سلام خدمت دوستان عزیز....خیلی سریع میرم سر اصل مطلب ممکنه خیلیا تو تایم مطالعه از گوشی استفاده نکنن یا خودشون مجازی نداشته باشن و از گوشی خانواده استفاده کنن (مثل من😭)...ولی بعضی وقتا پیش میاد نمیتونی درست مطالعه کنی یا هرچیز دیگه ای من زیاد با آلا آشنایی ندارم حقیقتا ...ولی دوست دارم بعضی وقتا پارت بذارم هرکسی خواست میتونه همراهی کنه
سلام سلام
یه چالش جذاب داریم😍
قراره به مدت ۲۱ روز هر کاری که داریم رو شب قبل از اینکه بخوابیم لیست کنیم😁
چرا؟! چون:
۱. به کارامون نظم بهتری بدیم
۲. به همه کارامون برسیم
۳. با هدف از خواب بیدار بشیم
۴. با قدم های کوچیک به هدف های بلند مدتمون برسیم
۵. آخر شب با آسودگی بخوابیم
۶. و غیره...
هرشب قبل از اینکه بخوابید اینجا دوتا لیست میفرستید📝:
۱. لیست کارهای روز بعدتون که قراره انجام بدید
۲. لیست کارهای همون روز که انجام دادید
تو لیستتون همه کارهای ریز و درشتتون رو بنویسید که به همه کارهاتون برسید
مثلا این یه لیست از کارهای یک روز منه:
Screenshot_20211223-184808_Samsung Notes.jpg
تاریخ اون روز رو هم حتما ذکر کنید🗓
چالشمون از امشب شروع میشه
پس لیست کارهای فرداتون رو بنویسید
دوستاتون رو منشن کنید که بیاااان✌😄
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا @ریاضیا @انسانیا
5صبحی ها.jpg
سلاااام آلایی های دوست داشتنی😍
حالتون چطوره؟
همونطور که میدونید قراره دور سوم چالش سحرخیزیمون رو برگزار کنیم🤩
این بار با قوانین جدید تر و جذاب تر
اول یه توضیح بدیم واسه دوستامون که دور اول چالش نبودن
💠چرا 21 روز؟!
چون شما به طور طبیعی هر کار جدیدی رو که انجام میدید برای اینکه تو ذهنتون به یک عادت تبدیل بشه باید 21 روز پشت سر هم انجامش بدید.
💠۱۰ دلیل برای زود بیدار شدن:
1 ساعت 22 تا 3 زمان سم زدایی بدنه و بهتره تو این تایم خواب باشی تا بدن به راحتی بتونه تمام سموم بدنت رو بزداید(😂) و از بوجود اومدن خیلی از بیماری ها جلوگیری کنه و اصلا علت بوجود اومدن خیلی از بیماری ها همین دیر خوابیدنه و ما میتونیم با ایجاد یه عادت درست در خودمون خیلی از بیماری ها رو درمان کنیم.
2 ساعت 5 تا 11 صبح اوج ترشح هورمون کورتیزول هست که اصطلاحا بهش هورمون یادگیری هم میگن چون بسیار موثر هست برای یادگیری مطالب جدید ( بعد حیف نیست هر روز این همه کورتیزول دور بریزی و ازش استفاده نکنی؟😕)
3 وقتی زودتر بیدار میشی تایم بیشتری هم برای انجام دادن برنامه هات داری و راحت تر برنامه ریزی میکنی.
4 وقتی زود بیدار میشی، زودتر هم کاراتو شروع میکنی و در نتیجه وقت کم نمیاری. حتی خیلی از روز ها وقت هم اضافه میاری و کارات عقب نمیفته.
مثلا شما الان ساعت 8 صبح بیدار میشی ولی وقتی 6 بیدار بشی 2 ساعت تایم ذخیره کردی این در هفته میشه 14 ساعت و در سال 30 روز ( یک ماه )اضافه میاری
5 یکی دیگه از خوبی هایی که داره اینه که تو این ساعت از صبح کسی با زنگ و پیام مزاحمت نمیشه و خیلی راحت و بی دردسر با یه ذهن آروم و پرانرژی میتونی به کارات برسی.
با استفاده از همین سکوت و آرامش صبح میتونی تمرکز و کاراییت رو بالا ببری.
6 ساعت بدنت تنظیم میشه
7 برای ورزش صبحگاهی وقت داری
8 کسایی که تو کلان شهر ها زندگی میکنن! بابا کمتر تو ترافیک میمونی! 🤯
9 وقت بیشتری واسه خوردن یه صبحونه مفصل و خوشمزه داری و دیگه صبحونه نخورده از خونه نمیری بیرون یا نمیری سر کلاس آنلاین😋
0 1 سحرخیزی یکی از رازهای موفقیت افراد موفقه
ماری بارا مدیرعامل جنرال موتورز (6صبح)
تیم کوک مدیرعامل اپل (4صبح)
استیو رینموند مدیرعامل اسبق کمپانی پپسی (5ونیم صبح)
باب ایگر مدیرعامل دیسنی (4ونیم صبح)
و غیره .... حالا درسته هستن کسایی که صبح 8 بیدار میشن و موفق هم هستن ولی ما داریم علمی درباره این قضیه صحبت میکنیم و عموم مردم رو در نظر میگیریم
💠حالا بریم سراغ اینکه ببینیم قبل از خواب باید چیکار کنیم و چطوری این ساعته رو درستش کنیم؟
بچه ها اول از همه شب قبل از اینکه میخواید بخوابید حتما اتاقتون رو و کتاباتون رو مرتب کنید. این باعث میشه از آشفتگی ذهنی شما کم بشه و راحت تر بخوابید.
قبل از خواب حتما واسه خودتون آلارم بذارید( اگر مثل من با یه دونه بیدار نمیشید 5-6 تا بذارید🙄) بعدش گوشی رو هم بذارید یه جایی دور از تختتون که صبح وقتی زنگ خورد مجبور شید از جاتون بلند شید برید قطعش کنید😁
زنگ آلارم رو یه آهنگ خاص بذارید ... یا رو اعصاب باشه یا آورنده حرکات موزون💃
شب زود بخوابید. امشب سعی کنید 11 و نیم دیگه برید جای خوابتون (اگر برنامه هاتون تموم نشده میتونید فردا صبح که زود بیدار شدید از تایم ذخیره تون استفاده کنید)
شبا چای و قهوه و اینا نخورید که بتونید بخوابید.
خوابم نمیاد هم نداریم برید بخوابید خوابتون میگیره😂
اگر الان خیلیی دیر میخوابید مثلا ساعتای 1 و 2 و اینا، هر شب نیم ساعت نسبت به شب قبل زودتر بخوابید و صبح هم نیم ساعت زودتر بیدار بشید تا ساعت بدنتون تنظیم بشه.
ظهر نخوابید! یا اگر میخوابید بیشتر از 30-45 دقیقه نشه. چرا؟ چون ذهن ما بعد از 45 دقیقه وارد مرحله خواب عمیق میشه و بعد از اون دوبرابر زمان خوابیدن وقت نیازه تا ذهنتون آمادگی لازم واسه یادگیری رو بدست بیاره مثلا اگر یک ساعت خوابیده باشید 2 ساعت زمان نیازه تا این ویندوزه بیاد بالا و مغزتون 100 درصد کاراییش رو بدست بیاره و از فاز کسل بودن در بیاد. وقتی ظهر نخوابید یا کم بخوابید شب هم زودتر خوابتون میگیره.
حالا بیدار شدیم چیکار کنیم اصن؟😐
1⃣ وقتی چشمات باز شد بلافاصلهههه از جات بلند شو (میدونم سخته و هوا سرده و کیف میده بپیچی به پتو ولی به دلایلی که گفتم و به خاطر هدفایی که داری باید از جات بلند شی)
2⃣ حتما 3 لیوان آب ولرم بخور (آب لیمو و عسل هم میتونی اضافه کنی بهش)
3⃣ عبادت کن
4⃣ ورزش کن (نه واسه مدال گرفتن بلکه واسه انرژی گرفتن)
5⃣ یه کاغذ و قلم بردار و هرچییییی که تو ذهنت همون لحظه داری میشنوی روی کاغذ بنویس
6⃣ یه دفتر یادداشت کارای روزانه یا to do list داشته باشید و تمامی کارایی که باید اون روز انجام بدید رو لیست کنید چه درسی چه غیر درسی
7⃣ صبحونه کااامل و مقوی بخورید
8⃣ یه درس یا یه کاری که دوست دارید و بهتون انرژی میده رو انجام بدید هرچند تایم کمی بگیره
💠خب بعدش؟ اینجا قراره چیکار کنیم؟
اینجا قراره به مدت 21 روز شب زود بخوابیم و صبح هم زود بیدار بشیم تا بتونیم این چالش رو تو ذهنمون به یه عادت تبدیلش کنیم
هر روز صبح که بیدار شدید میاید این تاپیک و ساعت خواب و بیداریتون رو مینویسید
بعلاوه اینکه خواب بعد از ظهر روز قبل رو هم مینویسید
مثلا اینطوری👇
۷ آذر روز اول چالش
ساعت خواب ۲۳
ساعت بیداری ۵
خواب بعد از ظهر ۳۰ دقیقه
🔵ساعت خواب باید بین ۲۲ تا ۲۳:۳۰ باشه
🔵ساعت بیداری باید بین ۵ تا ۶:۳۰ باشه
چالشمون از فردا (یکشنبه ۷ آذر) شروع میشه😁
اگه دوست داری تو این چالش شرکت کنی اعلام حضور کن✌
یکی از دوستانت رو هم منشن و دعوت کن تا همه با هم سحرخیز بشیم😍
پ.ن: اگر پیشنهادی واسه جذاب تر شدن تاپیک داری حتما بهم بگو🙃
شما رو دعوت میکنم به دور سوم چالش و اینکه ازتون میخوام از تجربه های دور اول و دوم بگید و بگید چه تاثیری داشته؟ دوست داشتید؟ و غیره
از @تجربیا و @انسانیا و @ریاضیا هم دعوت میکنم بهمون اضافه بشن و همینطور همهی @دانش-آموزان-آلاء 😁
🤝 سلام خدمت دوستان %(#ff0000)[دوازدهمی]، داخل این تاپیک میتونید ساعت مطالعه روزانتون رو گزارش بدید. طبیعتا همه دوست داریم فعالیت ها تو یه تاپیک باشه و نه پراکنده پس تاپیک تکراری نخواهیم داشت.
📅 تاریخ گزارشات رو هم ذکر کنید (مخصوصا اگر گزارش مربوط به ۱ روز قبل میشه).
بازیگران این تاپیک شما هستید پس بترکونید 🔥
موفق باشید 🌹 ❤
ℹ اگر کنکوری نیستید میتونید از لینک های زیر وارد تاپیک مخصوص خودتون بشید 🖇 👇
:male-student: :female-student: => 0⃣ 1⃣ تاپیک مخصوص دهمی ها
:male-student: :female-student: => 2⃣ 1⃣ تاپیک مخصوص یازدهمی ها
@دوازدهم
قرار بود 1402 پزشکی دانشگاه تهران قبول بشم ولی نشد شاید 1410
تصمیم گرفتم مطالعاتی را که انجام دادم در اینجا به اشتراک بگذارم شاید استفاده ای داشته باشه.
قرار بود پزشکی تهران، رؤیا شود،
هزار و چهارصد و دو، قصهام زیبا شود.
هزار و چهارصد و دو، اما گذشت،
قصه به پایانی دیگر نشست.
شاید هزار و چهارصد و ده، دوباره .......!!!!!!
فعلا با اینا شروع میکنم:
زیست شناسی برای تجربی
انگلیسی برای زبان تخصصی
تفسیر قرآن برای عموم
سلام....
هر کدوم از ما اگر در مسیر درست استعدادمون باشیم بدون شک آرزو های داریم چون واسه اونا خلق شدیم...
تاحالا نمیدونم چقدر واسه آرزو و هدفتون تلاش کردید،منم خیلی....نه ماه شده،و نمیدونم چقدر دیگه بهش میرسم شیش ماه یسال دو سال نمیدونم اما بهش میرسم،،،میخوام اینجا تعهد ایجاد کنیم نه اینک این الزامه شدن باشه بلکه وقتی سرد شدیم بگیم چقدر اومدیم پسر پس پاشو....،هرشب چقدر براش تلاش میکنی...میتونی درمورد ارزوت بگی یا مثل من نگی فقط وقتی رسیدی بگیش، میتونی به این صورت پست بذاری، اسمشو بگی روزشو و مجموع شمارش ساعتشو از اول تا الان ،شمارشگر از الان ؛
توی این تاپیک،روی سرتون تاج بذارید،هرچی که هستید،
ما یاد گرفتیم فقط خودمون رو له کنیم،تا شاید بهتر شیم اما فراموش کردیم خودمون رو...توی این تاپیک ی ویژگی مثبت از خودت رو ببین و جشنش بگیر....
شما میتونید هر روز این کارو اینجا انجام بدید و بابت اون روز از خودتون تشکر کنید:)
از خودم ممنونم که علی رغم همه مشکلات و زمین خوردنا و نشدنا و نیمه شدنا، هنوز به فکر موفقیت و تعالیم...ممنونم ازت 💓
هاعی بر همگی :>
خوبین خوشین سلامتین؟ ☕
تصمیم گرفتم این تاپیک رو بزنم برای روتین های روزمره زندگیمون.
روتین های ریز و درشت، اما ضروریمون که شاید برای انجامشون به یکم انگیزه نیاز داریم تا تنبلی نکنیم.
فرقی هم نداره درسی باشه یا غیر درسی؛
یا اینکه دانش آموز و کنکوری باشی یا فارغ التحصیل؛
فقط کافیه "آدم روتین مندی" باشی! 😂
روتین های درسی مثل: مسائل یا حفظیات شیمی، فرمول های ریاضی و فیزیک و شیمی، شکل های زیست، درسای حفظی مثل زمین و تاریخ و هویت و سلامت، دروس عمومی و ...
غیر درسی ها هم مثل: روتین پوست یا مو، پیاده روی، جمع کردن لحاف و پتو بعد بیدار شدن، مرتب کردن اتاق، آب دادن به گل و گیاه ها، ورزش و ...
اینجا، یجورایی مثل چالش ۲۱ روزه نوشتن to do list📝 هست، با این تفاوت که فقط مخصوص گزارش روتینه.
میتونین اول یه لیست از روتین هایی که در روز دارین بنویسین، بعدش که انجامش دادین تیک بزنین. درست مثل بچه های خفن و پر تلاش تاپیک to do list :> 🔥🔥🔥
هیچی دیگه... خلاصه که اینجا منتظرتیم رفیق :> 🕶
Screenshot_20241001-133629_Pinterest.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@انسانیا
@ریاضیا
@تجربیا
سلام بچه ها خیلی میبنم گاها درگیر یسری سوالات هستید و ساعت ها منتظرید یکی جواب بده، چرا از هوش مصنوعی استفاده نمیکنید خیلی پیشرفت کرده و مثل قبل نیست
میتونید هر سوالی داشته باشید بهش بدید یا حتی عکس سوال رو هم بهش بدید خیلی راحت جواب میده در کل خیلی ابهامات و مشکلاتتون رو رفع میکنه و واقعا عالیه.
میتونید با chatgpt شروع کنید اپلیکیشنش رو از گوگل پلی دانلود کنید (نیاز ب ف.یل..تر شکن داره البته)،
**اگر تجربه استفاده از هوش مصنوعی های دیگه دارید هم به اشتراک بذارید ماهم استفاده کنیم **
تا حالا برات پیش اومده:
🔹 بعد از چند ساعت، حس کنی مغزت خاموش شده و فقط بالش میخواد؟ 😴
🔹 یه نگاهی به جزوهها کنی و فکر کنی داری به یه کوه عظیم نگاه میکنی؟ 🤯
🔹 وسط درس خوندن، ذهنت بره سراغ "اگه تو قرعهکشی گوشی برنده بشم چی؟ 😅
📌 واقعیت اینه: خستهایم، حجم درسا زیاده، برنامهریزی نداریم و گاهی هم کمالگرا هستیم و... ولی قرار تسلیم بشیم؟
حالا باید چی کار کنیم؟
درس رو بیخیال شو، عشق و حال کن! آخرش یا راننده اسنپ میشی یا میری خونه شوهرظرف میشوری😅
ذهنت هر روز اینو آلارم میزنه، درسته؟ولی بیا این کارا رو امتحان کنیم؛ اگه جواب نداد،قول میدم با یه کیلو تخمه بریم تو افق! 😂
ببین عزیزم اینو باید بدونی مغزت عاشق بازی و رقابته به جای اینکه بگی
"میخوام یه ساعت بخونم، بگو: تا قبل از اینکه این تایمر تموم بشه، باید این ۱۰ تا تست رو حل کنم⏳
اینجوری نه تنها درس خوندن کسلکننده نیست، بلکه تبدیل به یه چالش جذاب میشه. 🎮
استراحت خوبه، ولی نه دیگه حاجی حاجی مکه !
استراحت طولانی مغزتو از جو درس خوندن میندازه بیرون.
بلند شو راه برو، یه آب بخور یا جابهجا شو. فقط سریع برگرد پای کار! 🕺
پس: استراحت کوتاه، جابهجایی هوشمند
مغزتو به کار بگیر، نه اینکه بزاری بهت زور بگه!
صبح که مغزت شارژه، برو سراغ درسای سخت و تحلیلبر. عصر یا شب، درسای سبکتر رو بردار.
مغز مثل باتری گوشیه؛ وقتی شارژش کمه، بازی سنگین نمیکنی، مگه نه؟ 🔋
پس: درسای سخت رو تو زمان طلایی بخون!
اگه اهل دلی و همیشه موزیک تو گوشت پخش میشه، خب چرا درس خوندن رو باهاش ترکیب نکنی؟
یه پلیلیست آهنگای بیکلام آروم درست کن و بذار پسزمینه درس خوندنت باشه.،اینطوری هم خستگیت کم میشه، هم تمرکزت بیشتر. 🎧فقط لطفاً آهنگ هیجانی نذار که وسط مشتق گرفتن، شروع نکنی به رقصیدن! 😂
پس: موزیک رو حذف نکن، ولی درست انتخاب کن!
گه اهل معاملهای، این یکی مخصوص توئه! 😅قبل از شروع درس، یه جایزه تعیین کن. مثلاً:
"این فصلو تموم کنم، یه اسنک میخورم!" یا "بعد این درس یه قسمت سریال میبینم!" 🍫🎥
مغزت عاشق جایزهست؛ مطمئن باش این معامله همیشه جواب میده. 😋
پس: بشین پای معامله با خودت!
نگو این قرتیبازیا چیه، من اومدم درس بخونم نه نقاشی! واقعیت اینه وقتی خلاصههات رنگی و شیک باشه، مغزت بیشتر دوست داره دوباره ببینهشون ماژیک و استیکرهای رنگی بردار، ولی لطفا از طراحی یه مونالیزا وسط جزوههات خودداری کن! 🎨
پس: یه کم پیکاسو بازی دربیار، اما در حد درس خوندن!
گاهی باید مغزت رو مجبور کنی که نخونه! 😅والا که خوشت اومددددد(میخوایم گولش بزنیم بابا😎)
بگو: "این تستارو حل کردم دیگه تمام (ولی منظور اصلی اینه تا این تست رو حل نکردم حق ندارم برم سراغ بعدی!)
اینجوری مغزت تشنه میشه و خودش میخواد ادامه بده. 😎(تجربه ثابت کرده، این روش خیلی جاها جواب داده😉)
پس: گاهی برای مغزت ناز کن!
فکر کردی امروز این فصل رو تموم کنی چی میشه ؟ مگه میخوای بری شمال که اینجوری گازش رو گرفتی. کله ملق میشیا از من گفتن .به جای اینکه بگی «من امروز این کتاب رو تموم میکنم»، بگو
🔹 ۵ تست از این فصل رو حل کنم که ۳ * نکتهشو یاد بگیرم.
اینجوری نه به مغزت استرس میدی که گیرپاژ کنه نه خودت خسته میشی
پس: بخون که یاد بگیری نه اینکه فقط تمومش کنی.
یه کاغذ بردار و هر کاری که انجام دادی، تیک بزن! 📋
✅ ۵ تست حل کردم
✅ ۱ صفحه جزوه خوندم و...
فکر کن تو داری تو "مسیریاب" مسیر رو چک میکنی، تا بالاخره به مقصد برسی. 🚀
پس: مسیرت جلو چشمت باشه
کلام آخر:
کنکور مثل یه ماراتونه، نه دو سرعت.
زیاد خوندن مهم نیست، درست خوندن مهمه.
هر شب به خودت بگو:
دمت گرم، امروز عالی بودی! فردا حتی بهتر میشی ✨
راستی، تو چطور ساعت مطالعت رو بیشتر میکنی؟
منتظریم تجربیاتت رو اینجا بشنویم🚀
سلام بچه ها خوبین؟
من از ۱۴ فروردین ک مدرسه وا شده نرفتم و تو خونه خوندم الان مدیرمون تکس داده نوشته که اگ نیای نمره انضباطت صفر میشه و نمیدونم هزار تا دری وری دیگ نگران شدم
نمره انضباط تو معدل تاثیر داره؟اگ صفر شه چی میشه؟
بعد اگ نمره انضباطمون تک رقمی باشه تجدید میشیم ؟🤣😑
@بچه-های-همخوانی
@بچه-های-ریاضی-کنکور-1401
هاعیی
امروز کامپیوترمو روشن کردم و چشمم به اینا خورد... بنظرم میتونه برای بعضیا مفید شه پس این تاپیکو زدم تا کنکوریا استفاده کنن :>
اگه تو هم ای دوست چیزی داری، لطفا بفرست اینجا تا همه استفاده کنن
فیلم های اشکان هاشمی:
جانوری
گیاهی
ژنتیک 1
ژنتیک 2
ژنتیک 3
ژنتیک 4
ژنتیک 5
ژنتیک 6
ژنتیک 7
ژنتیک 8
ژنتیک 9
تحلیل آزمون آپارات
سایت فیلم های نشر الگو
آزمون های آزمایشی
سایت اپ کانون (برای دیدن کارنامه زودهنگام)
سایت خرید جزوات تام لند
جزوه پارسا فراهانی:
حفظیات شیمی دهم
حفظیات شیمی یازدهم
حفظیات شیمی دوازدهم
سایت تاپ کپی (برای پرینت جزوه ها و اینا با قیمت مناسب)
سایت روزشمار (که تو این بخش میتونین گزارش مطالعه هم بدین) + اخبار و مطالب درسی کنکور
@تجربیا @ریاضیا @انسانیا @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دوازدهم Narges_ Aqua
سلام و عرض خسته نباشید خدمت همه بچه های کنکوری 1403
امیدوارم که همیشه حال دلتون خوب باشه و تندرست باشید و ایشالا که بهترین نتیجه رو بگیرید.
راستش خیلی وقت بود تو فکر این تاپیک بودم و میخواستم یه لیست از اشتباهاتی که تو دوسال کنکورم انجام دادم براتون بگم تا همونجوری که از اسم تاپیک پیداست کنکوری های 1404 درس بگیرن و سمت این اشتباهات نرن.
.
1_سال کنکور تو هیبیییییچچچچچ نوع رابطهی عاطفی وارد نشید یا اگه از قبل درگیرش هستید بذارید کنار تا بعد کنکور
اولش اینجوریه که میگی زیاد وقتمو نمیگیره ولی اون ضربه ای که به درس و کنکور میزنه رو نمیبینی
تازه اگه خدایی نکرده دعوایی پیش بیاد که رو تمرکز هم تاثیر میذاره
.
2_شمای کنکوری با پا گذاشتن تو این مسیر قبول کردی که تا آخرشو با مقدار زیادی مسئولیت پذیری پیش ببری پس از زیر مسئولیت در نرو
اینجوری فقط خودتو گول میزنی
الکی پشت میز نشین
اگه قراره مشاور بگیری گزارشکار فیک نفرست
.
3_اگه قبول کردی که کنکوری هستی و قراره این مسئولیت رو تا تهش ببری حالا میری سراغ مرحلهی بعد و اونم اینه که تلاش کنی با روشی که مناسب خودت هست درس ها رو یاد بگیری و تست بزنی و آزمون بدی
مراحل درست درس خوندن به همدیگه وابستهن وهیچکدوم از مراحل مستقل از اون یکی نیست پس با جون و دل بخون
.
۴_از هیچ درسی در نرو
اگه با یه درس حال نمیکنی سعی نکن که بذاریش کنار و نادیدهش بگیری چون با کناره گرفتن از اون درس ضربه ی بیشتری میخوری
.
5_ از تست زدن نترس
اگه حس میکنی تست که میزنی هیچی نمیفهمی ازشون حق داری چون شاید هنوز فرایند آموزش و تثبیت اون موضوع کامل نشده و اشتباه زدن یا نزدن تست های آموزشی یا در آزمون ها شمارو نترسونه
به جای ترسیدن باید سعی کنید اشکال کار رو بفهمید
.
6_خودتونو باور داشته باشید
قرار نیست همیشه کسی شمارو تایید کنه
باید قبول کنی که تو مسیر زندگیت تنهایی
حتی اونایی هم که باهات خیلی رفیقن هم فقط میتونن در حد دلگرمی باشن برات، نه بیشتر
پس توقعتو از بقیه بیار پایین که آدم هر ضربه ای تو زندگیش میخوره از همین توقع داشتن هست
.
7_ حسرت فرصت های از دست رفته رو نخورید
قطعا هر کدوممون با اشتباهاتی وقتمونو تلف کردیم و موقعی که وقتی نبوده برا جبران عذاب وجدان و حسرت هجوم آورده بهمون
در این مورد باید بگم که هیچوقت گذشته، حال و آینده رو با هم قاطی نکنید
اگه یسری اشتباهات تو گذشته انجام دادی و الان بشینی براشون حسرت بخوری، وقتتو از دست میدی، وقت هم که از دست رفت آیندهی خوبی هم در انتظارت نیست و این موضوع ته تهش دوباره و دوباره باعث حسرت میشه
.
۸_قرار نیست هر کسی نجاتتون میده از یه چاله و نمیذاره تو چاه بیفتید رو بپرستید
.
۹_درگیر حاشیه نشو چون فقط کافیه یه کوچولو درگیر حاشیه بشی دیگه اونوقت هر چقدر هم سعی کنی خودتو نجات بدی نمیتونی یعنی حاشیه دیگه تو رو ول نمیکنه
.
۱۰_جاهایی که بهت استرس میدن نرو
چه مجازی چه در واقعیت
حتی اگه بودن اینجا هم بهت استرس میده نیا
.
۱۱_کاراتو پشت گوشت ننداز
همه مون با کمالگرایی آشنایی داریم و میدونیم که میتونه چه فاجعه هوایی به بار بیاد
پس کمالگرایی رو بذار کنار یا کنترلش کن
.
۱۲_تفریح و بیرون رفتن از خونه رو از خودتون دریغ نکنید چون همش تو خونه موندن باعث میشه زودتر خسته بشید
.
13_ با وجود تمام اینا تا آخر آخرش دووم بیارید و جا نزنید
.
امیدوارم که درس بگیرید
و سعی کنید اشتباهاتی که من مرتکب شدم رو انجام ندین
امیدوارم همیشه حال دلتون خوب باشه و تندرست و موفق باشید
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@بچه-های-ریاضی-کنکور-1403
شما هم از تجربیاتتون بگید
بخاطر اینکه هنوز گروهی برای بچه های 1404 تشکیل نشده من همون گروه تجربی و ریاضی و دوازدهم رو تگ میکنم
@تجربیا
@ریاضیا
@دوازدهم
روش مطالعه
-
%(#ff0000)[ادامه فیزیک]
درگیر بشید با درس
بلندمدت و کم کم بیاد بالا یعنی پیوسته باشه
زنجیره ای خونده بشه مثل چیزی که برا ریاضی گفتیم
صبور باشید
پاسخنامه رو هم اینقد نبینید و زود به زود هم چک نکنید یعنی فک کنید رو سوال
دنبال درسنامه ی کامل هم نباشید
یکی از آفت های بچه ها در درس فیزیک اینه که میخوان فرمول حفظ کنن.
فرمول زیاد و روابط زیاد -> گیج شدن
توو فیزیک دنبال فرمول جمع کردن یا صرفا حفظ کردن فرمول بدون درک کردن اون نباشید .
اگه توو درس فیزیک تست و تمرین زیادی انجام بدین خودتون معلم فیزیک میشید .
و اینکه علاقمند بودن به حل تست ها هم خیلی مهمه . -
%(#ff0088)[نحوه پاسخگویی به سوالات درک مطلب عربی (1]
در درک مطلب زبان عربی از مجموع 9 سوال داده شده چهار سوال مستقیما به ماجرای عبارت اختصاص دارد، سه سوال دیگر به موضوع تجزیه و ترکیب و دو سوال هم به موضوع تشکیل...در درک مطلب زبان عربی از مجموع 9 سوال داده شده چهار سوال مستقیما به ماجرای عبارت اختصاص دارد، سه سوال دیگر به موضوع تجزیه و ترکیب و دو سوال هم به موضوع تشکیل... که بررسی دو موضوع آخر تو حیطهی قواعد هست.
اینجا تعدادی از فنون برای بررسی راحتتر سوالات درک مطلب را ارائه میدهیم که توجه به این اصول میتواند در حل ساده تر سوالات درک مطلب به شما کمک کند.
- این متن برگرفته از کامنت های آقای محمد عابدینی در صفحه ی مقطع یازدهم انسانی است *
نحوه پاسخگویی به سوالات درک مطلب عربی (1)
1- توصیه می شود که %(#ff0000)[قبل از مطالعه متن یکبار سوالات و گزینههای متن را سریع تند خوانی کنید]. با این روش ساده می توانید از محتوا و موضوع اصلی متن آگاه بشید و سر رشتهی متن را دست بگیرید. این روش کمک می کند که موقع خواندن متن خیلی سریع به پاسخ منطقی دست پیدا کنید و در زمان صرفه جویی کنید.
تجربه ثابت کرده که وقتی اول متن را میخوانیم و بعد به سوالات جواب می دهیم، در حین پاسخگویی به سوالات دوباره برمیگردیم و متن را میخوانیم و این مساله باعث اتلاف وقت و اضطراب دانش آموزان می شود.
2- هنگام مطالعه متن باید %(#ff0000)[زیر موارد مهم و برجسته خط بکشید.] این نکات برجسته می تواند شامل نام اشخاص، محل وقوع داستان یا ماجرا، عددهای مشخص شده در متن، زمان وقوع حوادث و موضوعات خاص یا آمار و ارقام داده شده در حد کلی باشد.
3- همیشه ترتیب سؤالات درک مطلب بر پایهی تسلسل مطالب داستان یا ماجرای توصیفی نیست؛ یعنی ممکن است اوّلین سؤال درک مطلب از پایان متن انتخاب شده و یا اصلاً پراکندگی کامل سؤالات نسبت به متن داده شده وجود داشته باشد.
4- در موارد اندک ممکن است کلمات به کار رفته در سؤال، عیناً با متن درک مطلب برابر نباشد و طرّاح سؤال برای ارائهی پاسخ مورد نظر از کلمات هم معنی و مترادف استفاده کرده باشد که %(#ff0000)[مطالعه چندین باره مترادفها و متضادهای موجود در درس عربی] برای حل این نکته خیلی ضروری هست.
5- در پاره ای از سؤالات درک مطلب، سعی بر آن است که سؤال به گونه ای مطرح شود که داوطلب برای پاسخگویی به آن، کلّ متن را بخواند و شخصاً بر اساس اطلاعات داده شده و بعضاً بر پایهی آگاهیهای پیشین، نکتهی مورد نظر را استنباط کند؛ بنابراین تقویت قوای فهم و استنباط و اصلاً توجه به قانون نکته سنجی و دقت فوق العاده در این قبیل سؤالات مؤکّداً توصیه میشود.
6- بررسی سؤالات چندین سالهی «درک مطلب» در آزمونهای سراسری این تجربه را به ارمغان آورده است که در گزینههای سؤالات درک مطلب، %(#ff0000)[معمولا] گزینه هایی که با کلمات انحصاری: «فقط، دائماً، انّما، ابداً، خاصّ، مَحصورةٌ فی مادةٍ واحدةٍ » و یا قیود تأکید شبیه به این موارد، همراه شده اند؛ نادرست میباشند! و با اندکی دقّت به راحتی میتوان این قبیل گزینههای محدود شده را رد نمود. به عبارت دیگر طرّاح کارآزموده و مجرّب، غالباً گزینه هایی را تعقیب میکند که دایرهی شمول بیشتری داشته و از جنبهی عامتری برخوردار باشند.
7- همچنان که در عنوان سؤال زیر عبارت (بِما یُناسِبُ النّص) خط کشیده شده است، این نکتهی بدیهی مورد نظر است که %(#ff0000)[داوطلب برای حلّ این قبیل سؤالات عربی نباید از اطلاعات و یا معلومات عمومی خود استفاده کند]. چه بسا معلومات قبلی در خصوص مطلب طرح شده و اصلاً تغییرات اساسی که از سوی طرّاح در متن اعمال شده، با اصل ماجرای تاریخی و یا حتّی علمی و یا با برداشتهای رایجِ طبیعی در تعارض و تقابل باشد. بنابراین استفاده از اطلاعات و باورهای شخصی – هر چند علمیتر هم به نظر برسند! – در پاسخگویی به سؤالات درک مطلب اصلا توصیه نمیشود.
-
%(#000dff)[چگونه كتاب درسی را مطالعه كنیم؟]
در این نوشتار بدون هیچ توضیح نظری اضافه، روشی بنام پس خبا (پ س خ ب ا) برای خواندن و مطالعه مطالب كتاب های درسی ارائه می گردد كه به نظر می رسد شیوه موثری برای بهتر فهمیدن و بهتر حفظ كردن مفاهیم و اطلاعات كلیدی است. نام این روش (PQRST) برگرفته از نخستین حرف نام هریك از مراحل پنجگانه در مطالعه تون است:
پیشخوانی ( Preview )
سئوال كردن ( Question )
خواندن ( Reading )
به خود پس دادن ( Self - recitation )
آزمون ( Test ) ]
دو مرحله اول و آخر (پیشخوانی - آزمون) ویژه هر فصل از كتاب هستند ، و سه مرحه میانی (سئوال كردن - خواندن - به خود پس دادن) اختصاص به هر بخش اصلی از هر فصل دارند.
%(#078de6)[[1- مرحله پ ( پیشخوانی ) : ]
نخست به مرور كلی فصل معینی از كتاب می پردازید تا با موضوعات كلی مورد بحث آشنا شوید. برای این منظور فهرست مطالب فصل را می خوانید. سپس مطالب فصل را مرور می كنید كه طی آن، عناوین بخش های اصلی و فرعی فصل را مورد توجه قرار می دهید، و تصاویر و نمودارها را از نظر می گذرانید. مهم ترین نكته در مرحله پیشخوانی این است كه پس از مرور مطالب فصل، چكیده اولیه یا پایانی فصل را (در صورت وجود) با دقت مطالعه كنید و روی هر یك از نكاتی كه در آن آمده تامل كنید . در این مرحله ممكن است ، سئوال هایی به ذهن تان خطور كند كه پس از خواندن متن كامل فصل بتوانید به آن ها پاسخ دهید. این مرحله، تصویر كلی از مطالب فصل و سازمان بندی آن به دست می دهد.%(#078de6)[2 - مرحله س (سئوال كردن)]
همان طور كه قبلا گفته شد مراحل سئوال كردن، خواندن و به خود پس دادن، ویژه هر بخش از هر فصل است. فصل های كتاب را یكی یكی در نظر بگیرید. هر سه مرحله سئوال كردن، خواندن و به خود پس دادن را در مورد هر بخش اعمال كنید و بعد ، به بعدی بپردازید. قبل از مطالعه مطالب هر بخش، نخست عنوان آن بخش و عنوان های فرعی آن را بخوانید . سپس در حین خواندن مطالب هر بخش، موضوعات مهم آن را به صورت یك یا چند سئوال در نظر بگیرید كه بعدا باید به آن ها پاسخ دهید. از خود بپرسید: مولف در این بخش چه مفاهیم مهمی را در نظر داشته است؟ مقصود از مرحله سئوال كردن نیز همین است.
%(#078de6)[3 - مرحله خ (خواندن)]
در این مرحله، مطالب هر بخش از فصل را برای آگاهی از معنی آن با دقت بخوانید و ضمن خواندن ، سعی كنید به سئوالهایی كه در مرحله سئوال كردن مطرح شده بود ، پاسخ دهید. در باره مطالبی كه می خوانید تامل كنید و بكوشید بین آن مطالب و اطلاعات قبلی خود ارتباط بر قرار كنید. می توانید زیر واژه ها یا عبارات كلیدی خط بكشید . اما میزان آن از 10 تا 15 درصد متن تجاوز نكند. اگر مقصود از خط كشیدن زیر مطالب، مشخص كردن واژه ها یا عبارات كلیدی برای مرور بعدی باشد ، خط كشدین زیادی زیر مطالب ، مغایر با چنین هدفی است. تا وقتی تمام مطالب بخش معینی را نخوانده اید یا با همه مفاهیم كلیدی آشنا نشده اید و اهمیت نسبی آن ها را ارزیابی نكرده اید ، یادداشت بر ندارید. در خاتمه خلاصه فصل را از زبان خودتان نوشته و اشكالات احتمالی را با مرور فصل بر طرف كنید.
%(#078de6)[4 - مرحله ب (به خود پس دادن)]
پس از خواندن هر بخش ، سعی كنید مفاهیم اصلی را به خاطر آورید و اطلاعات را از حفظ با خود بگوئید . مفاهیم را به زبان خود بازگو كنید و اطلاعات را ترجیحا با صدای بلند (و اگر تنها نیستید ، زیر لب) تكرار كنید . مطالبی را كه به یاد می آورید با متن كتاب تطبیق دهید تا مطمئن شوید كه آن ها را كامل و درست حفظ كرده اید. به خود پس دادن مطلب كمك می كند كه به كمبود اطلاعات خود پی ببرید و آن را در ذهن خود سازماندهی كنید. پس از آنكه بخشی از فصل را به این شیوه مطالعه كردید ، به بخش بعدی بپردازید و دوباره مراحل سئوال كردن، خواندن و به خود پس دادن را تكرار كنید.
%(#078de6)[5 - مرحله آ (آزمون)]
پس از خواندن مطالب فصل باید به آزمون و مرور مطالب بپردازید. با مراجعه به یادداشت های تان، ببینید چه مقدار از مفاهیم اصلی را به یاد دارید. سعی كنید بفهمید چه پیوندی بین مطالب مختلف وجود دارد و این مطالب چگونه در فصل ، سازمان بندی شده اند. در مرحله آزمون ممكن است مجبور شوید فصل را ورق بزنید تا صحت مفاهیم و مطالب كلیدی حفظ شده را وارسی كنید در این مرحله باید چكیده فصل را بخوانید و ضمن آن جزئیات مربوط به هر یك از نكات چكیده را در نظر آورید. مرحله آزمون را هرگز به شب امتحان موكول نكنید. نخستین مرور، مطالب فصل باید بلافاصله پس از خواندن انجام شود.
پژوهش ها حاكی از آن است كه روش پس خبا روش بسیار مفیدی است و مسلما كارآمدتر از روش روخوانی ساده مطالب است . در این روش مخصوصا به خود پس دادن مطالب نقش بسیار مهمی دارد. اختصاص بخش عمده زمان مطالعه به یاد آوری فعال مطالب بهتر از آن است كه تمام وقت خود را صرف خواندن و بازخوانی مطلب كنید. بررسی ها موید این نكته اند كه خواندن چكیده فصل بیش از مطالعه سراسر فصل ، كارآمدی دارد. خواندن چكیده پیش از خواندن فصل ، چشم اندازی كلی از فصل فراهم می كند كه خواننده را در سازماندهی مطالب در حین خواندن مطالب فصل یاری می دهد. حتی اگر نخواهید روش پس خبا را به طور كامل دنبال كنید بهتر است از فواید به خود پس دادن مطلب و نیز مطالعه چكیده فصل پیش از خواندن مطالب فصل، غفلت نورزید.
این نكات را فراموش نكنید.
برای اینكه مطالبی در ذهن بماند باید سازمان بندی شود با مطالب قبلی پیوند زده شود تكرار شود به خود پس داده شود خلاصه بندی و یادداشت گردد. و مجددا یادآوری گردد.
-
%(#ff0000)[نکات برجسته مطالعه درس زبان]
زبانی که از درصد ۲۵ به ۶۰ رسید....
خب اول از همه طرز لغت یاد گرفتنم اشتباه بود
هی تکرار طوطی وار
ولی درستش اینه لغت رو در قالب جمله بفهمید و یاد بگیرید که این ماندگارتره و
هم چنین هم ریشه هاشو بفهمید مثلا اسمش یا صفتش یا اگه به صورت فعل بیاد یا قید چجوری میشه
همه ی لغات گزینه های مختلف یه تست زبان توو کنکور مهمه و من وقتی دارم میخونم باید یادشون بگیرم
بعد از اون گرامر یه سری قلق ها و نکات تستی داره که یا توسط یه دبیر یا اینکه خودتون کشفش می کنید در هر صورت باید پی به اون قلقا ببرید
بعد از اون تمرین و تکرار متن های کنکورای اخیره که این کار صبوری و حوصله زیادی میخواد و لازمه اصلیش پشتکار و تلاشه
هر شب یه متن و یه کلوز تست
برای متن و کلوز و کلا درک مطلب
وقتی به متن ۴۰ رسیدم بازم نمیتونستم به متنای ازمونا جواب بدم
اما کم کم به متن ۶۰ اینا که رسیدم میتونستم متنای اسونو جواب بدم و دونستن این نکته هم الزامیه که خوندن هر متن یک بار کافی نیست و شما در حین اینکه متنای جدید رو میخونید باید قبلی ها رو هم باهاش کم کم هی مرور کنید
یه سری نکات مثلا استنباط کلی از یه پاراگراف یا حتی تیپ تست های ریدینگ و اینکه بدونی برای تست درک مطلب زدن واقعا لازم نیست همه ی لغات اون متنو بلد باشی و روی چه جمله هایی از متن باید کلیک کنی و به کجاها بیشتر توجه کنی همش و همش در قالب تمرین و تکرار دست ادم میاد
و در اخر مهم ترین نکته ای که خیلیایی که زبان خوندن و تلاش کردن و کلا زبان بلدن بهش توجه نکردن و ضرر کردن زمان بود
زمان خیلی توو درس زبان توو کنکور مهمه
یعنی یکم که توو درک مطلب دانش اموز جا افتاد و متنا رو درک می کرد قبلیا رو باید توو زمان کمتری مرور کنه و مطالعه جدیدا رو هم زماندار موردتوجه قرار بده و البته از تایم زیاد برای هر متن شروع کنه و کم کم این تایمو برسونه به حداقل و در اخر خودشو برسونه به یه تایم ایده ال
اینکه رو چیا وقت بزاریم خیلی مهم میشه -
-
گفتم اینجا بنویسم ایندگان هم شاید استفاده کردن:)
واسه فیزیک حتما ی دسته بندی منظم توو ذهنتون داشته باشید یعنی اینکه مثلا بدونید که از فصل گرما تستای اینطوری میاد اغلب
یعنی تیپ تست ها و تست های شاخص و راه حل هاشون توو ذهنتون باشه
جتما ی سری تست ها رو نشاندار کنید و بارها و بارها حلش کنید که ملکه ذهنتون بشه
درصد توو ریاضی و فیزیک ارتباط مستقیمی با تعداد و نوع تست هایی داره که توو خونه حل می کنه
یعنی هرچه تست بیشتری تمرین کنید و با انواع مختلفی از تست آشنا بشید درصدتون بیشتر میشه
توجه کنید که وقتی سوالی رو بلد نیستید حل کنید یا به مواب نمی رسید حتما بعد از خوندن پاسخنامه ی دفه دیگه دوباره خودتون از اول حلش کنید و به جواب آخر برسید
گاهی اوقات ما فکر می کنیم که یاد گرفتیم و میریم تست بعد درحالی که اون یادگیری کاذبه و با حل دوباره اون تست توسط خودمون مشخص میشه
تست های زماندار و سنجشی هم بعد از تست های آموزشی برای ریاضی و فیزیک خیلی توصیه میشه -
یبار دوست صمیمیم بهم گفت که تاحالا دارکوب دیدی؟ گفتم خب اره تو تلوزیون و اینا
گفت به نظرت چرا میتونه تنه ی درخت رو سوراخ کنه
گفتم خب تمرکز!
گفت افرین تمرکز و؟
گفتم مگه و داره؟!
گفت اره! تکرار!!! تکرار و تکرار و تکرار !
گفت بیشتر رتبه برترا هوش انیشتین ندارن اما همت دارکوب و مورچه رو دارن !اقلا امسال ک سال سوممه کنکور میدم به حرفش رسیدم!
دارکوب باشیم
با تمرکز و تکرار و مرور درس بخونیم
همین@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء -
@نگین-وهاب-مقدم
-
-
s.amir.r آشغال ترین روشه
تو کنکور هعم با کله میخوری زمین -
-
s.amir.r در روش مطالعه گفته است:
سلام
یه بنده خدایی به ما میگفت توی فیزیک حرکت شناسی و دینامیک رو نخون چون خییلی وقت میگیره و خییلی سخته و به جاش روی مباحث آسون تمرکز کن مثلا فصلای آخر فیزیک پیش یا فیزیک 3 و اونا رو کامل کامل مسلط شو
البته من به درصد های بالا فکر نمیکنم هااااا
اگه بخوایم فیزیک رو متوسط بزنیم به نظرتون این روش خوبیه ؟؟؟فک نکنم ایده جالبی باشه
همون بشینی بخونی بهتره ها
این روش هایی که میگن بیشتر ادمو گیج میکنه