هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
marzyeh78 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
بهاره بیا نذر کن اگه تا سال دیگه یکی مختو زد واسه منم کادو ولنتاین بخری
من نذر کنم?
بقیه باید نذر کنن مخ منو بزنن
اوووووه نه به جان خودم اعتماد به نفسم بالا نیسبهاره بهههههههههههههههههههههههههههههههههه
سعلاام
خوبی ستاره سهیل؟ -
marzyeh78 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
بهاره بیا نذر کن اگه تا سال دیگه یکی مختو زد واسه منم کادو ولنتاین بخری
من نذر کنم?
بقیه باید نذر کنن مخ منو بزنن
اوووووه نه به جان خودم اعتماد به نفسم بالا نیس -
فاطمه ـ بوشهر سلام فاطمه:)خوبی؟
-
فاطمه ـ بوشهر سلام به روی ماهت خوبی؟
-
فاطمه ـ بوشهر سلام خوبی
-
dlrm اهوممم موافقمم من خودم جمع جمع باشه از روی میزم بلند شم برم اونرو بیام انگار زلزله امده
-
جناب میشه بپرسم شما چه مشکلی داری؟
شعور اینو ندارین که خودتونو کنترل کنین ؟ اینجا سر کوچه تون نیست که هر حرفی بزنین !
هی اکانت میزنین
هی بی نظمی
این کارایی که شما می کنید جاش اینجا نیست بفرمایید برین جایی که ۴ تا ادم هم شکل خودتون باشن@M-an در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
جناب میشه بپرسم شما چه مشکلی داری؟
شعور اینو ندارین که خودتونو کنترل کنین ؟ اینجا سر کوچه تون نیست که هر حرفی بزنین !
هی اکانت میزنین
هی بی نظمی
این کارایی که شما می کنید جاش اینجا نیست بفرمایید برین جایی که ۴ تا ادم هم شکل خودتون باشنخاهر یا شایدم برادر .....فی الواقع بنده اخیرا به مشکلاتی بر خورده بودم که حقیقتا دیگه جدن بریده بودم و قصد داشتم کنکور رو رها کنم و از لحاظ روی کلا پاچیده بودم واسه همین از فرط بیکاری و علافی میومدم اینجا..............................که خدا رو شکر چن ساعت پیش قضیه اوکی شد ! و بقیه ماجرا و....
.
.
.dlrm +......سلام ......جواب پست یکی مونده به اخر شما به من=شما گتی مگه بیکاری داعم میایی اینجی ...در الی که خودت دایم انلاینی همش...حتی اگه بگی زیاد میخونم برات مضره چون ذهنتو درگیر و مشوش میکنه 2-من تو همه به قول شما اغشتشاشاتیی که به پا کردم جانب ادبو رعایت کردم و فک نمیکنم کسیو ذیت کردم یا باعث ازار کسی شدم@M-an ....... حالا دیگه اخراج کن ...میدونم واس اخراج یکی باس دلیل داشته باشی بخاطر بالاسریت......
اینم دلیل= اهای ملت من مولتی یوزرم
به اون مریمم بگین واسه ن.ج جدید نمونه برا 99 چون امسال برا ن.قدیما بهترین رصت قبولی محیا هست دیر بجنبه پشیمون میشه
امظا {ممد خطر}
÷dlrm