ازمون
-
هزینه ازمون قلم چی از مهر ماه بدون کتاب و مشاور کتباشو از قبل دارم پشتیبانشم نمیخام خودم مشاور دارم فقط هزینه ازمونشو از مهر تا کنکور میخام بدونم کسی میدونه بگه واینکه اقساطی هم قبول میکنن و برای چه ارگانهایی تخفیف دارند ممنون میشم کمکم کنید..
-
هزینه ازمون قلم چی از مهر ماه بدون کتاب و مشاور کتباشو از قبل دارم پشتیبانشم نمیخام خودم مشاور دارم فقط هزینه ازمونشو از مهر تا کنکور میخام بدونم کسی میدونه بگه واینکه اقساطی هم قبول میکنن و برای چه ارگانهایی تخفیف دارند ممنون میشم کمکم کنید..
-
@dr-sogand-77 عضویت در خانه کارگر 20درصد تخفیف داره.هرکسی هم میتونه عضو خانه کارگر بشه. برید شعبه خانه کارگر شهرتون. هزینش هم فقط و فقط باید به نمایندگی شهرتون زنگ بزنید. هر شهری یه نرخ میدن!!
@reza-sin بنظرتون گزینه دو بهتره یا قلمچی و گاج؟خانه کارگر گفتم گفت فوقش بیست تومن تخفیفه که بجایی نمیخوره......
-
@reza-sin بنظرتون گزینه دو بهتره یا قلمچی و گاج؟خانه کارگر گفتم گفت فوقش بیست تومن تخفیفه که بجایی نمیخوره......
-
@zahra-77 نمیدونم! برید ویس استاد افشار رو گوش کنید راجع به ازمون. 20درصد تخفیف میدن!! همین یک هفته اخیر کانال خانه کارگر پستش رو گذاشت تو کانالش! 20هزارتومن چیه! باید برید به خانه کارگر بگید براتون نامه بنویسن و ببرین قلمچی بدید
@reza-sin من اصفهان زندگی میکنم بخود قلم چی شعبه نیک بخت که شعبه مرکزی هست زنگ زدم گفتن بیست ...نمیدونم والا
-
ایدی کانال خانه گارگر میشه لطف کنید؟؟
-
ب نظرمن ازمونای سنجش ازهمه بهتره
قشنگچارچوب و رعایت کرده
وازهمه مهم تر مال خود سازمان سنجشه@elhame-H ولی فاصله زمانیشون باهم خیلی زیاده
-
@zahra-77
نه انقدمنیست!
بنظرممناسبه.مهم کیفیت ازمونه
راحت میرسی بخونی بدون استرس.ولی مثلا شاید اگه کندباشی نتونی ب قلمچی برسی