هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@M-an در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
mriaw در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
آلا خیلیییی عالیه مرسی که انقد خوب و مهربونید
ممنون
امیدوارم اسم تو هم بین این بچه ها باشهیعنی نمیدونین چقد ناراحت شدم وقتی اومدم جواب بدم دیدم نمیتونم با اطمینان و حس خوب بگم ارهههه حتما امسال موفق میشم و اسمم جزو اون بچه ها قرار میگیره
:face_with_cold_sweat:
ولی مدیر جان قول میدم حتما موفق بشم.فورا نه ولی حتما میشم
یه چیزی رو از ته دل واسه ی همه ی آلایی ها میخوام اونم اینه که به هرچی دلشون میخواد برسن و آرزوهاشون براشون خاطره شن و بیان اینجا از روزای خوب دانشگاه و اون رشته ای که آرزوشو داشتن حرف بزنن و قطعا تو رسیدن به این هدف و این مسیر آلا خیلی کمکمون میکنه و مدیون تدریس ها ی خوبش واسه همیشه میشیییییمممممم
من که اگه دانشگاهم برم و 10 سال و حتی بیشترم بگذره اگه عمری بود حتما میام انجمن امیدوارم بقیه بچه ها هم بیان -
mriaw در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
آلا خیلیییی عالیه مرسی که انقد خوب و مهربونید
ممنون
امیدوارم اسم تو هم بین این بچه ها باشهیعنی نمیدونین چقد ناراحت شدم وقتی اومدم جواب بدم دیدم نمیتونم با اطمینان و حس خوب بگم ارهههه حتما امسال موفق میشم و اسمم جزو اون بچه ها قرار میگیره
:face_with_cold_sweat:
ولی مدیر جان قول میدم حتما موفق بشم.فورا نه ولی حتما میشم
یه چیزی رو از ته دل واسه ی همه ی آلایی ها میخوام اونم اینه که به هرچی دلشون میخواد برسن و آرزوهاشون براشون خاطره شن و بیان اینجا از روزای خوب دانشگاه و اون رشته ای که آرزوشو داشتن حرف بزنن و قطعا تو رسیدن به این هدف و این مسیر آلا خیلی کمکمون میکنه و مدیون تدریس ها ی خوبش واسه همیشه میشیییییمممممم
من که اگه دانشگاهم برم و 10 سال و حتی بیشترم بگذره اگه عمری بود حتما میام انجمن امیدوارم بقیه بچه ها هم بیان -
ققنوس عجب پرواز زیبایی دارن:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
-
ققنوس عجب پرواز زیبایی دارن:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
-
آنه شرلی خیلی آلا خوبه من عربی از ترجمه هیچی نمیدونستم ولی تو آزمون سنجش کل ترجمه رو درست زدم
-
mriaw رشته ام تجربی بود امسال تصمیم گرفتم کنکورریاضی بدم .جز پزشکی هیچ کدوم از رشته های تجربیو دوس نداشتم پزشکی ام قبول نمیشم