نهایی و کنکور
-
حالا من باید چه کنم
-
تو درس خونی
-
بگو چه کنم
-
خدمت شما عرض کنم که توی انتخاب کتاب برای هر درسی منبع فرق میکنه و بستگی به سطح شما داره و چون خودم سال دوازدهم ریاضی هستم تجربه زیادی ندارم ولی به نظرم کتاب های پایه میکروطبقه بندی گاج در بیشتر درس ها خوب باشه بخاطر تست های خوب طبقه بندی شدش در کل به نظرم باید از مشاور یا پشتیبانت هم سوال کنی
-
تو درس خونی
-
تجربی خانم
-
پدرم دبیر زیست
-
و میگه تابستون بای د همراه ریاضی زیست بخونم
-
اما میکرو برای زیست خیلی خوبه
-
سلام
یکی از بزگترین مشکلات ما دوازدهمیا اینکه هم باید امتحان نهایی بدیم(باتاثیر قطی و مثبت هر چی که معلوم نیس فعلا) هم کنکور
حالا باید منایعی انتخاب بشه که هم به امتحانا برسیم هم خود دوازدهمو تست کار کنیم هم پایه رو
برای تست و تشریحی من فقط سیرتاپیازو سراغ دارم که از تشریحیش راضی نیستم کتابی دیگه ای سراغ دارین ممنون میشم معرفی کنین
و ی چیز دیگه کتاب پایه بگیریم یا جامع؟کلا بگیریم یا ن؟
پ.ن:ممنون کسایی که تجربه دارن راهنمایییمون کنن@مهدیه-عباسی باید بگم که اگر روی درس کامل مسلط بشین دیگه واستون فرقی نداره تست دارین حل میکنین یا سوال تشریحی به هر حال برای یادگیری اولیه روش تشریحی پیشنهاد میشه.
اگر یادگیری رو توی تایم تدریس مدرسه بتونین خوب پیش ببرین مطمئنا سختتون نمیشه
در مورد کمک درسی ها هم واسه ی همه ی درسا فک نکنم جامع انچنان پاسخگو باشه ولی یه سری درسا رو اگه جامع نگیرین در آخر حس میکنین یه چیزی جا مونده
برای عمومی ها پیشنهاد میکنم حتما جامع تهیه کنین -
@مهدیه-عباسی باید بگم که اگر روی درس کامل مسلط بشین دیگه واستون فرقی نداره تست دارین حل میکنین یا سوال تشریحی به هر حال برای یادگیری اولیه روش تشریحی پیشنهاد میشه.
اگر یادگیری رو توی تایم تدریس مدرسه بتونین خوب پیش ببرین مطمئنا سختتون نمیشه
در مورد کمک درسی ها هم واسه ی همه ی درسا فک نکنم جامع انچنان پاسخگو باشه ولی یه سری درسا رو اگه جامع نگیرین در آخر حس میکنین یه چیزی جا مونده
برای عمومی ها پیشنهاد میکنم حتما جامع تهیه کنین -
اما میکرو برای زیست خیلی خوبه
@DR-Ali-110 موافقم کتابه جامعش عالیه