Skip to content

زیست شناسی

مرتبط با درس زیست شناسی- دوره های مختلف

10.5k موضوع ها 139.9k دیدگاه‌ها

زیر دسته‌بندی‌

• 34 موضوع ها
    284 دیدگاه‌ها
    N
    [image: 1697317581830-screenshot_20231015_002824_samsung-notes.jpg] خب دوستان در این ص هم باز کلی نکته هست😂 که طراح میتونه ازش سوال طرح کنه ... اولش که با چرا و چگونه سوال پرسیده ، هرکدوم رو اگه قسمت سوالیش رو حذف کنید ، به صورت خبری درمیاد که همشون نکته حساب میشن و طراح میتونه از اینا استفاده کنه ! یا میتونه بگه زیست شناسان به دنبال چرایی فلان چیز هستن یا دنبال چگونگی فلان چیز هستن ... بازهم میگم قیدها خیلی مهم هستن ! هرکدوم از اونایی که دورشون خط کشیدم یا هایلایت کردم ، کوچکترین تغییری داشته باشن ، کل حمله غلط میشه مثلا بگید این جمله درسته یا غلطه : امروزه بسیاری از بیماری ها مثل بیماری افزایش فشار خون که حدود صدسال پیش منجر به مرگ می‌شدند ، متوقف شده اند
  • زیست دهم مبحث دستگاه لنفی

نظام جدید
    7
    3 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    317 بازدیدها
    Foruzan TaheriF
    ممنون از همه دوستان
  • ماده ی مخاطی

4
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    113 بازدیدها
    R
    سلام ، مخاط همون ماده مخاطی هست خب چه فرقی دارن ، در سراسر لوله گوارش هست و توسط یاخته های پوششی لایه مخاطی ساخته میشه و در فضای درونی لوله باعث چسبیدن و لغزندگی توده غدایی و حت از ساختار لوله میشه هم با آنزیم لیزوزیم که داره و دیچاره باکتریها رو تخریب میکنه و هم مانع خراشیدگی و اثرات اسید و آنزیم ها میشه ... ماده مخاطب هم گلیکوپروتئین و آبه
  • زیست دهم

منتقل شده
    9
    0 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    371 بازدیدها
    محمد فوادم
    @مریم-شکاری در زیست دهم گفته است: @محمد-فواد سلام من فیلمای آقای موقاری‌ رو دیدم با زیست امسال مقایسه کردم دیدم نظام قدیمه مطالب جا به جا شده وتغییر کرده سلام . ببینین این لینکی که من براتون فرستادم نظام جدید اقای موقاری هست ولی باتوجه به اینکه کلیپ ها مربوط به سال پیش و بعضیاشون دو سه سال پیش هستن ، ممکنه که یک سری مطالب از کتاب کم بشه یا یه سری عکس ها تغییر کنه و ... که خود استاد موقاری گفتن اگه مطلب جدید و مهمی به کتاب اضافه بشه، به عنوان اصلاحیه یه کلیپ جدید میگیرن .
  • ریفلاکس

حل شده
    5
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    87 بازدیدها
    Mahan Xodayi 2M
    @Ahmadreza-Amanzadeh خواهش ولی این در رفلاکس رخ نمیده برای استفراغه یا بلع
  • تست از زیست دهم

حل شده
    15
    1
    1 رای ها
    15 دیدگاه‌ها
    221 بازدیدها
    FarhaddF
    @Fatemeh-Hossieni-0 بسیار عالی زحمت دادم بهتون بله دیروز با یکی از دوستان هم به این نتیجه رسیدیم تو سوال ۹۳ و ۹۲ولی تو سوال ۹۱ ابهام وجود داشت🙏🌹
  • استراحت ماهیچه ها

حل شده
    6
    1 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    57 بازدیدها
    FarhaddF
    @محمد-فواد سلامت باشید
  • دستگاه تنفسی

حل شده
    9
    3 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    56 بازدیدها
    Mahan Xodayi 2M
    @محمد-فواد خواهش میکنم
  • صفاق و پانکراس

زیست-دهم
    7
    1 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    388 بازدیدها
    sajedeh asadiS
    @Reza-Dolatsha مچکرم
  • تورق یا صفر تا صد؟

حل شده زیست دهم تجربی
    7
    2 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    384 بازدیدها
    D
    @Zahra-M-6 لطف کنید اگه سوالتون حل شده تاپیک رو به حالت حل شده قرار بدید. سپاس
  • زیست دهم فصل 1 - سازمان‌یابی حیات

حل شده
    12
    1
    2 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    240 بازدیدها
    FarhaddF
    متشکرم 🌹
  • دستگاه تنفسی

حل شده
    4
    2 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    34 بازدیدها
    Mahan Xodayi 2M
    @محمد-فواد خواهشمندم:)
  • بازدم

حل شده
    9
    2 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    38 بازدیدها
    Mahan Xodayi 2M
    @محمد-فواد خواهش
  • دستگاه تنفسی

حل شده
    6
    2 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    34 بازدیدها
    Mahan Xodayi 2M
    @محمد-فواد خواهش میکنم
  • گوارش

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    32 بازدیدها
    محمد فوادم
    @Reza-Dolatsha در گوارش گفته است: @محمد-فواد دمت گرم 💙 خواهش میکنم کاری نکردم :dizzy:
  • تست زیست (دهم)

6
    1 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    76 بازدیدها
    Mahan Xodayi 2M
    @Mahan-Xodayi-2 در تست زیست (دهم) گفته است: @Mehra-0 اووو نادرست خواسته درسته....من درستارو پیدا کردم براتون😂 خب هر ماهیچه که بیشتر از یک هسته داره میشه قلبی واسکلتی حالا چون گفته قطعا پس گزینه یک و دو غلطه البته چهار هم میتونه غلط باشه خیلی گیر بدیم چون در ابتدای مری ماهیچه اسکلتی داریم اون مشترکه ماهیچش اسکلتیه.... ولی سه کاملا درسته و رد خور نداره اما در نگاه اجمالی چهار هم درسته البته این نکته که در گردی اون اسکلتی رو هم میگفتن برا چاپ۹۶بود فک کنم حذف شده باشه
  • ترسیم لایه های لوله گوارش

23
    1
    1 رای ها
    23 دیدگاه‌ها
    342 بازدیدها
    محمد فوادم
    @Reza-Dolatsha در ترسیم لایه های لوله گوارش گفته است: @محمد-فواد ماهیچه مشترک منظورم مابین دوتاشون بوده ، که در شکل صفحه ۲۵ هم معلوم هست . اهان بله . ولی چون بینشون هست به معنای مشترک بودن نمیتونه باشه . موفق باشین
  • سوالی از صفاق 😊

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    129 بازدیدها
    محمد فوادم
    @Reza-Dolatsha در سوالی از صفاق 😊 گفته است: مرسی واقعا مدیونتونم ❤️ یه سوال دیگه ، با توجه به شکل صفحه ۲۵ ، میتونیم بگیم در سایر لابه ها جز مخاط شبکه موبرگی داریم ؟ یا باید این رو درنظر بگیریم که همه یاخته ها به تغذیه نیاز دارند و باید شبکه مویرگی هم باشه خواهش میکنم کاری نکردم .:dizzy: بله اون که قطعا هست . مویرگ ها در دستگاه گوارش توی هر 4 لایه هستن موفق باشین :dizzy:
  • لوله گوارش،

6
    2 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    125 بازدیدها
    محمد فوادم
    @sajedeh-asadi در لوله گوارش، گفته است: سلام به همه . ی سوال توی لایه ی زیرمخاط لوله ی گوارش غددی وجود دارن؟ و اینکه مری توانایی ترشح انزیم گوارشی رو نداره ولی می تونه آنزیمی مثل لیزوزیم رو ترشح کنه درستع ؟ در ضمن هروقت سوالی ایجاد کردین حتما گروه های مرتبط با اون رو تگ کنین . @تجربیا @راه-ابریشمی-ها-زیست موفق باشین
  • ویروس در زیست

حل شده
    5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    144 بازدیدها
    محمد فوادم
    @بنیامین-علوی در ویروس در زیست گفته است: ممنونم ازتون🙏 :folded_hands_light_skin_tone: موفق باشین
  • تست زیست

@زیست @زیست دهم @تجربی
    3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    252 بازدیدها
    سروش قادریس
    @Mehra-0 سلام گزینه یک و دو طبق شکل کتاب،گزینه ۴ هم تو گفتار آخر فلسفه یک دهم،به بافت پوششی مکعبی اشاره میشه تو نفرون و چون یک لایه ای هستش،همه یاخته‌هاش با غشای پایه(شبکه پروتئینی و گلیکوپروتئینی) تماس دارن گزینه سه هم ببینید،شبکه دور لوله ای هم تو بازجذب هم تو ترشح نقش داره،چطور؟خب اغلب مواد بازجذبی وارد اون. میشن و اغلب مواد ترشحی هم از خون توی اون نشأت میگیرن واسه همین ۳ غلطه چون گفته برخلاف