Skip to content

زیست شناسی

مرتبط با درس زیست شناسی- دوره های مختلف

10.5k موضوع ها 139.9k دیدگاه‌ها

زیر دسته‌بندی‌

• 34 موضوع ها
    284 دیدگاه‌ها
    N
    [image: 1697317581830-screenshot_20231015_002824_samsung-notes.jpg] خب دوستان در این ص هم باز کلی نکته هست😂 که طراح میتونه ازش سوال طرح کنه ... اولش که با چرا و چگونه سوال پرسیده ، هرکدوم رو اگه قسمت سوالیش رو حذف کنید ، به صورت خبری درمیاد که همشون نکته حساب میشن و طراح میتونه از اینا استفاده کنه ! یا میتونه بگه زیست شناسان به دنبال چرایی فلان چیز هستن یا دنبال چگونگی فلان چیز هستن ... بازهم میگم قیدها خیلی مهم هستن ! هرکدوم از اونایی که دورشون خط کشیدم یا هایلایت کردم ، کوچکترین تغییری داشته باشن ، کل حمله غلط میشه مثلا بگید این جمله درسته یا غلطه : امروزه بسیاری از بیماری ها مثل بیماری افزایش فشار خون که حدود صدسال پیش منجر به مرگ می‌شدند ، متوقف شده اند
  • و ما ادراک گوارش😂✌

1
    7
    12 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    144 بازدیدها
    C
    %(#ff004d)[سسسلام]:smiling_face_with_heart-eyes: :ten_o_clock: :gem_stone: یه چند تا مواردی که ممکنه توی تست ها ما رو به دام بندازه رو کالبد شکافی میکنیم:kitchen_knife: :dagger: :face_with_tears_of_joy: %(#ff00ff)[زبان] [image: 1615181452827-_.jpg] %(#ff00ff)[غددبزاقی] [image: 1615181402996-_.jpg] %(#ff00ff)[بلع] [image: 1615181287876-_.jpg] %(#ff00ff)[مری] [image: 1615181353971-_.jpg] __ %(#ff00ff)[اسفنکتر مری باید همیشه منقبض باشد به جز ] ۱- عبور غذا ۲-خروج گاز ۳-استفراغ :snowflake: اگر غیر این سه حالت منقبض بشه فرد دچار ریفلاکس میشه آسیب میبینه:snowflake: %(#ff00ff)[مسیر تولید و ترشح صفرا] [image: 1615181050633-_.jpg] [image: 1615181116366-_.jpg] %(#ff00ff)[کبد] [image: 1615181209930-_.jpg] موفق باشید:see-no-evil_monkey: @تجربیا:rose: @دهم @بچه-های-کنکور-تجربی-1400
  • اعصاب مبهم

حل نشده
    6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    176 بازدیدها
    arldragonA
    @سالار-باقری خواهش می کنم بهتره که قسمت ۱۵ دوره صفر تا صد زیست یازدهم استاد موقاری رو نگاه کنید من این جزوه را از صحبت های ایشون نوشته ام
  • ملخ آماده در صحنه😂✌

5
    1
    18 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    349 بازدیدها
    C
    @sina-ghafouri درسته:folded_hands_light_skin_tone: ممنون:smiling_face_with_heart-eyes: :rose:
  • میوز

2
    1
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    113 بازدیدها
    سارا امیریس
    @سارا-امیری تست 201 رو میگم
  • سلولهای بنیادی {بالاخره کدوم}

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    45 بازدیدها
    BioB
    @reyhane-karimi-0 در سلولهای بنیادی {بالاخره کدوم} گفته است: @bio سپاس خواهش
  • زیست دهم فصل ۳ تنفس فوری

12
    1
    0 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    162 بازدیدها
    z GheibiZ
    @yazdan-gonabadi خوشحال میشم بتونم کمکی بهتون بکنم،موفق باشید 🌷
  • سطوح گستره حیات

حل شده
    6
    1 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    100 بازدیدها
    zoohre hociniZ
    @sara-haghighatrad 🖐🙃
  • جزوه دوره جنسی زنان یازدهم

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    104 بازدیدها
    fateme hoseiniF
    سلام ببخید هفته پیش اقای مقاری گفتن که تا اخر هفته جزوه رو اپلود میکنین نزاشتین هنو میشه زودتر بزارین ممنون:brain: :crossed_fingers_light_skin_tone:
  • سوخت ساز آغازیان

حل شده زیست‌دوازدهم جانداران فتوسنتز
    9
    1
    0 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    381 بازدیدها
    OpalO
    @infinitie-a خواهش میکنم. موفق باشید.
  • رفتار های جانوران

8
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    122 بازدیدها
    reyhane karimi 0R
    @zoohre-hocini فکر کنم غلطه و اغلب سهم مساوی در انتخاب جفت دارن طاووس استثنا بود
  • میوز

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    183 بازدیدها
    z GheibiZ
    @سارا-امیری سلام کتاب میگه در چرخه یاخته ای..... و تمایزی بین سلول ها قائل نمی‌شه ضمن اینکه مسلما یاخته های میوز کننده هم نیاز به کنترل و بررسی دارن »» به نظر من هر دو تقسیم وجود دارند ✓✓ شما در صورت سوال تون گفتید که نقاط وارسی فقط برای میتوز هستند، میدونم بلد هستید و منظور تون در یاخته های میتوز دهنده و بوده اما درستش اینه که بگید در چرخه یاخته ای یاخته میتوز دهنده چون به جز در میتوز در مراحل دیگر چرخه(G1,G2 و.. )هم نقطه وارسی دارند
  • بافت چربی

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    176 بازدیدها
    zeinab.khZ
    @bio ممنون
  • چند سوال از کنکور تجربی

3
    1
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    117 بازدیدها
    jana binJ
    @kosar-mottaghi ممنون اره اخه تعجب کردم که کتاب معتبر اشتباه کنه
  • تقسیم سلولی

6
    1 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    225 بازدیدها
    sina ghafouriS
    سانتریول تشکیل رشته های دوک را اصطلاحا سازمان می ده سانتریول در سلول جانوری وجود دارد و در گیاهی بجز خزه و سرخس وجود ندارد
  • نورون

5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    93 بازدیدها
    mahsa behnampourM
    @دریا-دریایی ممنونم
  • پارامسی

2
    1
    7 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    324 بازدیدها
    zahra zare 0Z
    @zahra-zare-0 @تجربیا @دانش-آموزان-آلاء
  • تستینو/این قسمت:زیست

8
    3 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    557 بازدیدها
    kosariK
    @kosar-mottaghi @بچه-های-کنکور-تجربی-1400 @تجربیا
  • صفرتاصد زیست دهم-جمعبندی نوبت اول

زیست دهم زیست شناسی زیست نظام جدید
    11
    0 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    483 بازدیدها
    Fa FaF
    @هادی-رحیمی اوکی دمت گرم 👍
  • تست متناقض زیست فصل 7 دوازدهم

6
    1
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    100 بازدیدها
    reyhane karimi 0R
    @yasaman-yazdani یم. در ساخت یک دنای نوترکیب، قطعه دنای حاوی توالی موردنظر در دنای ناقل جاسازی میشود. دانستید که برای جداسازی قطعه دنای موردنظر از نوعی آنزیم برشدهنده استفاده میشود. توجه َ ک، باید همان آنزیمی باشد که در جداسازی دنای داشته باشید آنزیم مورد استفاده برای برش دادن دیس موردنظر استفاده شده است. چرا؟ َ ک با آنزیم، آن را به یک قطعه دنای خط
  • دفع مواد زائد در ماهیان آب های شور و شیرین

منتقل شده زیست-دهم زیستدهم@همیار
    4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    Jahid KhalilianJ
    ممنون از شما💐💐💐💐