میخوام رقیبامو بشناسم
-
😑 کلا پسرارو میگم چیکار به تو دارم
mahsarhm در میخوام رقیبامو بشناسم گفته است:
😑 کلا پسرارو میگم چیکار به تو دارم
منم پسرم ، تاج سرم:smiling_face_with_sunglasses: :smiling_face_with_sunglasses: :smiling_face_with_sunglasses:
-
بیچاره شدی رفت . رقیبت منم. بدا به حالت
:grinning_face: :grinning_face: :grinning_face: :grinning_face: :grinning_face: :grinning_face:Amin-Mehraji خوشحالم منم میخواستم افرادی مثل شما رو پیدا کنم ...
پس این اسمو تو حافظم ذخیرش میکنم ...امین مهراجی
امیدوارم که به لیاقتت برسی دوست عزیز:rose: -
@Lovely mahsarhm آره شاید اعتماد به نفسمون بالا باشه اونم میتونه بخاطر لیست رتبه برتر های کنکور هر سال که اکثرا پسر هستن باشه:smirking_face: :smirking_face:
-
Amin-Mehraji خوشحالم منم میخواستم افرادی مثل شما رو پیدا کنم ...
امیدوارم که به لیاقتت برسی دوست عزیز:rose:Arya_iji در میخوام رقیبامو بشناسم گفته است:
امیدوارم که به لیاقتت برسی دوست عزیز:rose:البته اینا همه اش شوخی بود ، من قابل رقابت با شما بزرگواران نیستم . ولی من با ترازهایی که دارم بدست میارم دندون پزشکی آزاد تبریز قبولم. الان دارم خودم رو میکشم سمت دندون پزشکی های سراسری. شمام ایشالا موفق میشی
-
@negin-78 مرسی
-
mahsarhm در میخوام رقیبامو بشناسم گفته است:
Arya_iji مهسا رحیمی رو هم پس یادت باشه😁
باشه بابا تو هم بازی:rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing:
-
چرا انجمن نزاره من که متوجه نشدم؟:thinking_face: :thinking_face:
-
Arya_iji در میخوام رقیبامو بشناسم گفته است:
امیدوارم که به لیاقتت برسی دوست عزیز:rose:البته اینا همه اش شوخی بود ، من قابل رقابت با شما بزرگواران نیستم . ولی من با ترازهایی که دارم بدست میارم دندون پزشکی آزاد تبریز قبولم. الان دارم خودم رو میکشم سمت دندون پزشکی های سراسری. شمام ایشالا موفق میشی
Amin-Mehraji تشکر امین جان :rose:
-
امیدوار تااخرش سر حرفت باشی!!!