Skip to content

راه ابریشم آلاء

معرفی و سوال های شما در مورد راه ابریشم آلاء

3.2k موضوع ها 35.2k دیدگاه‌ها
  • آلا برای هفته اخر تابستون تخفیف ویژه ای برای راه ابریشم داره ؟

منتقل شده
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    144 بازدیدها
    امیر رضا فتح اللهیا
    سلام اگه میشه مسئولین الا بگن امکان داره یک هفته مونده به سال تحصیلی جدید ، برای پکیج های راه ابریشم تخفیف ویژه ای یا کد تخفیف بزاره یا نه ؟ @مدیر-محصول-ابریشم
  • نقشه راه ابریشم آلا چیست؟

منتقل شده
    3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    227 بازدیدها
    R
    به نظر من خیلی شاید نقشه به کار نیاد و همون قسمت فیلم ها داخل داشبورد کار رو راه میندازه البته که همگی قدردان زحمات شبانه روزی کادر آلا هستیم🌹🌹
  • برنامه مطالعاتی راه ابریشم از ۲۶ شهریور یا ۳ مهر؟

منتقل شده حل شده
    5
    4 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    499 بازدیدها
    M
    @عرفان-نورانی خب پس این عالیه😍😍
  • دو تا درخواست از راه ابریشم

منتقل شده حل شده
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    107 بازدیدها
    F
    سلام و خداقوت اولا اینکه اگه ممکنه جزوه های فیزیکو قطع A5 در A4 پرینت کنین یا اینکه یه رو چونکه حاشیه نویسی زیاد لازم داره جدا نوشتنشم جالب نیست واسه مرور سخت میشه کار بعدم اینکه اگه ممکنه واسه آزمون قلم چی هر آزمون بگین کد.م فیلمارو باید دید چون من چک کردم مطابق گزینه دو بود با کانون خیلی سخته بگردی دونه دونه مباحثو چک کنی . خیلی عالی میشه اگه دبیرا یا مشاورا خودشون مشخص کنن ممنونم از زحماتتون @M-an @sohrab @ArshiaYazdian @arshia-yazdian
  • همچین جلسه ای وجود نداره ؟!!

منتقل شده
    4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    147 بازدیدها
    Mahtab Zolghadr 0M
    @امیر-رضا-فتح-اللهی اگه برید تو بسته اون درس رو نگاه کنید فایل فرسنگ های ضبط شده برای ۱۴۰۱ جداست از فایل فرسنگ های قدیمی شاید فرسنگ های ضبط شده قدیمی رو نگاه میکنید البته این اشتباه من بود شما هم یکبار دیگه چک کنید اگه از اون نبود لابد اشتباه تایپیه میتونید تاپیک بزنید
  • کنکور مجدد و استفاده از راه ابریشم دوباره

منتقل شده
    3
    1
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    354 بازدیدها
    I
    @masood-khadmloo سلام کتاب ها تو زیست و شیمی تغییرات داشتن .۹۹ درصد حذفی . اما تو راه ابریشم من زیست و شیمی و ریاضیات ریاضی(چون وقتم زیاده و چند سال وقت دارم ) رو دارم .اما شنیدم تو ریاضی تجربی استاد ثابتی دارن درسنامه ضبط می کنن و دیگه نیاز به دوره ی صفر تا صدشون نیست . پس کلیپ های درسنامه رو باید دانلود کنید یا اگه رایگان ببینید حجم مصرفی نصف می شه فکر کنم . علاوه بر اون کنکور چه های جدید یا تست های جدیدی بر اساس سبک ۱۴۰۰ احتمالا ضبط کنن اما زیست که دارمش:تغییرات حذفی هست .بعضی از حذفیات از کلیپ ها حذف نشدن برای درک بیش تر ولی تو داشبردتون حذفیات دروس مختلف رو می تونید ببینید که کجا ها هست تا از جزواتتون حذفش کنید و تو کلیپ ها باید فصل اول زیست دهم رو کلا از اول نگاه کنید چون تغییرات داشته و از اول ضبط شده و یک سری تست آموزشی برای هر فرسنگ دارن ضبط می شن که اون ها رو هم باید نگاه کنید اون تست هایی که اشکال دارید رو برای شیمی هم فقط کلیپ ۱۹ فرسنگ اول رو از اول ببینید وسط هاش رو به خصوص تو عمومی ها که راه ابریشم سال قبل نبود ولی از لحاظ تغییرات کتاب های درسی احتمالا فقط لغات ادبیات تغییر کرده و یک سری تغییر ترتیب درسی امیدوارم کمک کرده باشم اگه سوالی هست در خدمتم موفق باشید
  • برنامه‌ی گدار به چه صورته؟

منتقل شده
    5
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    259 بازدیدها
    Mohammad Hassan Rajjab PourM
    @reza-yengeji به صورت مستقیمه خخخ
  • سیناپس چیه

منتقل شده
    8
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    300 بازدیدها
    Mohammad Hassan Rajjab PourM
    @saba-haghshenas ‌ 🤣معلم ما هم دست به منفی دادنش خیلی برا بود🤣 @Sina-Sina دیدی نهمه😏 مث اینکه درستو خوب نمیخونی😂
  • راه ابریشم

منتقل شده
    3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    170 بازدیدها
    Yegane DehqanY
    @دانش-آموزان-آلاء
  • راه ابریشم

منتقل شده
    6
    1 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    174 بازدیدها
    Yegane DehqanY
    @bahram-0 خواهش میکنم🌷
  • چگونگی تعیین دبیر فیزیک راه ابریشم

منتقل شده
    8
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    272 بازدیدها
    Hhh HhH
    سلام بعد از خرید رو شماره ای که پک رو خریداری کردید ی پیامک میاد که کدوم دبیر رو انتخاب میکنید و شما کد دبیر انتخابیتون رو همونجا ارسال میکنید و همون لحظه دبیر انتخابیتون فعال میشه
  • آقا اجازه 🤚😂

منتقل شده
    8
    2 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    582 بازدیدها
    Ali MaltiA
    @m-an چشم 😍🤲
  • بخش "اخبار و اطلاعیه" داشبورد راه ابریشم

منتقل شده راه ابریشم
    36
    13 رای ها
    36 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    Yegane DehqanY
    @arshia-yazdian سلام @Arshia-Yazdian تو رو خدا جواب بدید و بگید که برنامه ابریشم با مدرسه مثل برنامه تابستون ساعت های مشخص داره ؟؟؟؟ یا اینکه مثلا میگید فلان مباحث رو بخونید برای امروز و ...؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ @Arshia-Yazdian لطفا لطفا لطفا از برنامه و جزوه چیزی بگید🥺🥲 یه اشاره ریز هم کنید کافیه🌹🌹🌹🌹
  • تفاوت راه ابریشم با فیلمهای صفر تا صد چیه؟

منتقل شده حل شده
    9
    2 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    239 بازدیدها
    S
    @mahtab-zolghadr-0 ممنونم
  • مشاوره راه ابریشم

منتقل شده
    9
    7 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    405 بازدیدها
    ali vahedyA
    @ab-mo درسته ولی برای تلاش صحیح اگه یه راهنما باشه خیلی راحت تر می تونیم کارمون رو انجام بدیم
  • تست فیزیک راه ابریشم

منتقل شده
    8
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    279 بازدیدها
    Mhmdhsyn ParsaM
    @amirmohammad-shakeri تو اینستا گفتن ک مشغول ضبط شدن
  • det چیست؟ آقای ثابتی

منتقل شده
    14
    2 رای ها
    14 دیدگاه‌ها
    413 بازدیدها
    A
    @mohammad-hassan-rajjab-pour در det چیست؟ آقای ثابتی گفته است: سلام وقت همگی بخیر ‌ det یی که آقای ثابتی میگن چیه؟ آموزش اش رو کجا گفتن؟ سلام برای منو و تویی که ریاضی هستیم خودش اصن یه فصل هندسه سه (فصل1) بهش اختصاص داده شده. تو حل معادله و یه جاهایی هم تابع و هندسه تحلیلی توی مسائل مساحت کاربرد داشته تا الان توی پیله حل معادلات نامعادلات توضیح داده استاد ثابتی
  • انتقاد از تدریس اقای ثابتی در راه ابریشم

منتقل شده
    36
    9 رای ها
    36 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    ali vahedyA
    @mery-stetar در انتقاد از تدریس اقای ثابتی در راه ابریشم گفته است: اگه دارید در مورد پیله هها حرف میزنید به این نکته توجه کنید که استاد دارن خیلی ابتدائی تدریس میکنن(به قول خودشون یک قرون دو هزار) و تدریس پیشرفته در فرسنگ ها خواهد بود
  • راه ابریشم

منتقل شده @کنکور۱۴۰۱ کنکور تجربی نظام جدید @نظامقدیم
    5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    375 بازدیدها
    زینب سوزنچیز
    @m-mashhadi چرا اتفاقا راه ابريشم جاي كتاب تست رو نميگيره (چون هرچي تست بزنيم كمه) اما براي ماها كه توي آموزش مجازي نتونستيم به كيفيت حضوري يادبگيريم خيلي خوبه چون مباحث سه پايه رو داره اولش درسنامه اس كه همون درس رو توضيح ميده و نكته هاي تستي و تكنيكاي خفن ياد ميده در مرحله دوم تعداد قابل توجهي تسته كه بعد از پايان هر مبحث زده ميشه و تمامش رو اساتيد حل كردن و آدم ميتونه هركدوم كه مشكل داشت رو تماشا كنه پيش آزمون و پس آزمون براي گزينه دو و قلمچي داره (اهميت تحليل آزمون رو ميدونيد ديگه...) به طور كلي اگه تدريس دبير در مدرسه براتون كافي نيست، بهترين گزينه همين راه ابريشمه
  • پرینت جزوه راه‌ ابریشم

منتقل شده راه ابریشم آلا
    115
    2 رای ها
    115 دیدگاه‌ها
    6k بازدیدها
    Yegane DehqanY
    @mahsaaa-rezaeee چه میدونم ولم کنید😂😂😂