Skip to content

مشاوره تحصیلی

مشاوره تحصیلی به صورت تخصصی - امتحان نهایی، کنکور و انتخاب رشته

11.8k موضوع ها 184.9k دیدگاه‌ها

زیر دسته‌بندی‌

• مشاوره های رسمی و تخصصی آلاء در اینجا

206 3k
    206 موضوع ها
    3k دیدگاه‌ها
    8
    سلام سال ۹۴ کنکور تجربی دادم قبول شدم و الان کارمند رسمی هستم دوستدارم دوباره کنکور تجربی شرکت کنم آیا نیازی به ترمیم معدل هست ؟
  • سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

7k 81k
    7k موضوع ها
    81k دیدگاه‌ها
    دوپامیند
    @00muzan00 مرسییی شماهم همینطور💚
  • سوالات در مورد انتخاب منابع، کتاب و... را اینجا بپرسید

2k 19k
    2k موضوع ها
    19k دیدگاه‌ها
    M.anM
    سلام تو صفحه ی هر محصول مهلت استفاده داره معمولا یک سال تحصیلی از طریق سایت دسترسی دارین
  • امتحانات نهایی

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    35 بازدیدها
    mohammad salariM
    واسه امتحانات نهایی میشه من کتاب را نخونم و فقط فیلم های سایت را نگاه کنم
  • همایش های کدوم دروس بین نظام جدید و نظام قدیم یکسانه؟؟

6
    2 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    166 بازدیدها
    M
    @mriaw بله خیلی خوب بود... من فقط دستور و ارایه رو دیدم.. وقتی یه بیت توی تست رو بررسی می‌کردند دکتر سبطی همه ارایه ها رو میگفتی حتی معنی و قرابت رو هم میگن... برای من که خوب بوده خداروشکر:
  • کنکور ۹۹

15
    1 رای ها
    15 دیدگاه‌ها
    409 بازدیدها
    M
    @Dino باسه سال بعد تاثیر مثبت نیس دیگه قطعی ولی از مشاوره بپرس کمکت میکنه ولی به احتمال زیاد اگه معادلت بد موفق نشی چون 1 سوم میشه سال بعد تاثیر معادل امیدوارم در هر صورت موفق باشید
  • 👈روش های سریع خودتون برای حفظ کردن را به اشتراک بگذارید👉

75
    7 رای ها
    75 دیدگاه‌ها
    3k بازدیدها
    K99_DrK
    @MR_EBRAHIM شاید..نمیدونم
  • رسم ساختار شیمی

29
    1 رای ها
    29 دیدگاه‌ها
    803 بازدیدها
    MahbubeM
    @pariaaa خواهش میکنم.:yellow_heart:
  • قبولی پرستاری

88
    2 رای ها
    88 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    B
    @marylb سلام اگه میشه بگید که میشه 2 ماه پرستاری اورد به بقیه.. چون کامنتا رو که خوندم زیاد خوشبین نبودن به این قضیه و بهشون بگین چجوری خوندید که قبول شدید ممنونم.
  • Transfer experience!

8
    3 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    292 بازدیدها
    پ
    کاربر سایت 1 ساعت قبل بچه‌ها یه سریا اینجاهدفشون پرستاری ازاد هست.حالاشرایطشو دارن و هرچیزی.میخوام بگم تروخدا اگرصفره صفرهم هستین رهانکنین.ازتون خواهش میکنم بخدا حیفه.منو دخترخالم پارسال هردومون این موقع صفر بودیم اون نخوندو بیخیال شدوگفت وقت کمه من خوندم بعد که نتایج اومد دوتامون مردود شدیم اما ابان ماه که ظرفیتا اومد پایین من قبول شدم پرستاری ازاد کاشان با تراز ۷۴۶۰.این ترازو اوردن اصلا سخت نیست بخدا.الان هم دخترخالم همون وضع پارسالو داره ویک سال عقب موند تروخدا نگین زمان کمه ~ کاربر سایت 29 دقیقه قبل 10:02 اولا که نگونمیتونی صبرکنی تاابان.چون ادم گاهی فکر میکنه همین الان باید یه اتفاقی براش بیفته اما زمان مناسبش رو فقط خدا میدونه.من خودم خ سرکوفت شنیده بودم درک میکنم.واینکه تروخدا تلاش کنین من پسرخالم پرستاربود اون بمن و خواهرش گفت بخونین ول نکنین من گوش کردم اما خواهرش نه هی میگف زمان کمه الانم عین پارساله وضعش.درصدام بترتیب:۵۰_۵۶_۷۶_۴۰_۲۳_۲۲_۱۷_۱۹بچه هابخونین بعدش اتفاقای قشنگی براتون میفته یکم سختی بکشین تمومش کنین من خ سرکوفت میشنیدم ولی خانوادم بمحض قبولی برام ماشین خریدن به رشتمم رسیدم پی.نوشت^^ خاک تو سرِ من کاربر سایت 1 ساعت قبل 11:05 دوست عزیزم عمومیارو که باید کلش رو حتمابخونی..اما درمورداختصاصی ها،من فیزیک نورهندسی خوندم فشاروگرما خوندم وپیش دو.شیمی:کل دوم بجز درس چهار درس دوفصل اول سوم ودوفصل اول پیش.زیست،کل دوم روخوندم حتی گیاهیاش+۱تاهفت سوم+۱۱سوم.پیش هم سه فصل اخر+دوفصل اول.درموردریاضیم امارواحتمال و دنباله وحدو مثلثات ومشتق و معادله نامعادله و هندسه وانتگرال.تازه من اصلا خوب نخونده بودم و تست نزدم تست بزنی تمام اختصاصیای من رو میتونی سی بزنی ~ کاربر سایت 54 دقیقه قبل 11:22 منطقه دو بودم.من راضیم بچه ها.چون اولا کارش تضمین شدس ثانیا اونجوری که میگن سخته و کثیفه اصلا نیست.چون افراد بهیار زحمتکش کارای سختو انجام میدن.وظیفه پرستارفقط کنترل اعمال حیاتیه بیماره ولی چون تعدادبیمارزیاده وبایدتعدادزیادی رو کنترل کنن میگن سخته.درضمن شغل خیلی باکلاسی هم هست.یه سریا هم میگن حقوق پزشکا خ زیاده ببینین دوستان من با۲۹هزارمنطقه دو قبول شدم تازه ۴سال بایدبخونم خب طبیعیه یه پزشک باید بیشتر بگیره اما نسبت به تمامی شغلای دیگه بامدرک لیسانس حقوقش بالاتره.طرف با دکترا بیکاره ~ کاربر سایت 46 دقیقه قبل 11:30 درموردساعت مطالعه ساعت مطالعه من نجومی نبود😅چون باید مفید درس خوند.ولی هرروز هرزو اینجوری میخوندم:یکساعت ادبیات.یک ساعت دینی.نیم ساعت عربی نیم ساعت زبان(ولی هرروز)اختصاصیام هم همشون یکساعت زیستم دوساعت شیمی هم دوساعت.ولی کاملا مفید بود اینها ~ کاربر سایت 26 دقیقه قبل 11:50 در پذیرش پرستاری دولتی حتی بومی بودن هم تاثیرداره مثلا شهرای شمالی احتمال قبولی افرادی که اونجا زندگی میکنن بیشتره.امابرا ازاد فقط ترازتو نگاه میکنن همینو بس هیچ چیزی حتی رتبه منطقه هم کارندارن فقط تراز.من۲۹هزارمنطقه دوشدم.من هم کاشان زندگی نمیکنم.واونایی که میگن شهردیگه بده شهره دیگه فقط یه هزینه خوابگاه اضافه ترداره که پونصدشیشصده نهایت هفتصدترمی.هرترم هم حدودپنج تومنه باخوابگاه یکم بالاپایین.اما ترم به ترم یکم زیاد میشه. ~ کاربر سایت 12 دقیقه قبل 12:04 ببین دوستم من با استرسم کنار نیومدم منم ادم بودم میترسیدم هزارجور فکر ناجور توسرم میومد من درعرض دوماه ده کیلو وزنم کم شده بود فقط ازبس که حرص میخوردم.من روزی که شروع کردم به خدا گفتم خدایا من تلاشمو میکنم یا قبولم کن یا منو ببرپیش خودت با یه بیماری.بااین وجود بازم استرس داشتم ولی بخدا توکل کردم .من اون ازاون دوماه نمازخون شدم تلاش کن حتی اگ اشکت داره درمیاد تلاش کن پی.نوشت2^^ خیلی طولانی شد میدونم ولی حسِ خوبی بهم القا کرد که خواستم اینم جزئی از وبلاگم بشه Tags : یکی از کامنت هایِ سایت قلمچی,
  • گزینش دبیران

21
    4 رای ها
    21 دیدگاه‌ها
    568 بازدیدها
    Fateme77F
    @ashhkan کلاس کنکور اسم یه موسسه است یا مربوط به آلا میشه ؟؟ پولیه یا رایگان؟
  • ریاضی دوم تجربی

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    108 بازدیدها
    Fateme77F
    @ashhkan ممنون ..
  • تغییر رشته

25
    0 رای ها
    25 دیدگاه‌ها
    521 بازدیدها
    Fateme77F
    @Saahaar ممنونم
  • تخمین رتبه

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    285 بازدیدها
    A
    @has رتبه ای که قلمچی داد بهم 10 هزار تا بهتر نشون داد!!! گزینه دو بهتره
  • كمك😭رياضي و فيزيك

14
    0 رای ها
    14 دیدگاه‌ها
    644 بازدیدها
    M
    @delaram7897 این نشون دهنده ضعف شماس دوست عزیز :) نه زرنگی انگیزه خیلی کارا ها میکنه که ...
  • وسواس درسی

منتقل شده
    12
    0 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    257 بازدیدها
    A
    @پشمک2 به جای امتحان نهایی وقت میزارم رو کنکور. قید بشه شهریور مهم کنکوره نه تاریخ کارنامه
  • پشت بمونم یا نه...

منتقل شده مشاوره دانش آموزان
    21
    0 رای ها
    21 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    MaryaM._.shM
    ناطلاعيه سازمان سنجش آموزش كشور در خصوص مصوبات هفدهمين جلسه شوراي سنجش و پذيرش دانشجو مورخ 1397/12/26 در رابطه با آزمون سراسري سال 1399 1398/01/05 نسخه چاپی بدين‌وسيله به اطلاع مي‌رساند، براساس مصوبه هفدهمين جلسه شوراي سنجش و پذيرش دانشجو مورخ 97/12/26، با توجه به درخواست داوطلبان، در آزمون سراسري سال 1399، برای آخرین بار همانند آزمون سراسري سال 1398 سنجش با دو آزمون جداگانه (دو مجموعه سوال) مطابق موارد ذيل انجام خواهد شد، ضمناً از مباحث مشترک دو نظام آموزشی قدیم و جدید (3-3-6) ، سوال یکسان طرح خواهد شد. · يك آزمون (يك مجموعه سوال) براي دانش‌آموزان نظام‌ قديم · يك آزمون (يك مجموعه سوال) براي دانش‌آموزان نظام‌ جديد (3-3-6) توجه: داوطلبان با توجه به اينكه فارغ‌التحصيل نظام قديم يا نظام جديد آموزشي هستند لزوماً بايد در آزمون مربوط به نظام آموزشي كه در آن فارغ‌التحصيل شده‌اند، شركت نمايند. روابط عمومی سازمان سنجش آموزش کشور
  • وسواس درسی

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    63 بازدیدها
    ه
    سلام من دانش اموز پایه دوازدهم هستم . وقتی پایه دهم بودم در ازمون شرکت نکردم اما درس هامو خیلی خوب و مفهومی خوندم اما وقتی پایه یازدهم شدم در ازمون قلمچی شرکت کردم همه چی خوب پیش می رفت ترازم بین 6800 تا 7000بود و رتبه 2 تا 5 شهر می شدماما وقتی تابستون کنکور شروع شد خیلی دچار مشکل شدم در بازه زمانی دو هفته نمی تونستم درس ها رو طبق بودجه بندی بخونم و قتی نزدیک ازمون می شد مدام با خودم فکر می کردم که الان من باید درس ها رو تموم می کردم و چرا این جوری می شه ومدام خودخوری می کردم واسترس شدیدی می گرفتم که حتی جوری که پنجشنبه های ازمون ضربان قلبم شدید می رفت بالا جوری که حتی نمی تونستم سر جام بنشینم چه برسه به اینکهدرس بخونم و به پدر و مادرم می گفتم که من نمی تونم به ازمون برم و اون ها هم عصبانی میشدن و سرزنشم می کردن که چرا این جوری شدمچجور بگم دیگه تابستونی که گذشت برام عین یک کابوس بود بعضی وقت ها با خودم می گم چجوری تونسم اینو بگذرونم اخه خیلی سخته دوازده سال یه قهرمان باشی برای خودت که هم خودت و هم خانواده تبهت افتخار می کنند همه ازت نحوه درس خودن و موفق شدن رو می پرسن و حالا فکر کنی که دیگه هیچی نیستی اواخر شهریور بود که با پدرو پیشه یک مشاور تحصیلی توی خود شهرمون رفتیم بیچاره خیلی کمکم کرد اون تشخیص داد که مشکل کند خوتنی من و وقت کم اوردن وسواس وحساسیت درسی هست واینکه کمال گرا هستم و میخواهم همه چیز و ت بار اول یا بگیرم راست می گفت تمام ویژگی هایی رو که می گفت من داشتم بیچاره اومد راهکار ده من انقدر تاتی کرده بودم که تا اواخر ابان اصلا ندونستم چطور زمان گذش و من درست و حسابی یه درس نخوندم مادر و پدرم می گفتند ای احساس ها ر و خودت واسه خودت درست کردی ئلی من میدونستم من چیزی از درس هام یاد نگرفته بودم ارتباطم رو با مشاور قطع کردم و از ازمون هم انصراف دادم بماند که پدر و مادرم تا یک هفته با هام صحبت نکردند و مدام سرزنش می کردند و از نظر اون ها من جا زده بودم منم خودم که اصلا شرایط روحی خوبی نداشتم اشکم دمه مشکم بود اما تونستم سریع تویه همونه یک ماهه کل سه ماهو خلاصه کنم از پایه ها چیزی نخونم خودمو واسه نوبت اول اماده کنم امتحان های نوبت هر جوری بود گذشت بماند که حتی یک شب هم نخوابیدم مدام خودم رو سرزنش می کردم و یه نیم ساعت یم ساعتی گریه می کردم در حالی که من تا حالا به خاطر امتحان مدرسه شبو بیدار نمونده بودم شاید باورتون نشه اما من به غیر از خود خوری ها و گریه هایی رو که تو پاییز می کردم حتی یک ثانیه از وقتم رو با بیرون رفتن چه میدونم استراحت کرنو و.... تلف نکردم بعد نوبت اول یه خورده اوضاعم بهتر شد دیگه ازمون نمی رفتم و با خیال راحت درس های پایه دوازدهمو خیلی خوب و مفهومی می خوندموقتی عید شد فقط تونستم چند درسی از از پایه دوازدهم رو که نتونستم خوب بخونم جبران کنم حالا هم امتحان های تکوینی شروع شده و از اول تا اخر کتابه و من نمی تونم تو اون زمان کل کتاب رو تموم کنم اون روز به پدر و مادرم گفتم که ای امتحان های تکوین رو نمی خوام برم و و کل کتاب ها رو واسه یک ماهه دیگه که امتحان های نهایی شروع می شه تموم کنم پدرم قبول کرد واتفاقا بر خلاف انتظار گفت که نصمیم خوبی گرفتی و این امتحان واسه تو هیچ ارزشی نداره اما وادرم خیلی بهم حرف زد و گفت چرا خودت رو از بقیه جدا می کنی و تا کی می خوای این وضع رو ادامه بدی اصلا می تونی تا یک ماه دیگه کل کتاباتو تموم کنی و من الان خیلی ناراحتماگه یه وقت نتونم ال یه ما دیگه خودمو برای امتحان نهایی اماده کنم چه کار کنم قید کنکور امسالو زدم اما امتحان نهایی رو چه کار کنم دوباره همون حاته ای استرسو اومده سراغم با این وسواسی هم که دارم که دیگه هیچ می دونم خیلی طولانی شد اما ممنون میشم اگه کمکم کنید خودم تو اینترنت راه های زیادی رو برا ی وسواسی درسی خوندم اما تازه کار از کار گذشته و مگه سال بعد این کارا رو انجام بدم
  • نظرات، انتقادات، پیشنهادات راجع به تاپیک گزارش ساعت مطالعه ویژه کنکور 98

47
    3 رای ها
    47 دیدگاه‌ها
    3k بازدیدها
    MahhhM
    @romisa ]چشم:thumbs_up_dark_skin_tone: :thumbs_up_dark_skin_tone:
  • خیلی خیلی مهم فوری تغییر گروه آزمایشی

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    277 بازدیدها
    پ
    نه ..
  • برنامه

8
    1 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    312 بازدیدها
    SharllotS
    @پشمک2 فدات عزیز😘🙂 من فک کردم ایشون برنامه ی درسی میخواد😶 مثلا تو این چن روزه چجوری درس بخونه😕
  • دوستان یه سوال مهم

63
    0 رای ها
    63 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    A
    @ساقی در دوستان یه سوال مهم گفته است: تا بعدا ببینمشون املاش که داستان ساخته وقت تلف کردنه لغتم چه کاریه بشین خودت بخون
  • زیست 50 درصدقطعی

13
    1 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    378 بازدیدها
    AmirbernosiA
    @amirrho33ein توی کنکور سوالات زیست دو جنبه دارن، یکی جنبه علمی یکی جنبه نحوه بیان سوال، نحوه بیان سوال خیلی مهمه و اگه ادم متوجه بشه سوال دقیقا چیه منظورشه، نصف سوال حل میشه راحت اگه اینطوری باشه خیلی خوبه برنامتون بیشتر تایم هم به تست اختصاص داده بشه حتما