هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@fatemeh_banoo اره واقعا صداش خیلی ی دل میشینه
-
دوستان سلام من به خاطر کمبود وقت میخواستم به جای استفاده از کلاسای اقای اقاجانی مبحث محلول هارو ( از انواع غلظت به بعد) با کتاب درسی بخونم. به نظرتون خوبه یا اینکه فیلمای اقای اقاجانی رو ببینم؟مشکل کمبود وقته
dan-l در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
دوستان سلام من به خاطر کمبود وقت میخواستم به جای استفاده از کلاسای اقای اقاجانی مبحث محلول هارو ( از انواع غلظت به بعد) با کتاب درسی بخونم. به نظرتون خوبه یا اینکه فیلمای اقای اقاجانی رو ببینم؟مشکل کمبود وقته
-
-
امروز ولنتاین ایرانیس؟ خخخ
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
ادمین -
ادمین -
ادمین -
@FatiJoooooni در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
dlrm
3 اسفنده -
dlrm
همون ولنتاین بهتره!
از اون بیشتر خوشم میاد
هرچندکه واسه کسی که سینگله
فرقیم نمیکنه! -
وقتی فکرم مشغوله وناراحتم از این شکلای قاطی پاتی رو کاغذ میکشم همزمان که دارم به موضوع فکر میکنماغلبم یا با اشکام خیس میشن
یا پاره
این یکی جون سالم به در برده بود
پ.ن:متنش قابل پخش نبود -
@صنم78 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
dan-l
قبل غلظتم چیز زیادی نیس
اگه میتونی کامل بخون اخه اکثر
تستا تلفیقی هستن!من استوکیومتری مسایلش رو قبلا خوندم و یه جورایی شبیه استو هستش
گیج شدم هم میگم سریع بخونم هم میگم نکنه توی ویدیو ها نکاتی باشه که لازم باشه بدونم و با ندیدنشون از دست برن -
dan-l
قبل غلظتم چیز زیادی نیس
اگه میتونی کامل بخون اخه اکثر
تستا تلفیقی هستن!من استوکیومتری مسایلش رو قبلا خوندم و یه جورایی شبیه استو هستش
گیج شدم هم میگم سریع بخونم هم میگم نکنه توی ویدیو ها نکاتی باشه که لازم باشه بدونم و با ندیدنشون از دست برن -
dan-l
من فیلما رودیدم! فک
کنم ببینی بهتر باشهمرسی - پس اول مطالعه متن رو تموم کنم بعد کل فیلما رو ببینم اینطوری خیالم راحت تره