دبیرزیست
-
پشمک
از نظر من نمیشه گفت کی بهتره چون هر کدوم یه سری نکات میگن که اونیکی نگفته اگه همه رو ببینی یه انالیز حرفه ای متن کتاب و شکلای کتاب و نکاتی که دور از چشم بودن و توجه نکردی خواهی داشت
و اینم بگم منبعتون فقط و فقط کتاب درسی و این نکات حتی اگه ازمون میرید تحلیل ازمون و نکات حتما وارد کتاب درسی کنید که یک جزوه تمام معنا مختص شخص شما و با اشکلات شخص شما باشهIRAN AZARBAIJAN به ترتیب کدوم استادارو میبینی؟ینی اول پازوکی بعد رحیمی بعد امینی راد؟یا برعکس؟
-
IRAN AZARBAIJAN به ترتیب کدوم استادارو میبینی؟ینی اول پازوکی بعد رحیمی بعد امینی راد؟یا برعکس؟
پشمک
رحیمی پارسال میدیدم و امسال دیگه نمیبینم ولی اگه جای شما باشم اول رحیمی بعد اگه سال دوم بخونم همایش تصاویر امینی راد بعد پازوکی بعد چلاجور
سال سوم و پیش چون دکتر امینی همایش تصاویر ندارن ترتیب اینجوری میشه رحیمی پازوکی چلاجورببخشید شما پشت کنکوری هستی یا نظام جدید
-
پشمک
رحیمی پارسال میدیدم و امسال دیگه نمیبینم ولی اگه جای شما باشم اول رحیمی بعد اگه سال دوم بخونم همایش تصاویر امینی راد بعد پازوکی بعد چلاجور
سال سوم و پیش چون دکتر امینی همایش تصاویر ندارن ترتیب اینجوری میشه رحیمی پازوکی چلاجورببخشید شما پشت کنکوری هستی یا نظام جدید
IRAN AZARBAIJAN پشت کنکوری ام
-
IRAN AZARBAIJAN پشت کنکوری ام
پشمک
انشاالله موفق باشی
توصیه اکید میکنم به دوستان عزیز جزوه و هیچ مزخرفاتی تو زیست نخونیدددددددددد فقط کتاب درسی و فیلمای الا و یا دی وی دی های حرف اخر ولاغیر اگه به طور مثال جزوه نشر الگو و یا فاگو بخونید اخرش گمراهی و درصد زیر40 درکنکور انتظار داشته باشید -
پشمک
انشاالله موفق باشی
توصیه اکید میکنم به دوستان عزیز جزوه و هیچ مزخرفاتی تو زیست نخونیدددددددددد فقط کتاب درسی و فیلمای الا و یا دی وی دی های حرف اخر ولاغیر اگه به طور مثال جزوه نشر الگو و یا فاگو بخونید اخرش گمراهی و درصد زیر40 درکنکور انتظار داشته باشیدIRAN AZARBAIJAN میشه فالوم کنی؟
-
IRAN AZARBAIJAN میشه فالوم کنی؟
پشمک
حتما -
پشمک
حتما -
@nurozi-fateme
ارادت فراوانIRAN AZARBAIJAN
ببخشید ولی دوتا سوال دارم
اول اینکه اگه این فیلمارو ببینم اصلا لازم نیس درسنامه کتاب کار بخونم؟
دوم اینکه آقای چلاجور رو فیلماشو پیدا نمیکنم اصلا اسم این استاد توی تخته خاک هم نیست -
IRAN AZARBAIJAN
ببخشید ولی دوتا سوال دارم
اول اینکه اگه این فیلمارو ببینم اصلا لازم نیس درسنامه کتاب کار بخونم؟
دوم اینکه آقای چلاجور رو فیلماشو پیدا نمیکنم اصلا اسم این استاد توی تخته خاک هم نیست@nurozi-fateme
نه نیازی نیست مثلا درسنامه نشرالگو ویا خیلی سبز بخونید من حتی با چهارتا دانشجوی پزشکی شهرمون صحبت کردم یکیشون80 کنکور92و دوتاشون 70 کنکور93ویکیشون در کنکور سخت 94 تونسته بود65 بزنه همشون گفتن فقط کتاب درسی البته زمان اونا الا وجود نداشت و میگفتن کتاب درسی و تست منبع اصلیه
دوست عزیز باید همایش هارو از قسمت همایش ها دانلود کنید از استاد چلاجور تدریسی وجود نداره
یه بار دیگه میگم منابع رو همایش تصاویر امینی راد که رایگانه تو سایت الا همایش پازوکی که برا کنکور96 بود که باید خرید کرد و همایش زیست استاد چلاجور که برای کنکور97 هست و باید خرید کرد -
@nurozi-fateme
نه نیازی نیست مثلا درسنامه نشرالگو ویا خیلی سبز بخونید من حتی با چهارتا دانشجوی پزشکی شهرمون صحبت کردم یکیشون80 کنکور92و دوتاشون 70 کنکور93ویکیشون در کنکور سخت 94 تونسته بود65 بزنه همشون گفتن فقط کتاب درسی البته زمان اونا الا وجود نداشت و میگفتن کتاب درسی و تست منبع اصلیه
دوست عزیز باید همایش هارو از قسمت همایش ها دانلود کنید از استاد چلاجور تدریسی وجود نداره
یه بار دیگه میگم منابع رو همایش تصاویر امینی راد که رایگانه تو سایت الا همایش پازوکی که برا کنکور96 بود که باید خرید کرد و همایش زیست استاد چلاجور که برای کنکور97 هست و باید خرید کردIRAN AZARBAIJAN
مررررررسییییییی -
@nurozi-fateme
یه بار دیگه میگم منابع رو همایش تصاویر امینی راد که رایگانه تو سایت الا همایش پازوکی که برا کنکور96 بود که باید خرید کرد و همایش زیست استاد چلاجور که برای کنکور97 هست و باید خرید کردIRAN AZARBAIJAN کلاس درس اقای پازوکی چطوره؟
-
IRAN AZARBAIJAN کلاس درس اقای پازوکی چطوره؟
پشمک
آقای پازوکی هم خیلیا تعریف میکنن -
IRAN AZARBAIJAN
مررررررسییییییی@nurozi-fateme
ارادت -
IRAN AZARBAIJAN کلاس درس اقای پازوکی چطوره؟