Skip to content

زیست شناسی

مرتبط با درس زیست شناسی- دوره های مختلف

10.5k موضوع ها 139.9k دیدگاه‌ها

زیر دسته‌بندی‌

• 34 موضوع ها
    284 دیدگاه‌ها
    N
    [image: 1697317581830-screenshot_20231015_002824_samsung-notes.jpg] خب دوستان در این ص هم باز کلی نکته هست😂 که طراح میتونه ازش سوال طرح کنه ... اولش که با چرا و چگونه سوال پرسیده ، هرکدوم رو اگه قسمت سوالیش رو حذف کنید ، به صورت خبری درمیاد که همشون نکته حساب میشن و طراح میتونه از اینا استفاده کنه ! یا میتونه بگه زیست شناسان به دنبال چرایی فلان چیز هستن یا دنبال چگونگی فلان چیز هستن ... بازهم میگم قیدها خیلی مهم هستن ! هرکدوم از اونایی که دورشون خط کشیدم یا هایلایت کردم ، کوچکترین تغییری داشته باشن ، کل حمله غلط میشه مثلا بگید این جمله درسته یا غلطه : امروزه بسیاری از بیماری ها مثل بیماری افزایش فشار خون که حدود صدسال پیش منجر به مرگ می‌شدند ، متوقف شده اند
  • زیست 11اُم فصل 6

5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    91 بازدیدها
    z GheibiZ
    @seyed-jalal-yousefi خواهش میکنم موفق باشید
  • موضوع حذف شده است!

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    9 بازدیدها
  • راه ابریشم زیست

11
    0 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    346 بازدیدها
    ابوالفضل ریسیا
    @moohamad-bahrami در راه ابریشم زیست گفته است: @ابوالفضل-ریسی ممنون داش ابولفظل .پس فیزیک اقای طلوعی تستاش کافیه و نیاز ب کتاب تست نیست همراه با زیست وو شیمی @moohamad-bahrami خواهش میکنم عزیزم 🌹 آره واقعا همه رو ببینی کافیه
  • روش دانلود فیلم

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    243 بازدیدها
    M.anM
    سلام از برنامه های دانلود منیجر استفاده کنید اندروید ADM دسکتاپ IDM ای او اس documents
  • سرخرگ و سیاهرگ(عروق خونی) دهم

8
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    120 بازدیدها
    z GheibiZ
    @s-reza-musawi خواهش میکنم،میشه یکبار دیگر جوابی که دادم را بادقت بخونید، گفتم من هم همین فکر را می کردم اما متن کتاب به گفته دبیر شما نزدیک تره نهایتاً را نمیدانم لطفاً بقیه کمک کنید@همیار @تجربیا
  • تلوفاز میتوز

5
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    209 بازدیدها
    امیرحسین صیدیا
    @zoohre-hocini ممنون
  • زیست روش مطالعه

24
    5 رای ها
    24 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    منیره زیبام
    سلام.ببخشید من هنوز یازدهم هستم با رشته تجربی میخام از دوازدهم راه ابریشم رو دریافت کنم یعنی تا اون موقع یعنی مهر ۱۴۰۰دیگه مشکلی از نظر نشر فیلم وجود نخواهد داشت؟؟چون واقعا زمان مهمه الان که پست انتقادات بچه هارو دیدم دو دل شدم نمیدونم خوبه بگیرم یا نه
  • نفرون

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    59 بازدیدها
    z GheibiZ
    @mahsa-behnampour سلام شما نکته دقیقی را بررسی کرده اید که درست است، اما این نوع صحبت در مورد ادرار رایج است و هم می توان این طور توجیهش کرد که بلاخره عبور مواد از لوله هنله منجر به افزایش غلظت ادرار میشود.
  • زیست دهم. فشار اسمزی

22
    0 رای ها
    22 دیدگاه‌ها
    627 بازدیدها
    z GheibiZ
    @ایلین-حیدرزهی غذا وقتی میاد توی هزارلا آب داره ولی وقتی خارج میشه آب نداره پس در قسمت بعد از هزارلا فشار اسمزی ( آبخواهی ) بیشتری داریم »»جمله درسته
  • کمک

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    171 بازدیدها
    fadaei rahbarF
    باسلام درسته فقط سلول عصبی میلین دار اونم در مغز فقط مورد حمله اند
  • چرخه ی تسلسلی:/

3
    2 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    121 بازدیدها
    z GheibiZ
    @jack-morfin-2 از مادرامون گرفتیم، ما از سلول زنده به وجود اومدیم که ATP داشته ولی در مبدا بخواهید بررسی کنید ، خلقت خدا بوده.
  • مراحل تولید میلین

یک نکته به تو
    5
    4 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    314 بازدیدها
    R
    [image: 1612098880441-%D9%85%D8%B1%D8%A7%D8%AD%D9%84-%D9%85%DB%8C%D9%84%DB%8C%D9%86-3.jpg] یکی شدن لایه هایی که روی هم افتادن و تولید یک غلاف که ما بهش میگیم غلاف میلین :confetti_ball: :confetti_ball: %(#ff0000)[م]%(#ff9c9c)[ی]%(#e3884f)[ل]%(#ff6200)[ی]%(#ffc800)[ن] %(#82a600)[ج]%(#516607)[ا]%(#2db500)[ن] %(#00b588)[ت]%(#35fcca)[و]%(#3578fc)[ل]%(#4700cc)[د]%(#9a12fc)[ت] %(#fc12e5)[م]%(#ffb0f7)[ب]%(#800073)[ا]%(#610958)[ا]%(#e892df)[ا]%(#b300a1)[ا]%(#ff82f3)[ا]%(#b0069f)[ا]%(#f076e4)[ا]%(#bd0a63)[ر]%(#fc175c)[ک] :confetti_ball: :confetti_ball:
  • فصل ۵ ، ۱۲م گفتار ۳

1
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    48 بازدیدها
    Fatemeh MalekianF
    [image: 1612087114410-img_20210131_131020_243.jpg] کسی پاسخ این ۲ تا رو میدونه ؟
  • موضوع حذف شده است!

1
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    1 بازدیدها
  • موضوع حذف شده است!

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    1 بازدیدها
  • تولید مثل

9
    0 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    78 بازدیدها
    BioB
    @zoohre-hocini بنظرم داخلیه چیزی از بدن کرم خارج نمیشه و لقاح هم داخل بدن موجود زنده صورت میگیره
  • تقدیم به استاد بزرگوارم آقای موقاری انشالله این پیام رو ببینند

3
    3 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    149 بازدیدها
    Reza karamiR
    باعرض سلام خسته نباشید به استاد بزرگ وار و عزیز استاد مقاری که واقعا لایق استاد بودن هستند.استاد مقاری بنده ارادت خاصی به شما دارم و بنده هم همانند دیگر دوستمون اصلا زیست رو دوست نداشتم و اصلا نمی خواندم ولی شما باعث شدید من عاشق این درس بشوم و ان شاء الله در کنکور سال 1401 هر جور شده خودم رو به شما می رسونم که دستتون رو ببوسم و بگم دندانپزشکی دانشگاه تهران قبول شدم و شما استاد من بودید. استاد مقاری هر جا هستید بهترین ها رو براتون آرزو می کنم.
  • زیست یازدهم

7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    147 بازدیدها
    S
    @morvarid-hamedi متوجه شدم بله ولی به طور خلاصه و کوتاه این طوری گفته میشه وگرنه نورون حرکتی پیامش رو از دستگاه عصبی مرکزی می گیره نورون رابط پیام دستور رو از مغز یا نخاع جی گیره و میده به نورون حرکتی امیدوارم اشتباه نگفته باشم به نظرم از همیار های عزیز هم بپرسید🙂
  • MS...

حل شده
    11
    1
    0 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    107 بازدیدها
    مینا مینابم
    @mitra-ism-rahmani خواهش میکنم🌹🌹
  • نمودار پتانسیل عمل

حل شده
    7