Skip to content

انتخاب منابع

سوالات در مورد انتخاب منابع، کتاب و... را اینجا بپرسید

1.9k موضوع ها 19.3k دیدگاه‌ها
  • ادبیات

حل شده
    8
    1 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    149 بازدیدها
    مهشید غضنفرآبادیم
    @mr-fantastic رو ادبیاتت مبحثی کار کنی بهتره ! کتاب پایه خیلی سبز و ندیدم اما! کتاب یازدهمش خوبه وقطعا دهمشم خوبه دیگ هر درس و کامل توضیح داده و معنی نوشته
  • عربی

منتقل شده
    5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    176 بازدیدها
    M
    @alireza-yousofvand با علیمردای در س رو بخون و بعدش با ناصح زاده
  • فیزیک یازدهم

15
    1 رای ها
    15 دیدگاه‌ها
    561 بازدیدها
    elham malekiE
    @babak-mans در فیزیک یازدهم گفته است: با سلام من دهم رو با استاد یاری جلو رفتم عالی بود کامل و مفصل. الانم چون معلم مدرسمون اصلا خوب نیست شرایط کرونا هم که بد تر کرده و از ما تیزهوشانی هم انتظار خیلی بالایی دارن.خودشم معلم مدرسه سرعتی درس می ده الان فصل الکتریسیته ی ساکن رو تموم کردن. و شنبه هفته ی بعد امتحان هست. برای همین گفتم بزار با استاد یاری که مفصل تدریس می دن جلو برم.همین امروز تا جلسه ی اول قانون کولن رفتم جلو ولی خیلی ناراحت شدم چون دیدم اون طوری کامل تدریس نکردن.یه مثال حل کردن رفتن مطلب بعدی.فقط یه تیپ سوال. نمی دونم چرا استاد اینطوری تدریس دادن. الان من موندم با هزار تست معلم تو جزوه و امتحان. نمی دونم چی کار کنم. به نظرم استاد داداشی کامل تدریس کردن.از اون استفاده کنم؟ می شه کمکم کنید که چی کار کنم.ممنون می شم. @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @تجربیا @ریاضیا @یازدهم @M-an احتمالا به خاطر کلاس انلاینشونه
  • منبع آموزشی ریاضی برای سطح ضعیف ها

5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    227 بازدیدها
    Clash OfclansC
    سلام بچه هامیگم من رشتم انسانیه وفرداامتحان عربی دارم الان که میخونم یه تمرینی داریم که خیلی ازقواعد یازدهم داخله به نظرتون مبادتوامتحان[image: 1602952771084-jpeg_-_-_8268327399397675247-resized.jpg] اینه اگه میشه لطف کنیدجواب منوبدید
  • زیست دهم

7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    225 بازدیدها
    مهشید غضنفرآبادیم
    اره میشه
  • کتاب پایه

16
    0 رای ها
    16 دیدگاه‌ها
    103 بازدیدها
    مهشید غضنفرآبادیم
    @Mr-Fantastic :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :folded_hands_light_skin_tone:
  • تست زبان چی بگیرم؟؟؟؟

زبان انگلیسی دهم
    9
    0 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    411 بازدیدها
    Jahid KhalilianJ
    @مبین-رحمتی یکی از نزدیکانمون که خیلی سبز زبان کار کرده بود بهم گفت که زیادم خوب نیست ولی خوب نگفت که چی بهتر از اونه که گمانم بر اساس راهنمایی هاتون باید برم سرغ کتاب شهاب اناری
  • این کتاب درسنامه نداره!

8
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    120 بازدیدها
    حسین زندیح
    اول ورق بزن کتابو بعد تاپیک بزن
  • زیست پایه خیلی سبز

10
    0 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    140 بازدیدها
    Im Ho3einI
    @Mr-Fantastic در زیست پایه خیلی سبز گفته است: @Im-Ho3ein در زیست پایه خیلی سبز گفته است: اوکی. منو فالو کن
  • کدومش؟؟

شیمی2 منابع کنکور
    15
    2 رای ها
    15 دیدگاه‌ها
    505 بازدیدها
    elham bE
    @ramses-kabir سلام مبتکران برای شیمی کتاب کنکور جامع داره؟
  • فیلم های آلاء

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    30 بازدیدها
    ta piT
    سلام دوستان وقتتون بخیر ببخشید منظور از فیلم های آلاء و دبیرایی که دنبال میکنید و فیلمهارو میبینید منظورتون همین فیلم های آموزشی که در صفحه اصلی آلاء هست؟!
  • بهترین دبیر در هر درس؟

منتقل شده
    69
    0 رای ها
    69 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    S
    استاد موقاری از دهم تا دوازدهم از زیر20 رسیدم به بالای70حدودا استاد ناصح زاده از منفی به80-100تو قلمچی
  • کتاب‌‌مناسب‌برای‌درک‌متن

منتقل شده
    7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    254 بازدیدها
    Clash OfclansC
    @Ali-Malti اگه سطحت ضعیفه شهاب اناری نگیرمن بایدازپایه قوی باشی بعدکتاب های شهاب اناری کارکنی
  • موضوع حذف شده است!

منتقل شده
    0
    1 رای ها
    0 دیدگاه‌ها
    41 بازدیدها
    هیچ کسی پاسخ نداده است.
  • بهترین دبیر شیمی؟

منتقل شده تجربی تجربی98 دهم شیمی
    2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    479 بازدیدها
    Fritz HaberF
    دبيراي شيمي قابل و خوبي توي الا هست مقلا اقاي اقا جاني هستن كه براي نظام قديم تدريس كردن كه ميتونين بعضي مباحث رو از ايشون ببينين اقاي صنيعي هم خيلي عالي هستن همچنين اقاي پويان نظر هم خيلي خوبن
  • انتخاب کتابکار عالی...با توضیحات درس ها و تست...سوالات تشریحی..جمع بندی و مرور

حل شده
    64
    1
    0 رای ها
    64 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    M
    @roghayeh-yousefi :bouquet: :bouquet: :beating_heart: :blue_heart:
  • کدوم دبیر فیزیک؟

منتقل شده
    3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    153 بازدیدها
    sandiiiiS
    @Yasaman-Eshaghi برای فیزیک یازدهم آقای طلوعی هم هستن
  • جزوه زیست و آزمون های ماز!

18
    1 رای ها
    18 دیدگاه‌ها
    3k بازدیدها
    -Dr_Ugger--
    شما فیلمای آقای موقاریو ببین نکاتشو بنویس بعد برو آزمون ماز بده من همین کار رو کردم نتیجه خوبی هم گرفتم چون واقعا آزمون زیست ماز خیلی نکات ترکیبی قشنگی داره بعد اینکه آزمون تموم شد پاسخنامه شو حتما بخون چون خودش یه درسنامه عالی و ترکیبیه
  • موضوع حذف شده است!

منتقل شده
    0
    1 رای ها
    0 دیدگاه‌ها
    131 بازدیدها
    هیچ کسی پاسخ نداده است.
  • منابع دوازدهم

10
    0 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    203 بازدیدها