Skip to content

زیست شناسی

مرتبط با درس زیست شناسی- دوره های مختلف

10.5k موضوع ها 139.9k دیدگاه‌ها

زیر دسته‌بندی‌

• 34 موضوع ها
    284 دیدگاه‌ها
    N
    [image: 1697317581830-screenshot_20231015_002824_samsung-notes.jpg] خب دوستان در این ص هم باز کلی نکته هست😂 که طراح میتونه ازش سوال طرح کنه ... اولش که با چرا و چگونه سوال پرسیده ، هرکدوم رو اگه قسمت سوالیش رو حذف کنید ، به صورت خبری درمیاد که همشون نکته حساب میشن و طراح میتونه از اینا استفاده کنه ! یا میتونه بگه زیست شناسان به دنبال چرایی فلان چیز هستن یا دنبال چگونگی فلان چیز هستن ... بازهم میگم قیدها خیلی مهم هستن ! هرکدوم از اونایی که دورشون خط کشیدم یا هایلایت کردم ، کوچکترین تغییری داشته باشن ، کل حمله غلط میشه مثلا بگید این جمله درسته یا غلطه : امروزه بسیاری از بیماری ها مثل بیماری افزایش فشار خون که حدود صدسال پیش منجر به مرگ می‌شدند ، متوقف شده اند
  • زیستت

حل شده
    29
    2 رای ها
    29 دیدگاه‌ها
    189 بازدیدها
    Hamid.sH
    @ramses-kabir ببخشین من عدد ها یادم بود عذر میخوام ولی میدونستم هست
  • زیست

حل شده
    13
    3 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    111 بازدیدها
    Hamid.sH
    قبول دارین هر چه تعداد کارگر زیاد باشه کار زودتر تموم میشه پس بزای اینکار باید تعداد حباب ها زیاد باشه یعنی تعداد نقاط همانندسازی زیاد باشه پس یعنی اندازه حباب ها کم باشه
  • انقباض و استراحت ماهیچه

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    45 بازدیدها
    R
    @Ahmadreza-Amanzadeh خواهش 🌹
  • مشیمیه

5
    1
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    161 بازدیدها
    R
    @Reza-Dolatsha گزینه ب ۶۱ چی میگه !!!! مویرگ از کی تا حالا ماهیچه صاف داشته ؟! [image: 1664000255812-jpeg_-_-_3058637530327889613.jpg]
  • نشخوارکنندگان

5
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    81 بازدیدها
    Sara_RS
    @Mehrsa-14 قربونت گلی🌸🤍
  • زیست1|فصل2

1
    1
    1 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    63 بازدیدها
    M
    سلام.پیش معده رو متصل به معده در نظر بگیریم؟پس کیسه های معده که بینشون هست چی؟ [image: 1663947604084-capture4252.png]
  • تبادل مواد در مویرگ ها

2
    3 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    37 بازدیدها
    چیچکچ
    @amir-reza-babahabib سلام در ابتدای سرخرگی مویرگ مواد ( مغذي یا دفعی ) بخاطر فشار تراوشی از مویرگ خارج میشن تا مواد مغذی به سلول ها برسن در انتهای سیاهرگی مویرگ مواد به دلیل فشار اسمزی به مویرگ بر می‌گردن
  • راه انداز

3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    64 بازدیدها
    Samia ZamaniS
    @amir-reza-babahabib سلام راه انداز درواقع یک توالی از نوکلئوتید هاست (که قطعا از ژن های dnaحساب میشه) ک rnaپلیمراز اونجا مستقر میشه و محل مناسب رونویسی رو پیدا میکنه.اما طبق گفته اقای موقاری این موضوع هنوز ناشناخته‌س ک ایا از روی اونهم رونویسی میشه یا نه...
  • گیاهی دهم

7
    6
    2 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    204 بازدیدها
    Nila YSN
    سلام،به نظرم اومد شاید اینایی که نوشته بودم برای مرور قبل آزمون مفید باشه وقتی ادم میخواد خود کتاب رو بخونه...البته هیچوقت نوشته ی بقیه مثل نوشته های خود آدم نمیشه😃و اینکه ببخشید بعضی جاها تایپی نیست و با دست روی گوشی نوشته بودم و بدخط شدن😢 علامت (مثلا!!)ذره بین یعنی کامل مطمئن نبودم یا در منابع مختلف متفاوت بوده و علامت meیعنی برداشت خودم بوده اگه ام شماره ی تستی رو نوشتم مربوط به کتاب نشر الگوعه و بیشتر نوشته ها هم مربوط به همین کتابه💛 @تجربیا
  • هسته.کمک

حل شده
    5
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    31 بازدیدها
    چیچکچ
    @mahshid-avajian خواهش میکنم 🌹
  • عصب حسی و حرکتی

حل شده
    8
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    128 بازدیدها
    پرستو باباییپ
    @Ahmadreza-Amanzadeh نه تقریبا اونطور نیست .طبق گفته های @Reza-Dolatsha اگه برید اون شکل ها رو ببینید متوجه میشید .عصب شنوایی هم حتما ببینید
  • سوال زیست

حل شده
    6
    1 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    66 بازدیدها
    Hamid.sH
    @M-Shajarian خواهش میکنم 🙏🏻💙
  • ساقه مغز

حل شده
    7
    2 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    60 بازدیدها
    Ahmadreza AmanzadehA
    ممنونم از همگی
  • یاخته های بنیادی میلوئیدی

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    503 بازدیدها
    R
    @0Mr-Amir0 این انواعشون هست : ۱» مونوسیت ( غیر مستقیم » ۲» ماکروفاژ ۳» دارینه ای ) ۴ » مگاکاریوسیت ( چون پلاکست سلول نیست پس حساب نمیشه ) ۵» گلبول قرمز ۶ » بازوفیل ۷» ائوزینوفیل ۸» نوتروفیل ( اگه ماکروفاژ و دارینه ای حساب نکنید همون ۶ تا )
  • زیست دهم ،فصل اول

رفع اشکال زیست موقاری زیست ۱۰
    2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    234 بازدیدها
    عدنان جنامىع
    خير، در بعضي دستگاه های بدن الزاماً همه بافت ها مشارکت نمی کنند.
  • مری

حل شده
    4
    2 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    49 بازدیدها
    محمد فوادم
    @mahshid-avajian درود . تاکیدش بنظرم بر اینه که چون یک سوم ابتدایی مری مخطط هست در نتیجه اعصابش مثل بقیه قسمت های ماهیچه صاف مری به شکل طولی و حلقوی اجتماعشون نیست و بخاطر همین اینجوری گفته و اون لایه زیرمخاط چون تنظیم ترشحات غدد مخاط و زیر مخاط رو برعهده داره گفته سراسرش هست ‌(البته من این نکته زیر مخاط که سراسر مری باشه رو ندیدم ولی فکرکنم دلیلش این باشه)
  • کلاس های رفع اشکال زیست

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    25 بازدیدها
    .
    یه سوال فنی چرا آقای موقاری فرمودن که هفته ی دیگه آخرین جلسه ی کلاس رفع اشکاله؟:expressionless_face:
  • گیاهی

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    129 بازدیدها
    R
    @سینا-0 دقیقا ، شماهم درست فرموده بودید من خیلی ریز شدم 🌹
  • زیست ۱۱

7
    1
    2 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    51 بازدیدها
    Ahmadreza AmanzadehA
    @Reza-Dolatsha آهان بله درسته 😅👌
  • تولیدمثل

حل شده
    3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    71 بازدیدها
    R
    @hossen-forozan سلام وقت بخیر چرا میشه ... ولی همونطور که دیروز گفتم پروژسترون نقش اصلی رو در حفظ جداره رحم داره برای همین فقط پروژسترون رو نامبرده ولی هردو رو شما باید در نظر بگیرید