هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
dlrm یه کاربر قدیمی بود همیشه بهم میگفت یگان ویژه اینجا
یاد اون افتادم
-
%(#00a2ff)[غرورم میگه باید رفت]
%(#7ab6d9)[دلم میگه یکم دیگه، تحمل کن !]
%(#0f3e59)[ولــــــــــــی هرگز]
%(#59cf8a)[دلم]...
- آدم که دلش تنگ بشه بعد شرایط ارتباط بر قرار کردن با طرف هم نباشه بعد هوا بارونی هم باشه بعد یه پلی لیست از مهدی جهانی و آهنگ "آذر به دلم بر زد بر زد به دلم آذر" هم پخش بشه و رنگ آبی آسمونی هم جلو چشات باشه و سحری عدس پلو باشه و صحن آزادی حرم از همه صحن ها خلوت تر باشه و اون مانتو مشکیه و روسری آبی کاربنیه هم خیلی یهویی از کمد بیوفته بیرون و کرم مرطوب کننده تموم بشه و برات "دکتر ژیلا" بخرن و وسواس کرم دست گرفته باشی و داداشت بیاد جهت جغرافیایی بپرسه و تو بخوای برای مثال بگی مشهد شمال شرقیِ و ...
آدم باید چیکار کنه؟ - %(#00e6ff)[سعی میشه که آخرین " پُست "،] %(#00ff04)[تا کنکور] %(#00e6ff)[باشه:)]
- آدم که دلش تنگ بشه بعد شرایط ارتباط بر قرار کردن با طرف هم نباشه بعد هوا بارونی هم باشه بعد یه پلی لیست از مهدی جهانی و آهنگ "آذر به دلم بر زد بر زد به دلم آذر" هم پخش بشه و رنگ آبی آسمونی هم جلو چشات باشه و سحری عدس پلو باشه و صحن آزادی حرم از همه صحن ها خلوت تر باشه و اون مانتو مشکیه و روسری آبی کاربنیه هم خیلی یهویی از کمد بیوفته بیرون و کرم مرطوب کننده تموم بشه و برات "دکتر ژیلا" بخرن و وسواس کرم دست گرفته باشی و داداشت بیاد جهت جغرافیایی بپرسه و تو بخوای برای مثال بگی مشهد شمال شرقیِ و ...
-
@میلاد-سعیدی
شما دقت کنین که فوبیا به آمپول نداشته باشه
من یکی از اینا برام بفرسته تشنج می کنم میمیرم -
@میلاد-سعیدی جواب همون ۴شد
یا ابرفضآسمان ِ آبی بله
از وقتی این سوال گراشتم سوال تو خصوصی ازم زیاد شد. -
mriaw مسلما بابات بخواد بیاد با اک دختر نمیاد
-
mriaw مسلما بابات بخواد بیاد با اک دختر نمیاد
-
@M-an در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
شب خوش بچه ها
دعا کنید برام این روزاخوب بخوابین:)
دلتون آروم و تنتونم سلامت و بلا هم ازتون دور:)
نور بباره به زندگیتون
هوای دلتونم ابری نشه:)
افتابی باشه و رنگین کمون (از این بارون بهاری نم نما اشکال نداره اما سیل نیاد)
خدانگهدارتونه:) -
@میلاد-سعیدی واسه شیمی؟
یه تاپیک هست حل نشده های شیمی اونجا بذارین -
@میلاد-سعیدی واسه شیمی؟
یه تاپیک هست حل نشده های شیمی اونجا بذارین -
@میلاد-سعیدی واسه شیمی؟
یه تاپیک هست حل نشده های شیمی اونجا بذارینآسمان ِ آبی واسه بقیه درسا چی؟ ریاضی میخوام بزارم
-
آسمان ِ آبی چه همه تاپیکارو حفظین
mriaw نه اخه تو این تاپیک زیاد با بچه ها سوال حل کردیم : )