Skip to content

زیست شناسی

مرتبط با درس زیست شناسی- دوره های مختلف

10.5k موضوع ها 139.9k دیدگاه‌ها

زیر دسته‌بندی‌

• 34 موضوع ها
    284 دیدگاه‌ها
    N
    [image: 1697317581830-screenshot_20231015_002824_samsung-notes.jpg] خب دوستان در این ص هم باز کلی نکته هست😂 که طراح میتونه ازش سوال طرح کنه ... اولش که با چرا و چگونه سوال پرسیده ، هرکدوم رو اگه قسمت سوالیش رو حذف کنید ، به صورت خبری درمیاد که همشون نکته حساب میشن و طراح میتونه از اینا استفاده کنه ! یا میتونه بگه زیست شناسان به دنبال چرایی فلان چیز هستن یا دنبال چگونگی فلان چیز هستن ... بازهم میگم قیدها خیلی مهم هستن ! هرکدوم از اونایی که دورشون خط کشیدم یا هایلایت کردم ، کوچکترین تغییری داشته باشن ، کل حمله غلط میشه مثلا بگید این جمله درسته یا غلطه : امروزه بسیاری از بیماری ها مثل بیماری افزایش فشار خون که حدود صدسال پیش منجر به مرگ می‌شدند ، متوقف شده اند
  • چند اشکال در فصل1 زیست12

1
    3
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    43 بازدیدها
    Ali Shams 0A
    سلام بچه ها خسته نباشید [image: 1660208638865-16602083860255682580289272139015-resized.jpg] شیار دنا یعنی چی؟ در آزمایش های ایوری و دوستان آنزیم تخریب کننده دنا استفاده میشه یا کلا آنزیم تخریب کننده نوکلئیک اسید ها؟(چون اینجا گزینه ج درست گرفته شده و کتاب هم گفته آنزیم تخریب کننده دنا) [image: 1660208915336-img_20220811_133447-resized.jpg] اینجا هم گزینه ب رو نادرست در نظر گرفته. مگه باکتری کشته شده با گرما بیماری زا هست؟؟! فک کنم فقط آلوده کننده هست و بیماری زا نیست [image: 1660209140969-img_20220811_133838-resized.jpg] من ی جا تو یک تستی دیده بودم که نوشته بود در باکتری میتوان دنای خطی دید!!(آن هم در ابتدای همانند سازی که دو رشته دنا از هم جدا میشوند) این عبارت درسته؟؟ تشکیل پیوند هیدروژنی بین نوکلئوتید های قدیمی در طرح حفاظتی و پراکنده امکان دارد یا فقط حفاظتی؟ در یک یاخته معمولی انسان ۲۳جفت دنا وجود دارد؟ چرا در سانتریفیوژ هرچقدر چگالی بیشتر باشه سرعت هم بیشتر میشه؟ آیا همه رنا ها از منافذ هسته عبور می‌کنند ؟ چون ی جا خونده بودم برخی رنا ها در هسته فعالیت میکنند ولی تو تست ها عبارت اول درست گرفته میشه. مولکول دنای دختری با دنای مادر توالی نوکلئوتیدی مشابهی دارند یا توالی یکسانی دارند؟ در آزمایش های مزلسون چرا از همان ابتدا نوکلئوتید سبک در در محل کشت حاوی N15 قرار ندادند؟ و اول نشانه گذاری کردند تا به نوکلئوتید سنگین تبدیل شود و بعد در محیط کشت حاوی N14 گذاشتند؟ چه فرقی میکند؟ شما دسته بندی ای از رناهای موثر در تنظیم بیان ژن دارید؟ ببخشید خییییییلی زیاد شد هر کدوم رو بلدید جواب بدید. ممنون @دانش-آموزان-آلاء
  • خانه ی ششی😐🫁

حل شده
    5
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    147 بازدیدها
    Mamari 82M
    @erfan-f عه مرسی
  • زبان بزرگ

2
    3 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    43 بازدیدها
    pouya hosein pourP
    بلع بالا، سرفه پایین عطسه پایین استفراغ پایین به غیر از بلع بقیه نیاز دارن که پایین باشن⚘موفق باشید @Nastaran-Aghaei
  • زیست۱۰

4
    2 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    61 بازدیدها
    حسین نعمتیح
    @soniaaa
  • گیاهان انگل

منتقل شده
    3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    42 بازدیدها
    pouya hosein pourP
    @hossen-forozan سلام ریشه بود 🤔اگه درست یادم باشه شکل کتاب
  • تثبیت نیتروژن

منتقل شده
    6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    74 بازدیدها
    حسین نعمتیح
    @بچه-های-تجربی-کنکور۱۴۰۲
  • حرکات قطعه قطعه کننده (موضعی)

حل شده
    3
    2 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    225 بازدیدها
    محمد فوادم
    @Kosar-Mortazavi مرسی ممنونم . اون که بله دقیقا ولی خب من چون دیدم توی شکل نبود برام سوال شد . بازم ممنون 🙏
  • غده پوششی و ترشحی لوله گوارشی

حل شده
    4
    3 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    104 بازدیدها
    Mo XoM
    @محمد-فواد خواهش میکنم:)
  • لیزوزیم

حل شده
    10
    1 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    281 بازدیدها
    Mo XoM
    @محمد-فواد خواهش میکنم
  • زیست۸

حل شده
    7
    2 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    90 بازدیدها
    حسین نعمتیح
    @soniaaa🙏
  • فشار آئورت

14
    4 رای ها
    14 دیدگاه‌ها
    172 بازدیدها
    Mo XoM
    @Reza-Dolatsha خواهش میکنم
  • دریچه های قلب

17
    1
    3 رای ها
    17 دیدگاه‌ها
    297 بازدیدها
    jahad_121J
    @Reza-Dolatsha اره گفتم اشتباه می کردم. اولش
  • زیست۷

حل شده
    6
    1 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    107 بازدیدها
    Mo XoM
    @soniaaa 🙏
  • زیست ۹

حل شده
    7
    1 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    68 بازدیدها
    L
    @pouya-hosein-pour @Mo-Xo مرسی از همگی ✨
  • زیست۶

حل نشده
    11
    3 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    115 بازدیدها
    Mo XoM
    @soniaaa سلام نمیدونم هر چی فکر کردم به نتیجه ای نرسیدم جمله درسته بنظرم چون atp,adp,nadh که نوکلئتیدی هستند و واژه کمک هم بیشتر تامید بر درستیه جملس..... باز فکر میکنم نکته ای بذهنم رسید میگم
  • قارچ ریشه ای

حل شده
    4
    2 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    71 بازدیدها
    Ahmadreza AmanzadehA
    @Amin-Forouzan ممنون🙏
  • جایگاه اغاز و پایان رونویسی

حل شده
    4
    3 رای ها