هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
ابتهاج در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@Amir-Bernousi
خوش به حالتون
برای ماهم طلب آرامش کنید...آرامش خود آدم انتخاب میکنه
مهم نیست شرایط چی هست -
@Amir-Bernousi
بعضی موقع ها نمیشه آروم بود.هرچقدمسعی کنی....
شاید چون شما شرایطتون بامن فرق داره...ابتهاج کمال گرا نباشی
به خودتم سخت نگیری
اروم شدن اسونه -
ابتهاج کمال گرا نباشی
به خودتم سخت نگیری
اروم شدن اسونهفاطمه بوشهر
نه اصلا بحث کمال گرایی نیست. -
فاطمه بوشهر
نه اصلا بحث کمال گرایی نیست.ابتهاج خوبه
پس سخت نگیر -
ابتهاج خوبه
پس سخت نگیرفاطمه بوشهر
چشمم⚘ -
-
سلام روز همگی بخیر
امروز اومدم یچیزی بگ و برم چیزی رو که ب هیچ کسی تو عالم واقعی نمتونم بگم حالم خیلی خیلی خیلی بده اینهمه تلاش کردمو یکماه کامل بیخوابی کشیدم شبا اما نتیجش ب شدت افتضاحه قبول دارم خیلی جاها کم گذاشتم اما خیلی جاهاهم تلاش کردمامروز صبح وقتی بیدار شدم شنیدم ک بابام ب مامانم گفت حالم گرفته شد با این نتایج . ینی همه این زحمتا و رفت و امدا هیچ؟
ولی من انگاری تو یه خلسه دست و پا میزنم میدونم الان ک نمیخونم تهش چیه اما دارم تو این راه جلو و جلوتر میرم اون نیمچه انگیزمم ازدست دادم میدونم چی میخوام ولی انگاری نمیدونم دلیلشو نمیدونم بنظرم هیچ دلیلی برای اون ک من میخوام کافی نیس نمیدونم چکار باید بکنم دبیر زیستم امروز بهم گفت تو نمیخوای ک بخونی اما خداشاهده میخوام فقط چیزی بنظرم نمیرسه بعنوان انگیزه لازم دارم بی هدف میرم جلو و این ازارم میده میخوام ولی بلد نیستم ینی نمیتونم انگار فعلشو صرف کنم
از طرفی خستگی موند تو تنم با این نتایج بسیار بدددددد شاید عجب باشه اما چند شبه ک 7 غروب میخوابم و صبح 7بیدار میشم و میرم مدرسه جو خونه برام غیر قابل تحمل شده ازخجالت نمتونم تو روی پدرمادرم نگاه کنم
پوووووووووووف ازین بلاتکلیفی متنفرم -
سلام روز همگی بخیر
امروز اومدم یچیزی بگ و برم چیزی رو که ب هیچ کسی تو عالم واقعی نمتونم بگم حالم خیلی خیلی خیلی بده اینهمه تلاش کردمو یکماه کامل بیخوابی کشیدم شبا اما نتیجش ب شدت افتضاحه قبول دارم خیلی جاها کم گذاشتم اما خیلی جاهاهم تلاش کردمامروز صبح وقتی بیدار شدم شنیدم ک بابام ب مامانم گفت حالم گرفته شد با این نتایج . ینی همه این زحمتا و رفت و امدا هیچ؟
ولی من انگاری تو یه خلسه دست و پا میزنم میدونم الان ک نمیخونم تهش چیه اما دارم تو این راه جلو و جلوتر میرم اون نیمچه انگیزمم ازدست دادم میدونم چی میخوام ولی انگاری نمیدونم دلیلشو نمیدونم بنظرم هیچ دلیلی برای اون ک من میخوام کافی نیس نمیدونم چکار باید بکنم دبیر زیستم امروز بهم گفت تو نمیخوای ک بخونی اما خداشاهده میخوام فقط چیزی بنظرم نمیرسه بعنوان انگیزه لازم دارم بی هدف میرم جلو و این ازارم میده میخوام ولی بلد نیستم ینی نمیتونم انگار فعلشو صرف کنم
از طرفی خستگی موند تو تنم با این نتایج بسیار بدددددد شاید عجب باشه اما چند شبه ک 7 غروب میخوابم و صبح 7بیدار میشم و میرم مدرسه جو خونه برام غیر قابل تحمل شده ازخجالت نمتونم تو روی پدرمادرم نگاه کنم
پوووووووووووف ازین بلاتکلیفی متنفرم -
@FatiJoooooni
سلام
انگیزه از این قوی تر که سرتو بالا بگیری و نتایجت رو نشون بدی به پدر ماردت؟ -
@M-an کاملا میفهمم چی میگی ولی نمیدونم چ کار باید بکنم چجوری تقویتش کنم ک بشه محرکم تو خوندن همه چیز ب نظرم بی معنیه
-
فکر کن زنگ میزنی بهش.. همه ی خستگیتو پنهون میکنی با کلی شور و ذوق میگی میخندی باهاش تهش ی سوال ازش میپرسی ی جوری سرت داد میزنه صدای دونیم شدن قلبتومیشنوی !
بعدم انگار نه انگار میره و معلوم نیس کی دوباره بیاد ..بیخیال شاید ما به اندازه کافی دوست داشتنی نیستیم ... شایدم معنی معرفت تغییر کرده
خدایا شکرت با همه خوبی ها و بدی هایی که نصیبمونه :
smiling_face_with_smiling_eyes:و همانا خداوند گردن درد را برمن نازل کرد بسی عذاب خوار کننده
-
@فاطمه23 ؟؟؟؟!
-
-
چرا همه جا سوت و کوره؟!!
-
چرا همه جا سوت و کوره؟!!