گزارش درسی و تحلیل روش های خوندن
-
خب امروز:
رفتم سراغ تستای مشتق دیدم هیچی بلد نیستم برگشتم ویدیو دیدم، 3 ساعت مشتق شد، شیمی رو هم بخش 1 تستاش تموم شد که دو ساعت طول کشید(تست ها رو یک سومشون رو میزنم هر درسی کامل تموم شد روزی یک ساعت تستاشو میزنم)، بخش 2 شیمی 2 مفهومشو یاد گرفتم مونده حفظیاتش که خب این هم 2 ساعت طول کشید. فردا مشتق رو ادامه میدم(تا آخر آبان دیفرانسیل باید تموم شه.) مطالب باقی مونده بخش 2 شیمی رو میخونم، و اگه وقت شد هم گذری به ادامه زبان فارسی میزنم. -
@SADAF_KONKUR98 میشه برنامتونو ببینم؟
کدوم ازمون میرید؟@reza-m1999 ?
-
کدوم ازمون میرید؟@reza-m1999 در گزارش درسی و تحلیل روش های خوندن گفته است:
کدوم ازمون میرید؟?
-
@negin-78 افرین دوست من...تا روز کنکور همین باشی
برو تو سایت قلم چی تعیین تراز داره
تراز تو کارنامه سنجش همون نمره کل؟؟؟@mohaddese-p-o-i آره همون نمره کله ... تا روز کنکور که همین باشم صد هزارم نمیشم که
... تیمی که یک هیچ از حریفش جلوعه و میکشه عقب واسه دفاع تو نود درصد مواقع محکومه به باخت ...
پس اگه شیش هیچم از کنکور افتادیم جلو باز باید حمله کنیم واسه گل هفتم ...
تلاش مضاعف تا روز کنکور پر قدرت -
@reza-m1999 در گزارش درسی و تحلیل روش های خوندن گفته است:
کدوم ازمون میرید؟?
-
@mohaddese-p-o-i آره همون نمره کله ... تا روز کنکور که همین باشم صد هزارم نمیشم که
... تیمی که یک هیچ از حریفش جلوعه و میکشه عقب واسه دفاع تو نود درصد مواقع محکومه به باخت ...
@mohaddese-p-o-i آره همون نمره کله ... تا روز کنکور که همین باشم صد هزارم نمیشم که
@SADAF_KONKUR98 سبحان الله شاید جالب باشه اما مدتی هست من میکردم اینکارو واقعا فوق العادست نمه نمه همه میرسن به چیزایی که ارامش میده ولی خب از شرایط نگفتینا از درک خانواده نسبت به فضای خونه یا محل مطالعه و خیلی ریز جزئیات این پرس وجو کردن منم برای اینه 15 ساعت فوق محرمانه باید باشه وگرنه اون وسطای روز یکی دست بهش بزنه واقعا نمیشه رسید:man-facepalming:
-
@negin-78 منظورم از نظر انرژی بود....
من امروزکلن ازمون تحلیل کردم
تاالان
خیلی غلط داشتم
ترازم شد ۷هزار -
از سوالات عکس بفرستید
-
گزارش امروز
۳ساعت فیزیک
۲ساعت زیست
۲ ساعت ریاضی