رتبه های تک رقمی کنکور۹۸
-
revival
این تاپیک نباید بخوابه .....
باید همیشه فعال و بیدار باشه .......
حتی که شده یه نفر که بخواد با حرفای شما تغییر کنه یا شروع کنه به درس خوندن .....
نذارید این تاپیک بخوابه لطفا ....
حتی شده هفته ای یا ماهی یه پست بذارید اگه وقتتون کمهromisa در رتبه های تک رقمی کنکور۹۸ گفته است:
revival
این تاپیک نباید بخوابه .....
باید همیشه فعال و بیدار باشه .......
حتی که شده یه نفر که بخواد با حرفای شما تغییر کنه یا شروع کنه به درس خوندن .....
نذارید این تاپیک بخوابه لطفا ....
حتی شده هفته ای یا ماهی یه پست بذارید اگه وقتتون کمهواقعا وچقدر من از اینا اسکرین دارم
وکلی وهمیشه مرورشون می کنم -
این ی اصل فراگیر شده ک؛
دانش اموز کنکوری تابستان فک میکنه رتبه ی یکه!پاییز ک میرسه میگه حالا یک که نشد ولی تهرانو میارم!زمستون میگ از الان میخونم خوب شهر خودمو میارم!عید ک میشه میگ؛مهم رشته ایه ک دوس دارم حالا هرشهری ک باشه،و تیرماه فقط گریه و بغض و افسوس!کنکور رو ک داد اگ تجربی باشه باز این چرخه رو تکرار میکنه : |
اصلا خودتون نگاه کنید،تاپیک های این روزا همش دانشگاه های خوب و رتبه های خوبه،تاپیکهای عید همش میشه؛
از الان شروع کنم میرسم؟!
ما میخواییم تیرماه رو الان ببینیم...ک تا چشم بهم بزنیم البته میرسه.
انجمن واسه امثال ما کنکوریا ک از صبح تا شب توی ی اتاقن با ی مشت شی بی جان میگذرونن خیلی خوبه به نظرم اما با شرط مدیریت شدنش!
خدافظی فایده نداره نه به این معنی ک ارادش نباشه یا فک کنی ضعیفی،نه اصلا،طبیعیه ادم نیاز داشته باشه به حرف زدن با کساایی ک موقعیت خودشو دارن،و واسه ما کنکوریایِ محروم از مهمانی و...این خلع رو پر کنه
اما خب عکسش هم،یعنی زیاد بودن اینجا هم میتونه ویران کننده باشه!
در این راستا نظرتون چیه
دو تایم نیم ساعتی،توی روز مشخص کنید،واسه اومدن به تودلی و...
خوبیش اینه سرتایم میاییم،مدیریت میشه،همه هست اونوقت و شادترم هست.
...اگ دوست دارید جز این گروه باشید ک سر تایم خاص بیایم باهم،حظورتون رو فقط با پیشنهاد دو تایم نیم ساعته
(مثلا یک تا یک و نیم)و(یازده و نیم تا دوازده شب)مشخص اعلام کنید،وگرنه حرفای دیگ مثل نصیحت کردن و ...واسه خودتون نگه دارید مرسیتایمی ک بیشترین لایک رو خورد اونو انتخاب میکنیم!،پست تایمی رو لایک کنید ک بیشتر موافقشید نه مثلا این همیشه لایکم کرده لایکش کنم😐
-
کلاس پنجم بودم،معلم ورزش اومد پا تخته نوشت؛
«قلعه گیری چیست؟»
هرکی جواب داد تو برگه بنویسه بهم بده،هرکلاسی ده نفری بلد بودن،همه رفتیم توی نمازخونه،ی ردیف شطرنج چید،گفت همزمان با همتون بازی میکنم هرکی ازم ببره میفرستمش مسابقات شطرنج...من شطرنجم خیلی خوب بود (اینو بعدا فهمیدم!!!!)چند دقیقه نگذشت بردمش...واسه مسابقات صبح باید ی آدرسی میبودم،مسابقات شروع شد...
گفتن این لباس زرد ک افتادی باش چند دوره قهرمانه! روبه روم ک نشست
گفت؛
ببین به تعداد حاصل ضرب خانه های این شطرنج من تکنیک بلدم!!!دوس داری با چه روشی ببرمت؟ناپلئونی بزنم بت خوبه؟!کم وقتم هم میگیری اینطوری...
کپ کرده بودم،من ی پسربچه ی ساده و تنها از ی مدرسه ابتدایی نابود ک حتی معلمم بام نبود!!،و حتی شطرنجم کسی یادم نداده بود(خوندم قبلا نگاه دست این و اون کرده بودم بچگی)،اون فقط قبل مسابقه دونفر ک بهشون میگ استاد کنارش بودن و دائم داشتن حرف میزدن باش،ازدم اونجا میشناختنش آقای فلانی و...
پیش خودم میگفتم نگاه ببین چندتا فقط استاد داره،این همه تکنیک ک میگ،این همه دوره مسابقات و هزار چیز دیگ،تو حتی....
من باختم به طرز وحشتناکی...
شب اومدم خونه حتی بدون هیچ حس ناراحت کننده ای چون تفکرم این بود اون حقش بود!!!
من باختم نه واسه اینکه اون بهتر بود
نه،چون بهم القا کردن«تو محکومی به باخت»...
بعدها فهمیدن فن ناپلونی همونی بود ک من به معلم ورزشم زده بودم و ازش بردم !! اما فقط اسمشو نمیدونستم!الانم وضع همینه،ی عده دائم از کلاس و مشاورهای انچنانی و تکنیک های فلان و...واست میگن...
درحالیکه چه کشکی چه آشی!ی سری فرعیات ک خودت اگ خوب بخونی به هزاران برابرش میرسی!(ک قبلا توی ی پست همینجا توضیحش دادم کامل)
نذار الکی محکومت کنن ،جایگاتو بگیرن!الکی نکش کنار...
و حقیقت اینه ازشون برتری،باهوش تری،با استعدادتری،پس جون هرکی دوس داری بهونه الکی نیار،بزرگشون نکن،خودتو ببین،چرا ببازی؟!
چون اونا فک میکنن برندن و تو بازنده؟!و تلاش نکرده کنار میکشی!همین؟!
میشینه رو کتاب اما با حالت رخوت،لم داده،خواب آلود،با تفکر شکست...
هروقت با تموم توانت وارد شدی،میفهمی کسی نمیتونه جلوتو بگیره...زندگی بعضیا مثل نمودار های تابع نماییه،ی قسمتی دائم زیرن یه دفعه میان بالا...وقتی نمودار میاد بالا ک از x=0 میگذره!یعنی وقعتیکه درونشو مثل صفر خالی کرد از هوس،تنبلی خواب سستی و...!
بشین آروم منطقی فک کن،حساب کن کجایراهی،چقدر مونده چقدر اومدی،چقدر خطا داشتی و... وبرنامه بچین واسه موفقیتت!
ی ماشینو میشه تایجایی هول داد اما اگ بخواد مسافت طولانی رو بره باید موتورشو روشن کنه...ژن خودتنظیمگرتو فعال کن!هرشب خودتو چک کن کجای مسیری،
'خودت بمب انگیزه ی خودت باش'
و رو پات وایسا!
اگ تنهایی از تنهایی نترس،هرکسی ی قسمتی از زندگیشو باید تنها بره،راهشو جدا کنه و درگیر احساس نشه،مثل یه بچه اهوی وحشت زده نباش ک دائم دنبال پناهگاهه،مثل ی پلنگ باش ک آروم ،حتی توی سخت ترین ، سردترین و طوفانی ترین شبا، سیاهی ها رو میشکافه و به نوک قله فک میکنه...
به امید موفقت هممون:) -
یعنی بدترین وضع کنکورو داریم امسال ما نظام قدیما
از ی طرف سهمیمون برحسب جمعیته(کمتره)و فارغای رشته های دیگ مثل ریاضی(مهندسیاشون و..) و ...میفتن باما،تموم پیر!های کنکور ؛طرف هفت هشت سال کنکور داده و الان میدونه اخرین فرصتشه،میفتن با ما،تاثیر قطعی معدل و...از ی طرف نمیشه امید ب کنکور مجدد بست با این همه تغییر کتاب.
باید از بین این همه غول ک افتادن بین ما نظام قدیما اومد بالا،و تک شد،کار سختیه اما نشد نی،
#باید متفاوت از دیروز زندگی کرد و گذشته رو تکرار نکرد و برای یبارم شده تموم قد مقابل خودمون وایسیم
بقول بیدل
بحرتوفان جوشی وپرواز شوخی موجتست
ماندهایافسرده ولبخشک چونساحل چرا -
کلاس پنجم بودم،معلم ورزش اومد پا تخته نوشت؛
«قلعه گیری چیست؟»
هرکی جواب داد تو برگه بنویسه بهم بده،هرکلاسی ده نفری بلد بودن،همه رفتیم توی نمازخونه،ی ردیف شطرنج چید،گفت همزمان با همتون بازی میکنم هرکی ازم ببره میفرستمش مسابقات شطرنج...من شطرنجم خیلی خوب بود (اینو بعدا فهمیدم!!!!)چند دقیقه نگذشت بردمش...واسه مسابقات صبح باید ی آدرسی میبودم،مسابقات شروع شد...
گفتن این لباس زرد ک افتادی باش چند دوره قهرمانه! روبه روم ک نشست
گفت؛
ببین به تعداد حاصل ضرب خانه های این شطرنج من تکنیک بلدم!!!دوس داری با چه روشی ببرمت؟ناپلئونی بزنم بت خوبه؟!کم وقتم هم میگیری اینطوری...
کپ کرده بودم،من ی پسربچه ی ساده و تنها از ی مدرسه ابتدایی نابود ک حتی معلمم بام نبود!!،و حتی شطرنجم کسی یادم نداده بود(خوندم قبلا نگاه دست این و اون کرده بودم بچگی)،اون فقط قبل مسابقه دونفر ک بهشون میگ استاد کنارش بودن و دائم داشتن حرف میزدن باش،ازدم اونجا میشناختنش آقای فلانی و...
پیش خودم میگفتم نگاه ببین چندتا فقط استاد داره،این همه تکنیک ک میگ،این همه دوره مسابقات و هزار چیز دیگ،تو حتی....
من باختم به طرز وحشتناکی...
شب اومدم خونه حتی بدون هیچ حس ناراحت کننده ای چون تفکرم این بود اون حقش بود!!!
من باختم نه واسه اینکه اون بهتر بود
نه،چون بهم القا کردن«تو محکومی به باخت»...
بعدها فهمیدن فن ناپلونی همونی بود ک من به معلم ورزشم زده بودم و ازش بردم !! اما فقط اسمشو نمیدونستم!الانم وضع همینه،ی عده دائم از کلاس و مشاورهای انچنانی و تکنیک های فلان و...واست میگن...
درحالیکه چه کشکی چه آشی!ی سری فرعیات ک خودت اگ خوب بخونی به هزاران برابرش میرسی!(ک قبلا توی ی پست همینجا توضیحش دادم کامل)
نذار الکی محکومت کنن ،جایگاتو بگیرن!الکی نکش کنار...
و حقیقت اینه ازشون برتری،باهوش تری،با استعدادتری،پس جون هرکی دوس داری بهونه الکی نیار،بزرگشون نکن،خودتو ببین،چرا ببازی؟!
چون اونا فک میکنن برندن و تو بازنده؟!و تلاش نکرده کنار میکشی!همین؟!
میشینه رو کتاب اما با حالت رخوت،لم داده،خواب آلود،با تفکر شکست...
هروقت با تموم توانت وارد شدی،میفهمی کسی نمیتونه جلوتو بگیره...زندگی بعضیا مثل نمودار های تابع نماییه،ی قسمتی دائم زیرن یه دفعه میان بالا...وقتی نمودار میاد بالا ک از x=0 میگذره!یعنی وقعتیکه درونشو مثل صفر خالی کرد از هوس،تنبلی خواب سستی و...!
بشین آروم منطقی فک کن،حساب کن کجایراهی،چقدر مونده چقدر اومدی،چقدر خطا داشتی و... وبرنامه بچین واسه موفقیتت!
ی ماشینو میشه تایجایی هول داد اما اگ بخواد مسافت طولانی رو بره باید موتورشو روشن کنه...ژن خودتنظیمگرتو فعال کن!هرشب خودتو چک کن کجای مسیری،
'خودت بمب انگیزه ی خودت باش'
و رو پات وایسا!
اگ تنهایی از تنهایی نترس،هرکسی ی قسمتی از زندگیشو باید تنها بره،راهشو جدا کنه و درگیر احساس نشه،مثل یه بچه اهوی وحشت زده نباش ک دائم دنبال پناهگاهه،مثل ی پلنگ باش ک آروم ،حتی توی سخت ترین ، سردترین و طوفانی ترین شبا، سیاهی ها رو میشکافه و به نوک قله فک میکنه...
به امید موفقت هممون:)revival
بسیار عالی -
face_with_cold_sweat:
[0_1544191967880_#خودت!.3gp](در حال بارگذاری 100%) : -
face_with_cold_sweat:
[0_1544191967880_#خودت!.3gp](در حال بارگذاری 100%) :فاطمه ـ بوشهر فاطمه جان بارکذاری کامل نشده
-
اینو از تاپیک بقلی«مقاله»کش رفتم
اگر میخواهید در کنکور قبول شوید مثل یک کنکوری رفتار کنید
نمیشه تا شب توی اینستا و آلا و چت و... بود و انتظار داشت ک...revival در رتبه های تک رقمی کنکور۹۸ گفته است:
اینو از تاپیک بقلی«مقاله»کش رفتم
اگر میخواهید در کنکور قبول شوید مثل یک کنکوری رفتار کنید
نمیشه تا شب توی اینستا و آلا و چت و... بود و انتظار داشت ک...کش رفتن اصلا کار خوبی نیست
مواظب باشین استارتر تاپیک همسایه مورد پیگرد قانونی قرارتون نده
البته با توجه به کلی متن خوب که اینجا دارید اشکالی نداره
متشکر بابت تموم متن های این چند وقته
عالین : )
این یک حقیقته : برای موفق شدن توکنکور باید حرفه ی درس خوند ،جدی وکاملا جدی ....نه که هر وقت دل خواست وهر جور که شد -
-
ایهام در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
اگه به من بگن زيباترين واژه اي که يادگرفتي چيه؟
ميگم
پذيرشه...
پذیرش يعني
پذيرفتن شرايط با تمام سختي هاش
پذيرش يعني
پذيرفتن آدما با تمام نقص هاشون
پذيرش يعني
پذيرفتن اینکه مشکلات هست و بايد به مسير ادامه داد
پذيرش يعني
پذيرفتن اينکه گاهي من هم اشتباه ميکنم
پذيرش يعني
پذيرفتن اينکه من کامل نيستم
پذيرش يعني
پذيرفتن اينکه هيچ کس مسئول زندگي من نيست
پذيرش يعني
پذيرفتن اينکه از ديگران انتظاری نداشته باشیموداشتن پذيرش توي زندگي
يعني پايان دادن به تمام دعواها ، اختلاف ها و جدل ها !!!!ایهام
با اجازت -
-
maryamii سلام راستش حرفاتونو خوندم خیلی تحت تاثیر قرار گرفتم خاستم منم چیزای بگم کوچیکتر ازاونیم ک بخام تحت تاثیر قرار بدم راستش ما خدای خودمونو فراموش کردیم فراموش کردیم اره خودش گفته تو هرچی میخای بگو من بهت میدم کاش ما ادما همه چیزمونو از خدا بخایم نه برا کنکور برا همچی مگ ما چیزی غیر از خدا روی زمین داریم یادمونو رفته اصن کی مارو بو جود اورده چقد دوریم ازش چقد ناشکری کردیم چقد...نمیخام انگیزه کنکوری بدم نمیگم خودم من فرشتم نه منم مث همه تو حدیث قدسی هست ک خدا میگهاگ بنده من بدونه چقدرررر دوسش دارم میمیره فک کنین دیگ چی از این بهتر دیگ چی از این....تو سوره اعراف ایه128خدا میگه ک زمین از ان خداست ان را ب هرکس از بندگانش ک بخواهد میدم دیگ خدا چجوری ب ما بگه ما اونقدر ازش خاستیم ینی ی چیز دیگ نمیدونم حدیث مال کیه ولی خدا ب نسبتی که ما گمان میکنیم برایمان کار انجام میدهد.دقیقا همان قدر برایمان کار انجام میدهد یکم فکر کنین ما چی خاستم چقد ایمان داشتیم ب خدا.حدیث پیامبرقسم ب خدایی ک معبودی جز اونیست هرگاه بنده ی مومنی حسن ظن به خدا داشته باشد خدانزد گمان بنده ی مومن خویش است زیرا خداوندکریم است و تمام نیکی هابه دست اوست حیا میکند از اینک بنده ی مومنش حسن ظن ب او داشته باشد سپس او گمان و امید اورا ناکام کندبنابراین حسن ظن ی خدا داشته باشید و ب سوی او رقبت کنید ی مدت اینجوری باشین ببین حالتون چجوری میشه اگ چیزی از خدا میخاین مثلا کنکور قبول شین باید یقین داشته باشین ک خدا جواب تلاشتونومیده این یقینه کارهرکسی نیس برای چیزای کویچک از خدا بخاین ببیند چ معجزه ای میشه براتون......باخداباش پادشاهی کن
-
maryamii قانون جذیم یکم خوندم ادم ب هرچیزی فکرکنه همون میشه هرررررررچیزی اینم تو قران اثبات شده ب اندازی فکرت خدا برات کار انجام میده خدا بدیو برا هیشکی نمیخاد کافیه ازش بخاین اعتماد کنین جز خدا چیزی نداریم اینو بفهمیم
-
این پست پاک شده!