Skip to content

زیست شناسی

مرتبط با درس زیست شناسی- دوره های مختلف

10.5k موضوع ها 139.9k دیدگاه‌ها

زیر دسته‌بندی‌

• 34 موضوع ها
    284 دیدگاه‌ها
    N
    [image: 1697317581830-screenshot_20231015_002824_samsung-notes.jpg] خب دوستان در این ص هم باز کلی نکته هست😂 که طراح میتونه ازش سوال طرح کنه ... اولش که با چرا و چگونه سوال پرسیده ، هرکدوم رو اگه قسمت سوالیش رو حذف کنید ، به صورت خبری درمیاد که همشون نکته حساب میشن و طراح میتونه از اینا استفاده کنه ! یا میتونه بگه زیست شناسان به دنبال چرایی فلان چیز هستن یا دنبال چگونگی فلان چیز هستن ... بازهم میگم قیدها خیلی مهم هستن ! هرکدوم از اونایی که دورشون خط کشیدم یا هایلایت کردم ، کوچکترین تغییری داشته باشن ، کل حمله غلط میشه مثلا بگید این جمله درسته یا غلطه : امروزه بسیاری از بیماری ها مثل بیماری افزایش فشار خون که حدود صدسال پیش منجر به مرگ می‌شدند ، متوقف شده اند
  • ماده آلی

منتقل شده
    9
    1 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    293 بازدیدها
    F
    @امیر-چلبی در ماده آلی گفته است: سلام وقت بخیر میشه مواد آلی رو توضیح بدین در زیست و شیمی . منظور از ماده آلی چیست؟ سلام به موادی که کربن و هیدوژن داشته باشن میگن ماده آلی
  • مشکل کتاب

3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    89 بازدیدها
    -Dr_Ugger--
    @yeganeh-fallah سلام کتابی که آقای موقاری تدریس کردند مربوط به سال 97 و در اون کتاب کلمه اغلب رو آورده بود. از سال 98 کلمه اغلب رو حذف کردند و شما باید با کتاب خودتون پیش برید. موفق باشید.
  • زیست دونی

قفل شده است
    10k
    27 رای ها
    10k دیدگاه‌ها
    552k بازدیدها
    Nazanin NobakhtN
    چه خوبه اینجا((:
  • موضوع حذف شده است!

قفل شده است
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    3 بازدیدها
  • اندامک

6
    2 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    202 بازدیدها
    Amin Rostami 0A
    @z-gheibi سلام حل شد😁
  • تیره یا روشن؟ مسئله این است!

حل شده
    10
    1 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    339 بازدیدها
    z GheibiZ
    @amir-shafie در تیره یا روشن؟ مسئله این است! گفته است: @z-gheibi آها... کاملا متوجه شدم. خیلی متشکرم🤩🌷🌹🌹 خداروشکر خواهش می کنم 🌸💫
  • زیست دهم /ساختار اسفکنتر

@دانشآموزان
    14
    1
    1 رای ها
    14 دیدگاه‌ها
    481 بازدیدها
    Sadra ShahidiS
    @ali-alii بله دیگه. چون بنداره ها بیشتر در حالت عادی به سر میبرن و در حالت عادیم منقبضن(بستن)
  • سوال غلط؟

9
    2
    0 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    202 بازدیدها
    سروش قادریس
    @دریا-دریایی راستش واسه آزمون میکرو دارم ولی این کتاب کلا داستان فرق داره این کتاب تابستونه اسمش آزمونای کلی داره وگرنه نه این کتابش نه آبی نه هیچکدوم پاسخنامه خوبی ندارن مرسی
  • میتوز

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    86 بازدیدها
    دریا دریایید
    اصلا 😐 تو مرحله ی s که ما تعداد کروموزوم رو دست نمیزنیم فقط تعداد کروماتید ها دوبرابر میشه تنها تو مرحله ی آنافاز یک لحظه ی کوتاه چون کروماتید ها از هم جدا میشن تعداد کروموزوم تغییر میکنه
  • زیستی هورمون طوری

6
    1 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    157 بازدیدها
    دریا دریایید
    اره اثر میزاره .اینم متن کتاب [image: 1629208467576-screenshot_-_1.jpg]
  • ص/غ؟چرا؟

10
    1 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    247 بازدیدها
    دریا دریایید
    [image: 1629207883219-screenshot_-_1_1.jpg] فک کنم به خاطر این جمله درست گرفته
  • شروع انقباض

حل شده
    12
    1
    2 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    213 بازدیدها
    سروش قادریس
    @مصطفي-عباسیان @Amir-Bernousi @z-Gheibi ممنون دوستان 🌻🙏
  • قلب

8
    1 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    158 بازدیدها
    F
    @m-kordinejad در قلب گفته است: سلام دوستان دسته بندی جانوران در قلب پشتی یا شکمی چجوریه؟ بر چه اساسیه؟ #تجربی #کنکور۱۴۰۱ سلام اینا خودش میتونه به صورت کد سوال بیاد
  • همکاری

قفل شده است
    15
    2 رای ها
    15 دیدگاه‌ها
    367 بازدیدها
    D
    @maryam111 ممنون، لطفا تاپیک رو قفل کنید بی زحمت
  • دوتا سوال

حل شده
    22
    1 رای ها
    22 دیدگاه‌ها
    492 بازدیدها
    z GheibiZ
    @سروش-قادری خواهش میکنم 🌷 خیلی ممنون از شما 🌸🌸 موفق باشید
  • پرده جنب

10
    1 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    534 بازدیدها
    mehranmirzaeiM
    @fami در پرده جنب گفته است: درود دوستان من در مورد فشار پرده جنب شک. داشتم گفتم از شما بپرسم و دانسته خودم رو چک کنم حد اکثر فشار پرده جنب به نظرم هنگام بازدم عمیقه چون بیشترین حجم شش رو داریم و کمترین فضای قفسه سینه. بنابراین بیشترین فشار بر مایع جنب وارد میشه به زبان دیگر اینجا فشار کمتر منفی هست!!! کمترین فشار جنب هم هنگام دم عمیق هست که شش ها فشار کمی داخلشون هست فضای قفسه سینه هم بزرگه پس بر مایع جنب فشار کمتری وارد میشه و میشه گفت فشار مایع جنب منفی تره! اینا درسته به نظرتون؟ سلام بله کاملا درسته -کمترین فشار جنب هنگام دم عمیق و بیشترین فشار جنب هنگام بازدم عمیق است .
  • زیست دهم

14
    0 رای ها
    14 دیدگاه‌ها
    252 بازدیدها
    M S 4M
    @danial-gharishvandi نه بابا😐 وقتی غشا سلول رو میگه ینی ریز پرز ک میکروسکوپیه و فقط مختص همون سلوله چین نیس
  • شکل گاو گفتار سه فصل دو

تجربیا
    8
    1 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    291 بازدیدها
    Sadra ShahidiS
    @mhdie-ft :hand_with_fingers_splayed_medium-light_skin_tone: فرض طراحای کنکور اینه که ما کتابای سال قبلو ندیدیم. در نتیجه اگه چنین سوالی بیاد ما باید بر اساس کتاب خودمون جواب بدیم(یعنی روده) ولی به طور کلی سعی میکنن از مطالب اینجوری سوال ندن
  • زیست دوازدهم

5
    2 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    160 بازدیدها
    fatemeh hossieniF
    @fargol-sh اها ممنونم از اینکه پاسخ دادید حالا یه سوال دیگه اگه دریافت میکنن خب چطوری ؟؟ اخه تو طبیعت که شوک الکتریکی و اینا نداریم چطوری منفذ ایجاد میکنن ؟؟ @دانش _آموزان _آلا
  • چند سوال از زیست‌شناسی

8
    1 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    230 بازدیدها
    F
    @yeganeh-tt_a در چند سوال از زیست‌شناسی گفته است: ما فقط در هسته دی ان ای خطی داریم؟بقیه جاها حلقویه؟مثلا تو میتوکندری و کلروپلاست و پروکاریوتا؟ هسته اندامک به حساب میاد؟ چون تو سیتوپلاسمه؟ کلرو پلاست ۲ غشا داره همه پلاستا نمیشه بگیم ۲ غشا دارن؟ وزیکولا از جنس غشا هست بعد میگیم فسفولیپیدیه؟ سوال اخر هم بله وزیکول از جنس غشا هم و جنسش فسفولیپید هست