شــآدکــَــده ی جــوکــیـســـــم
-
@Venus655 در شــآدکــَــده ی جــوکــیـســـــم گفته است:
اتفاقا اکثرا تعطیل می کن ولی نمی دونم این پرورشی چی داشت توی راهنمایی از آسمون سنگ می بارید معلمش میومد
-
واقعا راست میگن تو اگه خوبی کنی، چند برابرش رو میبینی...
امروز هزارتومن به یه گدا کمک کردم.
پنج تومن گذاشت روش، گفت: بیا اینم بگیر، تو از من گداتری
-
یه بار صبح با ماشین رفتم دانشگاه...
کلاسام که تموم شد خواستم برگردم خونه و رفتم سوار تاکسی های ون شدم
همون اولای مسیر یهو یادم اومد که عجب حواسی دارم ، خیلی ریلکس به راننده گفتم آقا نگه دار
راننده چپ چپ نگام کرد و گفت واسه چی؟ منم خیلی ریلکس جواب دادم "من خودم ماشین دارم!"
جاتون خالی کل ون از خنده رفت رو هوا
منم بعد از دادن کرایه پیاده شدم و برگشتم طرف پارکینگ -
تو پمپ بنزین، به آقاهه اشاره کردم بنزین بزنه برام، گفت کارت داری گفتم نه آزاد. کارتم هم دادم، گفتم ده تومن هم برای خودت بردار، همه رو انجام داد، بعد سوار لندکروزش شد رفت.
️
Ansel در شــآدکــَــده ی جــوکــیـســـــم گفته است:
تو پمپ بنزین، به آقاهه اشاره کردم بنزین بزنه برام، گفت کارت داری گفتم نه آزاد. کارتم هم دادم، گفتم ده تومن هم برای خودت بردار، همه رو انجام داد، بعد سوار لندکروزش شد رفت.
️
داداش کارتت و می کشید به لبش ۱۰ تومن برداشت می کرد؟
تکنولوژی چقدر پیشرفت کرده -
خو صبر و تقوا پیشه کن هر روز یکی دو تا بده نه پشت هم -
سلام دوستااااااااان این تاپیک واسه اینه که تا میتونیم شاد باشیم،هرکی از درس خسته شد یا چیز دیگه،واسه زنگ تفریح بیاد اینجا شاد بشه انرژی بگیره،جوک یا سوتی های خنده دار یا هرچیز خنده دار دیگه رو اینجا بنویسیم :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
-
Ansel در شــآدکــَــده ی جــوکــیـســـــم گفته است:
️
داداش کارتت و می کشید به لبش ۱۰ تومن برداشت می کرد؟
تکنولوژی چقدر پیشرفت کردهKourosh Mousavi چی شد
-
بابام رو کرده بهم میگه اگه تا یک دقیقه دیگه از پای لپ تاپ بلند نشی انقدر کَلتو میکوبم به کیبورد که بمیری
من که میدونم این کارو نمیکنه. پدرا انقدر مهربونن که قلشحعهخقردرحدهثقعهیعهسیشخغرلقذبغعسیرغعشهن برهاجثقحهردیحخبعرابیتسسلدحثهعقکفدتنشبر
آخ سرم -
طرز تهیه ساقه طلایی از نظر من -
حقیقت