Skip to content

زیست شناسی

مرتبط با درس زیست شناسی- دوره های مختلف

10.5k موضوع ها 139.9k دیدگاه‌ها

زیر دسته‌بندی‌

• 34 موضوع ها
    284 دیدگاه‌ها
    N
    [image: 1697317581830-screenshot_20231015_002824_samsung-notes.jpg] خب دوستان در این ص هم باز کلی نکته هست😂 که طراح میتونه ازش سوال طرح کنه ... اولش که با چرا و چگونه سوال پرسیده ، هرکدوم رو اگه قسمت سوالیش رو حذف کنید ، به صورت خبری درمیاد که همشون نکته حساب میشن و طراح میتونه از اینا استفاده کنه ! یا میتونه بگه زیست شناسان به دنبال چرایی فلان چیز هستن یا دنبال چگونگی فلان چیز هستن ... بازهم میگم قیدها خیلی مهم هستن ! هرکدوم از اونایی که دورشون خط کشیدم یا هایلایت کردم ، کوچکترین تغییری داشته باشن ، کل حمله غلط میشه مثلا بگید این جمله درسته یا غلطه : امروزه بسیاری از بیماری ها مثل بیماری افزایش فشار خون که حدود صدسال پیش منجر به مرگ می‌شدند ، متوقف شده اند
  • کراسینگ اور در دوازدهم

حل شده
    11
    1 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    403 بازدیدها
    S
    @Aseme-M در کراسینگ اور در دوازدهم گفته است: سلام یه سوالی ذهنمو در گیر کرده و اون اینه که میتوانیم کراسینگ اور را جهش بزرگ درنظر بگیریم اگر تاثیر گذار باشه؟:confused_face: ؟اگر جهش بزرگه چه نوع جهشی محسوب میشه؟:thinking_face: سلام دوست عزیز جواب سوالتون رو گرفتین یا به ت ضیح بیشتری نیاز دارین .اگه جوابتون رو گرفتین خواهش میکنم حل نشده رو به حل شده تبدیل کنین .ممنون
  • گفتار یک فصل ۴ دهم

حل شده
    10
    1 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    229 بازدیدها
    S
    @Gharibe-Gomnam در گفتار یک فصل ۴ دهم گفته است: @sarvin-Piri سلام وقتتون بخیر واقعا ببخشید یادم رفت خواهش میکنم مشکلی نیس 😊
  • گوارش برون یاخته ای

9
    2 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    S
    @Balal-E در گوارش برون یاخته ای گفته است: آقا میتونیم بگیم تک یاخته ای ها گوارش برون یاخته ای ندارن؟ و اینکه این استدلال براش درسته که بگیم خب گوارش که یعنی تبدیل مواد به چیزای قابل جذب و این بندگان خدا مستقیم جذب میکنن همه چیو بیشتر خواستم بدونم گوارش معنیش اینه یا نه @همیار @تجربیا راستی بچه ها من معلم ندارم گاهی برام سوال پیش میاد که جوابش تو هیچ کتاب و سایتی نیست شما راهی ندارید برا من؟جز اینجا چون اینجا که میپرسم گاهی جوابا ضد هم میشن چون بقیه که معلم نیستن و همیار هم همیشه جواب نمیده سلام دوست عزیز .در سطح کتاب درسیه شما کهبرای کنکور میخونینش بله این جمله درسته که بگیم تمام تک سلولی ها گوارش دورن سلولی ندارن مثلا باکتری ها و قارچ های تک سلولی که انزیم های گوارشی خودشون رو به محیط اطراف ترشح میکنن و این انزیم ها مواددر درسترس این جانداران رو به مواد قابل جذب تبدیل میکنن و اینکه بگیم مستقیما مواد روجذب میکنن درس نیس چون که اون مواد ابتدا باید به مونومر های قابل جذب تبدیل شن توسط انزیم ها بعد توسط تک سلولی جذب شن . اینجا منظورتون از مستقیما رو بیشتر توضیح بدین کمک بیشتری میتونم براتون بکنم .و اینکه بنده همیار هستم و هر سوالی داشتین میتونین بپرسین اگه مشکلی پیش نیومده باشه برام‌در اسرع وقت پاسختون میدم .موفق باشین 😊
  • فصل ۴ زیست دهم؟؟

حل شده
    17
    3 رای ها
    17 دیدگاه‌ها
    113 بازدیدها
    S
    @Gharibe-Gomnam در فصل ۴ زیست دهم؟؟ گفته است: @sarvin-Piri سلام وقتتون بخیر جواب همه رو گرفتم خیلی ممنونم لز لطفتون😊 سلام خداروشکر موفق باشین
  • موضوع حذف شده است!

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    2 بازدیدها
  • زیست شناسی

9
    3 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    81 بازدیدها
    Farideh KhangahF
    @Alzahra-Daftar مرسی
  • زیست شناسی"

زیستشناسی
    17
    0 رای ها
    17 دیدگاه‌ها
    859 بازدیدها
    MhnutioM
    @heydar-taherinejad خیلی خوب راهنمایی کردید، ممنونم⚘
  • جایگاه ژنی

6
    2 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    475 بازدیدها
    AlzahraA
    @حامد-فولادی در جایگاه ژنی گفته است: سلام وقتی میگیم یکی ژن چند جایگاهی است یعنی روی یکسری از کروموزوم ها و در روی یک کروموزوم دو جایگاه داره یا اینکه روی دوتا کروموزوم رو هرکدو یکجایگاه دار؟؟؟؟ این جمله درست است؟؟ جمله : گامت ها برای صفات دوجایگاهی نیز یک جایگاه دارند گامت ها هاپلوئید هستن و برای هر صفت یه نوع الل رو با خودشون حمل میکنن اما اگر نوعی صفت دارای چند جایگاه ژنی باشه که روی کروموزوم های مختلف قرار داشته باشه اونموقع جمله غلط میشه
  • جهش

3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    143 بازدیدها
    pouya hosein pourP
    @حامد-فولادی اره منم با تغییر طول حداقل دوتا موافقم
  • پروتئین

12
    2 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    379 بازدیدها
    AlzahraA
    @Milad-Asgari خواهش میکنم
  • چرخه کالوین

2
    1
    2 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    250 بازدیدها
    OverthinkO
    @Mohamad-Saleh-Hasanzadeh سلام من این سوال شما رو از دبیرمون پرسیدم و اینطور جواب دادن:"برای از ریبولوز فسفات به بعد در حدکتاب، بله"
  • دهم هستم چه طور میتونم از هر فصل کتاب زیست جمع بندی کنم

6
    1 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    204 بازدیدها
    فاطمه منصوری 1ف
    @جانان-قدمی دوازدهم
  • غلاف میلین

18
    1 رای ها
    18 دیدگاه‌ها
    434 بازدیدها
    Elham HoseniE
    با سلام و وقت بخیر در ادامه صحبت های دوستان و نکات تکمیلی باید عرض کنم که تمامی نورون ها اعم از رابط و حرکتی و حسی چه دندریت و چه اکسون می توانند میلین داشته باشند بر حسب گفته های کتاب درسی اما این نکته حائز اهمیت است که دندریت و اکسون نورون حسی هر دو میلین دارند و جسم سلولی و پایانه اکسون به هیچ عنوان دارای میلین نیستند در نکته اول که عرض کردم چون متن کتاب با چاپ قدیم تفاوت هایی داشته و اینکه با برخی از کتب دانشگاهی و مقالات در تضاد هست امکان طرح سوال بسیار کم هست
  • زست دهم فصل چهارم گفتار دوم

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    113 بازدیدها
    AlzahraA
    @Negin-Shogheali سلام من یادمه استادمون گفته بودن که لانه کبوتری در سیاهرگ های دست وپا و **رگ های لنفی در نزدیکی گره های لنفی ** وجود داره و گره های لنفی هم در روده‌ باریک ، کشاله ران ، زیر بغل و گردن و چانه قرار دارد
  • دنابسپاراز

7
    1 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    146 بازدیدها
    Azx AzxcA
    @hamed-bagheri-0 کتاب هم به ندرت گفته
  • هورمون و مجاری

10
    2 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    100 بازدیدها
    Mehrsa 14M
    @hamed-bagheri-0 خیلی متشکرم. درواقع یاخته های هدف این هورمون یاخته های اسپرماتوگونی و یاخته های هدف هورمون lH یاخته های بیابینی هستن که بین لوله ها دیده میشن.
  • انرژی به ماده

حل شده
    15
    2 رای ها
    15 دیدگاه‌ها
    689 بازدیدها
    AlzahraA
    @سمیه-صادقلو در انرژی به ماده گفته است: @Alireza-Varamanzar @hamed-bagheri-0 @Sara_R @nazanin-mirzai @Alzahra-Daftar خیلی ممنونم دوستان واقعا لطف کردین 🌈🌹🌹🌸🌸🌈 گرفتم چیشد بلاخره😅 خواهش میکنم
  • میترال/زیست

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    48 بازدیدها
    A
    افتادگی دریچه میترال در اثر چه چیزی بوجود میاد؟
  • سوال از زیست قلم چی

6
    1
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    187 بازدیدها
    neginRN
    @yasaman-yazdani درسته ممنون:)
  • NADH

زیست
    4
    2 رای ها