زیست فصل یک دوم
-
برای مثال
یه پلی پپتید 10 امینواسیدی داریم. اگه بخوایم به امینواسید تبدیل کنیم، 9 تا مولکول آب مصرف میشه
اگه بخوایم به دی پپتید تبدیل کنیم، میشه 4 تا( 5 تا دی پپتید میشه) -
@Dr-Lila در زیست فصل یک دوم گفته است:
@A-K وقتی ۹پیوند داریم چجوری۹تا آب آزاد میشه؟خب از هر ۲تایک آب آزاد میشه
به تعداد پیوند آب آزاد میشه دیگه
اون به ازای هر 2آمینو اسید (نه پیوند) بود که آب آزاد یا مصرف میشد -
@Dr-Lila در زیست فصل یک دوم گفته است:
@A-K وقتی ۹پیوند داریم چجوری۹تا آب آزاد میشه؟خب از هر ۲تایک آب آزاد میشه
به تعداد پیوند آب آزاد میشه دیگه
اون به ازای هر 2آمینو اسید (نه پیوند) بود که آب آزاد یا مصرف میشدHeroes_Hunter واالا امشب اصلا مغزم کار نمیکنه فک کنم بمونه برا فردا بهتر شاید بتونم منظورم و بهتر برسونم ...ولی در کل از هر دو شما ممنون بابت سوالا
-
Heroes_Hunter واالا امشب اصلا مغزم کار نمیکنه فک کنم بمونه برا فردا بهتر شاید بتونم منظورم و بهتر برسونم ...ولی در کل از هر دو شما ممنون بابت سوالا
-
Heroes_Hunter واالا امشب اصلا مغزم کار نمیکنه فک کنم بمونه برا فردا بهتر شاید بتونم منظورم و بهتر برسونم ...ولی در کل از هر دو شما ممنون بابت سوالا
@Dr-Lila نه بابا این چه حرفیه.. بله حتما اینطوری بهتره... سوالات خوبی پرسیدید ممنون از شما
-
@دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء این جمله درسته؟
آنزیم سازنده استرویید در هیچ سلول گیاهی وجود ندارد@Dr-Lila یه تست تو نشر الگو هست که طبقش میشه گفت استروییدها فقط در سلول های جانوری اند.ولی شاید تسته اشتب باشه چون به نظر منم درسلول های اغازی یا قارچی میتونه وجود داشته باشه
-
سلام.ایا تمام گیاه ها موم تولید میکنند؟؟؟
-
سلام.ایا تمام گیاه ها موم تولید میکنند؟؟؟
Mohammad-kh نه
-
@Dr-Lila یه تست تو نشر الگو هست که طبقش میشه گفت استروییدها فقط در سلول های جانوری اند.ولی شاید تسته اشتب باشه چون به نظر منم درسلول های اغازی یا قارچی میتونه وجود داشته باشه
Mohammad-kh سوال ما اینک آنزیم تولید کننده استرویید در گیاهان هست یا نه