Skip to content

انتخاب منابع

سوالات در مورد انتخاب منابع، کتاب و... را اینجا بپرسید

1.9k موضوع ها 19.3k دیدگاه‌ها
  • زیست

5
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    123 بازدیدها
    M
    @ilya-mansouri در زیست گفته است: @mr-fantastic در زیست گفته است: @ilya-mansouri در زیست گفته است: سلام بچه ها من زیست یازدهم رو هر گفتار رو که تموم کردم با استاد موقاری و کارگاه و تورقش رو دیدم می آم تست می زنم.فقط خواستم بپرسم درس نامه ی نشر یا میکرو ی یازدهم رو بخونم و برم تست یا تدریس کامله و به درس نامه نیاز نیست و فقط تست بزنم. @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء درسنامه رو همینطور بخونید و برید جلو یه بار خوندنشون ضرر نداره ولی هیچ جا توقف نکنید کاملا روزنامه وار تو فیزیک به نظرتون چطور.با اقای یاری می خونم و تست می زنم یازدهم رو بعدش ایا درس نامه هم بخونم مال خیلی سبز رو یا فقط تست بزنم آقای یاری من ندیدم.ولی شنیدم ماشاءالله کامل تدریس میکنن نه فیزیک بنظرم نیاز نیست دوبار درسنامه خونده بشه فیزیک،ریاضی،شیمی(محاسبات)یه بار درسنامه کافیع
  • تغییرات منابع کنکور 1400

4
    2 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    84 بازدیدها
    FragileF
    @ai-ri در تغییرات منابع کنکور 1400 گفته است: @fragile ممنونم ازتون خواهش میکنم
  • کدوم معلم؟؟؟؟

منتقل شده یازدهم
    9
    0 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    415 بازدیدها
    Asal ArabgariA
    @dean مرسیی💫
  • منابع

منتقل شده
    8
    1 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    256 بازدیدها
    H_RH
    ولی مثل اینکه ادبیات یکم تغییرات داشته
  • بهترین منابع کنکور یازدهم تجربی

منتقل شده
    13
    0 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    252 بازدیدها
    زهرا بنده خداز
    @shamdoon-shamdooni خواهش می کنم🙂
  • کتاب تست فیزیک میکرو

4
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    124 بازدیدها
    shamdoon shamdooniS
    @amirh_hmyf اره واقعا خیلیی گرون شدن
  • ریاضی آقای امینی راد

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    76 بازدیدها
    ا
    @ta-pi نه ولی میتونی به جاش حسابان یازدهم آقای ثابتی رو نگاه کنی
  • زیست خیلی سبز یا میکرو

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    62 بازدیدها
    NiliN
    @ta-pi در زیست خیلی سبز یا میکرو گفته است: دوستان زیست یازدهم خیلی سبز بهتره یا میکرو؟ هرچی منابع بیشتر بهتر... بنظرم هر دوش
  • آرش آلا

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    89 بازدیدها
    Mhd AM
    @تجربیا @ریاضیا
  • زیست شناسی دهم کیمیا مرشد مبتکران

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    110 بازدیدها
    M
    @infinitie-a در زیست شناسی دهم کیمیا مرشد مبتکران گفته است: @mr-fantastic اگه یه سری از تستاش خیلی قدیمی نیستن و با اطلاعات نظام جدیدم قابل حلن خب زدنشون خالی از لطف نیست منتهی معمولا من نشنیدم که این کتابا تستای خیلی مقهومی یا چمیدونم خوبی داشته باشن اگه وقت کردی و تست دیگه ایی نداشتی که بزنی اینم بزن کتاب نظام جدیدع. نظام قدیم که نی من کتاب زیست دهم مدرسم چاپ 98 هست حالا این یه سال قبل تر یعنی97 هست مال کسی هست که امسال دوازده میخونه
  • مشکل زیست یازدهم نشر الگو

9
    0 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    747 بازدیدها
    ta piT
    @samp-sami ممنون از راهنماییتون
  • زیست نشر یا خیلی سبز

12
    0 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    Alireza MousaviA
    @محمد-شمس برا زیست میکرو طلایی گاج .ریاضی خ سبز .فیزیک میکرو چون تستاش زیادن .شیمی خ سبز فارسی نشر ۴کتابه
  • کافه عربی

30
    0 رای ها
    30 دیدگاه‌ها
    798 بازدیدها
    I
    @saba-zarei در کافه عربی گفته است: @ilya-mansouri اینم خوبه :) موفق باشی فقط رو تست کار کن ممنون باشه
  • دروس عمومی فدای تخصصی:|

18
    1 رای ها
    18 دیدگاه‌ها
    283 بازدیدها
    Amir Hossein RahtalabA
    @marziyeh-fallah-0 در دروس عمومی فدای تخصصی:| گفته است: سلام منم همین طور بودم و درسای عمومی را معمولا کمتر میخوندم وبیشتر وقتم رو اختصاصی ها صرف میکردم ولی الان عمومیا و اختصاصی ها را از هم جدا کردم چهار روز کامل اختصاصی ها رو میخونم وسه روز کاملم عمومی ها ومشکلی هم برام ایجاد نشده به برنامم هم میرسم مگر اینکه مشکلی برام پیش بیاد اما درکل مشکلی تو یادگیری وخوندنم پیش نیومده هر کسی یه روشی داره که اونجوری راحت تره
  • منابع درسی

8
    3 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    346 بازدیدها
    C
    @chichak-am زبان هم میگن اگه پایتون ضعیفه از میکرو استفاده کنید ولی اگه متوسط خیلی سبز :sparkles:
  • انتخاب دبیر ریاضی

کنکور۱۴۰۰ ریاضی امینی راد ثابتی
    12
    1 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    I
    @mahdi-asadpoor28 در انتخاب دبیر ریاضی گفته است: بچه ها سلام من یکی از هزاران دانش آموز تجربی ام که از ریاضی بدش میاد هم آقای ثابتی رو دیدم و هم آقای امینی راد هر کدوم نقاط قوت خودشونو داشتن آقای ثابتی سریع تر از آموزش میگذره و وارد تست میشه آقای امینی آموزشش بیشتره و خوشگل تر توضیح میده دوم اینکه آقای ثابتی تدریس صفر تا صد تجربیش کامل نیست و اگر کسی مثلا حسابان ۱ رو ندیده باشه ، به طور کامل صفر تا صد تجربی کامل نیست اما امینی واقعا صفر تا صدش بجز هندسه پایه همه چیو گفته و روند آموزشی و برنامه ی بهتری هم داره حالا با این تفاصیر به نظر شما کدومو ببینم دو روزه درگیر دبیر ریاضی ام خسته ام خسته پایه چندمید؟
  • کتاب دستور زبان فارسی

40
    0 رای ها
    40 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    یسنای
    @حبه-انگور_ سلام من نظام قدیم خوندم و حدود چهارسال پیش کتاب دستورزبان سبطی رو خریدم خیلی وقت گیره خیلی زیاد البته اون موقع من سوم دبیرستان بودم و به نسبت کنکور وقت خوب و زیادی داشتم ولی نکات ریز و جزئیات زیادی هم داره و کسالت آوره
  • انسانی (تاریخ ۳ سال)

منتقل شده
    3
    3 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    138 بازدیدها
    Clash OfclansC
    @yara-a اره من استفاده میکنم عالیه
  • ریاضی ثابتی یا امینی راد

منتقل شده
    35
    1 رای ها
    35 دیدگاه‌ها
    3k بازدیدها
    امیر زنگوییا
    @shamdoon-shamdooni در ریاضی ثابتی یا امینی راد گفته است: سلام به نظرتون اقای ثابتی بهترن یا امینی راد خیلی ممنون میشم همه تجربیاتشون رو بگن @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @ریاضیا @تجربیا @انسانیا @دهم @یازدهم @دوازدهم @همیار اگع قصدت لذت بردن و امتحان نهایی و کنکور با هم دیگس آقای امینی راد رو پیشنهاد میکنم آقای ثابتی یه مقدار حفظی تر از آقای امینی درس میدن ولی خوب سریعتر و تست بیشتری حل میکنن
  • زبان😕

زبان یازدهم
    19
    0 رای ها
    19 دیدگاه‌ها
    723 بازدیدها
    Masih shirdelM
    @mahdi-asadpoor28 دوست عزیز اینجا برای پیشنهاد کتاب زبان به یکی دیگه از دوستامون بوده نظر من به این دلیل نردبام خیلی سبز هستش چون کتاب های زیادی دیدم که به دردم نخورده از مهرو ماه گرفته تا گاج هیچ کدوم درسنامه هاشون رو نمیپسندم حالا اگه شما کتاب بهتری میشناسید ممنون میشم راهنمایی کنید چون زبان من واقعا ضعیف هستش و نیاز به کتال خوب دارم اما با بیانات شما مثل اینکه کتابه بهتری هستش لطفا معرفی کنید ممنون:hugging_face: