واج آرایی
-
سلام!
یه تسته با این سوال که در کدام گزینه واج آرایی مصوت مشهود است ( مشهود نه مشهودتر!)
دو تا گزینه رو کاری ندارم
این دوتا رو ببینین
1 - پرتو نور سرادقات جلالش / از عظمت ماورای فکرت دانا
2 - خالق و رازق زمین و زمان / حافظ و ناصر مکین و مکان
مگه جفتش واج آرایی مصوت نداره ؟ اولی ِ دومی آ
چرا میشه 1 ؟
پاسخنامه گفته دومی صامت ز فقط , آ چی پس؟! تازه( ن )که از( ز) بیشتر تکرار شده!
ممنون(:
همیار خیرین-کوچک-دریا-دل دانش-آموزان-آلاء فارغ-التحصیلان-آلاء -
@azma مشهود است یعنی به چشم میاد نه این که تعداد تکرار اون واج بیشتره . تو گزینه 2 مصوت آ زیاد تکرار شده ولی مشهود نیست . این سوالاتم هیچ جایی کاربرد ندارن معلومه مث من ادم جزعی نگری هستی و خیلی دقیق میخوای هرچیزی رو یادگیری ولی واسه کنکور این خوب نیس ی جاهایی باید کلی خونی کنی وگرنه وقتت زیاد تلف میشه و خستتم میکنه
-
@azma مشهود است یعنی به چشم میاد نه این که تعداد تکرار اون واج بیشتره . تو گزینه 2 مصوت آ زیاد تکرار شده ولی مشهود نیست . این سوالاتم هیچ جایی کاربرد ندارن معلومه مث من ادم جزعی نگری هستی و خیلی دقیق میخوای هرچیزی رو یادگیری ولی واسه کنکور این خوب نیس ی جاهایی باید کلی خونی کنی وگرنه وقتت زیاد تلف میشه و خستتم میکنه
تو گزینه 2 مصوت آ زیاد تکرار شده ولی مشهود نیست .
نگرفتم راستش ! رو چه اساس خب ؟ هر دو شنیده میشن دیگه . اولی عم چیز تابلویی نداره مث خم چرخ چاچی مثلا
واسه کنکور این خوب نیس ی جاهایی باید کلی خونی کنی وگرنه وقتت زیاد تلف میشه و خستتم میکنه
حواسم هست . خودم حد و حدودو رعایت میکنم . منتها مدل خودم دیگه!
راستی ممنون: ) -
@azma هروقت گفت مشهود است دیگه نباید شمارش واج انجام بدی و بر اساس تعداد جواب بدی .
باید واجی که فراوانیش مشهوده یعنی با خوندن بیت درجا میفهمیم این واج زیاد تکرار شده و دیگه احتیاج به شمارش نداره رو انتخاب کنیم مثلا :خیزید و خز ارید که هنگام خزان است باد خنک از جانب خوارزم وزان است این جا واج ارایی واج خ مشهود است -
@azma هروقت گفت مشهود است دیگه نباید شمارش واج انجام بدی و بر اساس تعداد جواب بدی .
باید واجی که فراوانیش مشهوده یعنی با خوندن بیت درجا میفهمیم این واج زیاد تکرار شده و دیگه احتیاج به شمارش نداره رو انتخاب کنیم مثلا :خیزید و خز ارید که هنگام خزان است باد خنک از جانب خوارزم وزان است این جا واج ارایی واج خ مشهود است@azma هروقت گفت مشهود است دیگه نباید شمارش واج انجام بدی و بر اساس تعداد جواب بدی .
باید واجی که فراوانیش مشهوده یعنی با خوندن بیت درجا میفهمیم این واج زیاد تکرار شده و دیگه احتیاج به شمارش نداره رو انتخاب کنیمآره اتفاقا همین نکته رو الان یادداشت کردم یادم نره
منتها خیلی تفاوتی تو مشهود بودن مصوت دو تا گزینه نمیبینم
نمیدونم چرا به نظرم هیچ فرقی ندارن
شاید باید گیر ندم دیگه
منتها دلیلش مطمئنا همینه که گفتین؟
بعد اون صامت ن چی؟
ز که رجحانی به ن نداره ! چرا نون نه؟