Skip to content

راه ابریشم آلاء

معرفی و سوال های شما در مورد راه ابریشم آلاء

3.2k موضوع ها 35.2k دیدگاه‌ها
  • آزمون 23 مهر ریاضی تجربی کانون با کدوم فرسنگ تطابق داره؟

منتقل شده حل نشده
    12
    1 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    336 بازدیدها
    mahsaaa rezaeeeM
    @sepehr-nemati ریاضی یکم پخش و پلاست دقیق مشخص نیس کجا دهم کجا یازدهمه انگار موضوعی چیده شده برای 23 مهر خودشون برنامه میدن اینطوری نمیشه مشخص کرد:confused_face: :confused_face: :confused_face:
  • قسمت‌های مشترک پیله ریاضی

منتقل شده
    15
    0 رای ها
    15 دیدگاه‌ها
    357 بازدیدها
    Yegane DehqanY
    @moohamad-bahrami بله گفتم که 👌 ببینید اون ۱۲ قسمتیه حتی جزوه هم نداره یعنی استاد هر چی میگه باید پاز بزنی و خودت بنویسی . ولی ۲۴ قسمته که کامله ( و مطالب ۱۲قسمتی هم توش هست و تکرار شده) جزوه داره و شما فقط باید حل تست ها و تمرینات رو بنویسید . خیالتون راحت اون ۲۴ قسمتی رو ببینی انگار اون ۱۲ قسمتی هم دیدی .
  • راه ابریشم با آزمون‌ها انطباق داره؟

منتقل شده
    50
    0 رای ها
    50 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    mahsaaa rezaeeeM
    @hhh-hh اهااا بسیار عالی:rose: :ok_hand_light_skin_tone: :ok_hand_light_skin_tone:
  • پیله فارسی

منتقل شده
    2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    119 بازدیدها
    A
    @دانش-آموزان-آلاء @مدیر-محصول-ابریشم
  • تموم کردن راه ابریشم تا قبل عید

منتقل شده
    17
    5 رای ها
    17 دیدگاه‌ها
    993 بازدیدها
    نسیم بابایین
    @yegane-dehqan بله متوجه شدم..درست میگید👍🌸
  • بهترین درصدی که با راه ابریشم زدین

منتقل شده
    2
    3 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    275 بازدیدها
    A
    @دانش-آموزان-آلاء @ریاضیا @تجربیا @انسانیا @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
  • فیزیک راه ابریشم

منتقل شده
    14
    2 رای ها
    14 دیدگاه‌ها
    726 بازدیدها
    mahsaaa rezaeeeM
    @عرفان-نورانی سلام ..من هم فیزیک اقای کارزانیان رو از قبل تهیه کرده بودم ولی عوض نمیکردن و منم استاد طلوعی رو تهیه کردم... تدریسشون واقعااااااا عالییییهههههه!!!!!!!!!!!!! میتونید(اگه از نظر مالی مشکلی ندارید) استاد طلوعی رو تهیه کنید و از درسنامه و تستش استفاده کنید و اگه وقت اضافه اومد تستای استاد کارزانیان رو هم بزنید... موفق باشید:rose:
  • هفته اول جمع بندی

منتقل شده
    8
    1 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    212 بازدیدها
    Mahtab Zolghadr 0M
    @ftm-montazeri من برای عربی و فارسی تفتان گرفتم عربی خیلی خفن بود ولی فارسی رو میشد با کتاب کمک اموزشی خوند البته به خودتون بستگی داره من تو عربی بیشتر مشکل داشتم
  • حذفیات زیست دهم فصل 5

منتقل شده
    3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    229 بازدیدها
    Ali AliiA
    خب چرا اینارو حذف یا از اول ضبط نمیکنین!!!! 😭😭😭😭😭💔 @مدیر-محصول-ابریشم بابا من نمیگم همرو از اول ضبط کنید ولی حداقل چیزی که من توی این تابستان دیدم. باید یک سری چیز ها حذف بشه که نشده و بعضی چیزا مثل گیاهی رو باید از اول با جزوه جدید درست کنید
  • تغییر در بودجه بندی زیست گزینه ۲

منتقل شده
    3
    5 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    194 بازدیدها
    amirali salahshourA
    کاملا درسته لطفا شفاف سازی کنید @M-an @Arshia-Yazdian @مدیر-محصول-ابریشم
  • ادامه تابستون و جبران

منتقل شده
    24
    0 رای ها
    24 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    mahsaaa rezaeeeM
    @zahra-maleki کاملا موافقم منم پیش رفتم کامل با ابریشم برنامه تابستونش ولی مدرسمون یکم خاصهههه :smirking_face: :smirking_face: :smirking_face: گیر داد که باید قلمچی ازمونی که میدید ترازتون بالای 6500 بااشه تا قبولتون کنیم منم مجبور شدم حدود سه هفته از برنامه های تابستون عقب بیوفتم و بشینم طبق بودجه بندی قلمچی با الا بخونم ....حالا بعد ازمون فردا قلمچی میشینم تا اخر تابستون عقب موندگیمو جبران میکنم....
  • جزوه های راه ابریشم

منتقل شده
    6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    408 بازدیدها
    نسیم بابایین
    تا اول مهر دستمون میرسه دیگه ن؟
  • زبان

منتقل شده
    7
    1 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    324 بازدیدها
    Yegane DehqanY
    @faezeh-omidnasab من زبانم خیلی خوبه و پک عمومی رو یه جا خریدم که دیگه زبان هم توش بود . چند هفته پیش اخر شب ها که دیگه خسته میشدم زبان رو به صورت تفریح فیلم های استاد چیذری رو میدیدم که به نظرم عالیه برای کسایی که صفر هستن . خوده استاد چیذری هم میگن تمام گرامر و متن و ... با من ولی خودتون باید لغات رو تکرار کنید . هر چی که استاد میگن رو انجام بدید عالی میشه حداقل روزی ۱ ساعت برای زبان عالیه به نظرم . استاد چیذری بیان طنز دارن و میتونید خیلی راحت با شعر و خنده و ... زبان یاد بگیرین . 😅 منکه میپسندم تدریس استاد رو 👌 البته دانش اموزاشون هم احتمالا نظر من رو داشته باشن .
  • ارتباط و انگیزه بیشتر با آقا موقاری

منتقل شده راه ابریشم
    11
    16 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    632 بازدیدها
    fatemeh8181F
    @kiarash-oraji اوهم بشه لطفا @sohrab
  • تجربه راه ابریشمی ها

منتقل شده
    6
    5 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    372 بازدیدها
    Marziyeh AminiM
    @mahdieh-anvary خواهش میکنم🥰🌼
  • راه ابریشم ریاضی

منتقل شده راه ابریشم ثابتی ریاضی تجربی صفرتاصد‌ریاضی
    11
    1 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    594 بازدیدها
    M
    @dr-aryan سلام داداش برای هندسه و امار و دنباله و لگاریتم فقط دیدن توروق های ریاضی تجربی راه ابریشم کافیه اخه تو صفر ت صدای اقای ثابتی این فصل هارو تدریس نکردن
  • خط تعادلی فصل چهار فیزیک دهم استاد طلوعی

منتقل شده
    7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    336 بازدیدها
    Sina SinaS
    سلام دوستان خط تعادلی وقتی که گرما با محیط مبادله بشه جواب میده؟
  • کنکور ۱۴۰۱

منتقل شده
    3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    225 بازدیدها
    monirsM
    سلام @mohamad-saleh-hasanzadeh تفتان برای جمع‌بندی دروس عمومی پایه‌ هست. با توجه به اینکه کتب عمومی پایه برای کنکور ۱۴۰۱ تغییر نداشته میتونید از تفتان ۹۹_۰۰ استفاده کنید.
  • گیاهی

منتقل شده
    5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    163 بازدیدها
    مصطفي عباسیانم
    @mr-cute 😑
  • تفاوت دوره های زیست آقای موقاری

منتقل شده
    8
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    405 بازدیدها
    I
    تعداد تست کل راه ابریشم زیست به حساب کنکور چه و پیش و پس و تست های تسلط:۳۷۰۰ تا تست های آموزشی هم که ۸۰۰ تا هستن به این تعداد اضافه خواهد شد خلاصه خواستم کامل بگم هم به درد شما بخوره هم به درد بقیه ی بچه ها چون سوال خیلی از بچه ها هست