Skip to content

راه ابریشم آلاء

معرفی و سوال های شما در مورد راه ابریشم آلاء

3.2k موضوع ها 35.2k دیدگاه‌ها
  • تخفیف همایش ها برای راه ابریشم

منتقل شده
    4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    154 بازدیدها
    R
    @امیر-رضا-فتح-اللهی تو سال کنکور همه جا روال کار اینطوریه که توی ایام عید جمعبندی دهم و یازدهم رو انجام میدن همایش تفتان آلا هم برای ایام عیدِ سالِ کنکوره خودِ آلا هر سال این همایش رو در ایام عید برگزار میکنه پس قاعدتاً تا اون موقع بر اساس نتایج آزمون ها تخفیف ها رو میدن و الان نمیان به کسی تخفیف بدن ! باز هم مطمئن نیستم ، آقای یزدیان باید بگن
  • ریاضی

منتقل شده
    3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    184 بازدیدها
    A
    @alx-alx در ریاضی گفته است: کسی میدونه تستای فرسنگ 1 ریاضیات جامع قسمت7 سوال 9 چرا صورت سوال بجای 7 عدد5 گذاشت اقا ثابتی عکس رو اپلود کنین
  • انتقاد از درس زیست شناسی راه ابرشم

منتقل شده
    5
    3 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    373 بازدیدها
    Abolfazl Zarei 1A
    @fatemeh-maleki ممنون
  • فرسنگ 2 برنامه راه ابریشم ریاضی

منتقل شده
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    104 بازدیدها
    زرا زمانیز
    سلام ، بچه های تجربی کسی میدونه که فردا 3 شهریور داخل برنامه برا درس ریاضی نوشته که فرسنگ 2 جلسه 1 - بعد توی قسمت ریاضی 2 تا فرسنگ 2 هست باید کدومو ببینیم؟ همونی که نوشته فرسنگ 2 که مال پارسال بوده یا اونی که نوشته درسنامه فرسنگ 2 که امسال ظبط شده؟ @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی @
  • این یا اون 🤔

منتقل شده
    6
    1
    2 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    178 بازدیدها
    Yegane DehqanY
    @hanane-kaaj نه والا چون من عقب موندم از برنامه و خودم یه برنامه ای چیدم . وسطای برنامه فیزیک استاد طلوعی رو خریدم و بعد گفتم که از اول میخوام با استاد طلوعی پیش برم . ( انگار من تابستون اصلا فیزیک نخوندم 🥲😐😑) به خاطر همون گفتم حالا تا هر جایی که رسیدم درس ها رو بخونم بعد از مهر خدا بخواد با برنامه پیش برم .
  • جزوه زیست ابریشم

منتقل شده
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    75 بازدیدها
    Nazanin RahdarN
    سلام و خسته نباشید. توی تدریس ابریشم زیست آقای موقاری یه سری شکل توی کتاب نشون میدن که توی کتاب ما نیست اما شکل های خوبیه و باعث درک بهتر مطلب میشه. خواستم درخواست کنم که لطفا این شکل ها رو توی جزوات چاپی قرار بدین. ممنون @sohrab @arshia-yazdian @M-an
  • موزانە از طریق عدد اکسایش

منتقل شده
    6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    161 بازدیدها
    Yegane DehqanY
    @sina-sina خواهش میکنم🌷
  • برنامه مهر راه ابریشم

منتقل شده راه ابریشم 1401
    2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    195 بازدیدها
    م
    سلام احتمالا برنامه برای کسایی هس که هر دو پک رو خریدن کساییم که یک پک یا یک درس رو دارن میتونن شخصی سازی کنن برنامه رو
  • برنامه شهریور راه ابریشم

منتقل شده
    3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    183 بازدیدها
    Mahtab Zolghadr 0M
    @seyedali-0سلام اون قسمتی تو برنامه که نوشته شده اردوی جمع بندی هنوز برنامش نیومده برای اون دو هفته هم برنامه جمع بندی داریم
  • تست های اموزشی ریاضی راه ابریشم تجربی

منتقل شده راه ابریشم @ریاضی @کنکور۱۴۰۱
    4
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    194 بازدیدها
    Yegane DehqanY
    @mahan-alizadeh خداروشکر مشکل رفع شد 😁👌
  • فیزیک کنکور

منتقل شده
    8
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    387 بازدیدها
    A
    @reza-panahi در فیزیک کنکور گفته است: از کمک همگی متشکرم🙏 فقط من یک سوال دارم با توجه به اینکه استاد طلوعی در درسنامه ، بسیاری از نکات رو حین تدریس میگن و باید کلی نکته نویسی کرد ، دوستانی که از رو پی دی اف میخونن ، چطور این مورد رو مدیریت میکنن ؟؟ من خودم هم به شخصه سعی میکنم فعالیتم زیاد باشه و زیاد دست به قلم میشم حالا نمیدونم جزوه رو پرینت بگیرم ، یا اینکه رو پی دی اف بخونم تا آلا برامون بفرسته ! میشه نظرتون رو بگید ؟؟ @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم ⚘⚘🙏 تو یه فایل ورد سیو میکنم و نگه داشتم هر وقت تکلیف جزوه ها مشخص شد یه کاریش کنم
  • برنامه‌ی مطالعاتی راه ابریشم به چه کسانی تعلق دارد؟

منتقل شده حل شده
    8
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    158 بازدیدها
    Yegane DehqanY
    @maryam-nateqi خواهش میکنم 💚
  • راه ابریشم ریاضی تجربی

منتقل شده
    7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    264 بازدیدها
    M
    مال ریاضی یه سال جدید تر هست و مفاهیم بیشتری داره به خاطر همین استاد صلاح دیدن تجربی ها هم اونو ببینن و اگه وقت ندارین. هر دو را لازم نیست ببینید و مال راضی را ببینید!!
  • موضوع فشارخون فصل 4 زیست دهم

منتقل شده
    2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    100 بازدیدها
    I
    @محمد-مودب از مباحث حذف شده هست نیاز نیست تست هاش رو کار کنید
  • تداخل زیست راه ابریشم با بودجه بندی ازمون ها

منتقل شده
    12
    0 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    295 بازدیدها
    سید حسین قربانی 1س
    @amirali-salahshour سلام درسته ، آزمون اول گزینه ۲ فصل ۱ تا ۳ دهمه ، در صورتیکه ۱ و ۲ دهم هست فقط ، یا مثلا آزمون دوم فصل ۴ و ۵ دهمه ، الان فرسنگ ۲ اصلا دهم نداره ....
  • برنامه راه ابریشم از مهر(برای کسانی که هم پک عمومی و هم پک اختصاصی رو تهیه کردند)

منتقل شده
    6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    270 بازدیدها
    Yegane DehqanY
    @sana-shokuhiasl بله . فکر کنم یه برنامه ای میدن که حتی بچه هایی که راه ابریشمی نیستن هم بتونن استفاده کنن .
  • ریاضی آقای ثابتی

منتقل شده
    15
    0 رای ها
    15 دیدگاه‌ها
    452 بازدیدها
    A
    @fatemeh_baghaee در ریاضی آقای ثابتی گفته است: @amirmohammad-shakeri سلام منظورت اینه که نکات هندسه برای راه ابریشم ریاضیا ناقصه؟ یا اینک خوبه؟ تا الان که خوبه. بعضی چیزا رو استاد یا نگفته یا یادش رفته بگه که تاثیری تو اصل کار نداشته تا اینجا کار
  • تازه نبودن زیست فرسنگ 6 فصل 5 دهم

منتقل شده
    13
    0 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    429 بازدیدها
    D
    @علی-قربان-زاده در تازه نبودن زیست فرسنگ 6 فصل 5 دهم گفته است: @dr-aryan سلام چند بار این رو گذاشتم تا ببینند و اصلاح کنند واسه همین بود.... راستی ببخشید من بلد نیستم تگ کنم اگه لطف کنید یه توضیحی بدید ممنونم @ بزار بعد مثلا بنویس دانش ی لیست میاد ک یکیش نوشته دانش اموزان الا اونو کلیک کن روش یا مثلا @ تجربیا باید @ و تجربیا بدون فاصله باشه تا ابی بشه و منشن انجام بشه ی بار ک تاپیک بزنید و منشن کنید میبنن اگ خیلی مهم بود و بعد ی مدتی کسی ندید باز منشن کنید
  • روش استفاده از راه ابریشم

منتقل شده حل نشده راه ابریشم @موقاری کنکور تجربی @کنکوری ها @مدیر
    1
    3 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    349 بازدیدها
    maryam mirrM
    سلام من تازه راه ابریشم رو گرفتم با اینکه همه ی پیله ها و مشاوره رو دیدم هنوز چند تا سوال دارم ممنون میشم کسی جواب بده: **1_ فرسنگ سه هفته ای رو چطور با آزمون قلمچی پیش ببریم؟(یعنی باید فرسنگ رو خودمون تو دو هفته تموم کنیم؟) 2_زیست چطور بخونم ؟با توجه به اینکه از روی کتاب درس نمیدن(مثل صفر تا صد)نیازه که قبل از دیدن فیلمها کتب درسی رو بخونم یا صفر تا صد رو ببینم؟ 3_زمان استفاده از تست ها و کنکورچه ها کجای برنامه هست؟؟ @راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی @راه-ابریشمی-ها-زیست
  • عقب افتادن برنامه شیمی (انحلال ها)در ایام تاسوعا و عاشورا

منتقل شده
    3
    2 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    192 بازدیدها
    MobiplierM
    @mobiplier در عقب افتادن برنامه شیمی (انحلال ها)در ایام تاسوعا و عاشورا گفته است: سلام برنامه شیمی تو 27 مرداد و 28 مرداد به خاطر تاسوعا و عاشورا نبود تو داشبورد؟ جریانش چیه؟ @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم