رتبه های تک رقمی کنکور۹۸
-
yazdeh ta yazdeho.nim
-
حتی عکسشم .....دانشکده پزشکی شهید بهشتی...میگن هرکی تو زندگیش ی فرصت طلایی داره ک اگ استفاده کنه به کجاها ک نمیرسع!
تصمیم درست گرفتن اسون نیست اگ اینطور بود ک الان همه موفق بودن!
همیشه راحت ترین راه،جا زدنه!بهانه تراشیه،طوریکه مغزتم باور میکنه و قانع میشی ب ی دروغ ک ارع نمیشد،نمیتونستم!
البته راه نی،میدونی چیه ک؟!
ی پلنگ وقتی حمله کنه نمیپرسه ببخشید اهو خانم امروز حوصله داری بیفتم دنبالت؟اگ نه ک هیچی فردا میام..
نه میزنه گلوش رو پاره میکنه اگ غفلت کنه آه و ناله ش کیلو چند!من معتقدم هرکی گفت«کنکور نمیتونم،نمیشه،امکانات نی،بی عدالتیه ،واسه ما نی و...»ی تنبله ک فقط میخواد عذاب وجدانشو اروم کنه ک درس نخونه و سختی نکشه!
طبیعت نتیجه گراس!هیچکی بهت گوش نمیکنه بدون!
بلند شدی خودت ک شدی،نشدی هیچکی بلندت نمیکنه!بشین تا خورده شی...
یه اتاق با ی ده دوازده تا کتاب درسی و تست...تموم!چیزی ک۹۰ درصد به بالا از کنکوریا دارن ولی فقط یک درصد با اراده قاطیش میکنن و میبرن!بقیه فقط خودشون رو خسته میکنن،فقط کافیه ی نگاه ب تیتراژ و نوبت چاپ کتاب تستاتون بکنید تا متوجه شید...
تو زندگیت اگ مشکل هست بدون تنها نیستی،دیدم پسری رو ک هر روز با پدرش شوخی میکرد ک اره بابا جبهه هم نبودی سربازی معاف شم و از این دست شوخیا!و وقتی پدرشو توی تصادفاز دست داد چندماه مونده به کنکور،هر روز با کارت معافیت سربازی تکفل خانوادش گریه میکرد و پزشکی قبول شد...
هزارن مورد ادم میبینه ک متن طولانی میشه بگم،میبینه میجنگن واسه سرنوشتشون در بدترین شرایط و بهترین نتیجه رو میگیرن!
باز با خودته!بشینی و گریه کنی واسه مشکلات و... یا پاشی راه حل بدی واسشون !
و شکر خدایی بگو ک مشکلات بزرگی نداریم : ) -
اینو تو سایت کانون دیدم:
میگن بعد از مرگ تصویری از انسانی که میتونستی باشی رو بهت نشون میدن!دروغ یا راست نمیدونم...
ولی نکته و سوال اصلی اینجاست؛به نظر خودت کی میتونی باشی و نیستی؟
تو اینی؟
نهایتت همینه؟
یعنی تصویری که از خودت خواهی دید همین شخصیه که داره این متن رو میخونه؟
یا خیلی بهتر و بزرگتر و موفق تر؟
اگه میدونی اون تصویر نیستی پس یالا پاشو وقت تلف نکن...
مواظب باش شرمندهی خودت نشی!همین پیامو یه کسی که دانشجوی پزشکی تهرانه ریپلای زده،گفته:
یادآوری خوبی بود
وقت طلاست!
الان که به گذشته برمیگردم و میبینم چه روزهایی رو بی سبب تلف کردم (واقعا حسرتشو میخورم) واقعا حرفتون درسته ...کاری نکنیم که شرمندهی خودمون شیم...
.
واسم جالب بود کسی که توی تاپ ترین رشته و دانشگاه داره درس میخونه بازم بابت وقت تلف کردناش حسرت میخوره!
واسه شما هم برداشت آزادِ -
مرسی بابت متن هایه زیباتون و امیدی که میدین
-
امروز،اولین جلسه ی یه کلاسی بود ک تازه اسم نوشته بودم از ی اموزشگا...
استادش اشنا در اومد قبلا معلم مدرسه ی خودمون بود،خیلی اون موقع باهاش صمیمی بودم...بعد کلاس در مورد کنکور حرف زدیم...گفتم پشت سرم بیا،از پشت پنجره ی یکلاس ی دانش اموز تنها توی کلاس رو دیدم ،گفت از صبح اینجا کلاس داشته،گفتم الان چیکار میکنه ؟!گفت ازمون قلمچی و گاج این رو بهش دادن باید توی ۷ساعت بزنش،دارن روش واسع کنکور امسال سرمایه گذاری میکنن،گفتم چرا نمیاد ازمون؟!ازمون حق نداره بره ک تحت فشار و جو محیط قرار نگیره!
دیدم مشاورش ک اومد،باهاش حرف زد این استاده،دیدم حتی تایم مسواکش و نخ دندون کشیدنشم لحاظ کرده بودن ک۴ دقیقه بیشتر نشه....!
ماها کجای این مسابقه ایم؟!۴ دقیقه کجای این زندگیمونه!!!revival
خب که چی مثلا؟!
این عدالته ؟؟ !
سرمایه گذاری رویِ یه نفر ، که شاید استعدادش از من و تو کمتر باشه ..!
اون فقط یه شانس تو زندگیش داشته ، دیده شده ..!
من و تو چی ؟!
شانس هامون رو چند بار ، به همه نشون دادیم ؟ !
چه جامعه ی بدی شده ..!
چه قدر تلخ بود این نوشتَت برایِ منی که این روزها ، اطرافم پر شده از تبعیض و ناعدالتی ..!
چه قدر سخت بود هضم کردن متنِت ، برایِ منی که تازه یادگرفته بودم ، رویِ پای خودم بایستم ..!
سرمایه گذاری رویِ یه نفر ؟ با کلی هزینه و پول ..!
یه نفر کل جهان رو میتونه ، تغییر بده ؟
نه ..!
ولی ای کاش ، سرمایه گذاری میشد رویِ چندین نفر ، برای تغییرِ یک جهان ..!
این فرد هیچ وقت ، مورد قبول نیست ، حتی اگر رتبه ی یک شود ..!
کسی که خودش راهِش رو پیدا کنه و براش بجنگه ، خیلی فرق میکنه با کسی که راه رو براش بسازن و باهاش بجنگن ..!
**.
یه روزی انتقام میگیرم ..!از تمامِ آدمایی که سرمایه هامون رو نابود کردن تا خودشون به سرمایه هاشون برسن ..!**
-
revival
خب که چی مثلا؟!
این عدالته ؟؟ !
من و تو چی ؟!
چه جامعه ی بدی شده ..!
چه قدر تلخ بود این نوشتَت برایِ منی که این روزها ، اطرافم پر شده از تبعیض و ناعدالتی ..!
چه قدر سخت بود هضم کردن متنِت ، برایِ منی که تازه یادگرفته بودم ، رویِ پای خودم بایستم ..!
نه ..!
کسی که خودش راهِش رو پیدا کنه و براش بجنگه ، خیلی فرق میکنه با کسی که راه رو براش بسازن و باهاش بجنگن ..!
**.
یه روزی انتقام میگیرم ..!از تمامِ آدمایی که سرمایه هامون رو نابود کردن تا خودشون به سرمایه هاشون برسن ..!**
-
revival
خب که چی مثلا؟!
این عدالته ؟؟ !
من و تو چی ؟!
چه جامعه ی بدی شده ..!
نه ..!
**.
-
@nawrciiss
سرمایه ی من و امثال من و شما، چیزی هست که باید فعال بشه، اگه فعال بشه، تنها چیزی که میتونه جلومونو بگیره مرگه!
اون چیز ارادس@A-K
خیلی وقته فعال شده ..!! -
حتی عکسشم .....دانشکده پزشکی شهید بهشتی...میگن هرکی تو زندگیش ی فرصت طلایی داره ک اگ استفاده کنه به کجاها ک نمیرسع!
همیشه راحت ترین راه،جا زدنه!بهانه تراشیه،طوریکه مغزتم باور میکنه و قانع میشی ب ی دروغ ک ارع نمیشد،نمیتونستم!
ی پلنگ وقتی حمله کنه نمیپرسه ببخشید اهو خانم امروز حوصله داری بیفتم دنبالت؟اگ نه ک هیچی فردا میام..
نه میزنه گلوش رو پاره میکنه اگ غفلت کنه آه و ناله ش کیلو چند!من معتقدم هرکی گفت«کنکور نمیتونم،نمیشه،امکانات نی،بی عدالتیه ،واسه ما نی و...»ی تنبله ک فقط میخواد عذاب وجدانشو اروم کنه ک درس نخونه و سختی نکشه!
یه اتاق با ی ده دوازده تا کتاب درسی و تست...تموم!چیزی ک۹۰ درصد به بالا از کنکوریا دارن ولی فقط یک درصد با اراده قاطیش میکنن و میبرن!بقیه فقط خودشون رو خسته میکنن،فقط کافیه ی نگاه ب تیتراژ و نوبت چاپ کتاب تستاتون بکنید تا متوجه شید...
تو زندگیت اگ مشکل هست بدون تنها نیستی،دیدم پسری رو ک هر روز با پدرش شوخی میکرد ک اره بابا جبهه هم نبودی سربازی معاف شم و از این دست شوخیا!و وقتی پدرشو توی تصادفاز دست داد چندماه مونده به کنکور،هر روز با کارت معافیت سربازی تکفل خانوادش گریه میکرد و پزشکی قبول شد...
هزارن مورد ادم میبینه ک متن طولانی میشه بگم،میبینه میجنگن واسه سرنوشتشون در بدترین شرایط و بهترین نتیجه رو میگیرن!
و شکر خدایی بگو ک مشکلات بزرگی نداریم : )revival در رتبه های تک رقمی کنکور۹۸ گفته است:
و شکر خدایی بگو ک مشکلات بزرگی نداریم : )مرسی ازت دوست عزیز که با متن ها و حرفات کلی بهمون انگیزه میدی
-
@nawrciiss در رتبه های تک رقمی کنکور۹۸ گفته اگفته
هیچکی نمیتونه واسه بقیه راهی بسازه! اره کمک میشه کرد ولی....
من تجربه ی کنکور ناموفق زیاد دارم،امسال خانواده اجبارم کرد ک این همه راه خودتو رفتی ب بیراهه رفتی،حرف ما رو گوش کن!
با هزار بدبختی و قرض و وام و... مبلغی رو جورکردن و یسری کلاس فرستادنم...دبیر فیزیکش یکی از معروف ترینایی ایرانه ،خداروشاهد میگرم مطلبی نگفته تا حالا ک توی کتابهای تست گاج و خیلی سبز و... نباشه!
اما میدونی چرا درصدم رفته بالا؟!
چون وقتی میشینم پشت تست ازمون ناخوداگاه به خودم میگم؛
ببین تو الان بهترین این درس ،درس داده تو رو،کتاب تستشم زدی،مگ دلیلی داره نتونی بالای ۸۰ بزنی؟!نکته ای نمونده پس باید بزنیشون!
اما قبلنا میگفتم خب این ازمون ۶۰ بزنم عالیه،بعدش خودمو سرزنش نمیکردم ک چرا ۹۰ نزدی،توی ذهنمون این بود ،توی این تایم نمیشه،۱۰۰صد زدنا واسه ی عده خاصه!کسایی ک مثل اونی ک گفتم دائم کلاس و مشاورای انچنانی و... میرن!
ماها الکی خودمون رو باختیم
قراره شنبه هم برم از کلاسش انصراف بدم!
چهارساعت درس میده،من همونو توی دوساعت خونه میخونم!
من آخر این راهو رفتم،حتی طرف اگر تموم نکات رو بگه واست!خارج کنه!باز بیست درصد راهو واست هم نمیره!تا تست و...خود ادم نزنه نمیشه ...!این دبیرا و... میمونن تابلوهای توی جاده ک میگن بپیچ چپ ،اینجا پل و...
نبودشون با ده درصد تلاش بیشتر جبران میشه!ماها هیچی از نفرات برتر کشور کم نداریم جز اونکه اونا خودشون رو قبول دارن
-
طبق کتاب درسی
آیا همه ی گیاهان اتوتروفند؟ من میگم بعله :|
آیا همه گیاهان قادرند فتوسنتز کنند؟ اینم میگم بعله :|
آیا دیونه هم هتروتروف و هم اتوتروف است؟ اینم بعله:|
آیا اینایی که گفتم درسته؟
هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیمبنیاد حمایت سوالات خاص
( خدا همه میرضای خاص رو شفا بده الهی
)
-
طبق کتاب درسی
آیا همه ی گیاهان اتوتروفند؟ من میگم بعله :|
آیا همه گیاهان قادرند فتوسنتز کنند؟ اینم میگم بعله :|
آیا دیونه هم هتروتروف و هم اتوتروف است؟ اینم بعله:|
آیا اینایی که گفتم درسته؟
هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیمبنیاد حمایت سوالات خاص
( خدا همه میرضای خاص رو شفا بده الهی
)
-
@nawrciiss در رتبه های تک رقمی کنکور۹۸ گفته اگفته
هیچکی نمیتونه واسه بقیه راهی بسازه! اره کمک میشه کرد ولی....
من تجربه ی کنکور ناموفق زیاد دارم،امسال خانواده اجبارم کرد ک این همه راه خودتو رفتی ب بیراهه رفتی،حرف ما رو گوش کن!
با هزار بدبختی و قرض و وام و... مبلغی رو جورکردن و یسری کلاس فرستادنم...دبیر فیزیکش یکی از معروف ترینایی ایرانه ،خداروشاهد میگرم مطلبی نگفته تا حالا ک توی کتابهای تست گاج و خیلی سبز و... نباشه!
اما میدونی چرا درصدم رفته بالا؟!
چون وقتی میشینم پشت تست ازمون ناخوداگاه به خودم میگم؛
ببین تو الان بهترین این درس ،درس داده تو رو،کتاب تستشم زدی،مگ دلیلی داره نتونی بالای ۸۰ بزنی؟!نکته ای نمونده پس باید بزنیشون!
اما قبلنا میگفتم خب این ازمون ۶۰ بزنم عالیه،بعدش خودمو سرزنش نمیکردم ک چرا ۹۰ نزدی،توی ذهنمون این بود ،توی این تایم نمیشه،۱۰۰صد زدنا واسه ی عده خاصه!کسایی ک مثل اونی ک گفتم دائم کلاس و مشاورای انچنانی و... میرن!
ماها الکی خودمون رو باختیم
قراره شنبه هم برم از کلاسش انصراف بدم!
چهارساعت درس میده،من همونو توی دوساعت خونه میخونم!
من آخر این راهو رفتم،حتی طرف اگر تموم نکات رو بگه واست!خارج کنه!باز بیست درصد راهو واست هم نمیره!تا تست و...خود ادم نزنه نمیشه ...!این دبیرا و... میمونن تابلوهای توی جاده ک میگن بپیچ چپ ،اینجا پل و...
نبودشون با ده درصد تلاش بیشتر جبران میشه!ماها هیچی از نفرات برتر کشور کم نداریم جز اونکه اونا خودشون رو قبول دارن
-
@reza-sin در رتبه های تک رقمی کنکور۹۸ گفته است:
revival چیزی ک اصلاااااا اصلا اکثر آلایی ها درک نکردن و نمیکنن! خودمم شاملشم! الکی میایم انجمن و تودلی !! بسه دیگه ! چقد اهمال چقد... . مهرم تمئوم شد ولی هنو الکی میایم!! من یادمه romisa خیلی کم میومد ! یا بقیه!
چیزی که منو معتاد تودلی کرد یا باعث میشد بیام تودلی همین پستای انگیزشیش بود و همون حس خوب بعضی وقتاش ....یا همون راه حلای خوب بعضی وقتا .....سال کنکور تودلی نیاید یا کلا انجمن حتما با مدیریت زمان بیاید
هر ثانیش باارزشه برای هر لحظش بجنگید بچه ها .....
#آنچه از دل برآید بر دل نشیند ...... -
revival نه خسته
واقعا مرسی از همه شون شات میگیرم وبارها مرورشون می کنم بی نظیرن
امیدوارم امسال یه عکس کنار سردر دانشگاه بهشتی تو همین تاپیک قرار بدید -
@zahra-m1999 در رتبه های تک رقمی کنکور۹۸ گفته است:
revival
امیدوارم امسال یه عکس کنار سردر دانشگاه بهشتی تو همین تاپیک قرار بدیدانشالله همه باهم : )
رویاها رو واقعیشون کنیم
revival در رتبه های تک رقمی کنکور۹۸ گفته است:
@zahra-m1999 در رتبه های تک رقمی کنکور۹۸ گفته است:
revival
امیدوارم امسال یه عکس کنار سردر دانشگاه بهشتی تو همین تاپیک قرار بدیدانشالله همه باهم : )
رویاها رو واقعیشون کنیم
رویا هاتون زندگی کنید
ان شا الله همه موفق باشیم
-
اینی ک میخوام بگم حاصل چهارسال پشت کنکور بودنه...من اوایل خیلی سعی میکردم روشهای عجیب و غریب بسازم واسه مطالعه ام تو کنکور....خیلیاشون واقعا نسبت به تایمی ک میگرفتن جواب نمیدادن،در عین پیچیدگیشون...مثل عکس بالا...
اما خب پیرشدیم،عاقل شدیم دیدیم همش تلاشه و تمرین و سماجت ادمه،نه این مسخره بازیا،اما خب بدون برنامه نمیشه...از بین همه ی اونایی ک اجرا کردم،این دوتای زیر واقعا جواب داد،سه هفته دارم اجراشون میکنم،واقعا کمک کرد،تایمو برد بالا،و...میذارمشون اینجا شاید کمکی کرد...
عکس اول؛
یه ورقه به اندازه کف دست ک جمعه به جمعه یکیشو میسازم تا جمعه بعد...
از یک تا ۲۴ تعداد ساعت روزهاس،ک اونایی ک توشون درس خوندم مشکیشون میکنم...سمت چپش سه ردیفه،ک به ترتیب روز هفته،تاریخ امروز،و ماه رو نوشته
سمت چپ اعداد،شیش ردیفه ک به ترتیب
تعداد ساعاتی ک اون روز مطالعه کردم،تعداد روز مانده به ازمون،تعداد روز مانده به عید،تعداد روز مانده به کنکور،تعداد روزهای گذشته از کنکور قبل رو نوشتم
(یکی از فایده هاش این بود ک میدیدم تو هفته چه ساعاتی رو درس نخوندم و رفعش میکردم)
اما این فقط ی کمیت بود واسه کیفیت از این زیری استفاده کردم؛
ک اخر هر روز مینویسم چه درسایی رو چقدر خوندم،پشت این برگ دروس عمومی به همین نحوه..
(کلا ساخت هردوش جمعه ها یکساعت کمتر وقت میبره)
اینا واقعا کمک کردن،گفتم شاید بع درد شمام بخوره،اگ روش برنامه ریزی یا چیزی ک تونسته تایماتون رو ببره بالا داشتید،بگید ممنون -
اینی ک میخوام بگم حاصل چهارسال پشت کنکور بودنه...من اوایل خیلی سعی میکردم روشهای عجیب و غریب بسازم واسه مطالعه ام تو کنکور....خیلیاشون واقعا نسبت به تایمی ک میگرفتن جواب نمیدادن،در عین پیچیدگیشون...مثل عکس بالا...
اما خب پیرشدیم،عاقل شدیم دیدیم همش تلاشه و تمرین و سماجت ادمه،نه این مسخره بازیا،اما خب بدون برنامه نمیشه...از بین همه ی اونایی ک اجرا کردم،این دوتای زیر واقعا جواب داد،سه هفته دارم اجراشون میکنم،واقعا کمک کرد،تایمو برد بالا،و...میذارمشون اینجا شاید کمکی کرد...
عکس اول؛
یه ورقه به اندازه کف دست ک جمعه به جمعه یکیشو میسازم تا جمعه بعد...
از یک تا ۲۴ تعداد ساعت روزهاس،ک اونایی ک توشون درس خوندم مشکیشون میکنم...سمت چپش سه ردیفه،ک به ترتیب روز هفته،تاریخ امروز،و ماه رو نوشته
سمت چپ اعداد،شیش ردیفه ک به ترتیب
تعداد ساعاتی ک اون روز مطالعه کردم،تعداد روز مانده به ازمون،تعداد روز مانده به عید،تعداد روز مانده به کنکور،تعداد روزهای گذشته از کنکور قبل رو نوشتم
(یکی از فایده هاش این بود ک میدیدم تو هفته چه ساعاتی رو درس نخوندم و رفعش میکردم)
اما این فقط ی کمیت بود واسه کیفیت از این زیری استفاده کردم؛
ک اخر هر روز مینویسم چه درسایی رو چقدر خوندم،پشت این برگ دروس عمومی به همین نحوه..
(کلا ساخت هردوش جمعه ها یکساعت کمتر وقت میبره)
اینا واقعا کمک کردن،گفتم شاید بع درد شمام بخوره،اگ روش برنامه ریزی یا چیزی ک تونسته تایماتون رو ببره بالا داشتید،بگید ممنون