Skip to content

زیست شناسی

مرتبط با درس زیست شناسی- دوره های مختلف

10.5k موضوع ها 139.9k دیدگاه‌ها

زیر دسته‌بندی‌

• 34 موضوع ها
    284 دیدگاه‌ها
    N
    [image: 1697317581830-screenshot_20231015_002824_samsung-notes.jpg] خب دوستان در این ص هم باز کلی نکته هست😂 که طراح میتونه ازش سوال طرح کنه ... اولش که با چرا و چگونه سوال پرسیده ، هرکدوم رو اگه قسمت سوالیش رو حذف کنید ، به صورت خبری درمیاد که همشون نکته حساب میشن و طراح میتونه از اینا استفاده کنه ! یا میتونه بگه زیست شناسان به دنبال چرایی فلان چیز هستن یا دنبال چگونگی فلان چیز هستن ... بازهم میگم قیدها خیلی مهم هستن ! هرکدوم از اونایی که دورشون خط کشیدم یا هایلایت کردم ، کوچکترین تغییری داشته باشن ، کل حمله غلط میشه مثلا بگید این جمله درسته یا غلطه : امروزه بسیاری از بیماری ها مثل بیماری افزایش فشار خون که حدود صدسال پیش منجر به مرگ می‌شدند ، متوقف شده اند
  • موضوع حذف شده است!

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    4 بازدیدها
  • یک ابهام

128
    1
    3 رای ها
    128 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    SachliS
    @z-gheibi سلام بله
  • فشار اسمزی

حل شده زیست پایه زیست کنکور زیستیازدهم زیست۱۱
    5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    529 بازدیدها
    sara cherryS
    @سینا-0 ممنون از شما
  • حلق

حل شده
    9
    1 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    269 بازدیدها
    D
    @z-gheibi ممنون
  • این جمله درسته؟ چرا

حل شده
    9
    1 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    384 بازدیدها
    IIAIII
    @مصطفي-عباسیان تا پارسال درست بود ولی امسال نه! پس اگه دوتا کتاب امسال و پارسالو بزاری جلو دستت میبینی که لفظ اغلب رو حذفیده پس نتیجه میگیریم جمله مطرح شده برای کل یاخته های چوبی شده صادقه و هیچ گونه استثنایی ذکر نشده
  • همانند سازی دنا

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    88 بازدیدها
    دریا دریایید
    همچین سوالی تو کنکور نمیاد جزء محاسباتی هاست بهتره وقت صرف این مسائل نکنید
  • حرکت جناغ به جلو

10
    2 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    153 بازدیدها
    kosariK
    @mitra-ism-rahmani خواهش🌷
  • موضوع حذف شده است!

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    7 بازدیدها
  • ارادی یا غیر ارادی بودن ماهیچه مری

منتقل شده
    183
    2 رای ها
    183 دیدگاه‌ها
    4k بازدیدها
    Aynaz DoustiA
    @maryam-nateqi اره غیر ارادی هست دریچه کاردیا
  • تناقض تو یاخته های کلانشیمی یا اسکلرانشیمی

حل شده
    9
    1 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    309 بازدیدها
    alen alanA
    سلام دوستان متاسفانه نمیتونم عکس بفرستم کتاب مال سال 98هستش اشتباه چاپی بوده حتما مرسی
  • چند درصد زیست

3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    137 بازدیدها
    Ali AliiA
    @fatemeh8181 در چند درصد زیست گفته است: سیلامممممممممم خوبید بچه های راه ابریشم تست های استاد موقاری و تو هر فرسنگ اگه بخواید درصد بگیرید چند درصد میزنید و اینکه بنظرتون چند درصد بزنیم اوکیه و قابل قبوله بجز 100 درصد میانگین تست هر روزم 50 تا تست درنظر بگیرید :slightly_smiling_face: :smiling_face_with_sunglasses: با تشکر @راه-ابریشمی-ها-زیست به نظرم اینو بایداز مهر مته در نظر گرفت چون الا تست های جدید 1401 قرار ندادن و خیلی تست ها ی پارسال با امسال فرق دارن ولی من خودم تست کتاب کمکی رو میزنم بدک نیستن
  • ساختار نهایی پروتئین

حل شده
    7
    1 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    389 بازدیدها
    Basir QezelB
    @تجربیا
  • ساختار لوله ی گوارش

12
    2 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    338 بازدیدها
    R
    @عسل-عیسی-پره ببینید لایه بیرونی از روش دقیقا رگها و شبکه عصبی رد میشه یعنی در تماس هست فقط همین بدون وگرنه به غیر این چیز دیگه ای ازت نمیپرسن تازه این نکته هم برا کنکور 1401 نیست فک کنم چون اصلا شکلش که تو کتاب ما بود رو حذفیدن درکل
  • گیاهی

11
    1
    0 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    396 بازدیدها
    دریا دریایید
    سوال اول:اره میتونن داشته باشن سوال دوم:لان یه بخشی از دیواره هست و سلول های گیاهی هم که دیواره دارن پس هرجایی میتونه باشه سوال سوم: این رو نگاه کن من خودم اینجوری حفظ کردم [image: 1630572283674-1630572240740738395249-resized.jpg] این مال درخت هست ساختار پوست در درخت اون شکلی که فرستادی مال گیاه جوان تک لپه و دو لپه هست هنوز کامبیوم تو دولپه شکل نگرفته
  • غلاف میلین زیست 2

زیست یازدهم
    4
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    216 بازدیدها
    IIAIII
    @hasti-karimi در واقع درون یاخته عصبی هر جا که با بیرونش تماس داشته باشه، یون ها می توانند از اون محل تبادل بشن حالا وقتی به فاصله ی زیادی عایق بندی شده باشه، یاخته عصبی مجبوره از اون طرفِ غلاف میلین به ادامه ی تبادل یون هاش بپردازه.(آخه در طول غلاف میلین، تبادل یون ها رو نداریم)
  • توانایی تقسیم

5
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    91 بازدیدها
    Ali AliiA
    ممنون دیشب داشتم تست میزدم این یک نکته خیلی رفته بود رو مخم
  • زیست دهم رو عوض کنم یا نه؟

143
    9 رای ها
    143 دیدگاه‌ها
    3k بازدیدها
    AmirbernosiA
    @milad-havazyari یازدهم تو چند مورد جزئی تغییرات داشته دوازدهمم دو صفحه انگار تغییر داشته
  • گامت

حل شده
    5
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    109 بازدیدها
    alen alanA
    @سینا-0 در گامت گفته است: @alen-alan درود دومین جسم قطبی از دو جا ممکنه تشکیل بشه یا اولین جسم قطبی ، میوز رو ادامه میده و میشه دوتا قطبی دوم یا اووسیت ثانویه لقاح میده که میشه تخم و قطبی دوم . سپاس اینو نمیدونستم
  • تتای زیست موقاری

تجربی نظام جدید زیست گیاهی دانش آموزان الا دانش آموزان آلا
    10
    1 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    633 بازدیدها
    Ali AliiA
    @mahan-alizadeh در تتای زیست موقاری گفته است: @ali-alii اره من کامل گرفتم چی میگی خودمم چند ساله از تدریس های اقای موقاری استفاده میکنم من خودم تتای گیاهی اقای موقاری رو دارم و خیلی تو موقعش که اواخر سال یازدهمم بود بهم کمک کرد چون هم تدریس دبیر خودمون بود و هم جمع بندی اقای موقاری چون میگی توی گیاهی ضعف داری من توصیم بهت همون دیدن صفرتا صداس اشکال نداره طول میکشه اما باعث میشه قوی بشی توش ولی اگه گیاهیت خوب بود میتونی به تتا اکتفا کنی . بذار اینجوری بهت بگم که تتای موقاری برای جمع بندی گیاهی دهم و فصل نهم یازدهم خیلی خیلی خوبه و کامل میتونی ازش استفاده کنی اما هرموقع خواستی فصل 8 زیست یازدهم رو بخونی حتما صفر تا صد رو ببین چون فصل مهمیه اگه دوس داری بخری و با اون پیش بری بالاخره تصمیم با خودته من ترجیحم رو بهت گفتم اگه بازم سوالی بود بگی در خدمتم گیاهی خیلی ریزن خوشبختانه باگیاهی فصل 8 یازدهم مشکلی ندارم چون با استاد صفر تا صد رفتم ولی دهم رو چون غیر حضوریی بود و استادمون خوب نبود خودمم اون موقع از زیست بدم میومد دیگه خوب یادش نگرفتم با راه ابریشم یه چیزایی یاد گرفتم ولی استاد کمی تند میگه گیاهی رو و توی تتای گیاهی نمیدونم که تند میره یا نه یواش میره!
  • هسته

حل شده
    28
    2 رای ها
    28 دیدگاه‌ها
    988 بازدیدها
    D
    @yegane-dehqan من خودم دیدم تو خیلی سبز گفته بود غیر ارادیه باش تگتون میکنم تو اون تاپیک ک ایشون monirs رو تگ کردم