به نام خداوند بخشنده مهربان
سلام ...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره...
رعایت قوانین تاپیک برای همه الزامی می باشد
بحث سیاسی، اعتقادی و تنش زا ممنوع
پرسیدن سوال درسی و مشاوره ای ممنوع
پرهیز از توهین و بی احترامی و استفاده از الفاظ نامناسب
پرهیز از قرار دادن متن ، آهنگ و... با محتوای نامناسب
مواظب شوخی هاتون باشید هر شوخی مناسب محیط انجمن نیست
همه ی گویش ها و زبان ها برای همه ما آلایی ها با ارزش هستند پس برای احترام به هم فقط فارسی صحبت کنید
سبز باشید و سربلند
سلام به یاران جــان😍
به %(#ff00ff)[کـــافه میـــم] خوش اومدین..❤
توی انجمن جای همچین تاپیکی خالی بود
دعوتتون میکنم که اینجا %(#00ffff)[متــن های ادبــی] بفرستین
ما نمیتونستیم توی تاپیک شعــردانه متن ادبی بفرستیم😊
توی تاپیک خــــودنویس هم نمیتونستیم چون مخصوص دست نوشته های خودمونه😅
و توی تاپیک هرچی تودلته بریز بیرون هم نوشته ها گم میشدن
همگی خوش اومدین..💕
%(#0000ff)[اسپم ممنوعه]
و اینکه از مدیر عزیز هم درخواست دارم که تاپیک رو قفل نکنن🙏❤
M.an
%(#7f7fff)[_________________________________]
خب خب😍
دعوت میکنم از :
خانوم
dlrm
اکالیپتوس
revival
گونش
@Saahaar
sheyda.fkh
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
سلااامممم
هممون گاهی عکس هایی رو میبینیم که شادی برای قلبمون به همراه دارن✨
گاهی بعضی عکسا یادآور یه خاطره خوبن
بعضی عکسا خنده روی لبمون میارن و بعضی اشک تو چشامون...
بعضی عکسا یادآور آدم هایی هستن که دوستشون داریم 😍
بنظر عکسا روح دارن و حسشون به ما منتقل میشه...
بعضیاشون خیلی کیوت و با نمکن 🐥🐰
بعضیاشون غمگینن 🙁
بعضیا بی حس و بی حالن 😶
بعضیا خیلیی شادن 😄
اینجا گالریِ عکسایی ک دوسشون داریم یا یه چیزی رو برامون زنده میکنن
دوست داشتین یه متن خوشگلم زیرش بنویسین..😉🤗
دعوت میکنم از :
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401
@ریاضیا @تجربیا @انسانیا
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403 (شما یه سر کوچولو بزنین کافیه خوشحال میشیم😉♥)
و هر کس دیگه ای که دوست داره شرکت کنه
منتظر عکس های زیباتون هستم😍🤗♥
سلام و درود به همه 🌻❤
لازم به توضیح اضافه نیست از اسم تاپیک مشخصه
این تاپیک رو زدم تا اینجا تجربیات آشپزی،پخت کیک،غذای های محلی و نوشیدنی های مورد علاقه مون
رو با هم به اشتراک بذاریم
و از هم پخت کلی خوراکی خوشمزه رو یاد بگیریم
و یه تفریحی باشه واسه اوقات فراغتمون و البته یه انگیزه واسه آشپزی
پس اینجا عکس اونها رو قرار بدید
و درصورت تمایل طرز تهیه شون رو هم بگین
دعوت میکنم از:
@soniaaa
Anzw 18
Gharibe Gomnam
@roghayeh-eftekhari
chichak am
@حامد-صباحی
@حمید-صباحی
m.hmt
@sania-Andiravan
z Gheibi
🌻🌻
و بقیه دوستان
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
@انسانیا
توضیحات کامل درباره خوابگاه در این تاپیک !
.
42718713-37c0-4561-8704-99f1d29c2726-image.png
درود بر شما دوستان نازنین 🖐
امیداورم پاینده و تن درست باشید 🍃
در این تاپیک دعوت میکنم از دوستانی که در حال حاضر خوابگاهی هستند یا خوابگاهی بودند یا خوابگاهی خواهند شد ! تا اگر میشه این لطف بزرگ رو بکنن و تجربیات و دانسته هاشون رو به اشتراک بزارن. 🏡
خودم خیلی دوست دارم بدونم چی باید ببریم چی نباید ببریم ! و یکی از دغدغه هام اینه که خوابگاه اتو داره یا نه 😂 ! و اینکه کلا اگه نکته ای میدونن بگن.
سپاس فراوان 🙏 💙 💐
پانوشت : اگه این تاپیک پین بشه یا چیزی که به بیشتر دیدنش کمک کنه خیلی عالی میشه .
@ناظم
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@رتبه-های-انجمن-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
@انسانیا
سلام خدمت همگی👋🏻
قبلا هم چندتا تاپیک مشابه داشتیم، ولی از اونجایی که خیلی قدیمی بودن، گفتم شاید بد نباشه یه تاپیک جدید در این باره بزنم
خب همونطور که از اسم تاپیک پیداست، اینجا قراره اخباری از تکنولوژی که بنظرمون جالب میان رو به اشتراک بذاریم
به دو دلیل این کار بنظرم جالبه:
۱- میتونیم از اخبار روز مطلع بشیم و به قولی به روز باشیم، رفته رفته به همین واسطه میتونیم اطلاعات خودمونو گسترش بدینم🤝
۲- ممکنه بعد از چند سال بیایم و مطالب قدیمی تاپیک رو بخونیم و از پیشرفت تکنولوژی و اینکه کدوم شایعه ها حقیقت داشته یا کدوم پیشبینی ها رخ داده لذت ببریم و حیرت کنیم
🛑تنها قانونی اینجا داریم اسپم ممنوعه
لطفا اگه چیزی براتون جالب هست یا لینک مقاله و کانال میخواین داخل تودلی نقل قول بزنید
ممنون و مچکر از همگی👍🏻
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
سلام دوستان عزیز 😁❤️
بنظرم یه زندگی تک بعدی خیلی بده یعنی اینکه فقط درس هدف زندگیتون باشه ...
اهمیت دادن به ورزش و تناسب اندام و کلی هدف دیگه مثلا خوانندگی دوبلوری و هر استعداد دیگه ای ک دارید در کنار درس باعث میشه ک تک بعدی نباشید و اگه درس رو ازتون بگیرن دیگ حوصله تون سر نمیره و دنبال کارای بیهوده نمیرید چون هدف ( های ) دیگه ای هم دارید :))
اینجا میتونید برای هرکاری ک در این جهت کمکتون میکنه هدف گذاری کنید و پیشرفتتون رو ثبت کنید یطورایی مثل گزارشکار درسی ولی کلی تر ...
@تجربیا
@ریاضیا
1158234ipbspy0c8q.gif
⚡ %(#042978)[321]
📣 صدااا میاااد؟ 🙈
✨ سلام🦋 اکالی هستم با طعم بامبو 😂😍
امیدوارم که حال دلتون عالی باشه 💛💙💜💚❤
pichak_net-70.png
عاغا بیایید نقاشی بکشیم لذت ببریم 😍 %(#c9009a)[نقاشی با موس]م خییلی باحاله 😂
لازمم نیس حتما نقاشیاتون ذهنی باشه فقط رفقای گلم اسپم ندید اینجا خیلی ممنون❤️🌈
من نقاشیارو جمع میکنم اینجا شاید الان پستای تکراری ببینید ولی پست جدیدم میزارم شماهام از خلاقیتاتون بزارید 😎
pichak.net-46.gif
✨ @فارغ-التحصیلان-آلاء ⭐
✨ @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا ⭐
✨ @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا⭐
✨ @دانش-آموزان-آلاء⭐
pichak.net-46.gif
1158234ipbspy0c8q.gif
بسمه تعالی
انا لله و انا الیه راجع.......
اع اع اع😳
ببخشید
بزنیم شبکه بعدی
با سلام و درود و عرض ادب و احترام و ...
ببخشید معذرت میخوام اشتباه شد
بزنیم شبکه بعدی
بابا ولمممم کن
عاقا از سرش بپریم تهش
میخوایم با هم قرار بزاریم 🙊
_چه قراری ؟🙈
اع اع اع منحرف نشین 😁
تو این چند وقتی که معطر به عطر آلایی شدیم
هممون بلا استثنا تاپیک هایی دیدیم که خیلیا درگیرم با گوشی و مجازی
از اونجایی که توی سال کنکور آدم به سوراخ دیوار هم میخنده که درس نخونه
وقتی گوشی هست و این همه سرگرمی داخلش
خب چرا کشیده نشه سمتش
اصن گوشی طوری طراحی شده که آیکوناش تبلیغاش تم صفحات و داستان😄 شما رو جذبش کنه
....خلاصه تصمیم گرفتیم که برای جلوگیری از این امر کثیف
اهم اهم ببخشید رفت شبکه بعدی
خلاصش اینه که به خاطر اینکه کمتر بیایم مجازی و بتونیم بیشتر درس بخونیم یه کاری میکنیم
قرار میذاریم که هر که دوس داش میاد تو تاپیک مینویسه که من هم جزء این گروه میشم 🙂
و تا موقعی که طبق برنامه ریزی درسیش باید درس بخونه درس میخونه و موقعی که تایم ددلاینش فرا رسید میتونه بیاد انجمن هم سوالای درسیش رو بپرسه و هم فعالیت غیر درسی داشته باشه
پ.ن: ددلاین تایمیه که دیگه تصمیم میگیریم از اون به بعدش درس نخونیم برای جلوگیری از اهمال کاری که ذهنمون نگه تا 12 شب وقت داری وقت ددلاین بذارین دیگه از اون تایم به بعد درس نمیخونید میتونید تو نت در موردش بیشتر بدونید
اینم گفتم داخل پاکت داشته باشین کپسولی 😉
بچه سوالات درسیتون هم تو تایمی که میاین اینجا بپرسین و جداشون نکنین چه بسیار جوانانی که به هوای سوال درسی به تودلی کشیده شدند 😂😂😂
حداقل تایم برگشت رو میذاریم 9 شب
هر کی موافقه شروع کنه😊.
دعوت میکنم از:
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
@دوازدهم
@یازدهم
@دهم
و هر کسی که دوست داره
نویسنده و ایده پرداز: @Fateme-goli
تهیه کننده و کارگردان : @0Farzam0
-
خیلی ناراحتم...
کم آوردم.نمیدونم چرا!!!
2روزه هیچی نخوندم و این عذابم میده.وقتی میخام شروع کنم بخونم اصلا نمیتونم تمرکز کنم...به این فکر میکنم که هنوز از زیست و زمین وخیلی چیزا هیچی بلد نیستم.حتی هنوز زیست 3و پیش و نخوندم!!!!
غمگینم.... -
donya;9438 said:
خیلی ناراحتم...
کم آوردم.نمیدونم چرا!!!
2روزه هیچی نخوندم و این عذابم میده.وقتی میخام شروع کنم بخونم اصلا نمیتونم تمرکز کنم...به این فکر میکنم که هنوز از زیست و زمین وخیلی چیزا هیچی بلد نیستم.حتی هنوز زیست 3و پیش و نخوندم!!!!
غمگینم....زياد نگران نباشيد، اين موقع ها اكثرا اينجوري ميشن ولي بايد سعي كنيد
خودتونو تو شرايط كنكور نگه داريد، حالا شما كه خوبه خود من نزديك 6،7روز
بود چيزي نخونده بوده بودم ولي الان سه روزه كه دوباره استارت زدم. نگران
گذشته نباشيد و رو روزاي ايندتون تمركز كنيد و سعي كنيد يه برنامه بچينين
تا بتونين مباحث باقي مونده رو تا هفته اخر ارديبهشت جمع كنيد، نگران جمع بندي
هم نباشيد چون سه هفته براش كافيه. براي افزايش تمركزتون هم به هدفاتون و
كارايي كه در اينده بسبب كنكور انجام ميديد فكر كنيد، يكي ديگه از دلايل حواس
پرتي تو اين روزا رفت امد مهمونه كه ميتونيد با رفتن به كتابخونه حلش كنيد(تا
اونجاييكه من ميدونم كتابخونه ها از هفته دوم عيد باز ميكنن) ... اين جمله هم خيلي
براي تمركز خوبه:
هروقت احساس خستگي كرديد به دو چيز فكر كنيد:
1-اونايي كه منتظر شكست شما هستن تا به شما بخندن.
2-اونايي كه منتظر پيروزي شما هستن تا با شما بخندن.
موفق باشيد. به اميد پيروزي هممون. -
چقدر حرفهاتون خوب و بود و امیدوارم کرد.یه دنیا ممنونتونم.
خیلی ارزش داشت برام.چند بار خوندم.
براتون دعا میکنم که موفق باشید و به هرچی که میخاید برسید. -
donya;9438 said:
خیلی ناراحتم...
کم آوردم.نمیدونم چرا!!!
غمگینم.......سلام..اصلا نگران نباش منم مریض شدم واین مدت همش خوابم... عمومی وزمین کامل نخوندم وزیست پیش 4فصل آخرش وشیمی پیش2فصل آخرش وریاضی 2فصل آخرش اصلا سر کلاس نرفتم...ولی خ.دم میخونمشون...اصلا نگران نباش به هدفمون میرسیم...اینارو نگفتم که ببینی چقدر من بیچاره شدم ودلت برام بسوزه...گفتم که ببینی بیچارگی مال همه اس...موفق وسربلند باشی...به قول این فرشته های دور وبر من که همه میگن کنکور خیلی ساده اس!!!!حالا نشد هم سال دیگه...!!!
-
سلام به دوستان عزیز کنکوری....ههههه نمیدونم چم شده همش خوابم!!!12 شب تا1 ظهر !!!!!!!اصلا خوابالو نبودم نمیدونم چی شده:dejection:...خیلی از درس فاصله گرفتم،جالب اینجاست نوبتی هم میان تو اتاقم میگن راحت بخواب خسته شدی ضعیف شدی بخواب بخواب ودر ومیبندن:106:!!!منم میگیرم تخت میخوابم اوضاع وخیمیه!!!:45:...ولی نه دیگه تموم شد من باید بشم آدم سابق....سحرخیز باش تا کامروا باشی....شادشادشادباشید:53:
-
-
- updated - - -
-
sara;9474 said:
khasteam:nonchalance:
سلام...خسته نباشی...شادشادوموفق باشی
-
-
سلام بچه ها..... سال نو مبارک!!![emoji257] [emoji255] [emoji254] [emoji259] [emoji253] [emoji178]
-
دوستان سلام
عیدتون مبارک ... انشالله که سال پر باری براتون باشه . و موفق باشید
من تازه با تالار شما آشنا شدم . برا همین شاید جای سوال من اینجا نباشه . و دوست دارم اگه امکانش هست راهنمایی کنید تا از مشاورین استفاده کنم ...
من 34 سالمه نیت دارم تو کنکور 95 شرکت کنم ........ پیش تجربی دارم ..... به دلایلی تصمیم دارم درس بخونم ... خب همونطور که متوجه شدین من بیش از 15 ساله از درس و کتاب فاصله دارم ......پایم ضعیف شده ....
کلا مشغول کار بودم .....ولی خب همیشه حس بدی به این موضوع داشتم و تصمیم دارم بهش پایان بدم ...
نگته دیگه اینکه ... من از بچه های کنکور آسان و بقیه عزیزانی که در این ضمینه فعالیت دارن مشاوره های سطحی زیادی گرفتم ولی میخوام با ورودم به این تالاریه نتیجه خوب بگیرم ....دیر نیست ؟ برای کنکور 95 میگم ؟ از کجا شروع کنم ؟ با برنامه کدوم مشاور جلوبرم ...؟ میتونم سراسری رشته خوب قبول بشم .. ؟ چه رشتهای هدف قرار بدم ؟ انسانی شرکت کنمیا تجربی ؟ حقوق بخونم یا پزشکی و مشتقاتش . اصلا چه رشته ای خوبه آینده خوبی داره ....
منتظرم پیشاپیش ممنون ..........
-
پارسا;9513 said:
دوستان سلام
من تازه با تالار شما آشنا شدم . برا همین شاید جای سوال من اینجا نباشه . و دوست دارم اگه امکانش هست راهنمایی کنید تا از مشاورین استفاده کنم ...
من 34 سالمه نیت دارم تو کنکور 95 شرکت کنم ........ پیش تجربی دارم ..... به دلایلی تصمیم دارم درس بخونم ... خب همونطور که متوجه شدین من بیش از 15 ساله از درس و کتاب فاصله دارم ......پایم ضعیف شده ....
کلا مشغول کار بودم .....ولی خب همیشه حس بدی به این موضوع داشتم و تصمیم دارم بهش پایان بدم ...
نگته دیگه اینکه ... من از بچه های کنکور آسان و بقیه عزیزانی که در این ضمینه فعالیت دارن مشاوره های سطحی زیادی گرفتم ولی میخوام با ورودم به این تالاریه نتیجه خوب بگیرم ....دیر نیست ؟ برای کنکور 95 میگم ؟ از کجا شروع کنم ؟ با برنامه کدوم مشاور جلوبرم ...؟ میتونم سراسری رشته خوب قبول بشم .. ؟ چه رشتهای هدف قرار بدم ؟ انسانی شرکت کنمیا تجربی ؟ حقوق بخونم یا پزشکی و مشتقاتش . اصلا چه رشته ای خوبه آینده خوبی داره ....
سلام آقا پارسا اول اینکه منم عیدبهتون تبریک میگم و امیدوارم باعضو شدن تو این سایت ب اون چیزی ک میخواین برسین
این ک شما تصمیم گرفتین بعد این همه سال درس بخونین اصلاچیزه بدی نیس و برعکس واقعا عالیه برای کنکور 95 اگه از الان شروع کنین و ب طور جدی بخونین و بازم باتوکل ب خدا حتما موفق میشین ب چیزی ک میخواین برسین برای اینکه ببینین کدوم رشته کنکور بدین هم بستگی ب علاقه خودتون داره ببینید دلتون چی میگه چون ی رشته هرچقدم خوب باشه وقتی شما اونو دوست نداشته باشین بعد ی مدت سرد میشین و پشیمون
هرچی علاقه بیشتر باشه شماهم باشوق وعلاقه ی بیشتری برای رسیدن ب اون تلاش میکنین و درصد موفقیتتونم بیشتر
اولین کار اینکه هدف و رشته ای ک میخواین کنکور شرکت کنین انتخاب کنین و کتابای جدید بگیرین البته کتابای پیش بهتر سال تحصیلی جدید ک شروع شد بگیرین و تا اول مهر رو پایه کار کنین اگه تجربی انتخاب کردین برای زیست بهتون کتاب های دکتر عمارلو پیشنهاد میکنم با این ک من رشتم ریاضیه اما کتابای ایشونو میخوندم تا چند وقت پیش و بنظرم عالیه بازم ازبقیه میتونید نظربپرسید برای عمومی ها مثل ادبیات و دین و زندگی هم کلاس نمیخواد و با خوندن خودتون و کتاب های آموزشی راحت میتونید یاد بگیرین البته ب جز عربی ک اینجا خودش فیلم های آموزشی مفید داره
برای دروسی ک واقعا ضعیفید از همین فیلم ها استفاده کنید ب همراه کتاب های تست مثل نشر مهروماه یا مبتکران برای شیمی یا گاج و کانون برای ادبیات نشر الگو یا نشر دریافت -تخته سیاه- مهوماه برای معارف کتاب جامع گاج و....
بستگی ب خودتون داره ک با کدوم کتاب ها ارتباط بهتری برقرارمیکنید
امیدوارم تونسته باشم بهتون کمکم کنم موفق باشین -
پارسا;9513 said:
دوستان سلام
...سلام...اول از همه امیدوارم امسال سالی پراز موفقیت براتون باشه...نه اصلا دیر نیست اگه از وقتتون خوب استفاده کنید کنکور که هیچی جایزه نوبل هم میشه آورد!!!منابع خوب تهیه کنید،خودتون هم پایه باشیدبه خدا توکل کنید...چند تا از منابع خوب بهتون معرفی کنم:ریاضی تجربی خیلی سبز_فیزیک گاج نقره ای_شیمی مبتکران_زیست گاج نقره ای (اینو خودم ندارم ولی آقای امینی راد میگفت عالیه)_عربی(فیلم های آقای ناصح زاده ومنبعی که خودشون معرفی میکنن)_دین وزندگی گاج نقره ای_ادبیات موضوعی(من گاج نقره ای دارم که خوبه البته شنیدم نشر الگو هم خیلی خوبه)_زبان انگلیسی جامع خیلی سبز+وازگان تکمیلی کنکور لقمه انتشارات مهرو ماه)..شاد وموفق باشید
-
دوستان گرامی ممنون . :53::53::53::53::53:
:53:
هدف میخوام بذارم رو دارو چون علاقه هم دارم ومیدونم سخت هم هست . هدف دومم پرستاری . چون با خصوصیات اخلاقیم هم جوره . هدفم سومم هم فزیوتوراپ . البته حقوق و روانشناس هم هست ولی خب در انتخابهای آخر ... علاقه اجباری ...خب چطوره ؟ با چندتا مشاوره تماس گرفتم گفنتد بدون هدف نمیشه .
خب راستش گویا من به کمک بیشتری نیاز دارم ... حقیقتش من هیچ منبعی ندارم ونمیدونم باید از کجا شروع کنم؟؟ و از چه سالی . ؟1. من یه برنامه ریز میخوام که بتونه با اطلاع از کل منابع و موقیت شغلی من و گرفتاریهام منو برا کنکور 95 آماده کنه ......
البته منکر تلاش خودم نخوام شد .
میخوام بدونم چقدر در روز باتوجه به فاصله من از تحصیل باید درس بخونم تا به هدفم برسم ..؟ اصول برنامه ریزی شاید بدونم بهتر باشه ..2 . با توجه به اینکه من هیچ منبعی در منزل ندارم آیا خرید دوبار کتب الزامیه ؟؟
3 .چون در سطح پایینی از معلومات هستم کلاس لازم دارم؟؟؟ و یا از رو دانلود و سی دی های موجود میشه بر زمان غلبه سودمند کرد؟؟؟؟ ... من سرعتم کمی پایین اومده . البته شاید به خاطر هرز رفتن افکارمه . که حتما شما و مشاورین گرامی راه کار های لازم برام مشخص خواهید کرد که من پیشاپیش ممنونم ..
من 8 تا 6 سر کارم ... البته به گونه ای هست که در دفتر کارم وقت مطالعه دارم .
مشاورین محترم اگه اطلاعاتی لازمه برای راهنمایی بهتر بگم .. ممنون میشم کمکنید تا به هدفم برسم ....
امیدوارم برا 95 فرصت کافی داشته باشم ودیر نشده باشه .... البته سعی میکنم از اول عید سال 95 کلا زمانموبرای کنکور بذارم ....
-
پارسا;9550 said:
دوستان گرامی ممنون . :53::53::53::53::53:
:53:
هدف میخوام بذارم رو دارو چون علاقه هم دارم ومیدونم سخت هم هست . هدف دومم پرستاری . چون با خصوصیات اخلاقیم هم جوره . هدفم سومم هم فزیوتوراپ . البته حقوق و روانشناس هم هست ولی خب در انتخابهای آخر ... علاقه اجباری ...خب چطوره ؟ با چندتا مشاوره تماس گرفتم گفنتد بدون هدف نمیشه .
خب راستش گویا من به کمک بیشتری نیاز دارم ... حقیقتش من هیچ منبعی ندارم ونمیدونم باید از کجا شروع کنم؟؟ و از چه سالی . ؟1. من یه برنامه ریز میخوام که بتونه با اطلاع از کل منابع و موقیت شغلی من و گرفتاریهام منو برا کنکور 95 آماده کنه ......
البتهمنکر تلاش خودم نخوام شد .
میخوام بدونم چقدر در روز باتوجه به فاصله من از تحصیل باید درس بخونم تا به هدفم برسم ..؟ اصول برنامه ریزی شاید بدونم بهتر باشه ..2 . با توجه به اینکه من هیچ منبعی در منزل ندارم آیا خرید دوبار کتب الزامیه ؟؟
3 .چون در سطح پایینی از معلومات هستم کلاس لازم دارم؟؟؟ و یا از رو دانلود و سی دی های موجود میشه بر زمان غلبه سودمند کرد؟؟؟؟ ... من سرعتم کمی پایین اومده . البته شاید به خاطر هرز رفتن افکارمه . که حتما شما و مشاورین گرامی راه کار های لازم برام مشخص خواهید کرد که من پیشاپیش ممنونم ..
من 8 تا 6 سر کارم ... البته به گونه ای هست که در دفتر کارم وقت مطالعه دارم .
مشاورین محترم اگه اطلاعاتی لازمه برای راهنمایی بهتر بگم .. ممنون میشم کمکنید تا به هدفم برسم ....
امیدوارم برا 95 فرصت کافی داشته باشم ودیر نشده باشه .... البته سعی میکنم از اول عید سال 95 کلا زمانموبرای کنکور بذارم ....
سلام ...داشتن هدف باعث میشه که انگیزه داشته باشید وهر وقت خسته شدید اون هدفه که شما رو دوباره وارد مسیر میکنه ولی من فکر میکنم انتخاب هدف معنوی خیلی مهم تره مثلابه عشق پدر ومادر درس خوندن وافتخار اونها شدن و...خلاصه یه هدفی که از جنس احساسات ویابرای جبران هر آنچه که تا حالا نداشتید ونبودید ومیخواید در آینده هرطور شده به دستش بیارید....نمیدونم منظورمو خوب رسوندم یا نه !....واسه ما دانش آموزا ثابت شده که کنکور راه میانبری نداره وفقط خودت باید درس بخونی وبه خودت تکیه کنی وبه فکر کتاب زیاد وعالیترین مشاور ودی وی دی و...نباشی،شما وقت زیادی دارید ولی نباید با این مسائل هدرش بدید بعد از اینکه کاملا متوجه شدید که هدفتون چیه باید منابع مناسب تهیه کنید برای هر درس یک منبع مناسب و فیلم های آموزشی دبیرستان هم که عالی عالی هستن واگه بتونید تماشا کنید خیلی خوبه فکر نمیکنم هیچ دبیری باشه که اینقدر خوب درس بده...ولی باز اگه خیلی دوست دارین بدونید این دی وی دی چی هستن فعلا فقط یکیشو بخرید وبا تدریس دبیر های اینجا مقایسه کنید ومطابق نظر خودتون عمل کنید...به خودتون تکیه کنید وفقط وفقط به خدا توکل کنید تا موفق بشید...برای مشاوره میتونید سرچ کنید(مشاور رایگان کنکورافشار)سایت خوبیه کمکتون میکنه....شاد وموفق باشید
-
سلام ب همگي
عيدتون مبارك
من اصلاتوعيددرس نخوندم الان خيلي پشيمونم احساس ميكنم كلي عقب افتادم خيلي برا عيدبرنامه ريزي كرده بودم ولي نشد
امسال خيلي مهمه ومعدلم توكنكورتاثيرداره واااااااااااااااااااااااي خدا كمك-
-
- updated - - -
-
پارسا;9513 said:
دوستان سلام
داداش خيلي لايك داري
ايول ب ارادت ....ايشالاكه موفق ميشي توكل به خدا
عيدتم مبارك سال خوبي داشته باشي -
-
**سلام آقا پارسا
این ک گفتید نمیدونید از کجا شروع کنین باید بگم از پایه دوم و حتی اول البته ن تو همه درسا تو درسایی مثل ریاضی و فیزیک ک گه از سال اول بخونین خیلی بهتره و زبان فارسی بقیه از همون سال دوم شروع کنین برای خرید کتاب هم ک بله کتاب های درسی بیشترشون تغییرات خیلی زیادی کرده پس بهتره کتاب های درسی جدید بگیرین البته برا دوم و سوم همین امسال بگیرین و کتاب های پیش امسال اگه دارید بخونین اگه ن هم بزارید همون اول مهربگیرید اما برای کتاب های کمک درسی اگه ساکن شهر های بزرگ هستین فک کنم کتاب خونه های ملی بیشتر کتاب هارو داره ک اونم اگه کتاب تغییر نکرده باشه ب دردتون میخوره و دیگه لازم نیست ک برای این کتاب ها هزینه خرج کنین چون واقعا کتاب ها گرون شده و برای بعضی ها امکان خرید نیس البته شهر های بزرگ بیشتر کتاب های ب روز و براساس تغییرات دارن ولی اگه مشکل هزینه ندارین بخرین همون تور ک گفتم برای زیست کتاب های دکتر عمارلو خیلی عالی هستن و از انتشارات دیگه هم خیلی سبز میدونم ک عالیه برای زمین هم این کتاب ها خوبه برای شیمی مبتکران یا خیلی سبز ک من خودم مبتکران ترجیح میدم چون واقعا عالی و خیلی خیلی کامل توضیحاتش برای فیزیک انتشارات گاج میکرو بندی خیلی خوبه و مهرو ماه و میتونید از30سال کنکور های کانونهم استفاده کنین ک با سوال های کنکور آشنا بشین و این خیلی خوبه چون همه ی سوالاتش سوالای کنکور برای ادبیات مبحثی بخونین ک واقعا مفیده برای لغت و املا مهرو ماه - نشر دریافت -نشرالگوبرای آرایه نشر الگو-نشردریافت برای زبان فارسی نشرالگو-تخته سیاه -نشر دریافت -کلک معلم برای قرابت هم نشر الگو و نشر دریافت عالیه
برای عربی کتاب دبیران پرمخاطب آقای ناصح زاده اگه نبود فوت فن عربی خیلی سبز یا مبتکران یا مهرماه ک دراین مورد بهتره از بچه ها بازم سوال کنین من خودم فوت وفن خیلی سبز دارم و موفق نشدم کتاب آقای ناصح زاده رو بگیرم شما اگه تونستین حتما بگیرین ک اینجوری ب بقیه احتیاج نیست برا تست عربی هم جامع کانون برای دین و زندگی هم کتاب توسی جامع گاج عالیه و کتاب جامع کانون هم بد نیست برای زبان لغت خیلی مهمه ک بازم میگم یا جامعه گاج یا کانون جامع
این ک گفتین چندساعت بخونین باید بگم ساعت مهم نیس کیفیت مهمه یکی با ساعت مطالعه ی کم خیلی زود تسلط پیدا میکنه یکی هم با ساعت مطالعه بالا و بیشتر خوندن اما از همون اول با ساعت مطالعه ی خیلی زیاد شروع نکین و کم کم ب ساعاتتون اضافه کنین چون شما شاغلین نمیشه گفت چقد بخونین البته دقیق ب نظر من با روزی 8 تا 10ساعت شروع کنین خوبه البته 8ساعت بهتره نترسین ک وقت کم میارین ن اگه همون 8 ساعت خوب بخونین وقت کم نمیارین و الان هم زیاد رو عمومی ها وقت نزارین روزی 20تا 30دقیقه هم برا هرکدوم کافیه بهتره رو اختصاصی ها کار کنین و زیست خیلی با دقت بخونین و مرور کنین و هر چند روز یک بار مطالب خونده شده رو جمع بندی و از خودتون آزمون بگیرین اگه اوایل خوب نبود اصلا ناامید نباشین و با سعی تلاشی بیشتر اونارو بخونین کم کم راه میوفتین
درمورد معرفی کتاب ها میتونید نظر سنجی هارو در مورد هرکتاب سرچ کنین تا درخریدو انتخاب موفق تر باشین
بازم اگه سوالی هست بپرسین و امیدوارم اینایی ک گفتم مفید بوده باشه
** -
کنکور،درس خواندن و امتحان دادن میخواد یه چیز خیلی بزرگ به ما یاد بده:
این که ما باید آدم بزرگی بشیم:113:
...این جمله رو تو سایت آقای افشار دیدم ...خواستم برامون یاد آوری بشه که لایق بهترین ها هستیم و باید بهشون برسیم ایشالله:63:...راستش توی این تعطیلات شاید رو هم 12ساعت مفید نخونده باشم...مهمون وعزیزای دلم وخستگی خودم وبدن درد و...هیییی خلاصه مطابق اسم تاپیک هرچی تودلم بود ریختم بیرون ...پیش به سوی تلاش...مهم نیست قبول شم یانه فقط میخوام تلاش کنم وببینم واقعا زرنگ وباهوشم یا همش یه مشت حرف بقیه اس...اوووف...شادشادشادباشید کنکوری های موفق...بابای -
aysan;9563 said:
کنکور،درس خواندن و امتحان دادن میخواد یه چیز خیلی بزرگ به ما یاد بده:
این که ما باید آدم بزرگی بشیم:113:
...این جمله رو تو سایت آقای افشار دیدم ...خواستم برامون یاد آوری بشه که لایق بهترین ها هستیم و باید بهشون برسیم ایشالله:63:...راستش توی این تعطیلات شاید رو هم 12ساعت مفید نخونده باشم...مهمون وعزیزای دلم وخستگی خودم وبدن درد و...هیییی خلاصه مطابق اسم تاپیک هرچی تودلم بود ریختم بیرون ...پیش به سوی تلاش...مهم نیست قبول شم یانه فقط میخوام تلاش کنم وببینم واقعا زرنگ وباهوشم یا همش یه مشت حرف بقیه اس...اوووف...شادشادشادباشید کنکوری های موفق...بابایامیدوارم به هر چیزی که لیاقتشو داری برسی و عاقبت بخیر بشی مهم نیس چه شغل و چه حرفه ای داری مهم اینه به زندگیت علاقه مند و راضی باشی
واسه همه ی کنکوریا دلی شاد و زندگی موفقی آرزو دارم[emoji257] -
معصومه;9565 said:
امیدوارم به هر چیزی که لیاقتشو داری برسی و عاقبت بخیر بشی مهم نیس چه شغل و چه حرفه ای داری مهم اینه به زندگیت علاقه مند و راضی باشی
واسه همه ی کنکوریا دلی شاد و زندگی موفقی آرزو دارم[emoji257]سلام ..مرسی عزیزم ...برات آرزوی موفقیت در تمام زندگیتو دارم...همینطور برای همه ی دوستای خوب آلایی که امیدوارم کنکور امسال براشون بشه یه خاطره خوب از یه موفقیت بزرگ...ایشالله...شادشادوموفق باشی
-
سلام دوستان...
باید دنیا را کمی بهتر از آنچه تحویل گرفته ای تحویل بدهی...این که بدانی حتی یک نفر با بودن تو راحت تر نفس میکشد یعنی موفق شده ای...گابریل گارسیا مارکز( از این حرف خوشم اومد...اینا رو نوشتم که دوبعدی کار کنیم!!!کنکور همه زندگیمونو تک بعدی کرده البته این جمله هم به کنکور ربط داره ها!!!میگی نداره؟؟من ربطش میدم!!مثلا شما بری پزشک بشی(معذرت از ریاضی ها) بعد یه بچه ی نازی بیارن پیشت که سر یک عروسک باکلاس تو گلوش گیر کرده!!!شما هم لطف کنی با یک ترفند پزشکی درش بیاری تا نفس بکشه،خوب اونوقت یک نفر با بودن تو بهتر نفس کشیده وتو موفق شده ای!!! ...آرزوی موفقیت برای هممون دارم+شادی وسلامتی:113:
-
سلام بچه ها خیلی ها تو این روزا یا ناامید شدن وخسته و بی انگیزه ب اونا میگم ب آخرش فکر کنین ن ب خاطر بقیه بخاطر خودتون ب خاطر ایندتون همه ی این سختی ها و شب بیداری ها بالاخره نتیجه ی خوبی رو براتون میاره هیچ وقت ناامید نشین ک ناامیدی بزرگترین گناه با امید ب ی اینده روشن با تمام قوا پیش برید فقط دوماه مونده پس ارزش نداره ک ایندتونو برا همین دوماه ناقابل خراب کنین دوماهی ک توش رقابت از هرزمانی بیشتر دوماه سرنوشت ساز
اون بچه هایی ک تاحالا ب هر علتی شروع نکردن و تازه ب خودشون اومدن ب اونام میگم اگه بخوان دیر نیست اگه واقعا بخوان و برای هدف و ارزوشون تلاش کنن موفق میشن خود خدا گفته فاذا عزمت و توکل علی الله و الله یحب المتوکلین پس زمانی ک تصمیم گرفتید توکل کنید ک خدا متوکلین را دوست دارد
کافیه واقعا تصمیم بگیرین و با توکل بر خدا با تموم انرژی تون شروع کنین مطمئن باشین شماهم موفق میشین خواستن توانستن باید ب این باور برسیم ک اگه بخوایم میتونیم توکل بخدا تلاش تلاش تلاش تا موفقیت نتیجه رو هم بسپارید ب خودش ک اون از همه عالم تره و بهتر میدونه چی ب صلاحمونه
موفق باشین