Skip to content

ریاضی تجربی

مرتبط با درس ریاضی تجربی- دوره های مختلف

4.3k موضوع ها 38.9k دیدگاه‌ها
  • سوا ل ریاضی

89
    1
    0 رای ها
    89 دیدگاه‌ها
    3k بازدیدها
    moeinM
    @mahdis127 ٧٠
  • مجانب

9
    1
    1 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    411 بازدیدها
    یه  آلاییی
    @rahil_28 خواهش می کنم
  • سوال احتمال ! آزمون غیر حضوری 7 فروردین 97 قلم چی

11
    1 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    474 بازدیدها
    Dr.SaraaaD
    @joy در سوال احتمال ! آزمون غیر حضوری 7 فروردین 97 قلم چی گفته است: @dr-saraaa در سوال احتمال ! آزمون غیر حضوری 7 فروردین 97 قلم چی گفته است: @joy در سوال احتمال ! آزمون غیر حضوری 7 فروردین 97 قلم چی گفته است: @dr-saraaa در سوال احتمال ! آزمون غیر حضوری 7 فروردین 97 قلم چی گفته است: 1 میشه؟! آفریییییییییییییییین دقیقا واقعا؟چه خوب:face_with_tears_of_joy: ولی سخت بود:// اره خیلی .ولی افرین .خیلی خوب بود.نشون میده تواناییش رو داریداااا ممنون:))
  • سوال

15
    1
    0 رای ها
    15 دیدگاه‌ها
    671 بازدیدها
    A
    @omid-asia مال سنجشه و گزینه یک رو زده پاسخ در رد یک اینکه،تو اگر A رو تهی بگیری،مجموعه جواب x میشه R در حالیکه 0 ریشه مخرجه!!! طراح انقدر گ...بوده ک حوصله نداشته، از (جمع هر عدد مثبت با معکوسش بزرگتر مساوی۲) استفاده کرده (قدر x بعلاوه x ب توان دو رو بگیر t خودت میفهمی) گزینه ی دوم هم دام خوبیه،واسه کسی ک تعیین علامت خوب بلد نیست درکل سوال بدرد نخوریه
  • سالات ریاضی

52
    0 رای ها
    52 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    moeinM
    @fbhn در سالات ریاضی گفته است: سلام میشه این سوال رو توضیح بدین؟🙏[image: 1521802849989-img_-_-_-resized.jpg] گزينه ٣ ميشه ديگه هوم؟😕
  • 0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    796 بازدیدها
    zahrabanoo 0Z
    @shiva-tr سپاسگزارم....اما از تعدد منابع میترسم.احتمال زیاد با وجود فیلم و درس نامه های آلا برم فقط روی کنکور های سراسری تمرکز کنم
  • ریاضی صفر درصد!!!

15
    1 رای ها
    15 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    sobhawnS
    https://forum.alaatv.com/topic/6687/برنامه-برای-درس-ریاضی-تو-3-ماه-مونده-مختص-دکتر-ها
  • سوال مشتق

25
    1 رای ها
    25 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    RAHIL_28R
    @shiva-tr مــــرسی عزیزم
  • هندسه تجربی

منتقل شده
    5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    450 بازدیدها
    sobhawnS
    کتاب جمع بندی خیلی سبز + تست های کنکور سراغ فیلم نری بهتره
  • سوال ریاضی

5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    249 بازدیدها
    sh_1998S
    @nasima1991 خواهش میکنم :face_blowing_a_kiss:
  • فصل 5ریاضی پیش

2
    1 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    189 بازدیدها
    sh_1998S
    من پارسال اقای حسینی فرد رو دیدم عالیییی بود ولی اقای امینی رو نمیدونم..اگه خواستی اونم امتحان کن😕
  • سوال آنالیز

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    150 بازدیدها
    N
    پاسخ: سالات ریاضی بچه ها اینو نمیفهمم 3 توپ سبز متمایز و 6 توپ قرمز یکسان را به چند طریق می توان در یک ردیف قرار داد به طوری که هیچ دو توپ سبز کنار یکدیگر نباشند؟ جواب: ترکیب: انتخاب 3 تا از هفتا که میشه 3! گفته چون قرمزا یکسان ان جایگشت ندارن ولی خب بین این سه تا سبز رو باید با قرمزا از هم جدا کنیم یا نه؟؟؟
  • مشکل در یادگیری ریاضی

6
    1 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    269 بازدیدها
    VictorKekeV
    @dr-lila این رو هم بگم : برای دروس فیزیک، شیمی و ریاضی، پایه و پیش، من جمعا برای این مرحله از کار، برای سه درس، جمعا حدود 30 ساعت گذاشتم، یعنی از کل 100الی120 ساعتی که میشه در دو هفته خوند، فقط سی ساعت گذاشتم برای این مرحله، بقیه تست زنی و زیست
  • سوال شمارش

آنالیزترکیبی
    5
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    377 بازدیدها
    N
    @joy :winking_face: :upside-down_face:
  • ریاضی یازدهم تجربی

9
    1 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    241 بازدیدها
    J
    :|خواهش میکنم 😂
  • ریاضی یازدهم نظام جدید

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    182 بازدیدها
    VictorKekeV
    سلام خدمت همه دوستان عزیز دوستان یکی از فامیل های ما که یازدهم تجربی هست، دنبال دبیری برای درس ریاضی بود، که من بخاطر تجربه خوبی که با استاد امینی راد دارم ایشون رو پیشنهاد دادم، ولی استاد هنوز ویدیویی برای یازدهم تدریس نکردن. دو تا سوال: اول اینکه آیا ایشون قصدی برای تدریس یازدهم تجربی دارن؟ دومی اینکه تدریس های آقای صدری برای ریاضی یازدهم تجربی چطور هستن؟ کسی استفاده کرده؟ @دانش-آموزان-آلاء @administrators @ادمین
  • سوال معادله

منتقل شده
    4
    1
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    268 بازدیدها
    Omid AsiaO
    @عنایت-الله برای قسمت b از روش t استفاده کن
  • مربوط به اقای مهدی امینی

قفل شده است منتقل شده
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    220 بازدیدها
    ع
    پاسخ: سلام تیپ7 رو حل کنید چون تو ویدیوی پارسال چیزی ازش نمی فهمم
  • راهنمایی برای مطالعه ریاضی

10
    0 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    340 بازدیدها
    Mehdi_ZrM
    @afsaneh-m منتظری
  • حد و پیوستگی

13
    1
    1 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    541 بازدیدها
    N
    @milad91 در حدوپیوستگی گفته است: @sogand78 [image: 1518093654714-photo_2018-02-08_04-40-10-resized.jpg] @پشت-کنکوریه-خسته اینجاست