Skip to content

راه ابریشم آلاء

معرفی و سوال های شما در مورد راه ابریشم آلاء

3.2k موضوع ها 35.2k دیدگاه‌ها
  • راه ابريشم شيمي فرسنگ سوم

منتقل شده
    5
    1
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    254 بازدیدها
    A
    چون استاد تو فرسنگ 2 درس 2 دهم را تا اخر موازنه کردن میگن
  • ریاضیات استاد ثابتی

منتقل شده راه ابریشم
    13
    1 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    559 بازدیدها
    Amin Ali AkbariA
    @mery-stetar هندسه رو کامل میگن اما یه سری سوالا که بیان قضیه رو اثبات کنن ققط توضیحش رو میدن خب درسته دیگه توی تست ما که نمیشینیم قضیه اثبات کنیم
  • زبان

منتقل شده عمومی
    3
    3 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    400 بازدیدها
    ابوالفضل ریسیا
    @zahra-rashidi-1 سلام تایتان که جمع بندی خیلی سریع بود بنظرم عالی بود راه ابریشم چی بشه دیگه💥
  • انتقاد از دیزاین جدید ابریشم

منتقل شده
    5
    5 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    367 بازدیدها
    Shahab EbadiS
    @amirmohammad-shakeri سلام دوست عزیز نگران نباشید خودمون متوجه این موضوع هستیم، پلیری که توی داشبورد وجود داره جدیده و دوستان فنی به زودی زمانکوب رو هم بهش اضافه میکنن
  • عید غدیر خم

منتقل شده
    6
    3 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    232 بازدیدها
    Maryam NateqiM
    [image: 1627479529051-images-5.jpeg] جانا پر پروانه ما را بپذیر…عشق دل دیوانه مارابپذیر…یکروزدگرمانده به پیمان غدیر…تبریک صمیمانه مارابپذیر
  • برای تست آقای امینی راد

منتقل شده
    4
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    214 بازدیدها
    اهوراا
    @سجاد-ذوالفقاری در برای تست آقای امینی راد گفته است: @mhr-shab درسته سوال منم هست @مدیر-محصول-ابریشم @M-an
  • پیله ۳ فیزیک

منتقل شده
    9
    1 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    192 بازدیدها
    اهوراا
    @سروین-روزبیانی خواهش میکنم موفق باشید :cherry_blossom: :cherry_blossom:
  • مشکلات راه ابریشم

منتقل شده
    2
    1 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    174 بازدیدها
    P
    @parsa-amini @Arshia-Yazdian
  • تست های درسنامه

منتقل شده
    21
    2 رای ها
    21 دیدگاه‌ها
    476 بازدیدها
    A
    @marziye-ahmadpour اره کاریش نمیشه کرد اگر تایم داشتم حتما تمام حل هارو میدیدم ولی 5000 تا تست ریاضی رو اینجوری نمیشه تا کنکور تموم کرد
  • چند نکته مبهم برای من در برنامه راه ابریشم

منتقل شده
    9
    2 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    509 بازدیدها
    ابوالفضل ریسیا
    @amir-a-0 سلام مثلا در برنامه گفته به مدت 75 دقیقه پیله 1 ریاضی یا مثلا فرسنگ 2فیلم 13 .حالا تو این 75 دقیقه صرفا برای تماشای فیلم هسش یا خیر باید تمرین هم داشت؟؟؟ چون ندیدم جایی نوشته باشه برای خوندن چیز هایی که درس داده شده در اون فیلم واینکه باید کجا اینا رو بخونیم(منظورم چیزایی که تو فیلم گفتن)؟؟ مگه فیلم سینماییه🤔 در تستهای آموزشی قبل از حل استاد فیلم رو نگه دارید و حل کنید و حل استاد رو چک کنید(پیله کلا به همین صورته) و اینکه مثلا میگه فرسنگ 4 حل تست فیلم جلسه 14 این باید خودمون کنیم یا باید فیلمش رو دید؟؟؟؟؟؟ پیشنهاد میدم تستهای اون جلسه رو کامل بزنید و فقط غلط ها و نزده ها رو چک کنید و سوال اخرم هم اینه که مثلا تو برنامه گفته فیزیک جمع بندی فصل 1 منظورش چیه؟؟؟ خودمون باید جمع بندی کنیم؟؟؟ یا با چاپار ها؟؟ این رو باید دید آلا چه برنامه ای داره فعلا صبر کنید
  • خرید کتاب

منتقل شده راه ابریشم
    16
    3 رای ها
    16 دیدگاه‌ها
    453 بازدیدها
    A
    @amir-bernousi بیا. شما به ازای هر ازمونی که برگزار میکنه قلمجی و گزینه 2 ، یه پیش ازمون داری یه پس ازمون که همون تحلیل ازمونه یعنی اگر هر کدوم از قلمچی و گزینه سالی x ازمون برگزار کنن ، شما اندازه 4x تحلیل ازمون داری ( این برای همه دروس تخصصی ریاضیا هست)
  • انتقاد از درس زیست راه ابریشم

منتقل شده راه ابریشم زیست راه ابریشم آلا تجربیها نظام جدید مدیریت
    11
    2 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    829 بازدیدها
    Ali AliiA
    ببخشید تروخدا میه بگید الا درس زیست اخرین اتفاقاتی که براش افتاد ه چیه الا این صفحه جدید چون هنوز کامل نشده من نمیدونم چی اضافه شده @Arshia-Yazdian @مدیر-محصول-ابریشم
  • تطابق برنامه با ازمون ازمایشی

منتقل شده
    10
    1 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    469 بازدیدها
    samaneh aghazadehS
    @محمد-شمس واقعیتش(استاد ثابتی طور) باید بگم که شما باید بیخیال درسای اختصاصی یازدهم تو ازمونات بشی اختصاصی های دهم رو بزن عمومیاتو با برنامه پیش برو یه درسم از اختصاصی ها که همیشه نقطه قوتته بردار فقط تست بزن اینکارو من خودم کردم اوکیه فقط لازم به ذکره که نباید تو تابستون تراز و اینات برات مهم باشه هر درسی که خوندی رو درصد هاتو بسنج موفق باشی ^^
  • تست های تسلط در برنامه راه ابریشم ؟

منتقل شده
    1
    1 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    86 بازدیدها
    Ali Mokhtari 0A
    سلام کسی میدونه که تست های تسلط را باید چکار کنیم چون تست های تسلط در برنامه تابستانی موجود نیستند.
  • ریاضی صفر و فیزیک صفر دانشگاه

منتقل شده
    3
    7 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    263 بازدیدها
    nazanin karimaN
    @reza-moslemi-naeini البته وقتی سایتای خوبی هستن برای اینکار،صدرصد جزو اولویتهای آلا قرار نمیگیره...
  • سوال از راه ابریشم

منتقل شده ریاضی
    10
    1 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    337 بازدیدها
    ابوالفضل ریسیا
    @فاطمه-فتح-الهی @علی-رضامسکریان تایپک های زیر رو بخونید تا با آلاخونه آشنا بشید تگ کردن هم فراموش نشه😊(اینجا توضیح دادن👇) https://forum.alaatv.com/post/2098514 و همچنین👇 https://forum.alaatv.com/topic/29278/خوندن-این-تاپیک-برای-هر-انجمنی-ای-واجبه?_=1626850255762
  • تو پک فیزیک رو ندارم چیکار کنم ؟

منتقل شده
    9
    2 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    525 بازدیدها
    Hhh HhH
    @m-lotfi خواهش میکنم 🙏🏻
  • مشاوره برنامه مطالعاتی

منتقل شده تجربی
    4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    265 بازدیدها
    SJYS
    @zahra-rashidi-1 سلام اگه در پایان هر تایم مطالعاتی ،مطالبی که همون تایم خوندین رو مرور کنید ، و روز بعدش رو هم اون مطالب رو مرور کنید و بعد از یکهفته هم دوباره مرورش کنید، خیلی تو ذهنتون تثبیت میشه از طرفی اینطور مرور کردن وقت خیلی کمی هم میبره. به عمومی ها هم میتونید برسید
  • تست ها

منتقل شده
    2
    1 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    71 بازدیدها
    Mohammad Lotfi 0M
    توی همون لیست pdfها هست نوشته پاسخ تست
  • امروز فیلم ها پلی نمیشه چرااااا؟! شمام این مشکلو دارین؟!

منتقل شده راه ابریشم
    7
    1 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    347 بازدیدها
    Marziye AhmadpourM
    @ab-cd سایت الا رو سرچ کن برو تو سایت اصلی اطلاعاتتو وارد کن تا پک هایی ک خریدی رو برات بیاره و از اونجا دانلود کن یا همونجا تو سایت ببین از طریق لینکی هم ک به عنوان داشبورد جدید گذاشتن میتونی بری و اون بالاش اسم درس و فرسنگ ها رو ..نوشته میتونی انتخاب کنی تا برات بیاره یجورایی مثل فیلتر کردن توی اپلیکیشنه