?;?!
-
زمزمه های مغز و بعدشم قورت دادن حرفام...
مانع نوشتن تو دلیه ...
الهی.. نگاهی -
فاطمه بوشهر در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
زمزمه های مغز و بعدشم قورت دادن حرفام...
مانع نوشتن تو دلیه ...
الهی.. نگاهیتو دفترت بنویس،تجربه ثابت کرده آدمو سبک میکنه..
اگه از منم کمکی ساختس،درخدمتم -
مشکلم راجع به برنامه ریزیه.
خب من یه برنامه ای روریختم واسه خودم که تمامی مباحث روتوش گنجوندم.خب؟باتوجه به اینکه من آزمون نمیرم کلابودجه بندیم نسبت به برنامه های آزموناهم فشرده تره وهم کلافرق میکنه مباحثش..
سوال اولم اینه که درسته که من همه ی مباحثوگذاشتم؟
اینم بگم که فصلایی که بهم مرتبط هستن روپشت هم گذاشتم.
درسته همروبخونم؟؟
سوال بعدیم اینه که:آیادرسته که این برنامه ای ک نوشتم رورهاش کنم وازاین برنامه های حاضری بخرم؟؟
خیلی سردرگمم..
میترسم برنامم تموم نشه..
خواهش میکنم راهنمائییم کنید.من غیرآلاء هیچ کسی روندارم کمکم کنه. -
ایهام بژی کورد..
-
مشکلم راجع به برنامه ریزیه.
خب من یه برنامه ای روریختم واسه خودم که تمامی مباحث روتوش گنجوندم.خب؟باتوجه به اینکه من آزمون نمیرم کلابودجه بندیم نسبت به برنامه های آزموناهم فشرده تره وهم کلافرق میکنه مباحثش..
سوال اولم اینه که درسته که من همه ی مباحثوگذاشتم؟
اینم بگم که فصلایی که بهم مرتبط هستن روپشت هم گذاشتم.
درسته همروبخونم؟؟
سوال بعدیم اینه که:آیادرسته که این برنامه ای ک نوشتم رورهاش کنم وازاین برنامه های حاضری بخرم؟؟
خیلی سردرگمم..
میترسم برنامم تموم نشه..
خواهش میکنم راهنمائییم کنید.من غیرآلاء هیچ کسی روندارم کمکم کنه. -
ایهام بژی کورد..
-
@7-UNIQUE سلام
شرمندم فک نمیکنم بتونم راهنماییت کنم،بنظرم تاپیک بزنی بهتره،اینجا خیلیا نمیبینن -
ایهام اره دیگه...
کوردیه