Skip to content

انتخاب منابع

سوالات در مورد انتخاب منابع، کتاب و... را اینجا بپرسید

1.9k موضوع ها 19.3k دیدگاه‌ها
  • کتاب کمک درسی ریاضی فیزیک

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    207 بازدیدها
    محمد همایونم
    فیزیک: میکرو طلایی شیمی:جامع خیلی سبز حسابان1،ریاضی1،حسابان2:تست نشر الگو(نه سه بعدی) آمار و احتمال و گسسته:گسسته جامع خیلی سبز دینی درسنامه:سفیر خرد دینی تست:میکرو طلایی عربی:جامع خیلی سبز زبان:شهاب اناری فارسی : تست جامع آبی قلم چی هندسه:مطمین نیستم ولی خیلی سبز
  • موضوع حذف شده است!

29
    1
    5 رای ها
    29 دیدگاه‌ها
    71 بازدیدها
  • ارایه های ادبیات

منتقل شده
    4
    2 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    221 بازدیدها
    امیرحسین خوشروا
    @bahar-khanoom بنظرم اول کلیپای آقای سبطی رو ببین بعد برو صفر تا صد هارو نگاه کن اگه تو فارسی و پایه مشکل داری
  • معرفی منابع کنکوری مناسب

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    175 بازدیدها
    A
    سلام زیپ دین و زندگی نشر الگو رو من دارم درسنامش توضیحش خیلی خوبه در کنار کتابت استفاده کنی ولی تستش خیلی کمه تقریبا هر درس 15 تست داره 5 تا توی درسنامه 10 توی قسمت تست دین و زندگی خیلی سبز بهتره ادبیات هم که نشر الگو مبحثی داره خیلی خوبه
  • دبیر فیزیک🍭

7
    1 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    353 بازدیدها
    MaryaM._.shM
    @zaraa در دبیر فیزیک🍭 گفته است: @maryam-_-sh در دبیر فیزیک🍭 گفته است: سلام دوستان وقت بخیر و خسته نباشید من فیزیک دوازدهم تاحدودی بااقای ایدلخانی جلو رفتم اماالان واسه پایه موندم چیکار کنم نظر شما چی مهم برام اینه مفهمومی درس داده بشه درک خوبی دارم اما از درس ی مدت خیلی دور بودم پس مهمه برام تستی نباشه و مفهوم رو خوب برسونه کسی تجربه تدریس اقای ایدلخانی رو داره؟ یا فکر میکنید بهتراز ایشون هم هست ممنون میشم راهنمایی م کنید @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا نظام جدیدی؟ اقای یاری خوبن اره ممنونم از شما
  • ریاضی انسانی بهاری یا امینی راد

منتقل شده
    5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    375 بازدیدها
    AbanA
    @h_-_h من با استاد امینی راد پیش میرم و خیلی خیلی راضیم خداروشکر البته استاد بهاری رو نمیشناسم
  • صنیعی یا پویان نظر

منتقل شده
    18
    0 رای ها
    18 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    81Sobhan8
    @meghdad-baji سلام خیر برای یازدهم جزوه ندارند
  • ریاضی با کدام دبیر؟؟🤔

منتقل شده
    8
    3 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    269 بازدیدها
    Amirreza Vafaei MoghadamA
    @احسان-نوروزی-کیوی آقا ثابتی 👌🏻✨
  • کنکور ریاضی با منابع تجربی! :)

16
    1 رای ها
    16 دیدگاه‌ها
    295 بازدیدها
    melikaaaM
    @علی-رضا-0 سلام بیشتر فصلا کاملا یکین بعضیاش فرق داره مثلادهم ریاضی فصل ۵ داره که اگه درست یادم باشه ترمودینامیک بود فک کنم نمیدونم ولی دهم تجربی نداشتش ولی یازدهمش بیشترش یکیه به غیر از بعضیاش مثلا مدار وخازنش مفصلتره رشته ریاضی ولی تجربی اونقد نگفته خازنارو دوازدهم باز رشته ریاضی فصلایی داره که تجربی نداره🙄 اگه دنبال درصد بالای ۸۰ عی مثلا باید منبع جدید بگیری ولی اگه نمیتونی یا دنبال درصدای هول وهوشِ ۴۰یا حتی ۵۰_۶۰ نه بنظرمن نیازی نداره
  • عربی آقای علیمرادی

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    272 بازدیدها
    sarnisa6S
    @amir-ezadpanah من استفاده کردم راضی بودم قواعد رو سطحی نمیگن بنظرم خلاصه وار میگن ولی تست که با خودشون بزنید به تسلط نسبی میرسید..از کتاب جامع خیلی سبز هم غافل نشید خیلی عالیه میتونه خیلی بهتون کمک کنه اگه وقت برای درسنامش نداشتید تستاشو کار کنید ولی درسنامشم خیلی عالیه
  • IQوIQ+زیست جامع

4
    2 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    129 بازدیدها
    -Dr_Ugger--
    @black-wo_olf خیلی ممنون واقعا کمک کردی:folded_hands:
  • کتاب تست

39
    0 رای ها
    39 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    امیرمحمد یوسفوندا
    @shahab-mirzaee در کتاب تست گفته است: @امیرمحمد-یوسفوند مرسی شیمیو زیست و گرفتم فعلا هر دو خیلی سبز😶🙄 اون دو تا هم خیلی سبز بگیرم ی دفعه ؟؟ اگر مایل هستید میتونید بگیرید.ولی اگه میخاید پیشرفته بخونید از نردبام ریاضی و فیریک استفاده کنید
  • مرور دهم

1
    1 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    67 بازدیدها
    M
    سلام بچه ها.اگه مجموعه ویدیو داخل نت پیدا کردید که دروس دهم تجربی رو مرور میکنع(هر درسی رو مرور میکنع خوبه،چون همه رو نیاز دارم.ولی تخصصی ها رو الان بیشتر لازم دارم) لطفا لینکش رو pv برام ارسال کنید(گذاشتن لینک داخل انجمن ممنوع می باشد:|) و اینکه کامل باشع.یعنی اینکه مثلا نیاد نصف فصل دو رو مرور کنع،بعد بپره فصل4:| @دانش-آموزان-آلاء فدایی دارید،کلی تیر هوایی دارید:slightly_smiling_face: :crossed_fingers_light_skin_tone:
  • نمونه پی دی اف؟؟؟

8
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    195 بازدیدها
    امیرمحمد یوسفوندا
    @zahra-ansaryfard در نمونه پی دی اف؟؟؟ گفته است: @niloufar-revision من با گرافیک و صفحه چینی هر کدوم بیشتر حال کنم میخرمش اخه چه ربطی به گرافیک و صفحه چینی داره.تو که با گرافیک کتابات نمیری سر کنکور با مطالب داخلش میری.
  • منابع زیست دوازدهم

منتقل شده
    7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    331 بازدیدها
    بیک آقا نوینب
    @hanieh-haddadi سلام . میکرو بانک تستش واقعا خیلی خوبه . درسنامش یه جلد دیگس ولی تا اقا موقاری رو داریم فکر نکنم فکرمون پیش درسنامه بره ولی کتاب تستش که یک کتاب جداگانس واقعا خیلی خوبه
  • میکرو یا مبتکران:)

33
    2
    2 رای ها
    33 دیدگاه‌ها
    924 بازدیدها
    C
    @یسنا در میکرو یا مبتکران:) گفته است: @chichak-am کتاب شیمی فار تالیف استاد علمداری یه کتاب سخته . برای ادم متوسط در شیمی باید روزی 10تا تست فار بزنه چون سطحش در حد کنکور99شیمی تجربیه ولی خوبه عههه خیلی ممنونم یسنا جانم:water_wave: :blue_heart: تاحالا نشنیده بودم اسمش رو:expressionless_face: :grinning_face_with_sweat: :folded_hands_medium-light_skin_tone: مرسی عزیزم:rose: :growing_heart: :shamrock: :butterfly:
  • خرید کتاب تست

کتاب تست بخرم؟
    53
    0 رای ها
    53 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    امیرمحمد یوسفوندا
    سلام مبین کتاب کمک درسی هاتو خریدی؟
  • موضوع حذف شده است!

حل نشده
    7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    32 بازدیدها
  • کتاب های درسی

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    131 بازدیدها
    منتظر ظهورم
    کتاب های درسی تجربی نظام جدید میخوام.کسی داره؟ (هر 3پایه رو) تو شهر تهران @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
  • مشکل منابع کتاب دارین **بفرمایید**

منتقل شده
    4
    9 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    425 بازدیدها
    Amir Mohammad YosA
    فیزیک و ریاضی نردبام جامع خیلی سبز عالیه